alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Övrigt

Precis kommit hem från ett möte där jag bara ville hem och störde mig på allt och alla. Fick knappt någon luft kändes det som och ångrade att jag for dit. Känns inte som att det ger mig någonting längre.
Fast i söndags så gav det mig någonting iof men det är första gången på väldigt länge... Funderar på att sluta gå dit helt.
 
Har betalat räkningar ikväll och det var inte jätteroligt direkt. 1300 kr kvar och då är stallhyran + försäkring på bilarna kvar att betala. Stallhyran ligger på 2000:- och bilarna på 500:- så det säger ju sig självt hur den matematiken går ihop... ORKAR INTE!

.

Kategori: Övrigt

Vill inte ta ut någonting i förskott eftersom jag bara är på dag 3 än så länge och mycket kan hinna hända men alltså det känns verkligen som att den här nya medicinen hjälper! Än så länge inga överdrivet jobbiga biverkningar heller. Hoppas att det håller i sig också.
 
Hade en sjukt dålig dag i söndags och som grädde på moset så var hästen oren också... Syntes bara i skritten men hon gick jättekonstigt med vänster bak. Hann ju såklart stressa upp mig, bli sjukt orolig och diagnostisera henne med både det ena och det andra. Mitt hjärta!
Så igår fick hon bara massage och vila, syntes ingen hälta längre så förmodligen var hon bara stel eller hade träningsvärk, sträckt sig i hagen eller liknande. Ingen fara på taket! Och jag hade ändå ridlektion på ridskolan igår så att hon fick vila en dag gjorde absolut ingenting.
 
Nu knäckebröd och te och sen ut i skogen med hundarna!

elvanse

Kategori: Övrigt

 
 
Alltså visst dom är så himla söta att man blir typ fnissig? Eller är jag bara knäpp nu? Haha 

.

Kategori:

Känner att jag skulle behöva skriva av mig lite här. Men orkar liksom inte börja för det kommer garanterat bli världens längsta inlägg... ja ni lär väl märka om det kommer upp nånting här om det ikväll eller imorgon eller om jag helt enkelt skiter i det.

"kycklingsallad"

Kategori:


Kolla kaloriinnehållet!! Nästan 1000 kcal?! Att den ens får kallas för sallad, heeelt galet 😨

elvanse

Kategori: Övrigt

Alltså dom tabletterna är typ dom sötaste jag sett! Måste typ ta bild och lägga upp här haha :)

lite amfetatjack, tack!

Kategori: Droger

Jaha du behöver lite amfetamin? Jo men det fixar vi, skriver ett recept på en gång - bara att hämta ut på apoteket. Det går på högkostnadsskyddet så snart har du det dessutom gratis! Lite stilnoct också sa du? Ja men självklart. Går man på uppåt hela dagarna så kan man ju behöva något att landa på om kvällarna. Så man kan somna. Sömn är ju viktigt.
 
Ja det är lite så det ser ut just nu. Aningens sarkastisk och låter väldigt hånfull men jag är egentligen rätt nöjd. Tacksam. Hoppas bara att det här ska fungera nu.
 
Kanske borde skriva in mig på metadon/sub-programmet också så har jag alla tre kategorier uppfyllda?
 

Godnatt!

Kategori:

Lördagkväll

Kategori:

Hänga med ett par kompisar på ett kvällsöppet kafé. Dricka latte, fika nån slags chokladkaka med grädde, skratta, surra, vara trevlig.

Och sen komma hem och ha spykalas på toan så fort jag kommer innanför dörren.

Jag är så jävla äcklig. Ska försöka sova lite nu...

nattliga tankar

Kategori:

Låg i sängen och skulle sova. Så läste jag nån tråd i en grupp på fb som fick ångesten och paniken att ta över. Jahapp, bara att knapra i sig stilnoct om jag ska kunna somna i natt då... ska bli skönt att känna hur allt släpper och lugnet infinner sig innan man sakta gungar iväg in i sömnen ♡