alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

ångest

Kategori: Ana/Mia

Känner bara... Ångest. Vet inte varför, känner mig lite less på livet. Grymt less på NA. Det är möte på en halvtimme och jag har inget annat inbokat men jag känner verkligen inte för att gå dit. Vad fan ska jag dit och göra? Jävla idioter... Sitter bara och stör mig på en massa och räknar ner tiden tills det är över och jag får åka hem.
 
Köpte hets när jag var och handlade idag. Man kan ju undra vem det är som är idioten här. TVÅ paket ben&jerrys glass, en chokladkaka och naturgodis. Så jävla dumt. Vill inte ens äta det just nu, vill liksom bara ha det hemma av nån sjuk anledning. Jag orkar inte med det här nåt mer...
 
 
 

stress

Kategori: Övrigt

Har så galet mycket att hinna med imorgon. Ska hinna mocka åt och rida två hästar som står i två olika stall, motionera och aktivera två hundar, har läkartid kl halv två, hundarna ska hem 4 så då måste jag vara hemma och sen måste jag hinna duscha, göra mig klar och gå på stan för att köpa en present till en från stallet som jag är bjuden på middag hos kl 6 och sen blir man väl kvar där hela kvällen... Skulle egentligen ha hunnit med kören också men insåg mina begränsningar så jag var tvungen att välja bort det tyvärr. 
Allt det här är ju bara roliga saker men jag är så jävla trött hela tiden så JAG ORKAR INTE!! Vill bara slita mitt hår, sätta mig ner och tjura och skrika JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE!
Men istället så biter man ihop, klistrar på ett leende och gör det ändå. Tvingar sig själv att vara social och glad och trevlig. För jag kan inte säga nej. Det är inte tillåtet. Man bara gör.
 
Och jag hatar det! Hatar att allt roligt och bra i mitt liv ska kännas jobbigt, stressigt och kravfyllt. Som ett måste och inte ett fantastiskt privilegium. För det ÄR fantastiskt! Jag har ett helt underbart liv egentligen och så himla, himla mycket att vara tacksam för. Jag känner tacksamhet också, jag gör verkligen det! Men det är bara så... Jobbigt.
 
Nu måste jag försöka sova, ska jag hinna med allt imorgon så måste jag ju upp före fan. Godnatt ♡

Psyk

Kategori: Ana/Mia

Var på psyk igen förra veckan. Berättade om mina sjuka tankar om mig själv och kring mat. Har gått och hållit inne på den informationen ända sen utredningen startade i höstas. Det känns... Sjukt läskigt! Jag vet inte vad konsekvenserna av det kommer bli eller om jag ens vill ha hjälp med det men jag är bara så jäkla trött på att må såhär. Orkar inte fortsätta.
Jag är sååå nervös inför nästa träff som är på en vecka. Vad kommer hon säga? Kommer hon försöka dra ur mig mer information? Jag har ju trots allt berättat långt ifrån allt. Och allting om mina erfarenheter i drogernas värld har jag såklart inte sagt ett knyst om. Och det kommer jag inte göra heller, vill absolut inte ha en missbrukarstämpel i mina journaler så jag inte kan få utskrivet varken lugnande, sömnmediciner eller smärtstillande i framtiden.
 
 
På tal om nåt helt annat så är det superfint väder idag! 7 plusgrader och strålande sol :) Ska nog försöka ta mig ut på långpromenad med odjuren snart. Hade egentligen planerat att käka lunch på stan med en kompis idag men... Jag är inte ens sugen faktiskt och då känns det som sjukt ovärda kalorier och ångest.
 
 
 

jävla bugg-skit

Kategori: Ana/Mia

Blogg.se har bara buggat med mig senaste dagarna, någon annan som haft problem med det? Tar mig inte in på mitt konto och när jag väl gör det så buggar det bara sönder allt så jag inte kan skriva nåt inlägg ändå. Får väl se om det här blir publicerat eller inte. Aja.
 

 
Misären bara fortsätter. Magsyran fräter i halsen och det smakar spya i munnen. Det är så jävla äckligt och jag hade inte tänkt göra det men det bara hände. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är som ett krig i min hjärna minuterna före jag står och hulkar över toastolen.
- Kom igen, gör det nu bara! Äckel, fetto.
- Nej stå emot! Det är så destruktivt, gör inte så mot dig själv. Försök omdirigera tankarna en timme tills det gått över.
- Men för helvete ge dig nu moralkärring, jag ska ju bara spy upp det översta, det som trycker på, det där sista som gör att jag inte kan andas. Det är bara lite, det gör inget. Det räknas knappt.
- Du vet hur det alltid slutar... HELA magsäckens innehåll i toan, inte bara det lilla översta.
- Spelar ingen roll, jag pallar inte det här. Fixar inte att hantera känslan av att vara mätt. Måste göra nåt åt det NU! Panik.
 
Herregud jag känner mig schizofren emellanåt.
 
