alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

jävla förkylningshelvete

Kategori: Övrigt

SÅ JÄVLA LESS OCH FÖRBANNAD PÅ ALLT. Orkar inte. Dålig dag. Vill bara... lägga ner.

Livet är så jävla orättvist

Kategori: Övrigt

Och det finns ingen som helst anledning, logik eller förklaring till att vissa saker händer. Det bara händer och det är förjävligt rent ut sagt för alla inblandade! Det finns inga ord och det går inte att förstå. Man ska nog inte förstå heller, man får försöka att bara acceptera. Men det behöver inte ske nu eller imorgon eller ens i övermorgon. Man får vara förbannad först. Men det kommer tids nog och acceptansen ger sinnesro.
 
En av mina vänner miste sin son häromdagen. Det får inte hända men det gjorde det ändå.
 
Var rädda om er och ta vara på dagen för imorgon kan det vara för sent!

ett jävla halvår!!

Kategori: Droger

Alltså, det glömde jag ju skriva. Jag har nu varit drogfri i 6 hela månader! Det känns helt sjukt. Imorgon ska jag gå på möte och hämta den blåa brickan. Hur coolt är inte det då??
 
 
 

bortförklaringar

Kategori: Övrigt

Har ingen fungerande dator längre. Laptopen bara gav upp mitt i allt och stationära är så gammal och buggig att den måste omformateras innan den går att använda. Använder den ändå för tillfället men det går inte ens att gå in på facebook med den för den bara laggar... Så jag skyller den uteblivna uppdateringen på det.
 
Idag har jag druckit en kopp kaffe med kanel i och sen varit på långpromenad i en och en halv timme med hundarna. Nu ska jag nog äta lite fil och sen städa lägenheten. Om inte orken hinner försvinna vill säga, det är lätt hänt...

jag lider tydligen inte nog som det är

Kategori: Övrigt

För imorse kom mensen och med den mensvärken från helvetet. Kul ens. Maxdos av både ipren och panodil men hjälper det? Nej. Behöver nåt starkare men då måste man orka ringa vc och det gör jag inte. Den där orken igen. Den som ställer till det heeeeela tiden. Den som sabbar allt. Eller snarare frånvaron av den.
 
 
 

äckliga förkylning

Kategori: Övrigt

Varför kan man inte bara få vara frisk hela tiden? Så underbart det skulle vara!
 
 

Love, love, love

Kategori: Övrigt

I'm not looking for us
And neither should you.
Absolutely gorgeous,
Then nothing I say is true.
You won't find yourself
In these guilty eyes
 
'Cause I love anybody who's fool enough to believe
And you're just one of many who broke their heart on me
And so I say I don't love you,
Though it kills me
It's a lie that sets you free
 
Love, love, love
I can't take your
Love, love, love
  

 
X vill försöka igen. Han "har förändrats". Det har inte jag. It ain't gonna happen. Sorry. Men du vet, det blir bäst så. Och jag kan inte förklara varför. Förklara att jag kommer bli elak och jobbig. Ingen vill leva med någon som jag, jag kan inte utsätta någon för det.

.

Kategori: Övrigt

 

.

Kategori: Övrigt

Herregud vad trött jag är! Håller på somna där jag sitter, totalt död. Varit uppe sen strax efter 6  imorse och har bara haft en halvtimme ledig tid för mig själv på hela dagen, varit igång både fysiskt och psykiskt, Det sistnämnda är betydligt mer påfrestande för mig...
Nu ska jag bara orka släpa mig in i duschen och sen blir det sängen och SOVA för min del! Godnatt<3

.

Kategori: Övrigt

Inget inlägg på typ hundra år igen. Fortfarande ingen motivation eller inspiration till nåt. Har inte ens orkat läsa era bloggar på flera dagar! Måste göra det. Men inte nu, nu ska jag sova. Ska vara i stallet kl 7 imorgon bitti så iaf ett par timmars sömn vore ju fint.