alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

tvångsvård

Kategori: Psykiskt

Råkade skära av ett blodkärl häromdagen. Är inte van vid att gå på trombyl, är van vid att mitt blod koagulerar på typ en halv sekund. Så ja, det pumpade ut en del blod. Blev halvnojjig för hade ju inte tänkt dö riktigt än så ringde 1177, telefonkön var ju dock löjligt lång så hade hunnit både få stopp på blödningen, dra ihop såret och tejpa ihop skiten innan jag kom fram. Så sa som det var, att jag råkat skära av en blodådra men att det var lugnt nu, så jag ville inget mer. Tänkte att det skulle vara anonymt bara jag sket i att knappa in mitt personnummer så jag trodde det var lugnt, gick och borstade tänderna och tänkte lägga mig o sova eftersom klockan var efter 12 på natten. Dröjde dock inte länge förrän polisen ringde på dörren. Så jävla anonymt var det tydligen. Dit kommer jag ju inte ringa igen!
Slutade med polistransport till psyk och ett LPT. Vilket var helt sjukt, dom hade verkligen ingen grund att sätta ett fucking lpt på mig, uttryckte inga självmordsplaner eller ens självmordstankar what so ever! Fuck dom. Som tur är vet jag precis hur deras bedömningar går till vid det här laget så visste precis vad jag skulle säga för att manipulera mig ut därifrån dagen efter.
 
Så nu är jag hemma igen och redo att fortsätta vara destruktiv och vårdslös med mitt liv tills jag till slut tar livet av mig! Nothing's gonna stop me now!

slöa jävla knivar

Kategori: Övrigt

Skitknivar. Inte nog vassa. Dög knappt till att rispa lite lätt. Det jobbigaste av allt var att jag var tvungen att gå upp på stan igen. För att köpa ny utrustning som jag med säkerhet visste kunde göra jobbet så att säga. Och jag fixar inte människor. Den här dagen var det inte ens sol så såg aningens mer suspekt ut med solglasögonen på men hade inte klarat att gå ut utan dom och hörlurarna med musik på högsta volym. Så irriterande att behöva gå en jävla omväg för att träffa på så få människor som möjligt. Det blev gjort i alla fall så jag är nöjd.
Så nu kan jag sitta här och sprätta upp mina armar igen som en liten fjortis fast jag fyller 30 på mindre än ett år. Så patetiskt. Jag är så patetisk.
Funderade ett tag på om jag kanske skulle börja åka in och låta dom sy ihop skiten igen så det inte blir lika fula ärr, nu när jag är äldre och kanske förståndigare? Men kom fram till att nej, jag vägrar utsätta mig för att personalen där ska döma mig, se ner på mig, ge mig ett pissigt bemötande helt enkelt. Vilket tydligen är rätt vanligt, "skyll-dig-själv-attityden". Precis som att man gör det för att det är så himla roligt? Människor alltså. Inte konstigt man vill lämna den här skitvärlden. Ännu en anledning att skita i att sy för övrigt - jag ska ju ändå ta livet av mig snart.
 
Det som stör mig mest är att om jag dör nu eller snart så kommer jag dö fet. Vilket jävla misslyckande.

eating isn't very chanel

Kategori: Ana/Mia

 
 
Funderade på att ta en heldag utan att äta i Karl Lagerfelds ära men var tvungen äta en halv banan före jag gick ut på stan för att inte riskera att svimma in public så att säga. Kände ändå att det var ett rätt viktigt mission jag hade idag - hämta ut mina ångestdämpande (som iof inte hjälper ändå men vem är jag att tacka nej till statigt knark?) och gå på clas ohlson och köpa ett fint litet kit med 3 knivskaft och hela 13 olika knivblad - skalpell, schablonkniv, precisionskniv o allt vad dom heter. Jag bryr mig inte så mycket om namnen, jag ska bara ta reda på vilken av dom som är bäst på att skära genom min arm.
Jag har alldeles nyligen börjat få Trombyl (blodförtunnande för er som inte visste) utskrivet på recept så har precis hämtat ut en burk med 100 tabletter. Känns nästan som ödet va? Bara att överdosera dom lite så kommer blodet rinna fint.
 
Nackdelen är att jag måste äta nånting när jag tar dom, annars kommer jag bara spy upp dom igen pga magkatarren. Så där sket sig också min fastardag. Svårt att prioritera vad som är viktigast, inte äta eller få i sig blodförtunnande? Tåls att klura vidare på. Har inte bestämt mig än. Vill inte äta men vill samtidigt se mycket blod.
 
Åt en halv macka och drack en proteinshake till frukost igår och sen dess har jag inte ätit nåt förutom den där halva bananen idag till lunch. Till frukost blev det detta;
 
 
Har inte druckit kaffe eller nåt annat som innehåller minsta lilla koffein på flera månader så tog bara en halv portion. Har börjat frysa så mycket, sådär som det blir när man slutar äta, och tanken var att det här skulle hjälpa till att kicka igång kroppen igen så jag fick lite värme. Funkade alldeles utmärkt och även en halv portion blev överdos för mig vilket jag uppskattade. Hjärtklappning, svettningar och ångest. Vill bara ha mer av dåligt mående nu, har tappat allt hopp om bättring så nu vill jag bara göra det värre så att jag äntligen kan få den där knuffen som till slut knuffar mig över kanten och avslutar allting. Låter det sjukt? Det är det, men jag längtar.
 
Fram tills dess ska jag ägna mig fullt ut åt massa självdestruktivitet, this will be fun!