alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Härlig vårdag

Kategori: Övrigt

Ångrar att jag for ut och joggade igårkväll... Förkylningen är inte direkt bättre idag om man säger så.
 
Men blev iaf en mysig barbackatur på söthästen idag i solskenet. Härligt! Efter det for jag och grillade med syster och en kompis, drack varm choklad och hade det mysigt. Hade inte ens överdrivet mycket ångest över alla kalorier!
När jag kom hem har jag druckit en kall cider på balkongen och lyssnat på lite musik. Bra dag.
 
Ska hoppa i duschen strax och så börja göra mig klar för party. Ska ändå bli rätt nice att dricka vin med skönt folk ikväll :) och vem vet, när dom vill gå och sova så kanske jag drar vidare på pulverfest hehe... Finns fortfarande inga verktyg dock, det är det enda trista.
Men vi får väl se, kanske rentav är skötsam och far hem tidigt och sover ikväll. Så kan jag knarka nästa helg istället när verktygen förhoppningsvis hunnit komma.
 
 

tidernas sämsta joggingtur

Kategori:

Usch jag var så trött så jag orkade inte alls springa som jag hade önskat. Blev bara två kilometer i rätt dåligt tempo och jag ville bara dö hela vägen. Fick håll dessutom.
Nej fy, det hade nog varit lika bra om jag stannat hemma istället! Somnat i tid och vaknat utvilad imorgon.

Menmen, det var ändå duktigt av mig att faktiskt ta mig ut när jag var sådär trött och omotiverad. Får försöka tänka så.

Nu ska jag gå i duschen och sen lägga mig o sova. Godnatt!

TRÖTT

Kategori: Övrigt

Sov apdåligt i natt. Kan inte sova djupt när katten också sover i sängen, rädd att råka sparka till henne. Vaknade typ halv 8 och kunde inte somna om.
Käkade frukost och drog till stallet vid 10-tiden för att provrida den nya hästen igen. Idag gick det mycket bättre! Ägaren var också nöjd så ska börja rida den två gånger i veckan lite på prov ett tag och se hur det funkar.
 
Sen har jag varit förbi en kompis och suttit där o surrat ett tag innan hon skulle åka iväg och grilla med några andra. Frågade om jag skulle med men var inte sugen på party... Dessutom ska jag vara i stallet 9.30 imorgon bitti så att festa är en dålig idé.
For hem istället och käkade middag, var så jääävla sugen på pizza och chips och glass och allt möjligt onyttigt och var väldigt nära att åka förbi pizzerian och köpa hem en pizza men som tur var hejdade jag mig.
Eller ja, en kompis hörde av sig o frågade efter skjuts så fick lite annat att tänka på. Var o körde han när han skulle hämta röka.
 
Släppte av han och åkte förbi syrran en sväng, drack en kopp kaffe och snackade lite skit sen åkte jag tillbaka till han och satt där ett par timmar. Han var sjukt stissig och förvirrad så försökte få honom att lägga sig och sova istället för att dra ännu en lina och sitta hemma själv och knarka hela natten. Bättre att få sig lite sömn och mat och sen köra igång igen imorgon.
 
För imorgon blir det party minsann! Tydligen... Jag är inte det minsta pepp men man måste väl. Har ju varit nykter hela påskhelgen hittills så imorgon måste man väl offra sig och dricka lite vin med vännerna. Dom drogfria vännerna. Uäh hade velat knarka om jag ändå ska festa...
 
 
Jag är så jääävla trött alltså!! Hade velat sova men egentligen så borde jag ta mig ut och springa en runda först. Får se om jag orkar. Kanske gör det imorgon istället fast när ska jag hinna det? Har först stallet på morgonen och sen skulle vi fara o grilla nånstans o vara ute i solen hela dagen och sen är det bara göra sig klar för party. Nä det bästa vore nog om jag tog mig i kragen och for ut på en runda nu...
 
 

.

Kategori: Övrigt

Har varit och provridit en ny häst idag, det gick väl sådär kan man säga haha... Nej men hästen var rädd för nånting på ridbanan så den vägrade gå och bara kastade sig och trippade omkring och frustade så till slut hoppade jag av och ledde runt henne lite grann bara och så ska jag åka tillbaka och ge det ett nytt försök imorgon. Enligt ägaren så brukar hon inte vara sådär så vi får väl se hur det går imorgon.
 
Är sjukt trött så nu ska jag bara ligga i soffan och kolla på sex and the city som går på tv, hälla i mig massa pepsi max och mysa med katten innan jag går och lägger mig. Förhoppningsvis kommer jag kunna somna utan problem, känns då som det iaf, är galet trött.
Sen så ringde jag till psyk idag så dom fick skriva ut lite mer imovane och xanor som jag varit o hämtat ut när jag ändå åkte in till stan så OM det nu inte skulle gå så har jag ju hjälpmedel. Kändes lite halvdåligt att ringa och få benso utskrivet bara för att jag kanske ska knarka i helgen och behöver ha det att landa på isf men... Behövde ju förnya recepten ändå så.
 
