alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

dagens träning

Kategori: Övrigt

God kväll på er!
Jag kom precis hem från gymmet och har druckit en gainomax, ska strax hoppa i duschen och sen lägga mig tidigt. Hade egentligen tänkt löpträna idag och köra lite intervaller men hann bara värma upp och köra 3-4 intervaller innan jag som vanligt fick jävla håll. Helvete vad less jag blir!! Så var tvungen promenera 10-15 min innan jag kunde jogga väldigt långsamt dom sista 1,5km hem.
Blir så arg och frustrerad över att det blir såhär VARJE JÄVLA GÅNG!!! Seriöst, kan det inte bara ge sig? Kommer aldrig få upp konditionen om det ska hålla på såhär...
 
Så jag for på gymmet efteråt för att få nån sorts träning i alla fall och för att passa på att träna där en sista gång för mitt gymkort går ut idag :( tränade bröst, axlar, rygg, biceps och triceps. Räknar med ordentlig träningsvärk imorgon!
 
Ska försöka hålla igång och styrketräna hemma några veckor nu tills jag får förlängt gymkortet. Känner jag försäkringskassan rätt så lär dom ju dra ut på det i en halv jävla evighet igen!
 
 
Blev mycket svordomar och bitterhet i det här inlägget men humöret är inte på topp direkt haha
 
 
 

thinspo (mest adriana)

Kategori: Övrigt

 
 

.

Kategori: Övrigt

Efter tisdagens kaos när jag nästan tog ett återfall så har jag bestämt mig för att börja med voxran igen vilket jag gjorde igår. Då kan jag nämligen inte knarka utan att ha haft ett uppehåll med den i minst två veckor före. Eller kan kan jag ju men man får ingen effekt. Så på det här sättet så undviker jag ju att göra någon dum, ogenomtänkt impulsgrej utan bestämmer jag mig för att ta droger igen så måste jag vänta i två veckor från det att jag tagit beslutet. Har alltså lite av en ångertid på två veckor, vilket känns väldigt tryggt och säkert :)
 
Dessutom så minskar jag ju risken för att börja röka igen också eftersom bupropion används till dom som vill sluta röka också. Har varit sjukt röksugen dom senaste dagarna och varit väldigt nära att trilla dit ett par gånger men som tur är så har jag lyckats stå emot. I måndags så var det tre veckor sen jag tog min sista cigarett!
 
 

Fortfarande drogfri!

Kategori: Övrigt

Men herrejävlar vad nära det var igår!
Suget bara växte och växte, satt till slut bara och grinade för att jag så gärna ville knarka. Tog en xanor för att försöka lugna ner mig och få suget att försvinna. Det funkade inte så bra... Pratade med en kontakt som hade lite roligheter i pulverform att sälja. Tog en till xanor i ett sista desperat försök att lägga band på mig själv. Sen tänkte jag "fuck it! Jag pallar inte det här" och kom fram till att jag skulle åka förbi dit och hälsa på en sväng i alla fall och så bestämmer jag mig på plats för om jag ska köpa nånting eller inte.
 
Så jag tog bilen och åkte förbi och tog ut pengar och sen åkte jag dit. Kunde inte bestämma mig för hur jag skulle göra men frågade lite om vad det var för nåt och fick reda på ungefär hur det var. Var alltså inte vanligt tjo han hade utan nån slags rc-drog som tydligen var jäkligt potent. Blev erbjuden att prova ta en lina gratis för att testa om jag gillade det men eftersom jag skulle köra bil hem så tackade jag nej.
 
Kände att xanoren kickat in ganska bra så jag lyckades lugna ner mig tillräckligt mycket för att inse att jag nog i alla fall borde vänta till nästa gång jag får pengar innan jag köper nåt pulver. OM jag alls ska göra det före jag varit ren i ett helt år. Jag ska inte göra det som en impulsgrej bara för att jag helt plötsligt får ett sug i alla fall. Ska jag göra det så ska det vara ett väl genomtänkt beslut.
Men nu måste jag spara pengar, ska ju åka till sthlm nästa helg och då kommer jag att behöva pengar till shopping, resan och annat.
 
