alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Valborg

Kategori: Ana/Mia

Blir grillparty med vänner ikväll. Då måste jag äta, går inte att komma undan. Blir mycket ångest men inte så mycket att göra åt... Får ta igen det till veckan. Träna, träna, träna!
Dessutom alkohol ikväll = ONYTTIGT! Men inte så mycket att göra åt det heller.


Aja, nu ska jag hoppa i duschen o börja fixa mig!

Vem är jag?

Kategori: Psykiskt

Har under så lång tid låtsats vara glad utåt, spelat en roll, varit som jag tror att folk vill jag ska vara. Skrattat på utsidan, skrikit på insidan. Jag har bara låtsats, låtsats, låtsats så länge nu så hela jag är bara FEJK. Jag är bara en fasad. Vad finns innanför murarna? Jag har ingen aning och jag vågar inte ta reda på det. Jag har tappat bort mig själv på vägen. Jag finns inte längre. Det enda som finns kvar är en fasad. Personen jag visar utåt, den som alla tror är jag.

Försöker fråga mig själv vem jag var före allting, före jag började låtsas. Men jag kan inte komma ihåg. Kanske har jag aldrig funnits?
Är det enda som existerar nu det enda som någonsin kommer att existera? Kommer jag fortsätta att leva som en jävla skådespelare resten av mitt liv?


Vem är jag?

Ångest, ångest, ångest.

Kategori: Ana/Mia

Jag vet inte varför jag är så här, jag borde inte vara så här.



Iaf, har bestämt mig för att sluta äta igen nu. Hade egentligen bestämt mig för att börja äta som vanligt 3 gånger om dagen, fast fortfarande nyttigt. Men jag gav upp efter en halv dag.
Jag pallar helt enkelt inte att leva med den enorma ångest jag får varje gång jag äter något. Känslan av att vara mätt, att ha nånting i magen får mig att må så jävla dåligt så jag orkar inge mer. Nu är det slut.

Tisdag

Kategori: Psykiskt

Jag orkar inte mer, jag orkar inte mer, jag orkar inte mer, jag orkar inte mer!!!! Precis så har det känts hela dagen idag. Hoppas verkligen att morgondagen kommer kännas bättre annars vet jag inte om jag orkar mer...

Dåligt

Kategori: Psykiskt

Dålig uppdatering från min sida idag men jag orkar helt enkelt inte. Way to down today. Vill bara dö fast ändå vill jag ju inte det. Ja det är svårt att förklara. Jag kanske är helt sjuk i huvudet? Utvecklingsstörd? Det skulle ju förklara en del.
Måste rycka upp mig innan jag går ner mig för djupt. Kanske inte är en så dum idé med SSRI ändå?

Ångest

Kategori: Psykiskt

Alltid denna förbannade jävla ångest. Kan inte komma ihåg sist jag åt nånting utan att känna ångest. Allmänt nere idag också, satt och grinade inne på skolan på hålet. Kunde inte hålla tillbaka tårarna. Men det var typ ingen som såg det. Eller inte många iaf...


FUCK THIS LIFE!
Jag orkar snart inge mer.

Söndag

Kategori: Ana/Mia

Guuud så härligt väder det är idag!! Har legat uppe på taket och solat idag och det var underbart skönt :)
Har inte ätit nåt än så länge idag :D Dock så börjar magen kurra så kanske tar en naturdiet på ett tag, ska dock försöka hålla mig så länge som möjligt och dricka massa vatten istället.
Är sjukt sugen på kycklingsallad forfarande. Har varit sugen på de i över 2 veckor nu! Men det får vänta några kilon till... Inte för att det är speciellt onyttigt, är ju ganska nyttigt egentligen men nu kör jag stenhårt ett tag och så kan jag börja äta kycklingsallad sen när jag tar det lite lugnare och kör på kanske 800kcal om dagen. Nu försöker jag ligga på max 400kcal/dag. Måste hinna bli fit till sommaren!




Yummie!

Lördag

Kategori: Ana/Mia

Oj vad trött jag är, min kropp börjar protestera mot VLCD dieten. Men jag ska fortsätta kämpa! Funderar på att köpa mig en våg idag om dom har några billiga på coop eller kvantum :) Vill ju se hur mycket jag gått ner nu!!

Fredag

Kategori: Ana/Mia

Går ändå ganska bra nu, hade tänkt ha lite fredagsmys och äta fruktsallad till filmen men jag var varken hungrig eller sugen så skippade det :) Inte illa! Orkar inte räkna hur många kalorier jag fått i mig idag men det kan inte vara många.

Stay strong!

Cravings

Kategori: Ana/Mia

Tror jag ska gå o köpa mig någon lightläsk och lite frukt? Blev sjukt sugen på typ en fanta free och ett äpple!