Äh, svamlar bara en massa nu, för trött för att skriva nåt vettigt. Hörs imorgon istället!
 
 
 

fetto

Kategori: Övrigt

Jahaja då var den dagen förstörd. Började ju så bra, aldrig får det hålla i sig.
 
Åt alltså pizza med en vän för er som undrar. Funderar på att spy upp den men tror jag ska försöka hålla mig från det.

.

Kategori: Övrigt

Vaknat för några timmar sen men har inte orkat göra nåt av dagen ännu. Har läst lite bloggar, kollat facebook, spelat quikampen o allt sånt där som är obligatoriskt att göra efter att man vaknat.
Ska äta lite frukost (yoghurt & müsli) nu medans jag kollar på top model och sen ska jag klä på mig lite halvvettiga kläder, slänga lite smink i ansiktet och åka in till stan. Har inga pengar att shoppa för men ett presentkort på 500:- på åhlens så ska se om jag hittar nåt spännande där. Om inte annat så måste jag ju på systemet och handla en vinbox till helgen.
 
Det är väl ungefär vad jag har inplanerat idag, när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och kanske mysa lite med katten som kommer idag och ska stanna hela påskhelgen. Lugn och skön hemmakväll mao :)
 
 

Älska våren!

Kategori: Övrigt

Hur underbart är det inte att dom flesta gångvägar börjar ha tinat fram nu så man kan springa utomhus utan att riskera att slå ihjäl sig? På vissa ställen är det ju fortfarande isigt och halt men snart snaaart är allt borta :)
Sen så går det ju faktiskt att springa på isen också, bara man tar det lugnt och är försiktig.
 
Joggingturen gick så himla bra idag och det gör mig så glad! Jag har ju världssämst kondis så vågar inte skriva ut tider osv här men jag fick inte håll iaf och bara det är ju ett framsteg. Men hade dessutom en riktigt bra känsla dom två sista kilometrarna då jag ökade på tempot lite så jag är faktiskt riktigt nöjd! Ska fan lyckas få en hyffsad tid på vårruset i år!!
Haha förresten en lite kul grej... Mötte min tjackkran när jag var ute o sprang, det kändes lite random. Han kom cyklandes och cyklade bredvid mig medan jag sprang så vi surrade en liten stund innan han skulle åt ett annat håll. Av nån anledning så kändes det bara så... Weird! Haha, att träffa på han sådär i oknarkiga sammanhang. Eller, har ju träffat på han på stan förut såklart men ja, jag vet inte. Förväntar mig inte att träffa på nån jag känner när jag är ute och springer. Just då existerar inget annat än jag, träningen och musiken som pumpar i hörlurarna.
 
ÅÅÅH vad man längtar till nästa pass när det gick så bra den här gången! Hade egentligen velat springa igen redan imorgon men ska vara vettig och vänta till på fredag istället.
 
 
 
 
Det bästa är att hungern/suget försvann också så istället för att äta nånting som jag hade tänkt när jag kom hem så drack jag bara en gainomax. Sen har en kompis varit förbi en sväng så vi har suttit o surrat o druckit te och nu ska jag hoppa i duschen och sen sängen. Är hundledig imorgon så ska passa på att sova ut ordentligt!

.

Kategori: Övrigt

Så jävla sugen på allt möjligt. Skulle vilja säga hungrig men egentligen så är jag inte det. Har bara ett enormt sug efter mat. Ska försöka ta mig ut och springa istället, är lite förkyld men det är nog ingen fara. Måste hålla mig sysselsatt med nånting så jag inte börjar äta.
 
Ångesten har hållit i sig hela dagen idag, det enda jag tänker på är hur jävla dum i huvudet, korkad och ful jag är. Varför kan jag aldrig bete mig?
 
 
 
 

livet på botten

Kategori: Droger

Tankar som att jag gärna skulle vilja knarka ner mig totalt dyker upp. Bara leva det där livet fullt ut. På botten. Skulle på ett sätt kännas skönt.
 
Nästa sekund blir jag livrädd. Är det såhär knark gör med mig? Får jag såna här tankar efter bara ett litet race? Det är som att jag aldrig ens hade det där uppehållet på nästan 8 månader. Jag är fortfarande inte återställd efter helgen, har sovit runt 11 timmar i natt och hade lätt kunnat sova ännu längre om jag fick. Är hungrig och sliten.
 
Vill. Ha. Droger.
 
 
 
 
Påsk i helgen. Vad fan skulle man ha hittat på? Knarka? Min bästa knarkarvän ska vara med sin familj... Pallar inte med vanliga fester. Inte med alkohol. Men kanske borde gå på systemet ändå, bara för att ha hemma ifall man skulle ångra sig. Vilket jag säkert kommer göra. Eller också kommer jag köpa knark för mina sista jävla pengar och dra till nån pundare. Det skulle mest troligt komma in nya verktyg i veckan. Han skulle höra av sig när det gjorde det. Blir det idag eller imorgon så kommer jag säkert knarka i helgen...
 