Så vi får se, inget beslut är taget än men jag tog mig igenom suget i alla fall och är fortfarande clean sen sju månader tillbaka!
 
 

drogsuget fortsätter...

Kategori: Övrigt

En av grannarna knackade på imorse. Hög som ett jääävla hus alltså, fy fan! Tefatspupiller. Pulsen gick upp i 180 och jag satt bara och skakade länge efteråt. Kunde inte sluta tänka på pulver. Jagvilljagvilljagvill! Men samtidigt vill jag absolut inte... ÅH AMBIVALENS!
Till påsk kanske? Eller... Jag vet inte.
 
Sitter och kollar på verktyg, funderar på att beställa hem. Bara ifall att jag skulle bli sugen... Men det är nog en dålig idé. Får ångest bara av att tänka på det. Är så nära att ringa ett samtal nu! Men jag tar nog en xanor istället och hoppas på att det ska få suget att försvinna.
 
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Fy fan vad vilken dålig dag det har varit idag!
 
Sitter och dricker vin ensam hemma nu och ska snart sova. Behöver bara få lite alkohol i kroppen först. Idag vill jag inte finnas till...
 
Tankar om livet och döden. Om att kasta in handduken. Att kanske inte fortsätta leva så länge till.
 
Vill knarka. Vill ha metadon. Morfin.
Längtar såå mycket tills jag varit drogfri i ett helt år så jag får börja igen! Eller inte börja direkt. Men ta igen i alla fall. Ska inte ta lika ofta som jag gjort tidigare men nån gång ibland i alla fall. Jag saknar det, och jag saknar alla människorna i den världen! Eller, inte alla förresten. Ganska långt ifrån alla. Men väldigt många! Saknar gemenskapen.
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Bones are beautiful ♥
 
 
 

jävlaskithelvete

Kategori: Övrigt

Varför kan jag aldrig få må bra och vara pigg? Idag har jag varit sjukt trött hela dagen IGEN det är tamigfan ALLTID såhär och jag är så JÄVLA LESS!! Idag är det ändå sjukt varmt, soligt och fint väder så jag borde få energi av det men nej. Vad fan ska jag göra? Orkar fan inte ha det såhär!

Stallhäng

Kategori: Övrigt

Blev ett dressyrpass på ridbanan igår, fick jobba som tusan så det brände nog bort en del kalorier. Var i stallet i sex timmar så hann inte äta så mycket heller. Bra dag!
 
Idag åkte jag och provred en häst som jag kanske ska börja ta hand om några dagar i veckan här framöver. Skulle vara där kl 9 på morgonen så hann bara med typ 5-6 timmars sömn vilket resulterade i att jag var sjukt trött när jag vaknade och hinkade i mig massa kaffe på morgonen för att orka med dagen.
Efter att jag varit där så drog jag med mig syrran och for ut och red en annan häst, blev ett riktigt jobbigt träningspass kan jag lova för hästen hade typ damp idag! Haha... Första gången som hon har bockat när jag ridit henne så jag var inte alls beredd och fattade först inte riktigt vad hon höll på med nästan. Men det gick bra i alla fall och jag lyckades få upp huvudet på henne fast hon är riktigt stark.
 
Har varit helt underbart att få vara ute hela dagen och bara rida och pyssla på i stallet när det varit så sjukt fint väder! Här har det varit strålande sol och plusgrader, underbart!
 
Såna här dagar får man tillbaka livsglädjen lite. Synd att det inte händer oftare men en jäkla tur att det trots allt finns såna här underbart härliga dagar 
 
 

Sämsta. Träningspasset. Ever.

Kategori: Övrigt

Skulle ju fara ut och springa ikväll, kände mig taggad, var pigg och lyssnade på musik för att peppa mig och så for jag ut. Hann springa knappt en halv kilometer innan jag fick håll. Det är andra gången nu, FAN vad irriterande!! Så då var jag tvungen att hålla superlågt tempo runt hela rundan för att det inte skulle bli värre så jag skulle bli tvungen att avbryta helt och gå hem. Alltså jag kan inte med ord beskriva hur frustrerad jag blir när jag vill så mycket och känner att jag har orken men kroppen säger ifrån. Varför får man "håll" egentligen? Någon som vet? Och finns det någonting man kan göra för att förhindra att man får det samt bli av med det när väl kommer?
 