Fettoäckel.

Kategori: Ana/Mia

Fan så misslyckad & äcklig jag är. Måste gå och spy nu. Fan fan fan.

Onsdag

Kategori: Ana/Mia

Dag 2 med naturdiet. Har druckit två hittills idag men jag måte nog ta en till för är så sjukt hungrig! :P
Foten är fortfarande pajj så kan inte träna nåt :( Får ta igen all missad träning så fort den är bra igen!

Mandyx, om du läser det här! Tror att du kanske kan ha skrivit fel anv & lösen till din blogg tidigare? Tar mig nämligen inte in, har försökt hur många gånger som helst :( Eller är de jag som gör nåt fel?
Kommer inte ihåg vad du hette på ana/mia sidan så kunde inte skriva till dig där och tänkte att det nog kanske inte är så smart att kommentera det på din vanliga blogg där vem som helst kan läsa...

Sorry

Kategori: Psykiskt

För lite virriga inlägg tidigare men jag känner mig så otroligt kluven... Inte lätt att veta vad man vill.

Längtar!

Kategori: Psykiskt

Tills jag får börja gå & prata med ngn & förhoppningsvis får ssri utskrivet. I need it.
Men samtidigt så vill jag absolut inte det! Vill inte att någon ska veta, orkar inte ta tag i mina problem. Vill bara ha kul och ibland kanske det innefattar droger. Vill bara vara smal & snygg. Vill bara att folk ska se på mig som "hon den där snygga med perfekt kropp" och inte som "hon den där fula, feta & äckliga". Vill bara bli perfekt.
Jag vill inte ha bra självkänsla, jag vill vara snygg på riktigt! Någon som fattar vad jag menar med det?

Vill bara att alla ska lämna mig ifred och låta mig bli smal & snygg. Låta mig ta droger, för det får mig att må bra.



Men samtidigt vet jag inte hur länge till jag orkar leva när jag hatar mig själv så här mycket...

Jag vill sluta.

Kategori: Droger

Nej fan det vill jag inte alls. Eller...?

Skjut mig?

Kategori: Droger

Har så förbannat ont i foten, den mår inge bra efter allt dansande igår! Den är så svullen att jag knappt får på en strumpa på den och den har inte riktigt den färgen den borde ha. Om det nu inte är normalt att ha en grön/blå/lila fot?
Har även sjukt ont och är svullen i armvecken, råkade tappa svar eftersom jag var full när jag skulle sticka igår så sprutade typ allt utanför... Blev så frustrerad när jag aldrig fick svar, vet inte vad det var för fel igår?! Brukar aldrig ha problem med det. Så när jag äntligen fick svar så måste jag ha tappat det direkt, antagligen så skakade jag för mycket, för sen när jag skulle dra tillbaka i slutet så var jag då inte i nån ven... Så irriterande att inte få nån kick! Men det togs ju upp ändå om än det tog längre tid så det var ju bra.
Mindre bra är att jag har hackat tänder av skiten så jag har bitit sönder insidan av kinderna och tungan IGEN. Det hade ju precis hunnit läka sen förra gången...

Hm vad ska jag mer klaga om? Jo juste, har en stor och ömmande bula i pannan efter att jag råkade dunka in skallen i en högtalare på dansgolvet.


Lyckad kväll alltså....


Nej men det var faktiskt trevligt och värt all the pain dagen efter. Vi hade roligt! Men jag har haft roligare ute det måste jag medge...

Paaarty...!

Kategori: Droger

Ikväll blir det utgång med några vänner :) Har lite mer ont i foten idag än igår men efter lite meph så känner jag nog inte av det! Ska dansa, dansa, dansa och bränna bort lite fett!! Välbehövligt så att säga...
Och snart, snart, snart så kör jag ju även igång med naturdiet! Är taggad till tusen! Räknar med att få bort minst 6-7kg på två veckor, tror ni att det går? Ska verkligen kämpa nu! Och jag har ju faktiskt gått ner 10kg på två veckor tidigare så... Fast då var jag iof större och fick en hel del hjälp av amfetamin men det borde ändå gå!
Funderar på att ta låga doser mephedrone dom första dagarna för att hålla mig pigg och hungerfri. Har dock inte mycket kvar och det lär väl gå åt en del ikväll så får se hur långt det räcker...





+






=



----------->  

.

Kategori: Psykiskt

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine

Fredagsmys utan chips!

Kategori: Övrigt

Har egentligen ork alls att blogga nu för jag ska gå o lägga o dö framför tv:n resten av kvällen :)

Men kan väl ge er en liten update om dagen. Slutade skolan till lunch sen så har jag varit förbi en kompis, väntat medan hon fixat till sig och sen åkte vi in till stan där jag fixade till mig och sen ut på en liten shoppingrunda! Jag hade dock inte råd att köpa nånting men kompisen köpte sig en SJUKT snygg skinnjacka som faktiskt jag hittade & provade först! Fan att man ska vara fattig annars hade jag köpt den direkt för den var verkligen amazing...