Ska iaf vara kattvakt i helgen. Från o med imorgon tror jag. Men en katt kan man ju lämna ensam hemma så det spelar ju ingen roll.
 
 
Åh jag vet inte, får se vad som händer...
 
 
 

äckelångest

Kategori: Övrigt

Sådär lagom lägligt när man ska gå och lägga sig o försöka sova... Kommer aldrig kunna somna. Har slut imovane och stilnoct hemma, det enda som finns är propavan och theralen och det vägrar jag ta - usch! Måste komma ihåg att ringa läkaren imorgon så jag får lite nya recept.
 
Hungrig är jag dessutom men vill inte äta nånting. Inte ätit på 11 timmar, har inte haft nån aptit. Vill bara dö nu, varför är jag så dålig och misslyckad?

57 olästa inlägg

Kategori: Droger

Haha alltså åh, man är borta ett par dagar bara och det hinner bli såå många blogginlägg att läsa... Ska sätta igång med det på en stund :)
 
Så, helgen då... Blev bara typ 5 timmars sömn natten mellan fre/lör och så for jag ju till stallet direkt kl 8 på morgonen. När jag var klar där åkte jag förbi en kompis som var i stan över helgen, hon hade kommit fredagkväll och pundat sen dess. Blev gooode sugen när jag såg henne vara igång så hon övertalade mig ganska lätt att haka på haha... Hade dock en del ärenden att uträtta först så var inte tillbaka i stan och kunde sätta igång förrän kl 8 på kvällen.
 
Fanns inga verktyg att få tag på i stan och jag hade inga hemma så fick köra på bomb/snort. Började med att ta en ordentlig bomb methylone på över 400mg (en "normal" dos ligger på runt 300) så hade förväntat mig att ligga på golvet och stöna under peaken typ. MEN ICKET... Så jävla irriterande. Antingen så var det inte ens methylone jag hade fått eller också var det jävligt utbankat för kändes ungefär som att jag hade tagit kanske 200mg MAX. Visst, jag mådde bra och blev glad och mysig men det var fan långt ifrån hur jag brukar bli på det. Så jävla surt. Ska ta upp det med personen som sålde det åt mig nästa gång jag träffar han.
Men det värsta kom dock när det började gå ur kroppen... Fy helveeeete vad dåligt jag mådde! Alltså jag kan inte ens förklara, det är det värsta jag varit med om. Fick halvt panik och köpte tjack (på kredit eftersom jag inte hade några pengar...) som jag snortade i mig bara för att bli av med at:n. Tog ett tag men det hjälpte till slut.
 
Snortade tjack hela natten (fattar f.ö. inte hur folk klarar av det, man får ju inte plats med så mycket man vill i näsan... haha) och tog väl sista ordentliga linan vid 6-7 tiden på morgonen, sen en pytteliten en vid 10-11 nån gång innan jag gick hem.
 
Väl hemma så börjar avtändningen från helvetet. Jag har seriöst aldrig haft en värre at, mådde så sjukt jävla dåligt! Inte ens efter att jag varit vaken och pundat i 3-4 dygn utan att varken äta eller sova nånting så har jag mått sådär. Det var helt sjukt!
 
Vetefan vad det var för jävla rävgift det där methylonet var ublandat med för avtändningen var fan inte att leka med alltså, usch!
Det värsta är att jag har kvar ett gram hemma som jag inte vet vad jag ska göra av. Skulle aldrig kunna sälja det till någon med gott samvete så det lär väl bli att jag tar det själv till helgen eller nåt... Måste dock fixa nytt recept på xanor före det, pallar fan inte med avtändningen utan en jävla massa benso!
 
 
Kunde förresten inte somna förrän sent igårkväll och då endast med hjälp av sömntabletter. Tog alltså nästan två dygn från det att jag tog sista dosen tills jag kunde somna. Helt galet...
 
 
 
 

I'm back

Kategori: Övrigt

Har bara inte haft tid och ork att blogga. Genomlider fortfarande avtändningen från helvetet även om jag känner mig betydligt bättre nu än jag gjorde igår. Ska berätta mer imorgon, är alldeles för död för att orka nånting nu. Ville bara tala om att jag lever och att jag inte övergett bloggen helt :)
 
Hörs snart! <3

failfetto

Kategori: Övrigt

Joggingturen gick bra, höll ett ganska lågt tempo men då slapp jag ju få håll iaf så det var bra :) hon orkade ta sig runt hela rundan!
Drack en gainomax när jag kom hem och sen har jag ätit massa nötter/naturgodis i soffan, kan jag aldrig hålla mig?? Jaja, tröstar mig med att det ju faktiskt är fredagkväll, lite fredagsmys måste man väl få ha (nej det måste man inte, jag bara lurar mig själv).
Men men, ska ju upp tidigt och åka till stallet imorgon bitti så då bränner jag ju bort lite kalorier under ridturen i alla fall.
Efter det ska jag åka och hälsa på syster som bor i grannstaden, hoppas det inte bjuds på så mycket onyttigheter där.
 
