alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

fuck

Kategori: Övrigt

Känns ju stabilt att ha räkningar på 10 k den här månaden när jag bara får 9,5 från fk varje månad. Och då har jag inte ens räknat in stallhyran som ligger på 2000:- så egentligen har jag 12000:- som ska betalas. Tur som fan att jag har jobbat lite i sommar så jag har kvar den lönen! Annars hade det fan inte gått ihop.
 
Börjar bli orolig över hur hela den här hästägargrejen kommer gå rent ekonomiskt i vinter... Det kommer bli jäkligt tufft och jag kommer få leva snålt. Men det är det värt! Hoppas jag.
 
Nu ska jag sova, varit vaken alldeles för länge i vanlig ordning. Godnatt!

.

Kategori: Övrigt

Jag är så trött heeeeela tiden. Kommer nog ta längre tid än jag trodde att återhämta mig från att ha jobbat...
 
Men hursomhelst, det gick jättebra att hämta hem hästen! Det kändes sååå sjukt skönt! Hade gått och oroat mig massor och kunde knappt sova natten före. Hon är ju rädd för att åka transport lilla damen men hon var hur duktig som helst, helt lugn & cool - mitt hjärta <3 skötte sig super när vi kom fram också och gick jättebra när vi släppte ihop henne med sin nya hagkompis - något jag också oroat ihjäl mig för hur det skulle gå. Alltså min prinsessa, jag blir så himla glad och stolt!! Jag har en helt fantastisk häst och hon påminner mig om det hela tiden. Är så lycklig.
 
Ska skriva mer om vad det är för häst och hur det kom sig att jag nu äger henne men nu ska jag dricka en kopp kaffe och röka dagens första cigg så det får bli en annan gång.
 
 
Har blivit dålig på att kommentera men jag läser fortfarande era bloggar och jag känner fortfarande, fortsätt skriva för jag vill fortsätta känna saker och bli engagerad när jag läser. Ni är fina. Puss!

ett litet livstecken bara

Kategori: Övrigt

Jag har inte glömt bort bloggen.
 
Jobbade min sista dag i fredags - WIHO! Så jäkla skönt så jag kan inte ens försöka beskriva. Sen dess har jag typ mest bara sovit och försökt återhämta mig. Syrran har fyllt år så det har blivit lite kalasande och tårtätning. Orkar liksom inte ens bry mig om kalorierna just nu. Har gått upp hundratusen kilo under dom 8 veckorna jag jobbat. Ska bli skönt att komma tillbaka till dom gamla rutinerna igen, är inte det minsta orolig faktiskt, jag VET att jag kommer lyckas gå ner det igen. Jag har typ ätit för att orka jobba.
 
Nu är jag ledig tills på måndag då livet återgår till vardagen med hundpassning osv. Och på söndag så ska jag åka och hämta hem min häst!! Shit vad nervöst och spännande det är. Men det kommer nog gå bra.
 
Men först ska jag åka och hälsa på pappsen ett par dagar nu. Passar på medan jag kan för sen har jag ju häst och då kommer det inte bli lätt att komma iväg ett par dagar.
 
Kommer inte ha internet när jag är borta men vi hörs nästa vecka helt enkelt, när vardagen är tillbaka så kommer jag förhoppningsvis komma in i bloggandet igen. Puss