Det är inte exakt den här skinnjackan men den såg ut så där på ett ungefär :)

Thinspo

Kategori: Thinspo











Ful bikini men j*vlar vad snygg kropp - ge mig!!!

Cravings!

Kategori: Ana/Mia

Hade världens jävla sug efter godis nyss, det var hemskt! Det brukar ju dock alltid gå över efter ett tag så jag lade mig o tittade på tv en timme men det blev bara värre.
Faan nu ger jag upp!! Tänkte jag och promenixade (läs haltade) till coop och köpte godis. Så jävla dåligt av mig, jag är så äcklig o fet.
Ja hursomhelst så köpte jag även 4 olika naturdiet, 3 smoothie och en med chokladsmak :) Den med päronsmak var på extrapris och kostade bara 11,95!! Jämfört med 22,95 för dom andra...
När jag kom hem igen så gjorde jag en macka i hopp om att godissuget då skulle gå över och guess what? Det gjorde det! Kanske inte var så himla bra att äta en macka men de var iaf bättre än att hetsa massa godis! Dessutom så var det ju fullkornsbröd... Plus att det ju blev en liten promenad till coop o tillbaka! Fan ser ni hur jag försöker försvara mitt beteende?!? Det är fan INTE okej och någon borde kedja fast mig nånstans långt ifrån skafferiet/kylskåpet så att jag inte kan äta.
Nåja skadan är skedd och jag hade faktiskt inte tänkt o "lösa problemet" genom att spy upp den, det är helt enkelt inte värt det när det ändå var så lite.
Är bara att ta nya tag! Lääängtar såå till på måndag då jag börjar min vecka med naturdiet! :D Får se om jag kanske tjuvstartar lite och börjar redan imorgon eller nån dag i helgen ;) Jag vill ju bli smal & snygg nu! Inte länge kvar till bikinisäsongen nu... Hu så hemskt! Jag vill inte behöva gömma mig på stranden i år igen. Men kommer väl inte hinna gå ner allt jag behöver innan sommaren så... But I will try as hard as I possibly can!





Är DU redo för beach 2010?

Torsdag

Kategori: Ana/Mia

Orkade inte fara på skolan idag, hade för ont i foten och benet. Imorgon måste jag dock fara hur ont jag än har för då är ju det där jäkla mötet med rektor + kurator.


Var inne på http://anamia.jinity.com/ och kollade lite i forumet på thinspo-låtar så nu sitter jag här & lyssnar på lite peppande musik :)
De flesta fanns faktiskt på grooveshark! För er som inte vet vad grooveshark är så är det typ som spotify fast på nätet och man behöver ingen invite eller login eller liknande, det är bara att klicka in sig på http://listen.grooveshark.com/ och lyssna :)



Funderar på att börja på måndag och köra en vecka med naturdiet smoothie. Vet dock inte om jag har råd för dom är ju så sjukt dyra! Men väldigt goda :) Och dessutom behöver man ju inte dricka om det är 4 eller 5 som man ska varje dag, det räcker ju med 2 och då blir det ju ännu minre kalorier man får i sig = ännu mer effektivt! Sen att man inte får i sig alla vitaminer & mineraler som man behöver det är ju en annan sak, smällar man får ta om man vill vara ana helt enkelt. Ska dock försöka få i mig nåt slags multivitamin/mineral tablett varje dag men brukar bara spy upp dom om jag äter dom på tom mage... Men har jag tur kanske jag lyckas behålla dom.
Man får ju sämre förbränning och blir mer sugen på onyttigheter om man har vitamin/mineral brist! Så ska försöka undvika det så gott det nu går.







En annan sak jag funderar på är att beställa lite efedrin av nåt slag såg att dom hade lepigen med ephedra på http://lepigen.nu/ och den sidan ska tydligen vara grön men måste hursomhelst vänta tills jag har fått nya lägenheten den 1 maj så jag har en adress att beställa till. Sen så har jag väl egentligen inte råd heller, kostar ju 55 euro... Men jag får se om jag kanske unnar mig det ändå.