Ska springa igen på söndag och då jävlar ska det gå bra!! Det har jag bestämt.
 
Känner förresten redan att jag börjar få träningsvärk i mage och bröst från morgonens styrkepass på gymmet - härligt! Alltid nåt bra i allt det dåliga.
 
Nu ska jag gå och sova så jag orkar vara i stallet imorgon. Godnatt!
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Började dagen med ett pass på gymmet tillsammans med en kompis. Skönt! Var galet trött när jag vaknade och hade egentligen tänkt skita i det och säga att jag inte orkade. Men pallrade mig iväg ändå och såhär i efterhand så känns det ju såklart bra.
 
Drack en naturdiet smoothie före träningen och en gainomax efteråt vilket betyder att jag redan ligger på 450 kcal idag - inte bra! Men ska gå ut med hunden nu så då bränner jag ju bort lite i alla fall. Förhoppningsvis orkar jag ta mig ut på en löprunda ikväll också men ska nog inte hoppas på för mycket...
 
 

.

Kategori: Övrigt

Riktigt varmt och skönt ute idag! Blev dock bara ca 45min promenad med hunden, har haft ångest hela dagen utan direkt anledning. Känner mig bara dålig och misslyckad. Huvudvärk har jag också. Och såklart den ständiga tröttheten. Måste ta upp det med min läkare, nånting är ju ordentligt fel! Kan inte vara normalt att vara såhär.
Läste nånting om kroniskt trötthetssyndrom eller vad det nu hette, kanske är det jag har? Inte så jävla kul i så fall eftersom det är obotligt.
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Har varit lite tyst här senaste dagarna. Jag har haft för mycket ångest för att orka skriva. Hetsen fortsatte igår också... Om man ska se nåt positivt med det hela så är i alla fall alla onyttigheter jag hade hemma slut. Så nu har jag inga ursäkter längre, nu är det bara tillbaka på banan som gäller.
 
Funderar på om jag skulle börja med LCHF. Klarar min ångest av att äta så mycket fett? Det känns som att det vore så mycket mer hälsosamt, jag borde verkligen börja äta ordentligt. Om inte annat så för att minska risken för att hetsa igen! Men jag vet inte, vi får se...
 
 

Usch

Kategori: Övrigt

Hets idag, fy fan. Orkar inte ens spy, jag är så jävla äcklig och dum i huvudet. Inte tagit voxran på över en vecka men ska börja med den igen på tisdag. Anledningen till att jag inte börjar med den direkt imorgon är för att jag ska hinna känna efter om jag verkligen behöver den, om jag fortfarande är lika trött och död.
 
Det värsta med hela hetsäcklet idag är att jag har kvar massa godis och chips hemma, vad ska jag göra med det? Slänga. Kan jag det? Jag måste! Vet inte varför jag har så jävla svårt att slänga mat. Jag är ett jävla fetto, förstår att ni tycker det också. Kan jag sluta vara så äcklig hela tiden? Jag orkar inte...

fylleinlägg

Kategori: Övrigt

Kom precis hem. Är full som ett ägg! Vi var och åt fyllemat på max precis innan vi for hem. Jag spydde upp det så fort jag kommit hem och satt på lite musik så det inte skulle höras till grannarna.
 
Är lite sugen på efterfest, funderar på att ringa lite kontakter, men det är bara pundarvänner jag känner som ev. skulle vara sugna på efterfest så känner att det smartaste nog vore att bara gå och lägga sig. För jag skulle ju vara ren i ett halvår till. MEEEN ÅÅÅH JAG VILL!!! Men måste spara pengar. Det är den största anledningen... Skulle behöva någon nu som bara sa till mig att det är en jävligt dålig idé och att jag borde gå o lägga mig. För just nu vill jag bara dra iväg på äventyr...
 
 
 

Såå trött

Kategori: Övrigt

Orkar inte blogga idag, har varit en zombie hela dagen. Men kan ju meddela att träningen igår gick SKITDÅLIGT!! Usch...
 
