alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Övrigt

Så bakis. Huvudvärk och illamående, vill ha pizza.
 
När jag vaknade imorse kom jag ihåg varför jag aldrig brukar orka fixa håret när jag går ut - alla jävla stylingprodukter och kilon med hårspray har gett mig ett knullruffs som heter duga, totalt omöjligt att reda ut. Försökte borsta lite försiktigt men alltså det gick inte. Hela håret är en enda stor tova! Kan man tvätta håret utan att borsta det före? Känns typ som mitt enda alternativ till snaggat just nu...
 
Sen råkade jag såklart dra hem ett ons också. Ångrade mig redan när vi gått bara några meter från krogen men visste inte riktigt hur jag skulle lyckas bli av med han på ett smidigt sätt, han gick liksom inte att "tappa bort". Så jag lät han sova över. Imorse låg jag vaken i två timmar och funderade på hur jag skulle få han att dra utan att det verkade som att jag kastade ut han liksom. Det löste sig dock finfint eftersom han klädde på sig och gick hem så fort han vaknade, ibland har man tur! Behövde bara peka åt vilket håll stan låg.
Tyvärr så frågade han efter mitt nr innan han gick och jag vågade inte ge ut ett fejknummer, han vet ju var jag bor nu liksom så hade bara blivit pinsamt. Inte så svårt att leta rätt på numret på typ eniro om man vill.
Så nu hoppas jag bara och typ ber till gudarna att han inte ska höra av sig någonsin! Haha... Hoppas han glömde spara numret eller råkar radera det eller nåt.
 
 
Nä nu ska jag hinka i mig massa vatten och försöka bota baksmällan. Hörs!

less less less

Kategori: Övrigt

Less på världen, less på människor, less på allt. Tänk vad skönt att bara emigrera ut i vildmarken och slippa ha kontakt med någon!

.

Kategori:

Sväljer ner imovane med lite vin. Det är inte mitt första vinglas för ikväll. Imorgon kommer veterinären ut till hästen. Känner på mig att det kommer bli dåliga nyheter, att det kommer bli jobbigt. Jag orkar inte det. Kan jag ta en imovane på dagen utan att bli konstig? I ångestdämpande syfte bara? För att hålla mig lugn? Har bara tagit dom när jag ska sova tidigare. Har ju alltid haft xanor men nu har jag inte dom längre. Kanske borde be om ett nytt recept? Men det är ju lite sent påtänkt nu.

Hej igen förresten, var ett tag sen jag skrev här.