alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Fail.

Kategori: Droger

Hur tror ni "fikat på stan" gick igår då? SÅ JÄVLA TYPISKT MIG MÅSTE FAAN SKÄRPA MIG!!!
Först så beställer vi varsitt glas vin på cafét. Sen ett till. Efter ett tag drog vi vidare till krogen med en polare vi träffade på fiket. Där fortsätter "leva-i-förnekelse-och-låtsas-att-jag-inte-alls-lever-på-existensminimum-utan-är-superrik-beteendet". Bara dra kortet. Om och om igen. Vågar inte kolla saldot på kontot. Hur ska jag klara mig resten av månaden?
.
Sen blev vi såklart knarksugna också så vi ringer runt halva stan allihopa och lyckas till slut styra ett par gram. Sen en taxi (billiiiiigt! Not.) hem till mig och där sätter vi igång med att skjuta i oss tjack för fulla muggar (eller pannor hehe). Har stuckit sönder armarna och händerna TOTALT. När dom inte funkade längre så gav jag mig på brösten. Eller typ brösten men inte riktigt, orkar inte förklara mer än så. Ser förjävligt ut. Och imorgon ska jag åka och träffa en gammal kompis som är väldigt anti droger. Vi ska gå på stan hela dagen och sen festa på kvällen + att jag ska sova över där. Hur fan ska jag lyckas dölja alla sprutmärken?!
.
.
Jag i ett förbannade jävla nötskal alltså! Jag blir så less på mig själv. Jag skulle ju vara drogfri fram till sommaren! Vad hände med det? Tar nya tag med det nu. Känns som att jag aldrig mer vill knarka men det är bara för att jag har avtändning just nu och mår skit :P Haha
Nej men alltså allvarligt. Nu räcker det! Eller ja. Jag har ju kvar en 0,2 sen igår så den måste jag ju såklart få ta. På en eller ett par veckor. Men sen är det finito. För ett tag alltså, inte för alltid såklart... Men typ fram till sommaren. I can do this, piece of cake!
.
.
.

Det här är en bild på mig när jag skjuter amfetamin. Den är tagen precis i ögonblicket jag får svar - vackert!
(den pannan satt finfint om nån ville veta ;) hehe)

.

Kategori: Psykiskt

Såå trött idag! Men måste försöka rycka upp mig lite, ska in till stan och fika med en kompis. I mitt fall består ju fikat såklart bara av en kopp kaffe och kanske ett glas vatten eller två. Men det är som mysigt att bara sitta på ett café och surra i timmar :)
.
.
.
Har inte tagit några sömnpiller på en vecka nu - go me! I början var det HEMSKT men nu går det hyffsat bra iaf. Jag är iaf inte vaken i tre dygn i stöten längre. Men svårt att somna och orolig sömn har jag ju såklart. Men jag hoppas att det ska gå till sig självmant, vill inte fortsätta proppa i mig massa mediciner...
.
Har varit drogfri ett ganska bra tag nu också! Eller ja förutom 5mg metadon och typ 175mg amfetamin natten mellan fredag och lördag. Men det var så lite så det räknas inte. Men nu är det iaf helt finito fram till sommaren. Eller fram till efter en kompis bröllop. Ska vara brudtärna då nämligen och då kan man ju inte ha en massa sprutmärken över hela armarna! Panikbanta måste jag ju också göra, tur att det är ett tag kvar till sommaren! På ett bröllop kan man fan inte vara fet. Speciellt inte som brudtärna. Speciellt inte när bruden är superliten och smal. Vill ju inte se ut som en jätte bredvid henne!
.
.