Imorgon är det fest här hemma hos mig innan vi drar ut på krogen så hinner nog inte blogga nånting förrän söndagkväll, ska hinna till stallet o rida o sånt också imorgon. Ska gå och lägga mig nu och förhoppningsvis vakna liiiiite piggare imorgon.
 
Men vi hörs när vi hörs helt enkelt, hoppas ni får en fin helg!
 
 
Ge mig hennes ben tack!

träning

Kategori: Övrigt

Firar dagen med en löprunda och sen ett pass på gymmet :) efteråt ska jag käka kycklingpasta hade jag tänkt. Ska försöka äta "normalt" några dagar (fortfarande ganska nyttigt och självklart inget godis/chips/liknande men ändå vanlig mat) och sen köra stenhård diet igen, tänker att då kanske det "lossnar" och jag börjar gå ner i vikt.
 
Har köpt ett sånt där "armband" idag eller vad det heter som man har telefonen i när man tränar så nu slipper den bli fuktig av massa svett när jag har den i sportbh:n.
Det är ganska varmt ute idag men då är det istället glashalt så får ta det lite lugnt på löprundan idag och försöka se till att inte halka. Med tanke på hur klumpig jag är så får vi väl se hur det går...
 
 

äckelspya

Kategori: Övrigt

Mina tänder har förstörts, förmodligen av att jag spytt så mycket på senaste tiden... Såg det i spegeln idag när jag skulle rensa tänderna med tandtråd. En brun fläck typ. På insidan av en av dom nedre framtänderna.
Vad fan, har det verkligen gått så här långt? Har jag börjat få riktiga bieffekter av mitt beteende?
 
Det värsta är att det inte ens syns nånting på vågen fast det borde göra det. Har varit hyffsat duktig i flera veckor nu, tränat nästintill varje dag och ätit minimalt, har jag ätit nåt onyttigt nån gång så har jag alltid spytt upp det efteråt, men har inte gått ner ett hekto, varför i hela helvete går jag inte ner i vikt?? Så jävla deprimerande.
 
Får mig ju också att tänka på att om jag då skulle äta "normalt" och försöka gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt utan att svälta mig, typ med hjälp av lchf eller nåt så skulle jag ju förmodligen gå upp i vikt istället eftersom min förbränning verkar ha blivit helt åt helvete dålig. Kommer aldrig kunna äta normalt. Kommer alltid behöva svälta mig själv för att inte bli ännu fetare.
 
Känns ju jävligt omotiverande och nästan som att då är det ju lika bra att bara skita i allt och äta som en gris istället. Jag kommer ju ändå alltid att vara fet.
 
Hur fan hamnade jag här egentligen?!

orken som bortblåst

Kategori: Övrigt

Har varit så sjuuukt trött idag, förstår inte varför?? Har inte orkat göra nånting, var tvungen att tvinga mig ut på en kort, kort prommis med hunden. Har varit galet hungrig och haft världens sug efter mat och onyttigheter. Hade jag varit smart då så hade jag ätit en grapefrukt till frukost och sen lagat nån nyttig mat.
Men neeej jag skulle såklart ändå försöka vara duktig och började laga mat istället. Kunde såklart inte hålla mig från att äta massa annat onyttigt medan jag lagade mat, var så sjukt hungrig. Tryckte i mig en bit chokladtryffelpaj jag hade i frysen + en halv bit glasstårta.
Fick såklart världens ångest och spydde upp det före jag åt maten. Hade druckit massa vatten både före och under tiden jag åt så gick lätt att spy upp men däremot var det ju så utstpätt så kändes inte som att det var tårtan jag fick upp ändå =/ vilket gjorde att jag bara spydde mer och mer och mer, tills det bara smakade galla från det lilla som kom upp. Så antar att jag måste ha fått upp det mesta ändå.
 
Åt maten jag hade lagat efteråt, tänkte att jag kanske skulle få lite energi och bli piggare av det. Hade fel... Har varit som en zombie idag, inte orkar göra annat än att ligga på soffan och slötitta på top model. Somnade till o med efter ett tag och sov några timmar. Var lika död när jag vaknade men tvingade mig själv att inte sova längre utan försöka lägga mig i tid ikväll istället.
 
