alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Helgen

Kategori: Ana/Mia

Helgen har varit åt HELVETE. Vill spy & grina bara jag tänker på den. Varför ska jag vara så jävla feeeeeeeet?! Orkar inte ens skriva ut vad jag ätit i helgen, vill inte se det, inte tänka på det. Är så äckligt. Usch usch usch. Men nu tar jag nya tag!!

Värdelös!

Kategori: Ana/Mia

Fan så äcklig o dum o ful jag är. Vill bara dö. Självklart så skulle jag vara fet o äta lunch idag. VARFÖR?! Usch usch usch.

Ja ja har iaf tränat i gymmet idag och nu blir det ingen mer mat idag. INGENTING öht ska in i min mun mer idag. Ja förutom massa vatten då!

Orkar inte.

Kategori: Psykiskt

Kass uppdatering från min sida men har helt enkelt inte orkat.

Precis när man tror att det börjar gå lite bättre så krashlandar man ner i verkligeheten igen och alla gamla & en hel massa nya problem hopar sig och hotar att dränka mig. Varför blir det alltid så här?

Slut på skoldagen

Kategori: Övrigt

Äntligen! Hade muntliga nationella idag i engelska, jag tror att det gick bra men jag vet inte... Hoppas det iaf. Nu vill jag bara sova sova soooovaaaaa men nej det får jag inte. Måste ta bussen till hästen och sen när jag varit där måste jag gå 7km till bussen som går hem. Visst, jag behöver motionen men det är jävligt jobbigt när man är så trött att man bara vill lägga sig ner och dö.


Nä nu måste jag springa till bussen!






Puss

Trött

Kategori: Ana/Mia

Åh vad jobbigt att alltid gå omkring o vara så här trött! Jag orkar inte.. Vill ha efedrin! Men nej, jag är fattig studentjävel. Måste få ett jobb snart! Jag vill ha pengaaaaar! Så jag kan köpa nya skor, blev kär i ett par från scorett när jag var på stan i tisdags. Dom är verkligen kärlek! Kläder däremot blir man bara ledsen när man provar, vill bara börja grina i provhytten för att man ser så fet ut i allt. JAG VILL BLI SMAL NUUUU!!


Hjälp mig bli smal?

Thinspiration

Kategori: Thinspo











Älskar den här bilden på Victoria Silvstedt!

Måndag

Kategori: Ana/Mia

Dagen har börjat bra! Har gått till skolan på morgonen, 2km tog ca 20min. Sen har jag haft en timmes ridlektion på morgonen, tränade framdelsvändningar & galoppfattningar och det gick för en gångs skull hur bra som helst! :)
Undra hur mycket kalorier jag bränt? Åååh varför finns det inte hälsovakten på skolans datorer?? Men hur mycket kan det vara? Kring 200 kanske? Ja jag gissar på det.
Det enda jag ätit idag är några små tomat- & gurkbitar. Och klockan är ändå 3 nu :) Plus att jag druckit massa vatten såklart!

Duktig hittills!

Ska dessutom till gymet efter skolan och träna med en kompis. Hoppas jag kommer lyckas vara lika duktig resten av dagen!! Jag vill bli smal nuuuuuuuuu!!!
Börjar dock bli jäävligt hungrig men det är sånt man får leva med. Kommer ändå gå över efter ett par dagar.


Längtar till i helgen då vi ska ut & dansa på krogen! :D Ska såklart inte dricka nånting eftersom det är typ miljoner kalorier i alkohol och så har jag inte råd heller. Men kanske kör på lite methedron istället så man orkar hålla igång o dansa hela kvällen ;) På tal om det så måste jag komma ihåg att beställa mer av det innan det blir narkotikaklassat den 9:e december! Att dom alltid ska klassa allt nytt som kommer... Aja, det är kul så länge det varar. Och varje gång dom klassar nånting så kommer det ju bara nåt nytt kul partypulver som är lagligt :) Bara att ändra på någon liten molekyl i det gamla så blir det ett helt nytt & lagligt partyhjälpmedel.



