alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Övrigt

Råkade visst ligga med en fyra år yngre snubbe idag. Igen! Haha... Drog hem han från krogen för typ ett halvår sen kanske och idag kom han hit igen för en snabbis. Sånt som händer hehe. Åldersskillnaden känns sjukt skum, han tar liksom studenten nu i år! Haha så galet... Lite pedofilvarning på mig eller? ;)
 
Nu ska jag ta mig ut i solen!

HAHAHAHHAHA

Kategori: Droger

ÅÅÅÅH korkjag, jag är så knäpp - varför ska jag ta bort det bästa med att knarka?? Att sitta och skjuta i sig är ju det bästa jag vet, det är så underbart! Om jag ändå bara får knarka väldigt väldigt sällan - varför inte då se till att få ut maximalt av det vid dom tillfällena? Gå all in - skare va så skare va! Och vadå bara få köra en kväll när man väl kör? Charmen med att knarka är ju att bara köra på i flera dygn med likasinnade - tills saker börjar röra på sig och vara konstiga.
 
Haha alltså åååååh gaaahg sdngnfxdlhndngl ser ni hur ambivalent jag är angående det här? Haha... Hjälp

w498hsjfhgnhxf

Kategori: Droger

ÅH VARFÖR SKA JAG SLUTA MED SPRUTOR FÖR - JAG ÄLSKAR JU ATT SKJUTA!!! Åh... Men nej jag vet ju varför. Jag är inte gjord för det. Mina vener är för dåliga. Hatar alla erbjudanden som haglar över en så fort man bestämt sig för att vara skötsam ett tag. Idag dök det upp nåt som vi letat efter ett par veckor. Men jag måste fan vara skötsam ett tag nu, ska på bröllop nästa vecka och jag MÅSTE kunna köra bil i helgen. Så det blir inget för mig. Har nog mycket ångest över att mina blåmärken jag har på armarna nu kanske inte hinner försvinna till bröllopet då jag ska visa mig med en klänning utan ärmar inför hela familjen + släkt. Illa.
 
Ångest ångest ångest.
 
Skaaaa... Svara på kommentarer nu. Tänkte jag. 
 
 
Det blev ingen bild på armarna... Har inte orkat fota haha. Ni överlever nog ändå. Förmodligen är ni nog glada att ni slapp se det! ;)

.

Kategori: Droger

Med hjälp av propavan fick jag äntligen sova i natt - nästan 12 timmar dessutom. Otroligt skönt och jag börjar känna mig hyffsat återställd nu. Har ätit en kebabrulle idag - ja jag är äcklig och fet, men orkade inte göra nån vettig mat och var tvungen få i mig näring eftersom jag inte ätit sen i lördags och kroppen behövde riktig mat för att kunna återhämta sig. Så nu fick det bli så.
 
Har tagit ett beslut nu. Och det är att jag ska sluta skjuta. Knarka får jag göra IBLAND (väldigt sällan) men inga 3-4 dygn långa race utan det räcker med en kväll - sen är det tillbaka till verkligheten som gäller.
Så idag har jag tagit alla använda men rengjorda och fräscha verktyg som jag sparat på och slängt allihopa. Jag har dock fortfarande kvar dom som är nya i förpackning, kan ju inte slänga bort helt oanvända tyg hehe... Vet dock inte vad jag ska göra med dom. Eller ja, jag ska ju sälja iväg dom såklart men frågan är väl bara till vem. Dom kompisar jag känner som skjuter har slutat eller försöker sluta med det så till dom vill jag inte sälja. I pundarkretsarna så är det nog ingen som är så sugen på att köpa närmare hundra par verktyg, finns bara två jag kan komma att tänka på som kanske skulle göra det men den ena sitter inne och den andra ska snart åka in.
 
Jaja, det löser sig. Får väl spara dom hemma tills jag kommer på vem som kan vilja ha dom. Får höra runt lite och i värsta fall sälja dom styckvis. Då skulle man ju tjäna en del på det iaf men sjukt jobbigt, säljer hellre billigt om jag får bort alla på en gång. Vill inte ha nånting hemma heller, känns onödigt. Funderar på vad jag skulle ha gjort av vågen... Ska jag behålla den eller inte? Tror fan att jag ska behålla den ändå. Det är faktiskt bra att ha. Fast samtidigt hade det varit skönt att inte ha NÅT knarkrelaterat hemma. Inte för att jag skulle ha svårare att hålla mig eller så - det är inga problem! Men utifall att någon olämplig skulle råka hitta den. Skulle bli lite svårt att förklara... Risken är ju minimal men ändå. Tanken ligger ändå och gnager där nånstans i bakhuvudet.
 