Varför är det såhär? Ska man inte bli pigg av att träna? :(
 
Fanns inte en chans att jag skulle orka träna idag så blev en vilodag. Får försöka ta igen det imorgon, hoppas på att vara lite piggare då!
 
 

Uttråkad

Kategori: Övrigt

Har absolut ingenting att göra men har heller ingen som helst motivation för att släpa mig till gymmet. Tror dock att det blir det ändå, en dag med så här högt energiintag kräver dubbla träningspass =/

B-day

Kategori: Övrigt

Får man skita i dieten på ens födelsedag? Jag har gjort det idag... Käkade thaibuffé till lunch på stan idag med en kompis. Men började ju dagen med en promenad med hunden och sen ett träningspass på gymmet så det kändes ändå rätt okej. Eller inte okej såklart, men inte så jättefarligt heller.
Det som däremot inte var okej nånstans var att jag åt en halv tårtbit efteråt när några kompisar var förbi på födelsedagsfika... Skulle ha hållit mig till att dricka kaffe.
 
Försöker trösta mig med att det faktiskt är min födelsedag idag, finns det en dag på året som man faktiskt får fuska så är det ju idag! Men blir nog att fara på gymmet igen ikväll för att försöka kompensera lite för allt äckel jag stoppat i mig. Vägrar dock att spy idag, det ska inte hända!
 
 

Fixat gymkort!

Kategori: Övrigt

Japp nu har jag mitt gymkort i handen så imorgon ska jag och gymma med en kompis före hon börjar jobba kl 13 :) måste ringa hon nu och höra vilken tid vi ska mötas upp.
 
Varit ut och joggat vanliga rundan ikväll, det var ganska skönt faktiskt. Hade tänkt ha vilodag men nu blev det inte så och det var nog lika bra...
 
Nu ska jag se en film och sen lägga mig o försöka sova utan några tabletter. GLHF säger jag till mig själv! ^^;

.

Kategori: Övrigt

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg. Min var sådär... Början var bra, for ut o joggade den vanliga rundan fredagkväll trots kylan, sen gick jag o la mig o sov. Dagen efter kom en kompis och plockade upp mig hemma, sen for vi o köpte vin på systemet innan vi åkte till mamma där helgen skulle spenderas.
 
Första failen var middagen... Både kompisen och syrran ville att vi skulle äta pizza på pizzerian till middag. Kunde inte komma undan så jag åt två tredjedelar av pizzan ungefär och ångesten efteråt höll på att ta kol på mig!
 
 
Så fort vi hem så slog jag på hög musik och gick upp till toan på övervåningen och spydde upp allting. Det var dock inte sådär jättesmart eftersom vi skulle dricka massa vin efter det och att dricka på tom mage är ingen hit för mig... Blev jäävligt full och gjorde bort mig som fan.
Trodde att vi alla hade blivit full men det visade sig dock dagen efter att det bara hade varit jag. Pinsamt.
Jag orkar inte berätta vad jag gjorde eller hur jag betedde mig men jag (som aldrig, ALDRIG får minnesluckor) kommer inte ihåg att min mamma sagt att hon ska gifta sig på nationaldagen och att min äldre syster är gravid och ska ha barn. Det säger väl kanske lite om hur packad jag var... Det där är liksom sånt som man borde komma ihåg.
 
 
 
 
Och så fyller jag år imorgon så det blir party och alkoholintag på lördag igen, usch... Men då ska jag fan dricka lugnt!! Ska inte bli jättefull.
 
 
 
Idag har jag för övrigt varit rökfri i en hel vecka - wohoo!! (nej jag rökte ingenting fast jag blev så full i lördags, DET om nåt är en bedrift haha)
 
 
Dagens matintag har varit LCHF-inspirerat, har ätit massa wokgrönsaker och lite lax som fått koka ihop sig med lite matlagningsgrädde. Kryddat med vitlök för att hålla förkylningar borta och massa cayennepeppar för att få igång förbränningen :)
 
 

Jag försökte i alla fall...