Nu måste jag gå o söka upp min mentor och söka ledigt till imorgon för då ska jag till tandläkaren :-/ På sån där 19-årskontroll eller vad det heter. Vet inte riktigt vad det är men det får jag väl reda på imorgon...







Puss

Söndagsångest

Kategori: Psykiskt

Varför infinner sig alltid denna ständiga söndagsångest? Har ju faktiskt haft en vit helg och varit helt drogfri.
Är så himla trött, vill bara sova... Och huvudvärk. Som vanligt. Måste börja köpa egna värktabletter nu dessutom eftersom skolsköterskan klagar på att jag alltid är o hämtar. Började tjorva o skulle ta blodtryck o allt möjligt. Ja ja, lite huvudvärk går ju att leva med. Har inte råd att köpa egna tabletter :P

Fet.

Kategori: Psykiskt

Jag är fet fet fet FET. Varför är jag så jävla värdelös & korkad?




Jag vill ha hjälp,jag vill att du ska se & veta, jag vill att du bryr dig, jag vill att du ska fråga mig hur jag mår. Men jag orkar inte ta emot någon hjälp, jag stöter bara bort alla som försöker. Förlåt. Men ni förstår inte hur svårt det är. Jag kommer inte att prata med dig frivilligt, det vet du. Och jag kommer att bli irriterad och tycka att du är helvetes jobbig om du försöker, om du tvingar mig, om du kommer o pratar fast jag inte vill. Men det kanske är just det jag behöver. För innerst inne så vill jag inte leva så här, jag går bara omkring o väntar på att någon ska rädda mig ur mitt eget helvete. Samtidigt som jag gör allt i världen för att ingen ska få veta, ingen ska misstänka något. Jag bygger bara högre murar runt mig. Men till slut kommer det vara för sent, till slut kommer jag att försvinna helt bakom murarna jag själv byggt upp. Jag behöver hjälp innan det är försent. Jag vet att det snart kommer att vara för sent men jag orkar inte ta tag i det. Jag bara fortsätter att vända ryggen till alla händer som sträcks ut mot mig. Och jag bara undrar; Kommer det alltid att vara så här?

Natti natti!

Kategori: Ana/Mia

Nyss hemkommen från en filmkväll med chips. Men duktiga jag rörde såklart inte chipsskålen! Dock åt jag en skål fil & flingor nu när jag kom hem. Kunde inte hålla mig, var så jävla hungrig. Vet att jag borde ha gått o lagt mig direkt istället men är så hima svårt att sova när man är sådär sjukt hungrig. Aja det kunde varit värre, fil är ju ändå inte såå onyttigt.

Nä, nu måste jag sova så man inte sover bort hela dagen imorgon. Ha de bra!





Puss

Ångest.

Kategori: Ana/Mia

Hur ska man bli kvitt denna eviga ångest? Det går inte.
Hade faktiskt gett mig själv frikort den här helgen eftersom jag är hos pappa och jag är nästan aldrig här annars. Dessutom så vill man ju inte att han ska börja misstänka nåt i onödan. Så bestämde mig för att äta vad jag ville utan dåligt samvete. Tror ni det gick bra? Två kladdkakemuffins & lite (ja, det var verkligen bara lite) glass senare så mår jag så dåligt att jag bara vill gråta. Var ju ändå inte så överdrivet mycket jag stoppat i mig, hade ju inte direkt hetsat eller så men fick ändå så sjukt mycket ångest! Jag kunde bara inte behålla det så var tvungen att gå på toa och spy upp allt.
Samma visa var det efter frukosten. Tryckte tre, ja hela TRE feta mackor och drack apelsinjuice till! Förstår ni vad hemskt? Usch... Ville så sjukt gärna spy men jag tvingade mig själv att gå o lägga mig i sängen istället tills det gått över. Sen har jag inte ätit nåt mera idag. Pappa bjöd på någon chokladtårta och jag sitter just nu och funderar på vad jag ska göra med den. Ska då absolut inte äta den iaf! Lämnar den nog här vid datan och låtsas att jag "glömde bort den".