 

Herregud.

Kategori: Droger

Fy fan hur mina armar och händer ser ut alltså, helt sjukt! Ska visa er bilder sen tänkte jag när jag orkar. Men nu ska jag först trotsa AT:n och gå utanför dörren o träffa en kompis :) hörs!

galentunna

Kategori: Droger

Badar galentunna. Har gjort sen i lördags. Dåligt infall. Borde sova. Men nej, vi tar nog en sista påfyllning...
 
Ska svara på era kommentarer så fort jag får lite mer tid över <3

man blir yr

Kategori: Ana/Mia

Skrev det här inlägget sent på kvällen i förrgår men eftersom blogg.se hade underhållning o skit så gick det inte att publicera då så jag gör det nu istället.
 
Tankarna bara snurrar runt runt runt, alldeles för fort. Jag hinner inte med.
Ni vet när man träffar en kompis kompis första gången och hon verkar sådär gullig och snäll men man kan liksom inte låta bli att hata henne ändå? Jag gillar henne liksom men samtidigt hatar jag henne. För att hon har allt det där som jag vill ha. Jag är så jävla avundsjuk. Hon är smal. På riktigt smal. Jag vill inte vara fet längre, sitter bara o tänker på hur mycket bättre allt skulle vara om jag var smal. Åh är jag på väg in i en dålig periiod nu igen?  Ångesten bara griper tag i mig. Jag kan inte låta bli att tänka på hur alla andra människor säkert bara låtsas vara trevliga mot mig face to face men sen när jag inte är med så sitter dom och skrattar åt hur groteskt fet och äcklig jag är. Jag tror det här på riktigt. Och jag vill inte längre sluta fred med min kropp, jag vill bara vara smal. Anorektiskt smal. Sådär att alla börjar prata om hur smal jag är. Sådär att vissa tycker man är "äckligt smal". Bones are beautiful. Jag vill se mina ben. Nyckelben, höftben, revben, bröstkorgen... Kommer jag nånsin att bli fin? Jag tror inte det.
 
Jag tror hon har ätstörningar. Tjejen alltså. Vet att hon pysslar med droger men tror minsann att hon sitter i ätstörningsträsket också. Ser liksom mig själv i henne, känner igen mig. Kanske är det därför jag hatar henne? För att hon är som jag men har lyckats så mycket bättre. Sitter och kollar på bilder på henne på facebook. Hon har nyligen gått upp 16 kg (och är fortfarande smal) och alla kommenterar att hon ser så mycket finare ut när hon gått upp. Och på bilder hon lagt upp när hon var smalare så säger många att dom tycker det ser hemskt ut - men det tycker inte jag! Jag tyckte hon var superfin när hon var supersmal. När hon såg anorektisk ut. Jag vill också dit. Allt blev så mycket finare - även ansiktsdragen. Och kläderna ser ju så mycket bättre ut på en mager människa. Herregud vad sjuk min hjärna är men jag är bara ärlig. Det här är enda stället där jag kan vara det. Skulle jag säga sånt här till nån irl så skulle dom döma ut mig direkt och tycka jag är en jävla idiot osv.
 
Ibland vill man bara må dåligt - varför? Varför VILL jag ha en ätstörning? Varför VILL jag ha ett bmi på under 16 och fortfarande känna mig fet och missnöjd över min kropp? För det är ju det jag vill. Jag vill inte ens ha ett bmi på under 16 och känna mig nöjd och smal. Nej, jag VILL ju liksom må dåligt. Varför är det såhär? Låt mig bara få komma ner till 49kg nu <3
 
Jag hatar att vara lång och fet samtidigt. Man känner sig som en jävla jätte.
 
 
 

Jag vill bara vara hög

Kategori: Övrigt

Ska det vara så jävla mycket begärt? Trött efter alldeles för få timmars sömn i natt så jag borde verkligen bara fixa tvättstugan, bädda sängen och lägga mig och sova. Kanske ta en dusch före bara. Men det är så jäkla svårt när man vet att det finns pulver så himla, himla nära! Löjligt nära. Det bara suger i mig. Vill vill vill. Men vill inte må sådär kasst imorgon.

.