Kategori: Övrigt

Så. Jag lagade middag. Laxpasta. Jag fick ju det, det var ju okej. Åt typ tiotusen megastora portioner. Kändes det som i alla fall men i verkligheten var det två. Fick ångesten från helvetet... Hade jag inte kunnat skippa all pasta i alla fall?
Jag kunde inte behålla det, så nu har jag precis spytt för andra gången idag. Klarar bara inte av den där mättnadskänslan! Det blir för jobbigt.
 
Hade ju tänkt ha vilodag idag när det är 20 minusgrader ute (och som belöning för att jag varit rökfri + att det är fredag osv) men alltså efter dagens matintag så går det bara inte! Måste ta mig ut och jogga en runda, även om det bara blir en jättekortis så är det ju bättre än ingenting. Sen ska jag träna lite på dansen också, nu har jag ju musiken till den hemma o allt. Hade velat åka och simma ikväll också men det var bara allmänt bad och det stängde dessutom klockan 20 så det går inte. Dom hade dock motionssim imorgon bitti kl 8-10 så funderar på att stiga upp tidigt och fara på det.
 
Jag är så fet och äcklig och motbjudande så jag klarar inte av att se mig i spegeln ens, börjar bara må illa. Usch. Att man kan vara såhär otroligt äcklad av sig själv alltså...
 
 
Bjuder på lite reverse thinspo idag också, det är typ såhär jag känner mig just nu :(
 
 
 

Fredag

Kategori: Övrigt

Idag har jag varit rökfri i fyra dagar - yeey! Som belöning till mig själv för det så tänkte jag unna mig en bit från kakan jag bakade för ett par veckor sen. Plus att jag ska laga och äta god mat idag (laxpasta) och sen fruktsallad på det. Ja det var planen i alla fall...
Jag åt två bitar kaka med hallon till sen fick jag ångest och var tvungen spy upp allt. Spydde upp en del av frukosten jag åt tidigare också, bara för att vara säker på att jag fått upp all äckelkaka.
 
Men jag SKA faktiskt unna mig att äta middag idag. Måste följa belöningssystemet, just nu är det viktigaste att inte röka - då får viktnedgången lov att gå lite långsammare om det behövs. Men jag tänker ju såklart fortsätta hålla dieten! Men några små avvikelser ger jag mig själv tillstånd för. Så länge jag fortsätter att gå ner i vikt och inte stannar eller (hemska tanke) till och med går upp i vikt så är det okej, då spelar det ingen roll att det inte går lika fort som jag tänkt mig.
 
 
Jag är en ickerökare!
 
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Bara druckit vatten hittills idag, ska nog ta och laga lite mat senare. Har köttfärs i kylen så får bli nån slags köttfärssås på krossade tomater, morötter och örter. Har ingen aning om vad jag ska äta till det dock? Ingenting kanske vore det bästa. Men får se, kanske kokar lite fullkornpasta. LITE. Vet inte om jag kommer klara av att behålla det eller om ångesten blir för mycket men kan ju alltid göra ett försök. Jag vill inte spy...
 
 
Men jag måste få i mig lite energi om jag ska orka springa ikväll, vill få bättre resultat! Och sen måste jag äta lite efteråt också så musklerna inte bryts ner. Få i mig protein och liiite kolhydrater. Vill ju bli starkare och bygga muskler, inte bryta ner kroppen! Men det är svårt när man samtidigt panikar och vill bli av med allt fett fort, fortare, fortast. Jag önskar att jag bara kunde träna och äta normalt...
 
 

Bra kväll

Kategori: Övrigt

Igår alltså... Hade inte ätit nåt på hela dagen så jag köpte en såndär plocksallad när jag var på ica och handlade. Hade bestämt att jag fick äta den, det var liksom en sallad efter träningen - jag behövde proteinerna.
Men fick såklart megaångest och var tvungen att spy efteråt. Spydde inte upp allt men en del i alla fall, bara tillräckligt mycket för att slippa den där äckliga mättnadskänslan... Eller ja, jag hade tänkt att jag bara skulle spy lite i alla fall. Men kom upp ganska mycket när jag väl började. Usch.
 
