alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Jag orkar inteeeeeeeeee

Kategori: Psykiskt

Fan jävla ångest alltså! Blir nog att knapra i mig en valium. Köpte 20st "på gatan" eller alltså inte nu på gatan men ni fattar. Jag har dom inte på recept. Köpte av en kran.
Vad jag däremot har på recept är theralen & imovane. Hade det inte varit för att jag blir så jävla seg i skallen av theralen dagen efter så hade jag tagit det. Det sista jag vill är att bli beroende av benso, i övrigt har jag skitit rätt mycket i om jag blir beroende av någon  drog men just benso verkar vara ett helvete att fastna i. Egentligen så är jag rädd att bli fysiskt beroende av nånting, psykiskt oroar jag mig inte alls för, jag kan mina gränser och vet att jag har ett starkt psyke på det sättet. Droger som endast är psykiskt beroendeframkallande brukar jag därför när jag känner för det. De som är fysiskt beroendeframkallande är jag däremot mer försiktig med.
Okej nu blev jag nojjig. Blir theralen istället för valium idag. Ska ändå inte göra nåt viktigt imorgon så kan lika gärna vara cp i skallen då...
Onödigt att slösa dyra svarta-marknaden-benso när man ska sova. Och sova måste jag göra. Typ nu! Måste köpa fler benso också. Vill ha xanor. Ska höra med kranen om han har det. Eller också väntar jag med det tills jag pratat med läkaren och ser om jag kan få nåt på recept.
Jag vet att dom flesta tänker "får man det inte på recept så SKA man inte ha det, då behöver man det inte"
Men JO - jag behöver verkligen nåt ångestdämpande som jag kan ta ibland när ångesten slår till som värst. Sen att läkaren tycker att jag är "för ung" för att bli beroende av benso - ja då har hon helt fel eftersom hon då verkar tycka att jag är för ung för att få vara fri från ångest. Jag tror inte att tabletter kommer göra mig fri från ångesten men dom är ett väldigt bra (och behövligt) hjälpmedel för att gömma den ett tag medan jag jobbar med att få bort den.
Det här SKA gå. One way or another...