Kategori: Övrigt

Skulle ta en lugn barbackatur i skogen idag, slutade med en galen häst som kastade sig, trippade runt, lät som en drake och försökte sticka hela tiden. Fick hålla fast mig i manen för att inte trilla av haha :) men lyckades sitta kvar iaf, fast jag nästan aldrig rider barbacka.
 
Har varit en rätt dålig dag i övrigt, skulle ju få skickat lite roliga grejer till mig av två olika personer men så nojade jag ju ur lite och ville skaffa en målvakt efter att snuten plockade mig förra veckan. Men idag bestämde jag mig för att risken är nästintill obefintlig att brevet blir norpat när det är inrikes det gäller. Men tror ni fan inte att båda två hade slut pulver då idag när jag ville ha?? Helvete också. Hade dessutom i min iver att hinna få det innan helgen redan hunnit skicka pengar till en av dom. Blev erbjuden sub istället men det kan jag inte ta pga att det sitter i så länge och jag måste kunna köra bil. Men funderar på att köpa det ändå och sen sälja det, priserna där jag bor (norrland) är betydligt högre än i övriga sverige så då skulle jag ju faktiskt gå lite i vinst. Frågan är ju om det är värt besväret...
 
 
Något positivt med dagen är ju iaf att det underbara vädret gör att man inte har någon vidare matlust = kaloriintaget har varit helt okej idag. Orkar inte räkna ut hur mycket jag fått i mig, vill inte göra det heller för jag vill inte trilla ner i ätstörningsträsket på riktigt igen. Känns faktiskt rätt bra att ha det under kontroll nu.
 

.

Kategori: Övrigt

Skulle blogga men så somnade jag på soffan istället. Fail. Är så galet trött för grannen väckte mig mitt i natten och trodde att nån höll på bryta sig in hos han. Jag tror han hade varit vaken för länge och var på väg mot psykos så jag orkade inte ta det så allvarligt men vad fan ska jag göra, slänga ut han? Det kan man ju inte göra... Så fick ringa polisen o allt skit, något less.
 
Nu ska jag ut på prommis med en vän så ska försöka vakna till liv. Hörs senare! <3

.

Kategori: Droger

Har ju fortfarande inte berättat vad som hände i onsdags, men ni har nog förmodligen räknat ut det själva? Jag skulle bara ta ett par glas vin i solen på balkongen men blev istället full. Och knarksugen. Tog inte länge innan jag satt där med sprutan i armen... Hade bara en liten dos hemma men faaan vad nice det var. Sen började jag försöka få tag i mer, lyckades fixa en dos av en vänlig själ som inte hade mycket alls egentligen, bara så det räckte till honom själv men ändå så bjöd han på en rykare. Det var så jääävla underbart!
Trodde det var lagligt så att jag ändå skulle kunna köra bil dagen efter när jag skulle till stallet, fick dock reda på efteråt att det inte var det. Så det var ju bara till att ringa runt till hästägarna och "sjukanmäla" mig typ.
 
Hade förväntat mig att avtändningen skulle vara överjävlig men det gick faktiskt rätt bra. Mådde riktigt risigt ett par timmar på morgonen men sen tvingade jag mig själv att klä på mig och ta en promenad på 6 km i det helt underbara vädret. Fort gick det inte men det gick iaf! Och efter det mådde jag faktiskt lite bättre. Tog en atarax och la mig i soffan och halvsov ett par timmar, sen tog jag mig iväg och käkade middag med en kompis på en uteservering i solen. Lyckades få i mig mat och mådde rätt okej! Tog en propavan, somnade i tid på kvällen och sov 12 timmar - och det var den AT:n! Kom verkligen lindrigt undan i jämförelse med dom senaste gångerna.
 
 
Nu ska jag hoppa i sängen och försöka somna utan hjälp - wish me luck! Svarar på kommentarer osv imorgon.
 
 
 

det har varit helg

Kategori: Övrigt

Syns det på min uppdateringsfrekvens eller? ;)
Mår sjukt dåligt, har kedjerökt för mycket ikväll när jag inte är van, har ju slutat röka egentligen. Så ska försöka få illamåendet att gå över, ev. spy. Pallar inte skriva när jag mår såhär, hörs imorgon istället! Puss

Det går inte så jävla bra nu

Kategori: Övrigt

Gjorde nåt dumt igår så idag mår jag kasst. Såklart. Vädret är helt underbart och jag vill bara må braaa och vara piggelin men nej. För fyllejag får så jävla dåliga idéer. Vet inte hur jag ska göra med allt.
Orkar inte skriva mer idag, jag är sämst. Alla planer jag hade gick åt helvete. Fick ljuga ihop historier om varför jag inte kunde komma och rida dom hästar jag skulle idag. Känns inte så jävla kul. Men men. Jag måste bestämma mig hur jag ska ha det snart! Orkar inte att inte veta.
 