Nej nu måste jag gå och lägga mig, måste åka hemifrån kl 8 imorgon bitti så hinner inte sova så länge direkt... Godnatt!
 
 

.

Kategori: Övrigt

Haha förresten, receptet i förra inlägget är såklart inte bara för en portion men det fattade nog alla ;) vet inte hur långt det räcker men skulle gissa på att det är runt 8 portioner kanske?
 
 
Har maaaaassa blogginlägg att läsa men vågar inte sätta mig ner och börja plöja igenom dom för E kommer hit när som helst för att vi skulle jogga tillsammans. Hoppas bara att hon inte tänker ge upp efter en halv kilometer haha... Skulle ju kännas riktigt elakt att bara lämna hon på efterkälken men samtidigt så vill jag inte att min egen träning ska bli lidande. Det här är alltså en person som inte springer i vanliga fall, eller tränar öht egentligen men hon har ju häst och är rätt aktiv i vardagen så förhoppningsvis ska hon väl orka hänga med.
 
 

Fredag

Kategori: Övrigt

Kör lite på min egna variant av LCHF vilket typ betyder att jag äter mer grönsaker än man ska + jag även äter morötter och andra "kolhydratrika" grönsaker. Sätter situationstecken för att jag anser inte att det är SÅ mycket kolhydrater i en morot, inte om man jämför med pasta, bröd, potatis osv.
 
Så idag har jag käkat kycklinggryta (recept här nedanför) och wokgrönsaker. Sen failade jag och åt glass. Som jag spydde upp efteråt för jag fick ångest. Lite av middagen kom också upp. Förutom det så har jag bara druckit en naturdiet och kopp kaffe idag. Plus en jävla massa pepsi max såklart hehe...
 
Ska strax ut och springa med en kompis och efter det ska jag dricka en gainomax sen blir det inget mer intag idag.
 
 
Kycklinggryta:
 
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
ca 4-5 kycklingfiléer (lite beroende på hur stora dom är och hur mycket kyckling man vill ha i)
2 burkar creme fraiche med smak av fetaost och soltorkade tomater
lite vatten (vet inte hur mycket, prova er fram haha)
några färska champinjoner
en gul paprika
en röd paprika
2x150g fetaost
salt
vitpeppar
svartpeppar
lite vitlökspulver
ev lite basilika också (valfritt)
 
 
Orkar inte skriva hur man gör men det kan ni nog räkna ut själva :) speciellt komplicerat är det ju inte och det här är vad jag har i den i alla fall. Sen kan man gärna sätta i lite soltorkade tomater också om man gillar det.
Det är riktigt mycket fett i den här men går man på LCHF så är den bra! Ät valfria grönsaker till eller bara en fräsch sallad.

.

Kategori: Övrigt

 
Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

knarkskadad

Kategori: Övrigt

Läste följande mening: "Sub med kycklingbröst på parmesan/oregano" och det första jag tänkte var "vem fan äter kyckling till knarket?" Sen kom jag på att det nog inte var den sortens sub det syftades på xD
 
Alltså jag gör såna här grejer hela tiden, refererar allt till knark, min hjärna är så knarkskadad alltså. Det är helt sanslöst!
 
Typ "maximum kick, no sugar" som pepsi max har som slogan, vad tänker jag på då? Ja inte fan är det då en lightläsk som innehåller koffein. Nejnej, snarare en panna tjack.
 
Jag är lite som dom som har "a dirty mind" och misstolkar allt så att det blir snuskigt o handlar om sex - jag gör samma sak fast med droger. Haha :)
 
 
 
Byter en kanna kaffe mot en panna affe!
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Hejhopp! Idag har varit en hyffsat bra dag faktiskt :) åkte in till stan och tog en långpromenad med hunden och en kompis och efter det drack vi en kopp kaffe o surrade en stund hemma hos henne.
När jag kom hem käkade jag lite kycklingpasta (en liten/normal portion!) och lite senare ska jag äta en såndär portion färdig micromat, dom är ju inte speciellt nyttiga men tycker dom är bra för man vet exakt vad och hur mycket av allt man får i sig + att man vet att det är en "normal" portion. Det där med att veta vad som är normalt är ju lite svårt när man har äs... Eller i alla fall är det så för mig.
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen/kvällen men blir nog att bara ta en dusch och sen ligga och glo serier i soffan tills det är dags att sova.
 
 
 

benso <3

Kategori: Övrigt

Tog en xanor och efter några minuter kändes allt mycket lättare! Vad fan skulle jag göra utan benso?