Tårar

Kategori: Psykiskt

Älskade, finaste, bästa vän. Jag saknar dig så jävla mycket! Det tar så ont. Jag vill bara kunna åka och vara hos dig, torka tårarna i din man, sitta i din box i timmar och bara höra när du tuggar på ditt hö.
Du fattas mig! Saknar du mig också?
Jag saknar att bara gå ut i stallet och fara ut en sväng och mysa i skogen. Bara du och jag. Jag saknar den där känslan av total tillit. Vi visste exakt var vi hade varandra. Du var mitt allt och nu är du inte min längre. Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka! Vad. Som. Helst.
.
Det har gått över ett år nu men det spelar ingen roll. Jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går. Mitt hjärta, mitt allt 

FAAN

Kategori: Psykiskt

Missade tiden på psyk idag. Det var ju duktigt av mig. Så går det när man inte får sova! Orkade helt enkelt inte gå. Var helt slut. Så nu kommer det komma en räkning på det också. Surt sa räven. Jaja, inte mycket göra åt.
Men känner att jag verkligen hade behövt vara på den där tiden idag... Är så mycket som snurrar nu.
Nåväl.
.
Över och ut.
.
.
.

Sömnlös

Kategori: Psykiskt

Seriöst. Snart har jag varit vaken i 24 timmar. Och måste ta mig upp i tid imorgon för jag har tid först på psyk och sen på soc. Jag pallar inte mera nu, låt mig bara däcka?
.
Det är för mig ett mysterium hur man kan vara både klarvaken och dödstrött på samma gång.

Beslutet

Kategori: Droger

Jag berättade ju tidigare om att jag tagit ett för mig ganska stort beslut. Nämligen att lägga drogerna på hyllan ett tag. Hade tänkt mig ungefär ett halvår till att börja med, men får se hur länge jag kommer känna mig motiverad.
.
Anledningen till beslutet är många men främst är det faktiskt pga av en vän. Eller en före detta vän. Som kanske kommer att bli en vän igen. Och om hon kommer att bli det så vill jag inte hålla på med droger längre. Ljuga och ha sig funkar inte. Det blir bara jobbigt.
.
Sen är det såklart en massa andra anledningar också. Det som faktiskt fick mig att fatta beslutet var när jag för ett par dagar sen tog en panna tjack. Och det var så jävla dåligt. Så jävla tråkigt och ovärt. Och jag började tänka. Varför gör jag det här egentligen? Det är inte värt det. Avtändningen är inte värt det! Det är bara skit.

Orkar inteeee

Kategori: Övrigt

vill sova. nu. nyss. Varför går det inte? Varför var jag så förbannat klantig att jag slarvade bort en hel karta stilnoct? Eller, rättare sagt, varför gjorde jag det möjligt för någon jävla idiot att sno en hel karta stilnoct? Fan fan fan.
.
Har iaf tagit ett ganska stort beslut igår. Det känns skitbra. Ska berätta mer om det imorgon, nu måste jag försöka få mig lite sömn!

Säääämst

Kategori: Övrigt

På att uppdatera bloggen. Jag vet. Jag ska skärpa mig. Promise! <3

Zzzz...

Kategori: Övrigt

Är trött som ett får atm! Tänkte försöka somna i tid så jag tog två sömnpiller för ett tag sen men sen hade dom inte börjat ge nån effekt efter nästan en timme så jag tog en till. Och precis efter att jag svalt den så känner jag att dom första två hade räckt för då hade jag hunnit bli gode trött. Haha
.
.
Jaja, jag är förvirrad. Ska lägga mig o sova nu. Godnatten

.

Kategori: Övrigt

Lyckades med bedriften att sova till 16.30 idag. Fuck. Blir till att knapra sömnpiller ikväll för att kunna somna i någorlunda vettig tid!
.
.
Massa cp ångest och stressad idag. Vet inte varför. Kan inte sitta här längre, blir gaaaaalen!!

Sjuk

Kategori: Övrigt

Har åkt på världens dunderförkylning. Fy faan alltså orkar inte göra nånting alls. Inte blogga heller. Hörs när jag blivit lite bättre!

KVALITET!

Kategori: Droger

Fy faaaan vilket jävla bra tjack alltså! Tror jag dött o kommit till knarkhimlen... wh00p w00p!