alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori:

Har druckit alkohol varje dag sen i fredags. Känner att jag har typ vätskebristhuvudvärk för att jag dricker vin/cider istället för vatten. 

Fått miljoner myggbett (varav typ hälften på skinkorna - wtf?!). JAG HATAR MYGG!! Helt sjuuuukt mycket i år. 
Sen hade jag två getingar i sovrummet idag också. Är livrädd för dom jävlarna.
Sjukt varmt och äckelinstängt i lägenheten men vågar ju fasen inte ha öppet fönstren längre.

Vill knääärka.

Har inte så mycket mer än så att säga just nu. Ska försöka sova. Natti!

trött & huvudvärk

Kategori: Övrigt

Vill bara ligga i soffan och äta godis ikväll. Men måste börja tvätta... Fast det är fredagkväll, kan jag inte få skjuta upp tvätten till imorgon?
 
Vad skulle man ha ätit för middag idag? Vill ha pizza men det får jag inte! Är både för tjock och för fattig för det.
 
Har glömt fara på apoteket idag igen och nu har dom apoteken som har min medicin inne hunnit stänga. Finns ett som är öppet längre men dom har den inte i lager (sämsta apoteket ever, inte bara på den punkten!).
 
Förresten så har jag bytt ut mina stilnoct mot imovane nu. Lika bra det. Mindre kaos. Mindre skönt gung när man ska somna men det kan vara värt det. Tror det var ett bra beslut. Dessutom hade jag hunnit bygga upp tolerans på stilnocten... Det går så jäkla fort!
 
Äh åka till stallet nu och sen handla lite. Låter som en plan.

långt kaosinlägg med massa tankar bara

Kategori: Droger

Hade tänkt att jag skulle städa och tvätta idag. Skulle ta dubbel dos av medicinen på morgonen för att orka tänkte jag. Men sen när jag vaknar på morgonen så är jag sådär äckligt trött att jag lägger mig och somnar om och vaknar 10. Fortfarande helt död. Tar mig inte upp för att hämta vatten förrän halv 11. Och då känns det för sent för att ta dubbel dos, som att jag inte kommer kunna somna på kvällen då. Så tog som vanligt.
Har concerta kvar så kom på att jag skulle tugga sönder en sån senare istället, då sitter det ju bara i typ fyra timmar.
 
Problemet är bara att jag som vanligt skjuter upp allting. "Ska bara". Var ut med hundarna. Sen kommer jag hem igen och då är jag svettig (biverkning av elvanse, svettas knappt nånting i vanliga fall!) så vill bara sitta ner och ta det lugnt tills pulsen går ner och jag slutar svettas. Få normal kroppstemperatur igen. Men när jag slutat svettas börjar jag frysa istället. Stänga fönstret, linda in sig i en filt. Försöka bli varm igen. Blir sjukt hungrig, kommer på att jag glömt äta frukost. Måste äta någonting. Börjar göra mat. Tomatsoppa. Äter.
Helt plötsligt är klockan 15 och hundarna ska snart hem. Ingen idé att börja åka till stallet nu, får göra det så fort dom hämtat hundarna strax efter kl 16. Blinkar typ och så är klockan 18. Måste åka nu, så jag hinner. Ska på coop först och handla, sen stallet. Jag skulle ju städa idag? Helvete. Nu är det ju för sent för att ta concerta, då kommer jag inte kunna somna. Men är så jävla trött. Kommer inte orka städa när jag kommer hem. Boendestöd kommer imorgon kl 10, hade ju varit fint om jag i alla fall plockat ihop all tvätt och sorterat den.
 
Fastnar i att kolla runt på flashback, läser för att få reda på vad som är den nyaste och lagliga varianten av mephedrone just nu och var man smidigast får tag i det. Nu har jag både ett namn på en substans som verkar lovande och en adress till en ärlig och bra nätshop i sverige som säljer den. Har ingen koll efter att ha varit borta från marknaden ett par år men vet man bara vad man ska leta efter och var så tar det inte lång tid att uppdatera sig. Jag är nu uppdaterad. Och jävligt sugen på att beställa hem en påse knark. Klick, klick bara. Så enkelt. Har dock inte gjort det (än) kanske jag ska tillägga innan ni går bananaz.
 
Nu behöver jag bara få tag på nåt ställe som kan leverera verktyg hem i brevlådan. Stället jag brukade använda mig av förut skickar från utlandet så frakten blir för dyr för att bara beställa typ 10 st. Om dom ens har det, jag köpte alltid 100-pack. 100 kanyler i tre olika storlekar så 300 totalt. Plus 100-pack pumpar i olika storlekar. Men så många behöver jag ju inte ju.
Vill bara testa så det räcker med två olika storlekar, typ tio set med spruta+kanyl.
 
(asså ni hör ju hur långt jag spårar iväg i tanken, hur långt är det från tanke till handling?)
 
Helvete nu hann klockan bli 19. Måste åka till stallet, skiter i att handla. Gör det imorgon istället. Ska jag stiga upp tidigt och städa imorgon bitti istället? Nä för i helvete, nu får jag fan skärpa mig! Jag SKA sortera tvätten ikväll och städa och tvätta imorgon. Gör jag det inte ikväll så blir det aldrig av, får vara uppe hela natten om jag så måste.
Jaha men då kanske jag skulle kunna ha tagit en concerta ändå? Gör det nu istället. Tuggar sönder den äckliga stenhårda tabletten. Den går inte sönder helt först så jag tuggar länge. För att vara säker på att ingen jäkla depoteffekt finns kvar. Smakar vidrigt. Fastnar i tänderna dessurom. Dricka vatten, försöka få bort det.
 
Tar mig hemifrån halv 8. Måste pumpa däcken på bilen först. (den har körförbud men jag hoppas polisen håller sig borta). Åker till macken. Jo men en biltvätt när man ändå håller på? Ja varför inte.
 
Var inte hemma förrän 23. Speedad på concerta så kan inte sova. Glömt hämta ut sömnmeds på apoteket så kan inte lösa det. Sitter här och bloggar istället för att ta tag i smutstvätten...
Ångrar att jag inte sket i concertan, gick o somnade direkt och tog tag i tvätten imorgon bitti istället. Vill sova.
 
 
En vanlig dag i mitt liv. Får fan i n g e n t i n g vettigt gjort. Orkar inte med mig själv.
 
Jävligt drogsugen för övrigt, kanske märks rätt tydligt? Hehe... Har drömt att jag tagit återfall flera nätter nu, och det är inga mardrömmar som det borde vara. Jag VILL knarka. På bara några dagar är det två år sen jag tog min sista (eller senaste?) sil. Jag väntar till årsdagen i alla fall.

bah

Kategori: Övrigt

Har inte så mycket att säga. Regnar bort typ. Ska ta mig ut på prommis nu ändå.