Ja mycket ångest idag. Men har i alla fall varit duktig och tagit mig ut på en timmes morgonpromenad före frukost :D Alltid nåt.



Nu ska jag åka och träffa en kompis!




Hörs en annan gång :)

Ha de bra alla anas där ute! Och kom ihåg - we can make it! We can be thin! We just have to be strong and starve on <3







Puss

LYCKLIG!

Kategori: Ana/Mia






Ååååh idag är jag happy! Vägde mig för första gången på 2 månader och vågen visade på minus 9kg!! Och det mesta har jag nog gått ner senaste 2 veckorna. Fy fan vad underbart! Älskar att se siffrorna gå neråt, finns det nåt bättre i denna värld? Härligt att se att all ansträngning, all trötthet osv har gett resultat! Det är såna här tillfällen som får en att orka kämpa vidare mot size zero :D

Trött, åh så trött...

Kategori: Ana/Mia

Vad ska man egentligen göra åt denna eviga trötthet som alltid infinner sig när man inte äter? Har inte råd att beställa hem efedrin så det är uteslutet.
Blev dessutom en sen kväll igår efter vi sett skräckfilm, huvva vad läskig den var! Jag vågade inte gå hem sen så sov på en madrass hos en kompis ;) Och vi somnade då inte i första taget!


Ikväll ska jag väga mig!! :D :D :D :D Är lycklig men samtidigt rädd för vad siffrorna ska visa, har ju inte kunnat väga mig på över en månad. Men jag hoppas att jag gått ner lite iaf! Berättar för er sen hur de gick ;)





Puss

Dagens intag

Kategori: Ana/Mia

2 äpplen
1 banan
1 morot
0,5 portion havregrynsgröt (på fiberberikade havregryn) och
1 matsked lingonsylt


Jag vet, jag borde inte ätit sylt till men tycker dom där fiberberikade havregrynen är såååå äckliga! Bläää... Måste köpa vanliga.

Hur många kalorier kan det där innehålla tro? En snabb och mycket ungefärlig beräkning i min hjärna säger mig att det borde vara ungefär 350 kcal. Inte mer iaf.


Dagens motion blev endast 40min promenad, alltså ca 110 kcal.

350-110 = 240 kcal

Fredagsmys?

Kategori: Droger

Ikväll är det fredag och det tackar jag gudarna för! Hade inte pallat med en enda dag till i skolan.

Vad som händer ikväll är lite oklart. Men blir nog hemman eller kanske båda dagarna? Bara testat spice en gång tidigare och då tyckte jag inte om det, började bara må illa, spy (iof bra eftersom jag spydde upp allt jag ätit innan) och få panikkänslor men ska testa lite mindre dekväll iaf, är alldeles för trött för att orka fara ut. Blir då att röka i helgen iaf men vet inte om det blir ikväll imorgon här gången och se om det är bra då. Men blir det likadant igen så ska jag då fan aldrig mer röka spice, då säljer jag skiten!

Tror inte på att det kommer vara bra hursomhelst. Är inte min typ av drog riktigt... Men man måste ju testa liksom.



Haha igår hände en ganska sjuk grej. Träffade några killar på stan och så for vi med dom på tatuerarfest, helt galet var det! ;) Jag var dock ganska klantig som vanligt och råkade slå sönder en blomkruka och bryta av deras bilnyckel... Så nu tar dom sig ingenstans med bilen! Fan vad lyckad jag är då. Men dom blev då inte arga på mig iaf! :)

En av dom ska få tatuera mig här någon dag :D Ska skriva "When your body screams, tell it to shut up!" på insidan av underarmen. Ååh den kommer bli så bra!! Han satt & skissade på den lite igår och det såg skitbra ut! Han har bara tatuerat i några månader men jag känner mig ändå inte orolig, har ju sett det han har gjort tidigare så ;) Ooooh I'm so excited!!



Nej nu ska jag gå men ni får ha det så bra i helgen!




PUSS!

Fix me?

Kategori: Psykiskt

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?