Ska tvinga mig ut i solen en stund nu, med långärmat. Suck.
 
 
Hörs! <3

Blev alltså plockad igår

Kategori: Övrigt

Vilket ni kanske förstod av mitt förra inlägg. Misstänkt för drograttfylla. Vilket jävla bullshit! Dom har ingenting på mig, dom jävlas bara. Även om jag hade tagit nåt (vilket jag inte gjort på veckor) så skulle jag väl för i helvete inte sätta mig och köra bil?! Idioter.
Jag blir bara så less, hur tror ni det gick när dom skulle försöka sticka mig då? Åt helvete såklart! Haha... Den första gav upp efter en halvtimme (efter att ha stuckit mig fleeeera gånger i både armarna och händerna samt kommit med förslaget att "testa i foten då" memn då sa jag ifrån, nån jävla måtta får det fan vara) så fick åka till akuten för att nästa skulle få försöka. Efter en halvtimme får hon svar vid HANDLEDEN och det tog ont så in i helvete!!! Alltså det liksom pulserade och värkte i hela jävla armen och ut i handen, helt sjukt! Och jag är ju inte direkt den som är känslig för sånt där... Men tror ni fan dom brydde sig? NÄ! "HÅLL STILL NU!!" var vad dom skrek åt mig när hela jag ryckte till av smärta och sa att det tog ont som in i helvete. Sen höll dom kvar nålen på samma ställe och tömde två hela rör med blod.
Jävla bitterfittor, att det får gå till såhär?! Helt sjukt! Kunde inte sova på kvällen för att jag hade så ont i armen och det var en stor bula där hon hade stuckit mig. Grät mig till sömns typ.
 
Det fattar dom väl själv att det inte går att bara sticka på måfå sådär och tar det ordentligt ont SÅ HAR MAN TRÄFFAT NÅNTING SOM MAN ABSOLUT INTE SKA TRÄFFA!! Jag vet liksom hur det ska kännas och det är INTE sådär!
 
Kan ni fatta att dom får behandla helt oskyldiga människor såhär? Har ont idag fortfarande. Någon som vet om det här är nåt man kan gå vidare med eller om det verkligen är helt okej att bete sig på det här sättet?
 
Proverna visade såklart negativt, jag hade ingenting på mig och har inte haft nånting med polisen att göra på över ett år då dom tog fast mig för EXAKT SAMMA SAK fast jag var oskyldig även den gången. Förra gången så släppte dom mig dock utan att plocka in mig efter att ha varit riktiga fittor och pressat mig svinhårt om droger osv. Jag hade lagt av då och ville bara gå vidare med mitt liv men dom lämnar mig ju aldrig ifred och jag blir lika jävla nerslagen varje gång. Orkar inte med det här, vad fan ska jag göra? Det enda dom åstadkommer är att jag blir jävligt förbannad och less på livet, ingenting känns kul och jag skulle lika gärna kunna knarka ner mig totalt, dom lämnar mig ju aldrig ifred oavsett om jag är skötsam eller inte. Så det är ingen jävla idé att sköta sig. Kanske skulle börja skjuta heroin dagligen. Eller bara ta en överdos för att göra lidandet kort. Jag orkar inte med deras jävla maktmissbruk längre.

och ner som en jävla pannkaksjävel

Kategori:

Fan vad jag hatar snutjävlarna alltså, blir så jävla förbannad. Får jag några bestående men av det här så kommer jag stämma skiten ur dom allihopa!! AS är vad dom är. Blev många svordomar i det här inlägget men man blir ju något less på fittorna som bara förstör hela tiden...

Mysdag

Kategori: Övrigt

En kompis som bor fem mil bort kom på besök idag så vi har suttit på en filt i en park i stan tillsammans med en gemensam kompis och surrat, rökt och bara myst medan hundarna har sprungit runt och busat. Så härligt med vår!
 