ångest

Kategori: Övrigt

Cpjävlafittångest dra åt helvete!! Vill så jävla gärna ha en cigg, varför har jag slutat röka för? 1,5 månad som rökfri men det känns inte det minsta bra. Helvete.

Hungrig

Kategori: Övrigt

Åh herregud vad jag hade velat ha en hetsdag idag. Men NEJ jag ska inte. Är bara så jävla hungrig. Ska försöka vara normal idag. Inte svälta, inte hetsa. Det kan bli svårt...

.

Kategori: Övrigt

Var ju och kollade på en häst idag och det gick bra, ska tillbaka och provrida den på fredag. Snäll var den och hade snälla ögon! Ev lite tråkig kanske men jag ska inte uttala mig förrän jag suttit på den och känner den lite bättre.
 
Sen var jag och promenerade med hunden i skogen så hon fick springa lös, väldigt uppskattat av fröken som hade lite damp idag. Efter det var jag förbi syster och drack en kopp kaffe sen hem och käka lunch innan jag kraschade i soffan. Glodde lite top model och råkade slumra till ett tag.
 
Nu är jag cptrött och vill bara sova. Sugen på choklad är jag också. Mjölkchoklad med luftbubblor! Så jävla gott. Fruktsallad hade också varit helt sjukt gott och det hade jag faktiskt kunnat unna mig om det inte varit för att jag är pank och inte har råd. Får ju inga pengar den här månaden och det är ju så förbannat jävla roligt att jag känner för att mörda någon. Fy fan blir så arg bara av att tänka på det. FITTJÄVLAFÖRSÄKRINGSKASSAN!!
 
 

ambivalent

Kategori: Övrigt

Funderar på att börja med lchf. Eller bara börja äta "normalt" fast ändå nyttigt. För att försöka återställa kroppen och komma ur "svältläget". För som det är nu så håller jag ju extrem diet några dagar och sen failar jag och hetsar. Och även om jag inte hetsar så händer det ändå ingenting på vågen eftersom förbränningen är så låg efter all misshandel jag utsatt min stackars kropp för... Men den förtjänar det för den är så jävla äcklig! 
 
Det vore ju egentligen det bästa. Men klarar jag av det? Jag får ju sån jäkla panik. Det är snart sommar. Jag kommer inte hinna bli smal till sommaren. Panik. Om jag extrembantar så hinner jag iaf bli lite smalare. Men hur kommer jag må? Spelar det någon roll? Gud hjälp mig, hur fan ska jag göra? Jag vill till size zero nu!!
 
 

.

Kategori: Övrigt

Sitter fortfarande och är frusen efter kvällens ridtur men mysigt var det faktiskt. Hästen skötte sig finfint och jobbade på bra! Fick beröm av ägaren också och det är ju alltid roligt.
Imorgon ska jag åka och titta på en ny häst också som jag kanske ska börja rida så det ska bli spännande.
 
Åh måste få pengar snart så jag kan beställa verktyg! 
 
Har inte så mycket att säga idag, ska ta och lägga mig nu och försöka sova lite. Mindre än 7 timmar tills jag måste upp igen. Ska ligga och fundera på hur jag ska lägga upp min diet framöver. Där har jag nog sysselsättning ända tills john blund kommer.
 
 
Godnatt!
 
 

Blä.

Kategori: Övrigt

Hets. Behöver jag säga mer? Äckel.
 
 
Måste styra upp mitt liv, känner att allt går åt helvete just nu. Inte fått några pengar idag - GUD VAD ROLIGT!!! Hur i helvete hade dom tänkt att jag ska kunna betala mina räkningar? Skjutmignutack. Orkar inte. Dålig dag. Och så måste jag släpa mig till stallet på ett par timmar också. Inte sugen alls.

fröken trötter

Kategori: Övrigt

Har bara sovit och sovit och sovit och så vilat lite grann idag. Orkade inte åka till stallet så jag ljög ihop en liten historia. Eller, snarare spädde på sanningen lite. Eller mycket. Så ska dit imorgon istället.
Hoppas på att vara lite piggare då. Förstår inte vad felet är, varför är jag så trött hela tiden?? Orkar inte med det här. Jag är ett litet stort jävla fetto som inte orkar träna. Måste bli ändring på det här, vet bara inte hur.
 
Blir spännande att se om jag får några pengar av FK imorgon eller om dom tycker att jag ska klara mig en hel månad utan några pengar alls. Jävla fittor! Fattar dom inte att det är folks liv dom leker med?! Jag har för fan räkningar som måste betalas, det får inte gå till såhär.
 
 
Jag vill bli smal nu...
 
 

.