Bad girl

Kategori: Droger

Ja mötet gick väl inte så där jättebra... Tror inte hon köpte min story, nu tror hon istället att jag knarkar. Jag sa såklart att jag inte gör det, att jag aldrig ens testat droger osv. Påpekade att om jag nu skulle injicera knark så skulle jag ju ha sprutmärken i armvecken vilket jag inte har (thank god att dom hunnit försvinna sen i lördags!) och att jag ju lämnat negativa drogprover i nästan 3 månader. Då kontrade hon med att det ju finns en massa lagliga droger som inte syns på urinprover men jag låtsades bara som att jag inte visste nånting några såna droger. Det var nog dock inte så smart för det köpte hon verkligen inte.
Så nu måste jag iaf på möte med henne + rektorn på fredagmorgon. Men vad kan dom göra? Dom har inga som helst bevis för att jag tar droger! Det enda dom kan göra är att låta mig lämna urinprov igen och kontrollera mina armveck efter sprutmärken. Och kolla armarna kan dom väl få göra EN gång men jag tänker fan inte börja lämna några urinprover! Det kan dom ju bara glömma. Så det finns egentligen ingenting dom kan göra. Jag är inte speciellt orolig.

Sen så började hon tjata om att ifall jag knarkar så är det ju ingen idé att hon skickar den där jävla remissen för om jag knarkar så spelar det ju ingen roll om jag så går 3 gånger i veckan hos en psykolog, det är bara bortkastat för jag kan ändå inte må bra om jag tar droger.
Men din dumma jävla pucko idiot!! TÄNK efter lite! Vad tror du är hönan och vad är ägget? Anledning till att jag tar droger är ju för att mitt liv är så jävla värdelöst så det är inte värt att leva om jag inte får ta lite olika preparat ibland. Mår så jävla dåligt just nu så jag orkar inte leva utan drogerna. Utan dom så skulle det inte finnas något i livet som är bra & kul ibland. Då skulle allt kännas helt meningslöst...

Oooopsi...

Kategori: Droger

Kuratorn hittade en av mina sprutor som jag tappat på en kompis rum på skolan. Jävligt lyckat! Hon hade sagt att hon använder den till att pierca men kuratorn trodde henne inte så idag har hon fått sitta i möte med rektorn. Känner mig så jävla dålig som dragit in hon i skiten! Men ska prata med kuratorn idag och säga att det var min, för annars kommer dom tydligen o tvinga min kompis att börja lämna drogprover.
Är ju bara säga att det är Mr X:s som han lämnat hos mig och jag visste inte vad jag skulle göra av den för visste inte om man kunde slänga den soporna bara.
Dom kommer säkert inte att tro mig men det skiter jag fullständigt i, jag tänker då fan inte börja lämna drogprover igen. Det kan dom ju bara fetglömma! Dom kan hursomhelst inte tvinga mig om jag vägrar.

Jaja, uppdaterar väl senare om hur det går... Wish me luck!

Aj aj aj!

Kategori: Droger

Spenderade 7 timmar på akuten i måndags, från klockan halv 4 på morgonen fram till halv 10.
Var något less när jag for därifrån och ännu mera less blev jag när jag insåg att jag inte skulle få utskrivet några dexofen för det har dom tydligen slutat med. Eftersom jag inte kan äta tramadol och läkaren inte var så pigg på att skriva ut morfin för en liten stukning i foten så fick gott gå hem utan roliga piller.
Blev på så jävla dåligt humör hela dagen då, har varit så jävla down på senaste tiden och när man tror att man äntligen ska få fly verkligheten lite med några dexofen och för en gångs skull slippa alla jobbiga tankar som okontrollerat ploppar upp i hjärnan så går det åt helvete istället.

Tycker att läkaren kunde ha varit snäll mot mig och skrivit ut lite morfin!
För fy fan vad nice det skulle varit att få slänga i sig lite dolcontin nu!

Fuck this life.

Kategori: Droger

Jag vill inte ramla ner i drogträsket men på ett sätt så skulle det kännas så jävla skönt att bara skita i allt, sluta ta ansvar och bara knarka bäst fan jag vill när jag känner för det. Bara knarka ner mig totalt. Men nej, det ska jag inte göra...


Har gått några veckor sen nu som kuratorn skulle skriva ihop en remiss till antingen vuxenpsyket, vårdcentralen eller ungdomsmottagningen, vet inte vilket. Var meningen att jag skulle berätta precis allt om mig & mitt liv till henne för att hon skulle kunna skriva den där jävla remissen men det har jag såklart inte gjort. Hon vet bara en bråkdel av allt jävla helvete. Kan ju inte direkt gå o säga till henne att jag tar droger ibland när dom varit på mig om det nyss och precis tvingat mig att lämna urinprover 2 gånger i veckan i över 2 månader. Lämnade sista provet för bara nån vecka sen och har ingen lust att bli tvingad till att börja om med det för att jag frivilligt går o säger till hon att jag knarkar. Dessutom så knarkar jag ju inte ens, tar ju bara nån gång då och då, inte alls ofta ens. Har dock en känsla av att dom inte skulle se på det som lika okej som mig...