 
Det tog dock på krafterna och jag blev sjukt trött när jag kom hem och stannade upp. Så nu ska jag äta lite middag och sen bara ta det lugnt resten av kvällen, försöka somna i tid. Ska åka och provrida en ny häst imorgon så då måste jag ju vara pigg :)
 
 
Hörs en annan gång <3

helger

Kategori: Övrigt

Jag är alltid sämst på att uppdatera bloggen på helgerna, har så mycket annat för mig och inga riktiga rutiner så det glöms liksom av. Det blev ingenting i fredags iaf, bara strul av alltihopa. Fick dock ett kryptiskt sms idag som jag hoppas betyder att det finns att köpa nu.
Om inte annat så ska jag skicka iväg pengar imorgon (till en helt annan snubbe) för att få ett gram 3-mmc skickat till mig, det ska tydligen vara sjukt nice att skjuta så det ska bli spännande att testa! Men jag skulle ju aldrig mer knarka sa jag ju... 
 
Beställde klänning från USA till ett bröllop igår och FY vad hemskt det var att inse hur fet jag är nuförtiden :( det blev ingen size 0 jag fick lägga till i kundvagnen direkt... Dom hade för övrigt inte ens size 0, den minsta man kunde beställa var strl 2, ville man ha mindre fick man specialbeställa så att dom skräddarsyr den efter ens mått. Men nu har jag tagit mina mått iaf och det är ju bra, har jag nåt att jämföra med sen. Förhoppningsvis så ska jag ju krympa och inte växa! Växer jag så dör jag. Jag vill vara så smal att jag måste specialbeställa mina klänningar!
 
 

the reason

Kategori:

Så, igår. Jag var först i stallet och sen o käkade middag med syrran. Sen efter det så var jag upptagen med att prata med en ny kran som ska börja skicka grejer åt mig. Plus att jag var förbi en snubbe för att försöka fixa rökat till en vän. Vilket slutade med att jag idag får agera chaufför för att hämta en större mängd i en grannstad. Sitter här nu och väntar men det verkar inte bli av nånting... Så irriterande! Förstår inte att man inte fixar så allt är klart INNAN man åker. Suck. Jaja, i den här världen är det alltid strul.

jag är sämst

Kategori: Övrigt

Sorry att jag är så kass på att uppdatera här. Men jag har haft lite fullt upp idag, berättar mer om det imorgon. Nu ska jag iväg till en kompis för att dricka vin och jaga röka åt en annan kompis! Jag är så snäll ;) heh

.

Kategori: Övrigt

Blev varken att dippa chips eller grönsaker igår för slarvmajan hade glömt bort att köpa morötter haha... Men det var nog lika bra. Spara in lite kalorier.
Idag har hunden väckt mig halv 8 imorse och pipit och velat ut så efter en timme gav jag upp och tog ut henne. Hade tänkt ta sovmorgon till halv 10 men men...
 
Åkte till stallet och red ut i finvädret med hunden och alltså åååh vilken fin häst det är jag börjat rida!! Blev några superhärliga galopper efter fina sandvägar, lycka <3
När jag kom hem lagade jag lite mat och sen hade jag tänkt åka till ett annat stall och hänga med en kompis men somnade i soffan istället haha... Skönt som tusan var det! Blev ju bara typ 4 timmars sömn i natt så det behövdes nog. Nu ska jag åka tillbaka till stallet och hämta mina skor och hundens koppel som jag glömde där sen ska jag hälsa på en person och höra om han har nåt röka att sälja mig. Hade jag tänkt iaf men har inte pratat med han än så vet inte om han är hemma. Lär ju visa sig.
Är det någon som ska festa ikväll förresten? Det är ju röd dag imorgon så det kanske är partydag idag? Hoppas ni får en trevlig kväll i vilket fall!
 
Ska svara på kommentarer så fort jag får tid och energi över. PUSS!

.

Kategori: Övrigt

Precis hemkommen från stallet, blev en skön tur i skogen. Var ju och provred två nya hästar ikväll och dom var fina! Gillade valacken bäst, har var lite större också så det passade mig bättre eftersom jag själv är så lång (och fet såklart). Men jag får se om jag fortsätter rida dom, sa att jag skulle fundera och höra av mig i slutet av veckan.
 
Det blev lunch/middag på ett kafé på stan idag med syrran, usch... Fettojag nöjde mig inte ens med en fika utan jag tog en macka med lax & skagenröra OCH en bit chokladtårta - kan man vara äckligare än mig eller?? Knappast troligt! Drack loka till och det var helt sjukt gott! Eller, allt var egentligen sjukt gott, synd man inte har förbränning som en greyhound... Så sjukt fuskigt att somliga kan vräka i sig hur mycket som helst utan att gå upp ett hekto.
 