Kategori: Övrigt

Har visst helt glömt bort att blogga idag, kom på det nu.
Jag har sovit 13,5 timmar i natt, somnade 19.30 igår och sov till 9 imorse - fy fan vad skönt! Och väldigt välbehövligt eftersom jag var uppe och knarkade hela förra natten. Varit en zombie hela dagen och inte orkat med nånting. En kompis ringde o frågade om jag skulle med och gå på stan en sväng men jag orkade inte flytta mig från soffan. Nu känner jag mig dock helt återställt efter mitt lilla "race" :)
 
Var fyllechaffis ikväll så jag hade en bra anledning att vara nykter - skööönt! Nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat fyllona hem till sig så nu ska jag gå och lägga mig och sova. Får se om jag orkar åka och rida imorgon eller om jag bara är hemma och vilar upp mig. Just nu känns det som att jag bara vill vara hemma men vi får väl se om energin har återvänt när jag vaknar upp imorgon bitti.
 
Svarar på kommentarer imorgon, nu ska jag sova! Puss
 
 

fy fan

Kategori: Övrigt

Det blev knark för mig igår... Skulle bara ta en dos methylone för o testa det men höll fan knappt på att få i mig det pga av jag bara hade två par verktyg hemma som dessutom var gamla och slitna. Gick till slut men fegade med doseringen eftersom det var så länge sen sist så det blev alldeles för lite -> jag fick göra mig en ny fix att försöka slå i mig... Misslyckades ganska totalt kan man säga och satt uppe hela natten och försökte få i mig i alla fall EN ordentlig jävla dos men icket! Kl halv 8 imorse var jag tvungen att ge upp och hälla ut allt dyrbart knark jag hade i sprutan (buhu) eftersom båda kanylerna hade stockat igen.
Gick åt betydligt mer pulver än dom 200mg jag hade tänkt mig från början... Blev nog snarare 800mg helt åt helvete. Eller ja inte helt åt helvete, fick ju i mig en del emellanåt men inte en hel dos.
 
Kom i alla fall på varför jag slutade knarka. Det är fan inte värt att sitta och hacka sönder armarna sådär! Avtändningen var fan inte ens i närheten av värt det när jag inte ens fick nåt ordentligt rus. Nej fy fan, just nu känner jag för att aldrig knarka igen! Problemet är ju dock att jag har kvar 1,5 gram.... Och slänga bort knark kan man ju inte göra, det vore ju drogmissbruk! ;) Men kanske säljer bort det till nån kompis eller nåt, får se hur jag gör.
 
 
Nu ska jag i alla fall försöka sova lite och hoppas på att må lite bättre när jag vaknar. Natti!
 
 
 

nark?

Kategori: Droger

Fryser som en jag vet inte vad. Ligger med skoteroverallen på i soffan under en filt haha... Har ugnen påslagen för att få lite värme. Kan dom höja värmen i lägenheterna eller?? Fryser ihjäl ju.
 
Mötet på psyk idag gick åt helvete. Satt mest och kände för att börja grina hela tiden...
Bråkat med FK igen - jag blir så less. Idag är det torsdag och jag vet fortfarande inte om jag kommer att få några pengar på måndag eller om jag blir utan den här månaden. Dom kan för i helvete inte ens lämna nåt besked. Jag blir så less, vill bara lägga mig ner och börja grina. Eller åka hem och knarka! 
Fick veta att jag är uppskriven på kölistan för utredning (ADD/ADHD bl.a.), jag är nummer två på kö trodde hon men kötiden är ändå ETT TILL TVÅ JÄVLA ÅR!! Det är helt sjukt, att det får gå till såhär? Jag är 23 år och har redan slängt bort tre år på ingenting, det här borde vara min bästa tid men istället så ligger jag bara apatisk och väntar på att nånting ska hända.
Två år inom psykiatrin och jag har inte ens en diagnos ännu. Vill bara lägga mig ner och dö.
 
 
Blir nog kanske knark ikväll, får se.

god morgon!

Kategori: Övrigt

Har hunnit med besök av syster, kaffedrickande och sen en kort prommis med hunden på morgonen. Nu har jag strax tid på psyk (kl 11) vilket är väldigt välbehövligt, har inte varit där på nästan två månader av diverse anledningar (främst för att dom är dum i huvudet...) så jag har en del att ta upp.
 
 
Haft en massa ångest både igårkväll och när jag vaknade imorse, usch... Varför får jag sån ångest av att tänka på droger? Är det ett tecken på att jag inte borde knarka igen?
Ligger bara där i sängen och tänker att jag aldrig nånsin mer vill knarka... Men vad vill jag egentligen? Vissa dagar känns det så och vissa dagar är jag bara så jääävla sugen! Totalt ambivalent.