 
Men jag kan inte sluta.
 
 
la verdad... desafortunadamente
 

ambivalent

Kategori: Övrigt

Jag både vill och inte vill knarka. Det är jobbigt. Jag är inte överdrivet sugen sådär men jag Vill liksom på nåt sätt, svårt att förklara. Men det känns som att det är där jag hör hemma, med pundarna. Varför ska det vara så snurrigt i skallen jämt?

Dagens insikt

Kategori: Ana/Mia

Botten är där du slutar gräva.
 
 

.

Kategori: Övrigt

Drack två klunkar fil direkt från paketet igårkväll, det fick räcka så.
Idag har jag sovit, varit cptrött och så sovit lite till. Sen till stallet, mockat och ridit och för en gångs skull så gick det sååå bra! Himla himla fin häst idag ♥ så det var kul. Efter det var det stallmöte vilket tog två hela timmar, herregud, trodde jag skulle dö... Men överlevde i alla fall och när jag kom hem så var en kompis förbi och fikade eftersom hon inte kunde komma igår. Trevligt. Nu ska jag försöka sooooova, är så jääävla trött!
 

spykalas

Kategori: Övrigt

Jo men vem hade väntat sig nåt annat? Fast det var faktiskt mest pga att jag blev så sjukt illamående av att bara äta massa tårta istället för mat.
Men fy fan så jävla vidrigt alltså, kan vara det värsta jag spytt någonsin nästan. Fastnade i halsen, har hostat och hostat och hostar men det ligger liksom fortfarande kvar och irriterar på nåt sätt. Magsyran fräter... Usch!
Skulle behöva äta nåt mat-aktigt nu för att bli av med det sista illamående men det kommer ju inte hända. Kanske lyckas övertala mig själv att få i mig lite fil i alla fall, vi får se.
 
Fick i alla fall fina presenter! Massa, massa smycken, två handväskor, ett par leggings och världens fulaste outfit av mina kompisar som ville vara roliga haha...
 
Nu vill jag bara sluta må illa, orka diska och städa undan allting och sen bara lägga mig och sova! Heeeelt slut!

helgen m.m.

Kategori: Övrigt

Hade en så fin helg! Hundar och stallet och sen häng med skönt NA-folk :) började med att spela tp och självklart var jag i det vinnande laget! Vi körde dock med barnfrågor... Haha
Sen efter det hade vi lite filmmys hemma hos mig, tror klockan var 3 på natten innan folket for hem så det blev inte mycket sömn eftersom jag hade hundar som kom tidigt morgonen efter men vad gör väl det? Det var det värt!
 
Nu är jag precis hemkommen (eller ja, för en halvtimme sen kanske) från först ett möte och sen lite handling så jag ska kunna baka tårta ikväll eftersom jag fyller år imorgon. Ska bli mysigt att det kommer folk hit och fikar faktiskt :) men alltså jag blir så less på mig själv att jag aldrig kan vara Lagom! Ingredienserna jag köpte idag gick på över 600kr... Inte okej!
Får se hur mycket ångest jag kommer få av äta tårta också... Kanske slutar med spykalas när gästerna åkt hem.
 
 
 

pizzasugen

Kategori: Övrigt

Skulle kunna döda för en pizza just nu känns det som! Som tur är så har alla pizzerior i den här stan stängt klockan 20... Men usch vad jobbigt det är. Vet inte om jag ska hitta på nåt för att hålla mig sysselsatt och inte tänka på att äta eller om jag bara helt enkelt ska gå och lägga mig. Fast finns ju inte en chans att jag kan somna den här tiden ändå. Fast galet trött är jag så ska försöka att inte vara uppe alltför länge i alla fall.
 
Hoppas ni haft en fin helg allihopa för det har då jag haft!

.

Kategori: Övrigt

Har inte så mycket att säga idag. Eller jo, det har jag väl men jag orkar inte. Orkar inte för jag är så trött heeeeela tiden. Hade velat få i alla fall en dag i helgen då jag fick göra ingenting, bara sova och vila upp mig. Men istället är jag hundvakt till två odjur både lördag och söndag 8-17 samt till en annan hund från 17 på lördagen och så hela kvällen/natten. Plus att jag har hästen hela den här veckan också...
Var ute och red idag, lite galoppintervaller. Och alltså jo, det ÄR jätteroligt. Men jag är så himla himla TRÖTT! Orkar inte men jag gör det ändå, för jag måste. Och det kanske är bra. Jag vet inte. Men det är jobbigt att det roliga i mitt liv ska kännas som ett jobbigt måste och inte en rolig möjlighet.
 
Hade inte tänkt fara på möte idag, trodde inte jag skulle hinna eftersom jag valde att rida istället. Men på väg hem från stallet så insåg jag att jag hinner vara med på halva i alla fall så då åkte jag dit ändå. Tiden tog slut så hann inte dela men det var ett fint möte ändå. Mysigt att bara sitta och lyssna också. Efteråt var det några som skulle till länkarna ett tag, fika och så, så jag hakade på dit.
 
Nu ska jag lägga mig och försöka sova, är sååå frestad att ta en imovane eller två, eller i alla fall ett par gabapentin för att kunna somna men jag ska försöka hålla mig... Godnatt!

.