Bra låt och är verkligen precis så det känns just nu...

Nya läsare!

Kategori: Psykiskt

Åh vad kul att det äntligen tittat in lite läsare här :) Kommentera gärna så blir jag glad! Och skriva gärna era bloggadresser så jag kan kika tillbaka!





Att "gråta sig till sömns" har fått en helt ny innebörd för mig på senaste tiden. Jag trodde inte att man kunde ligga vaken från 12 på natten till 4-5 på morgonen för att man inte kan sluta gråta och tänka på all skit som inte vill lösa sig. Men nu vet jag. Känns som att ana är det minsta problemet jag har just nu. Fan då är det illa, trodde aldrig att någonting någonsin skulle kunna kännas värre än känslan av att vara fet, ful & äcklig. Trodde aldrig att det fanns något viktigare i världen än att gå ner i vikt, att se kilona rasa. Så fel jag hade.

Jag har sagt upp kontakten med mamma. Bad hon dra åt helvete och aldrig mer höra av sig. Det värsta är nog att hon inte ens försökte höra av sig efter det.

Ibland kan jag bli så himla avundsjuk och irriterad på alla i klassen som har föräldrar som ställer upp för dom och betalar allt från stallhyra till hovslagare, nya grejer, lektioner för tränare osv. Jag får betala ALLT själv. Hästen fick jag gratis annars hade jag aldrig haft råd. Jag får 4600:- i månaden och av det går 2700:- till lägenhetshyra+el. Stallhyran ligger nu på 1500:- i månaden vilket gör att jag har 415:- kvar att leva på varje månad och det ska räcka till hovslagare, mat & allt annat man behöver när man bor själv (hygienartiklar, toapapper, städgrejer, linsvätska osv...).
Mamma betalade stallhyran fram tills nu. Nu hade hon istället tänkt att ta bort hästen. Då brast det för mig totalt. Började hyperventilera och tårarna sprutade. Som tur var så var jag ensam i lägenheten då så jag tog 4 dexofen tabletter och låg helt apatisk i soffan tills dom slutade verka efter några timmar och så började jag hyperventilera igen.
Tror inte att det finns någon som förstår hur mycket den hästen betyder för mig! Hon är mitt allt, mitt liv. Och om då någon skulle ta ifrån mig det enda som betyder något, det enda som ger mitt liv mening - vad skulle då finnas kvar?
Jag har haft henne sen jag var 12 år, alltså i snart 8 år och visst har hon väl hunnit bli lite gammal men så länge hon är frisk och mår bra så kommer jag att ha kvar henne! Det får kosta vad det vill, måste jag hoppa av skolan och skaffa ett jobb för att kunna ha kvar henne så gör jag det. Utan tvekan. Jag vet att skolan är jätteviktig men skolan kommer alltid att finnas kvar när jag har tid. Det gör inte hästen, hon har kanske inte så många år kvar och dom vill jag inte gå miste om. Inte för nåt i världen.


Halloween i helgen. Mådde så jävla dåligt så jag visste inte om jag alls skulle orka fara ut, även om det var inflyttningsfest hemma hos mig.
Men det hela slutade med att jag halsade hembränt och tog totalt ca 200-300mg methedron under kvällen. Helt underbart. Att det inte gav någon effekt förra gången berodde antagligen på att vi var för fega och tog för liten dos (50mg) den här gången tog jag ca 100mg åt gången och det var helt amazing. Har aldrig varit med om något underbarare! Jag kunde dansa hur länge som helst hela kvällen utan att bli trött och det kändes som att man sväva/flög fram över golvet. Minns att jag tyckte att jag sprang hur snabbt och smidigt som helst, haha.
Inte bra att hålla på ta droger men jag kände att jag verkligen behövde det den där kvällen. Så länge det inte händer för ofta så är det ju ingen fara. För jag hade då absolut inte tänkt börja knarka!






Blev ett väldigt långt inlägg den här gången, men behövde verkligen skriva av mig! Tangentbordet är alldeles blött av tårar men nu känns det lite lite bättre.


Puss & kram på er allihopa!