Estocolmo

Kategori: Övrigt

Hände egentligen inte så mycket i sthlm som jag känner för att skriva om i den här bloggen men kan berätta om en sjuk grej som hände... Jag var ut på krogen i fredags med en kompis, inget spektakulärt hände och jag for hem ganska tidigt (vid halv 2-tiden) men dagen efter så hade jag jättekänslig näsa och började typ blöda näsblod! Helt sjukt för vi hade ju liksom inte knarkat nånting. Sen så var jag jättenervös för att mamma skulle upptäcka det och TRO att jag hade knarkat fast jag inte ens hade det så jag gick liksom och dolde att jag hade näsblod fast jag var helt oskyldig ju haha...
Samma sak var det i måndags, då var vi också ut och tog nåt glas vin bara och morgonen efter hade jag näsblod av och till hela förmiddagen. Helt sjukt! Tror min näsa mentalt hade ställt in sig på att knarka ;)
 
 
Har nog gått upp ungefär 194kg den här helgen, fy fan vad jag har ätit :( mycket och onyttigt! Blir skärpning nu när jag är hemma igen, kan inte hålla på och vara sådär äcklig. Har inte tagit voxran när jag varit borta så förmodligen beror min helt sjuka aptit på det, ska börja om med den imorgon tror jag.
 
Sitter och funderar på när jag ska knarka. Och om jag ska sluta med voxran några dagar före eller köra på som vanligt med den. Kanske tar voxran som vanligt och sen provar ta en testdos bara för att se om det ger effekt som vanligt. För helst vill jag ju inte sluta med voxran men behöver jag det för att kunna knarka så... Haha
 
 
Nej det är inte jag på bilden ifall någon trodde det... Lägger inte upp några bilder på mig själv på bloggen. Eller i alla fall inga ansiktsbilder.

HEJ!

Kategori: Övrigt

I'm back home, känns otroligt skönt! Trött som ett as dock eftersom det bara blev 2-3 timmars sömn i natt och sen har jag stigit upp tidigt och packat och rest hem och efter det sprungit runt på stan här hemma med mamma + båda mina systrar. Det tog på krafterna vill jag lova, skulle kunna somna sittandes tror jag.
 
Så nu blir det sängen, ska blogga mer ordentligt och berätta om sthlmsvistelsen imorgon. Samt läsa alla 58 blogginägg jag har olästa - puh!
 
 
Godnatt <3

bloggpaus

Kategori: Övrigt

Jo som jag redan har nämt här i bloggen så åker jag ju iväg till sthlm idag och är inte hemma igen förrän tidigast söndag men förmodligen inte förrän tisdagkväll. Kommer att ha tillgång till en dator men den är inte direkt obevakad om man säger så så jag kommer nog inte kunna blogga nånting förutom nåt enstaka inlägg från mobilen utan bilder.
 
Men vi hörs ju om inte annat så när jag kommer hem igen, kommer ha en hel del blogginlägg att läsa då som jag missat under helgen :)
 
 
Och exakt HÄR kommer jag att hänga! ;) haha skämtosido, blir fan inget knarkande den här gången!

METHYLONE!! <3

Kategori: Övrigt

Alltså... Jag lyckades få tag på methylone igår fast jag inte ens försökte och eftersom det är nåt jag inte tagit på säkert två år och något som jag älskar och saknat som fan så kunde jag inte säga nej. Så jag köpte två gram. Men har inte tagit nånting än, åker ju till sthlm idag med mamma så det får vänta tills jag kommer hem igen. Dessutom har jag inga verktyg, ska beställa det så fort jag får pengar vilket blir den 18:e så jag ska spara på pulvret tills dess. Eller kristallerna rättare sagt ;)
 Jag är dock lite nervös över att ta det igen, har fortfarande ångest över senaste gångerna fast det som sagt är två år sen. Just för att man blir så himla öppen och kärleksfull till hela världen så är det ju väldigt lätt att skämma ut sig och göra grejer man aldrig annars skulle göra... Men det blir nog bra det här, fy fan vad jag har saknat!!
 
 
 
Joggingrundan igår gick förresten helt okej. Eller egentligen gick det åt helvete, fick dålig tid osv MEN jag lyckades klara mig från att få håll och bara det är ju en sensation så jag är ändå nöjd! Trixet för mig verkar vara att börja med att gå i rask takt första kilometern och sen börja jogga långsamt. Helt enkelt att ta det mycket lugnare än jag egentligen vill, speciellt i början.
Drack en gainomax när jag kom hem strax före midnatt och sen slängde jag i en ny maskin tvätt i tvättstugan innan jag la mig och försökte sova vilket gick mindre bra eftersom jag var så exalterad över metylonet.
Så det blev nog bara kanske tre timmars sömn max men är ändå inte speciellt trött idag, måste vara tack vare voxran. Har dock tidernas huvudvärk, försöker få den att gå över genom att dricka mycket vatten men jag tror inte det hjälper...

usch usch usch

Kategori: Ana/Mia

Var ute och åt middag på en pizzeria med en kompis idag... Försökte säga nej flera gånger men hon halvt tvingade mig. Beställde en kycklingsallad och så var det ost på den! Fy fan. Gick typ inte att peta bort heller för den var uspridd över hela. Dessutom var jag äcklig och åt dressingen också. OCH pizzasallad. Med dressing.
Det var mer än min ätstörda del av hjärnan klarade av så jag for direkt hem och spydde efteråt. Har sån jävla ångest, jag måste lära mig att säga nej!!
 