Ångest ångest ångest!
 
Men inte så farligt mycket ångest som jag väntat mig, ätstörningen ligger lite vilande just nu tror jag... Haha! Om det nu kan det? Egentligen kanske jag inte alls är ätstörd, jag är ju bara ett jävla fetto som försöker gå ner i vikt men misslyckas hela tiden. Fast är det inte ganska stört att spy upp mat?
 
 
Just nu sitter jag och väntar på en kompis som skulle komma förbi en sväng, bad hon köpa morötter så att vi skulle kunna dippa morötter och gurka men det skulle inte förvåna mig om hon har med sig chips när hon kommer... Hoppas inte det! Det sista jag behöver idag är fler kalorier.
 
 
Mums!

goddag!

Kategori: Övrigt

Tänkte skriva god morgon men sen kollade jag på klockan och det var visst eftermiddag redan hehe...
Har ätit frukost i form av två mackor och nu ska jag iväg och kolla på när en kompis löshoppar sin häst så det ska förhoppningsvis hålla mig sysselsatt så att jag inte äter. Wish me luck! Idag ska bli en bra dag. Pusss!
 
 
 

what to do?

Kategori:

Ska jag chansa på att jag somnar av två imovane eller är det bäst om jag tar alla tre jag har kvar på samma gång? Jag har ju inte tagit dom på länge (flera veckor) så det borde räcka med två men tänk OM det inte gör det? Då är det kört, hjälper ju inte att ta den sista då. Det är nog lika bra att ta alla tre, ifall att liksom... Godnatt världen, hoppas ni får sova inatt!





Mina sista tre imo :(

men hallå!!

Kategori: Övrigt

Violent, du kan ju inte gå o sätta lösen på bloggen sådär utan att säga nånting! Lämna genast en kommentar med inloggning tack ;) publicerar inte! never mind, du hade tydligen inte så speciellt länge hehe
 
I övrigt händer det inte överdrivet mycket spännande. Har varit ut och ridit idag i finvädret, blev en en barbackatur - mys! Mest skritt på långa tyglar och några "joggarsträckor" i lugn trav och lång, låg form. Tränade dressyr med han igår så han fick ta det rätt lugnt idag.
Hade hunden med mig som var gode nöjd över att få springa lös och bada i vattenfyllda diken haha... Syster var också med och promenerade.
 
 
Har ätit tre mackor idag och druckit apelsinjuice. Så jävla dåligt av mig men det var sjukt gott! Funderar på om jag ska äta nåt mer idag eller inte. Jag borde och jag borde inte. Jag vill och jag vill inte. Ambivalens
 
 
 

skallebank

Kategori:

Sitter hos mamma atm. Eller ja, ligger snarare. Har precis ätit trerätters - förstår ni vad hemskt? Känner mig äckelmätt men kan inte spy när jag är här. Huvudet dunkar, har gjort det hela dagen. Ingen aning om varför. Trött av allt vin jag druckit. Hade egentligen velat sova nu men vi ska tydligen spela spel.

Måste gå nu, ville bara kika in och säga hej. Puss!

blod blod blod

Kategori: Övrigt

Stockholms blodbad verkar ha utspelat sig i min lägenhet i helgen. Usch, varför ska man hålla på med sprutor o skit? För att det är så jävla underbart!
Men Nej. Ovärt.
 
Projekt städning pågår. Eller ja, jag ska påbörja det nu hade jag tänkt. Återkommer om huruvida jag orkade ta tag i skiten eller inte.
 
 

.

Kategori: Övrigt

Två dygns race:ande och fyra dygns avtändning - det är ju fan löjligt! Har mått så sjukt dåligt och bara velat dö. Varför utsätter man sig för det här? Det är ju inte värt det. Hur många gånger ska jag behöva konstatera det innan jag lär mig? Är det finito nu? Minns att jag tänkte det tidigare i veckan när ångesten var som värst, att jag ska fan aldrig mer knarka - det är så inte värt det. Lutar nog åt det också, jag kanske är för gammal för sånt här nu, jag vet inte...
Orkar inte blogga mer nu, är fortfarande inte helt återställt fast jag tog sista dosen kl 6 på söndagmorgon. Helt sjukt. Hoppas ni mår bättre än mig!
 
 
Puss

.

Kategori:

Vet inte ens vad jag ska säga. Mår fortfarande skitkasst, vill bara att det här helvetet ska gå över.