Idag har däremot varit en bra dag matmässigt! Åt fiskgratäng till frukost när jag vaknade för var så hungrig blev väl ca 300kcal och efter det gick jag på långpromenad med hundarna, sen har jag varit på magdans på kvällen och när jag kom hem drack jag en naturdiet smoothie bara. Bra dag!
 
Sen har jag haft finbesök ikväll också, det var mysigt ;) sex är också motion så jag har fan varit duktig idag! Haha...
 
Åt precis lite naturgodis som står framme på vardagsrumsbordet så fick lite ångest av det men jag ska fan inte spy upp det. Det är inte värt det för fem cashewnötter och en liten yoghurtöverdragen jordgubbe. Ska lägga mig i sängen och sova istället och göra imorgon till en bra dag!
 
 
I'm happy 

:)

Kategori: Övrigt

So far har jag bara druckit en kopp kaffe idag - duktigt! Har varit ut på långpromenad med hunden också, riktigt skönt trots att det snöade.
Nu har jag bakat och diskat undan så ska fortsätta städa lite smått och sen träna lite styrkeövningar innan det är dags att fara och simma. Funderar på om jag skulle ha ätit nånting men vet inte vad? Får nog bli efter styrketräningen i så fall. En naturdiet och en äggvita kanske.
 
 

Voxra

Kategori: Övrigt

Började med voxran idag. Insåg att det är ett måste om jag ska klara av att sluta röka utan att hetsäta hela dagarna. Så ja, igår slutade jag röka! Fy fan, känns sjukt jobbigt men samtidigt sjukt bra. Jag SKA klara det den här gången. Har satt upp massa olika delmål och belöningar, typ när jag varit rökfri x dagar så får jag köpa nya skor osv. Det är nåt jag aldrig gjort förut så förhoppningsvis kan det hjälpa till att hålla motivationen uppe under jobbiga dagar/tillfällen.
 
Sen så hoppas jag även att det ska göra att jag får en liten kick åt rätt håll i viktminskningen, det vore ju inte helt fel. Samtidigt så fasar jag för den dagen då jag ska sluta med den... Vet ju att det kommer bli ett helvete. Men nej, det ska gå bra! Måste tänka positivt nu. Nu har jag ju ändå bestämt mig för att börja med den och då är det så. Det kommer att gå bra.
 
 
Usch det vill liksom inte sluta snöa, snöar det hos er också? Här har det varit typ snöstorm både idag och igår :( vilket inte gör det så kul att gå ut med hundarna. Men ut måste dom och fettet måste brännas bort så det är bara ta tag i det! Blir dock en kort prommis idag, ska försöka träna lite hemma sen tänkte jag. Sen så kanske det blir simning ikväll också, det ska bli nice! Och så ska jag hinna baka också (till min födelsedag), hur ska jag hinna det? Haha... Äsch, jag har ju voxran idag, då blir man effektiv ;)
 
 
Vet inte om ni bara tycker det är jobbigt att se bilder på sånt här, att det förstör dieten?
Själv älskar jag att äta med ögonen, alltid nåt när man inte får äta det på riktigt! Haha

Mia

Kategori: Övrigt

Matintaget var ganska bra igår, fick i mig runt 600kcal och gjorde av med ca 150kcal.
 
Idag däremot... Kan väl sammanfatta det som så att det är riktigt jävla vidrigt att spy upp tacos. Men jag får skylla mig själv, jag förtjänade det.
 
Ångest...
 
Nu ska jag ta mig ut på långprommis med hunden och sen åka till stallet. Att mocka åt världshistoriens grisigaste häst (som dom dessutom bestämt sig för att låta ha ett ton jävla spån i boxen dessutom...) förbränner ju en del kalorier. Sen blir det en ridtur i skogen, ska bli mys :)
Efter det ska jag kanske åka till mamma och sova över där, bilen är trasig så ska be dom kolla på det. Förhoppningsvis så är det inget som är alltför dyrt att fixa! Är pankare än pankast så det vore jävligt trist om det var det.