Ska ut och jogga lite senare ikväll men måste vänta ett par timmar så jag inte får håll. Lär jag ju få ändå eftersom jag alltid får det men ja, kan ju i alla fall försöka få rätt förutsättningar. Ska lägga mig och kolla på ponnyakuten tills vidare.
 
Typ såhär kände jag mig när jag spydde idag... FETTOJÄVEL!

HJÄLP!

Kategori: Övrigt

Hur ändrar man inställningarna så att jag måste godkänna alla kommentarer innan dom publiceras? Har vetat hur man gör förut men sen dom gjorde om designen på blogg.se så hittar jag det inte :(

.

Kategori: Övrigt

God morgon! Har varit vaken sen strax före 7 imorse men var så trött så har legat i sängen, druckit en kaffekopp samt mojsat mig till kl 10. Skönt! Idag måste jag få en massa gjort som att städa, tvätta och börja packa inför sthlm, åker ju imorgon. Fick faktiskt lite energi från kaffet så det ska nog gå vägen.
 
Igår däremot... Herregud jag hade ingen energi öht! Sen fastnade jag i att spana in silk road lite grann också... Fy fasiken vad frestande det är att beställa hem heroin, mephedrone och mdma till ruskigt bra priser! Inte lika roligt om det skulle fastna i tullen dock. Satt och skulle beställa hem lite verktyg också men ångrade mig. Det får bli nästa månad, jag har inte råd just nu. Ska ju ändå inte knarka förrän tidigast nästa månad!
 
Skulle väga mig imorse men har helt glömt bort det, gjorde samma sak igår dessutom. Ska gå och göra det så fort jag har publicerat det här.
 
 
Rädd för att ha gått upp... Maten gick inte så bra igår... Åt fil & flingor till frukost - vanlig jävla frukost alltså. Vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt. Min ätstörda del av hjärnan tycker det är helt åt helvete men den där lilla delen som faktiskt vill bli frisk och hälsosam säger att det var bra.
Sen åt jag både lunch OCH middag. Båda bestod av en köttbit och ugnsstekta grönsaker (morötter, palsternacka, paprika, broccoli, rödlök) samt en sås gjord på vatten och lättmjölk.
So far so good tyckte den friska lilla delen av hjärnan. Den ätstörda delen höll inte alls med.
Men det var efter det här som det gick åt helvete... Började hetsa massa glass. En halv jävla liter tryckte jag i mig. Plus en massa chokladsås. Ska man se nåt positivt i det hela så är ju glass väldigt enkelt att spy upp i alla fall. För spy upp det - det gjorde jag! Passade på att spy upp middagen också när jag ändå var igång. Mest bara för att vara säker på att få upp all äckelglass.
 
Hade ont i tänderna efteråt, vet inte om det bara var psykiskt för att jag vet hur dåligt det är för dom.
 
 
Idag har jag i alla fall bara druckit en kopp kaffe till frukost, sitter och funderar på om jag ska äta fil och flingor eller bara en grapefrukt på en liten stund. Dom två olika delarna av hjärnan slåss om vilket alternativ det ska bli så vi får väl se vem som vinner...
 
 

bleh

Kategori: Övrigt

 ÅH HELVETE!!
 
Hade skrivit ihop ett blogginlägg fast jag egentligen inte orkar och så försvinner det bara när jag publicerar... Sjukt irriterande! Ska sova nu i alla fall, men hörs imorgon <3

dålig update

Kategori: Övrigt

Jag är ju rätt värdelös på att uppdatera bloggen under helgen men i fredags så åkte jag iväg till en kompis, vi lagade mat och drack vin. Alldeles för mycket vin... Jag som åkte dit för att jag skulle vara skötsam i helgen. Sen har jag varit till mamma där jag fick hjälp att byta olja + oljefilter i bilen. Efter det åkte jag till en kompis igen och var där till sent på kvällen innan jag for hem och sov.
Idag har jag vaknat tidigt och åkt ut till stallet och ridit ut på en långtur, härligt men började frysa lite på slutet. Hem en snabbis för att luncha med mamma (åt en sallad och drack cola zero, kändes ändå rätt okej) och sen direkt iväg till ett annat stall för att mocka och rida en annan häst. Blev ett pass dressyr på banan, kändes som att både jag och hästen behövde det.
 
Så jaa jag har helt enkelt haft lite fullt upp hela helgen så bloggandet har inte hunnits med. Ska svara på kommentarer och läsa alla blogginlägg jag missat imorgon för nu måste jag faktiskt sova, har blivit alldeles för lite sömn dom här dagarna och det i kombination med att det blev en heldag i stallet idag gör att jag känner mig som en levande död ungefär.
 
 
Hoppas ni haft en fin helg! Puss
 
 
 

Kategori: