alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Livrädd

Kategori: Psykiskt

Har ringt till vc (vårdcentralen) förra veckan och fått en läkartid imorgon kl 10.15. Äntligen. Är alltså för min depression jag ska dit. Eller. Förmodligen så har jag både ätstörningar, depression, ångest, ADD och posttraumatiskt stressyndrom... Och säkert nåt mer också. Jag är bara helt fucked up. Vill bara dö. Eller iaf inte leva mer. Jag orkar inte. Är trött på att kämpa. Trampa vatten i kvicksand typ, sjunker bara djupare ner hela tiden. Det här är mitt sista hopp, ska faktiskt verkligen ge det ett försök nu! Men jag är så fucking jävla skitskraj...

Dessutom har jag fortfarande kvar en massa sprutmärken och blåmärken över hela armarna. Har använt Hirudoidsalva ett par dagar men dom har inte hunnit fara bort. Hoppas verkligen att dom inte vill ta några blodprover eller så. Då är det kört. För sjukvården får absolut inte veta nånting om att jag tar droger every once in a while! Då blir man stämplad som missbrukare i journalen och kan inte få utskrivet medicin som man faktiskt behöver. Dessutom så har jag ju inte ens några problem med droger så det vore ju jävligt onödigt att sabba det sådär.

Åh är superskraj och nervös och vet inte alls vad jag har att vänta mig! Ska försöka sova nu så jag tar mig upp och inte missar tiden nu också. Berättar sen om hur det gick, imorgon om jag orkar. Gonatt!

tjackhora

Kategori: Droger

Jag är en fucking jävla tjackhora. Jag har fan sålt mig själv för knark. Orkar inte förklara hur just nu, mår illa bara jag tänker på det. Fan fan fan jävla ångest! Kunde jag göra det ogjort så skulle jag göra det. Och jag kommer aldrig att göra om det.

.

Kategori: Övrigt

Hade skrivit ett långt inlägg sen fuckade datorn så allt försvann. Great. Allt är bara så jävla great alltså!

Fuck this shit.

Saknar

Kategori: Ana/Mia

Fan vad jag saknar ana. Vill tillbaka. Jag vill jag vill jag vill!