Kategori: Övrigt

Kvällen igår var ändå fin. Var på möte och efteråt så var vi några stycken som fikade på 7 eleven. Jag köpte en typ drickyoghurt/smoothie fast den var gjord på havre. Inte direkt god men ändå helt okej. Sen skjutsade jag hem ett par stycken som bodde långt bort och det var trevligt och inte jobbigt att småprata i bilen. Mådde så bra efteråt!
När jag kom hem var jag så trött så fast jag var hungrig så orkade jag inte äta nåt (det hade garanterat slutat med en hets i så fall...) utan gick och la mig istället. Bra!
 
 
 
Idag har jag varit på cellprovtagning - läskigt as hell! Skulle ju egentligen ha gått på det förra året men tiden passade inte så jag avbokade den och så orkade jag aldrig boka en ny. Men nu fick jag en ny kallelse så då tog jag tag i det och gick dit. Skönt såhär i efterhand att ha det gjort, nu ska jag bara hoppas på att det inte visar på några förändringar också.
 
 
 
Kommer förmodligen ha tidernas träningsvärk imorgon också, benen känns som spagetti atm. Har ju inte ridit på två månader eftersom jag först jobbat borta ett par veckor och sen fick en fraktur i armbågen när jag väl var hemma igen. Men idag har jag ridit två hästar, barbacka eftersom armen fortfarande är för dålig för att kunna lägga på en sadel, haha... Har till och med vågat galoppera båda två barbacka idag! Har blivit en sån fegis senaste åren så det är lite av en bedrift för mig ;) men det börjar släppa mer och faktiskt, är väl lite av en vanesak också, före sommaren så hade jag ju inte ridit barbacka alls på några år.
 
 
Åh ge mig sommar nu!

jag är så d-d-d-d-d-destruktiv

Kategori: Ana/Mia

När man väl halkat in på den dåliga banan är det så lätt att bara fortsätta där... Så. Hets idag igen. Glass, lätt att spy upp. Fick upp lite mer än bara just hetsen men när man ändå håller på så kan man lika gärna fortsätta tills allt ligger i toastolen.

misär

Kategori: Övrigt

Fick ett brev från försäkringskassan idag, dom tycker tydligen att jag ska betala tillbaka nästan 8000:- till dom. Vill bara börja grina, hur i helvete tänkte dom där?? Finns inte en chans att jag kan göra det. Helt totalt jävla omöjligt!
Ville bara ge upp, supa mig full eller knarka. Men det får jag ju inte. Så vad gör jag? Jo jag hanterar det på det enda sätt jag kan/vet förutom att droga mig - jag sätter igång och hetsäter som ett psyk och spyr upp det efteråt. FAN. Jag kommer inte ens ihåg senast jag spydde före det här men nu var jag där igen. Jag kan inte hantera motgångar på nåt annat sätt än flyktbeteende. Droger/mat fyller liksom samma funktion i mitt liv.
Jag är ändå tacksam för att jag valde att hetsa glass den här gången, det är sjukt tacksamt att spy upp... Går enkelt och fort. Sjuka jävla människa.
 
 
 
 
Jo men eller HUR!! Vilket jävla skämt...
 
 

helgen

Kategori: Övrigt

Kvällen igår var ändå helt okej fast jag var nykter! Hade roligt på förfesten och det alkoholfria vinet jag hade köpt smakade faktiskt VIN och inte bara saft. På krogen däremot var det väl sådär... Det var kul att dansa men alltså när jag minglade runt eller satt vid ett bord så tänkte jag bara "vad fan gör jag här egentligen". Men jag är ändå nöjd med kvällen för jag varken drack eller knarkade och jag var inte ens överdrivet sugen!  Victory!  Det är det enda som räknas.
 
Idag har jag ätit pizza, varit på ett superfint möte och skjutsat hem lite folk efteråt. Bra dag!

simma eller sjunk

Kategori: Övrigt

för du har bara en chans och på botten vill ju ingen va
simma eller sjunk, du väljer själv
har du det tungt, du väljer själv
bara kasta sig ut i livets hav nån gång min vän, du väljer själv
 
 
 

bra dag

Kategori: Övrigt

Eller i alla fall helt okej. Långprommis med hundarna och sen iväg till stallet, mocka och fixa maten, hann inte rida för sen var det direkt in till stan för att gå på möte. SUPERfint möte idag! För första gången någonsin så grinade jag på ett möte - trodde Aldrig att det skulle hända! Haha. Men det var nog välbehövligt. Hade ett fint samtal med en därifrån efteråt som jag skjutsade hem också.
 
Sen umgicks jag med ett par kompisar, snackade skit, snurrade runt på stan och lyssnade på musik. En skön kväll helt enkelt! Nu ska jag sova för imorgon ska jag vara hundvakt. Igen. Och så ska jag hinna på bolaget innan det stänger för att köpa alkoholfritt vin också (haha så lame...) för på kvällen blir det födelsedagsfest för en vän! Antagligen krogen sen också. Jag hoppas att det kommer bli roligt och trevligt och inte bara jobbigt.
 
Godnatt på er