alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Hungrig.

Kategori: Ana/Mia

Fan vad jag är hungrig. Men idag är tredje dagen och den är alltid värst. Måste klara det idag också för imorgon blir det mycket lättare. Undra vad man skulle göra för middag idag? Blev buljong & en halv morot igår. Inte gott, skulle ha skippat moroten.
Borde egentligen inte äta nånting men det kommer jag inte att klara. FAN att jag ska vara så jävla fet & äcklig.
X & y hade köpt godis igår och bjöd på. Och det såg så jääääävla gott ut! Men jag var duktig och åt ingenting.

Hoppas mitt methedrone har kommit med posten idag. Det borde ju ha gjort det iaf eftersom det var shippat måndagkväll. Bara det kommer innan fredagkväll iaf för då blir det att testa det! Förhoppningsvis iaf.

Hm vet inte vad jag ska skriva. Blev en halv portion fil & flingor till frukost idag (dåligt jag vet...) och sen lite sallad på lunchen. Kanske blir äggvita till middag? Eller bara buljong. Vi får se...

Är helt trött i skallen så orkar inte skriva mer idag.




Puss

Onsdag

Kategori: Ana/Mia

Ännu en skoldag avklarad, skönt. Har börjat med matte C idag, mest bara kollat igenom lite och det verkar svårt... Men det ska nog gå bra. Måste verkligen försöka sköta skolan så ingen misstänker nånting. Är ju annars det som kan strula till det, man börjar missköta skolan och då börjar dom snoka i hela ens liv och förstör allting. Förstör för mig & ana. Ingen får märka nånting. Nog för att dom kommer göra det snart ändå, när jag börjar gå ner lite mer. Men är onödigt att börja väcka misstankar redan nu.

Vill inte att det ska bli som förra gången. Skolan ringer hem till mamma o gnäller om att jag har gått ner så mkt, att jag är anorektisk osv osv. Och då blir det ett jävla helvete och man blir tvingad att gå upp igen. Dom fattar ju inte hur jävla fet o äcklig jag är!! Ja sen skolan ringde hem så har jag ju som sagt gått upp hur mkt som helst. Är så fet o äcklig så det finns inte. Men nu ska jag bli smal, jag ska ner ner ner! Banta bort allt äckel fett som dallrar.

Har ju iaf bytt skola nu (gymnasiet) och dom vet absolut ingenting så det är ju bra. Bor dessutom själv i lägenhet så det är ännu bättre. Slippa allt gnäll ett tag. Nu är jag ju dessutom över 18 så då kan väl inte skolan ringa hem? Hoppas det iaf...


Har iaf varit ganska duktig idag fram till klockan 2. Drack bara te och åt två äggvitor till frukost och sen lite sallad till lunch, inget mer. Men sen när jag kom hem klockan 2 så var jag så jävla hungrig. Jag vet ju att det går över efter några dagar men är bara andra dagen på dieten nu och jag kunde verkligen inte hålla mig. Så jag åt en macka. Men bara en, bra det iaf. Men ändå. Blir så jävla besviken på mig själv för det gick ju så bra hela dagen igår och idag också ända tills... Ja, ni vet... Vill bara gråta när jag tänker på det, känner mig så äcklig. Att jag fan aldrig kan hålla mig från att äta!
Men jag ska klara det här, nu är det nya tag! Jag har promenerat ca 8km idag och blir nog att fara ut o jogga nu snart också så jag får bränt bort den där jävla mackan.



Orkar inte skriva mer nu, måste ut o springa. Skriver mer imorgon om jag kan utan att någon ser på skolan, har ingen dator hemma i lägenheten. Måste skaffa det. Men jag har inte råd. Fan.
Jaja, hörs förhoppningsvis imorrn!




Puss

Ny blogg

Kategori: Psykiskt

Ja då har man skaffat sig en ny blogg. Eller en till. En som ingen vet om, som man kan skriva vad man vill i utan konsekvenser.

Det här är mitt liv på riktigt. Svart på vitt utan någon censurering.

Jag skriver bara för min egen skull, för att jag behöver skriva av mig ibland. Det kan vara skönt ibland. Sen om någon skulle hitta hit o läsa lite så är ju det kul :) Men som sagt, är inte ute efter att få en massa läsare, det är inte mitt syfte.





Puss

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt