alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Nytt mål

Kategori: Övrigt

Minus 7 kg till den 23 december. Känns som ett bra och realistiskt mål! Vad tror ni, kommer jag klara det?
 
Har slutat helt med voxran nu så är galet trött och slö, men jag ska kämpa!

.

Kategori: Övrigt

Sovit en massa timmar i natt, skönt som fan var det! Inte varit sådär sjukt trött fast jag halverat voxradosen. Ligger på 150mg nu. Funderar på om jag skulle ha slutat med den helt en vecka och sen börjat om på 150mg. Då kan jag ju öka igen till 300 när de slutar ge samma effekt. Fan vad jobbigt att hålla på såhär, varför kan inte effekten bara hålla i sig istället??
Vill ha min diagnos nu så jag får börja med rätt medicin istället!
 
 

bleh

Kategori: Övrigt

Trött och less, funderar på att sänka dosen på voxran bara för att kunna höja den igen sen och få den där energikicken i en vecka.
Ikväll blir det att sova tidigt, kanske är lite piggare imorgon då!
 
 
 

Jag lever!

Kategori: Övrigt

Träningsvärken börjar äntligen avta - skönt! Har fortfarande ont men jag vill i alla fall inte gråta så fort jag går i en trappa.
Jag och grannen hade "the talk" i tisdags, pratade i säkert två timmar men kom inte fram till nån lösning så vi bestämde oss för att sova på saken. Dagen efter orkade ingen av oss ta upp det så vi fortsatte precis som vanligt och umgicks... Torsdagen orkade jag dock inte hålla på sådär längre utan att veta vad vi höll på med så sa till han att vi nog inte skulle ses mer. Jag gav han till på måndag att fundera över om han verkligen ska ge sig in i nåt nytt nu eller om det är bättre att vi ger upp det här innan de blir för jobbigt. Så vi bestämde att vi inte skulle ses eller höras av förrän på måndag. Tror ni det gick bra eller? Näe. Han hör ju av sig ändå. Jag är väl kanske inte helt oskyldig själv, skrev till han igårkväll och frågade om han kunde komma förbi en sväng. Hade precis fått veta att hästen jag brukar rida ska tas bort på måndag och mådde inte så bra. Ville bara ha en kram... Det räknas ju inte när nåt sånt där har hänt, eller hur?
Han däremot... Hör av sig typ hela tiden utan speciell anledning. Idag ville han ha skjuts till en kompis. Vad blir det imorgon? Det förstör ju lite hela poängen när vi träffas hela tiden fast vi sagt att vi inte ska göra det.
 
Idag hörde en knarkarkompis av sig också, han var tydligen i stan tills imorgon. I vanliga fall bor han i en stad typ 10 mil härifrån så hade velat träffa han egentligen men jag vet inte... Är så trött så jag kanske bara tar en dusch och lägger mig i sängen istället. Får se.
 
Hoppas ni har en bra helg! Puss

mobilblogg

Kategori: Övrigt

Har varit väldigt tyst här senaste dagarna men det finns en väldigt bra anledning till det. Efter att allt kändes skit o jag mådde allmänt kasst i tisdags så körde jag ett stenhårt styrkepass för att straffa mig själv vilket ledde till att träningsvärken från helvetet tog över min kropp. Har på riktigt inte kunnat sova i natt för att jag haft så ont! Så att sätta sig ner på golvet vid datorn för att skriva ett blogginlägg fanns liksom inte på kartan... Är fortfarande helt invalid men jag ville bara uppdatera er om hur läget är och jag lovar att blogga ordentligt igen så fort smärtan avtar lite. Kan dock hända att det dröjer ett par dagar till. Ha det bäst till dess finisar! Puss

Sämst.

Kategori: Psykiskt

Jag är så värdelös, allt jag gör är ju att förstöra. Varför finns jag ens? Kan jag sluta ta så jävla dåliga beslut hela tiden? Är jag en dålig människa?
Idag är en dålig dag...
 
 
Why don't you give me some love?
I've taken shiploads of drugs
I'm so tired of never fixing the pain
Valium said to me, I'll take you seriously
And we'll come back as someone else
Who's better than yourself

nej nej nej nej

Kategori: Övrigt

Varit över till grannen idag igen - utan att ligga. Vad fan. Ska sova tidigt ikväll i alla fall så man kanske är pigg nog att tänka klart imorgon... Vill inte vara uppe länge heller, har ändå ingenting att göra. Livet är sisådär idag! Hade velat ta en alpra men får inte börja ta dom för ofta eller i onödan. Jag överlever faktiskt utan den.
 
Nu ska jag typ pilla navelludd eller nåt tills det är dags att nanna kudde. Godnatt.

Måndag

Kategori: Övrigt

En ny vecka, en ny chans att göra den riktigt bra.
 
Igårkväll var grannen här hela kvällen, vi låg o myste i soffan o såg på tv och sen gick han hem till sig vid 23-tiden utan att vi hade haft sex! Wtf?? Det här betyder ju att det inte bara handlar om sex längre. Fan. Ååh what to do? Jag vill inte börja blanda in känslor och krångla till det.
Frågade han faktiskt häromdagen vad vi höll på med egentligen, sa att det här bara kommer sluta dåligt och garanterat kommer komma ut förr eller senare. Svaret blev "Jag vet inte. Vi får väl prata om det nån dag."
NEEEEEEEEJ!! Var min första spontana tanke... Så jag sa bara Ååååh måste vi det? "Nej det måste vi väl inte"
Blev lite lättad av det men samtidigt känns det bara som att vi skjuter upp det oundvikliga. Men att skjuta alla problem framför mig är jag ju bra på att göra så... Nej men allvarligt, det finns inte en chans att det här kommer sluta bra. Alla möjliga händelseförlopp är bara mer eller mindre dåliga. Åh varför var jag tvungen att börja ligga med honom från början? I wish I could turn back time...
 
 
För att tänka på nåt annat gick jag in på adlibris och skulle beställa lite böcker, slutade med att jag slösade bort en tusenlapp där. Finns så många bra böcker jag vill ha!
 
Nu ska jag ta mig ut på promenad med hunden, hörs senare. Puss

Bildbomb knarkrelaterat

Kategori: Droger

Dagarna bara flyger förbi och jag glömmer helt bort den här bloggen, förlåt!
 
Fick ett sms av en kompis igårkväll, det löd nåt i stil med "du skulle varit här! fan kom hiiiit nu, har fått tag i en kran så nu knaaaaaarkar vi! pengar går att lösa sen, vi kritar eller nåt. Kom hit bara så löser det sig!"
Mitt knarksug hade fortfarande inte gått över än, är ju inne i en lite jobbig period med det där nu... Fy fan vad jag ville dit!
Men som tur var så var grannen här o det var ju rätt mysigt så jag lyckades tygla mig själv och tog en alprazolam istället. Men fy helvete vad dåligt jag började må. Ångest ångest ångest!
 
Har dock satt ett stoppdatum för min drogfrihet nu och det blir den 12 februari, min födelsedag. Då får jag fan knarka igen! Känns bra att ha ett datum, tror det kan bli lättare att ta sig igenom stunderna när man har världens drogsug då. När man kan räkna ner.
Sen så är det inte säkert att jag ens kommer vilja knarka när tiden väl är inne men det får jag se.
 
 
 
Beautiful ♥

.

Kategori: Övrigt

Unless you puke, faint or die - keep going!

Ångest.

Kategori: Övrigt

Orkar inte. Ska träna lite nu tänkte jag och sen duscha. Efter det blir det en alprazolam, kanske se lite på tv och lägga mig tidigt. Åååh skulle verkligen vilja ha en paus från livet nu...

Trött

Kategori: Övrigt

Hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig i tid igårkväll så jag inte är så död idag. Meeen det gick ju lite sämre. Som vanligt. Fastnade framför tv:n till kl 23 och sen efter det gick jag över till grannen en sväng, har blivit en del sena möten senaste tiden haha. Men sex är ju motion så det är ju bra! Mindre bra om någon skulle få reda på det dock, tydigen så går det redan massa rykten om oss men det är ju bara förneka, förneka, förneka. Finns inga bevis, vi umgås aldrig utanför husets väggar så det är omöjligt att någon skulle få reda på det.
Att det är sådär förbjudet och hemligt gör ju bara att det blir ännu mer hett ;)
 
 
Tanken slog mig dock igår på dagen att vi kanske borde lägga ner det där. Känner mig jävligt elak även om dom faktiskt har gjort slut och hon är faktiskt inte direkt min vän. Men varför? Egentligen så gör vi ju inget fel...
En till sak som gör det hela lite smått "förbjudet" är att han är 15 år äldre än mig, hehe oopsi! Vet inte riktigt vad jag ska göra, fortsätta smussla eller avsluta det hela? Att vi bor grannar komplicerar ju det hela en aning. Risken är ju rätt stor att det kommer bli konstig stämning om/när vi slutar träffas men ändå tvingas springa på varandra hela tiden i trappuppgången. Sen är det ju så lyhört här att jag hör varje gång han lämnar lägenheten/kommer hem, vilket betyder att han gör detsamma med mig. Hur ska jag kunna dra hem nån annan snubbe då? Kommer ju bli superweird! Haha
Jag kanske ska sluta tänka så mycket? Det är ju hett! Bra sex är ju tyvärr inte alltför vanligt faktiskt...
 
 
Nu ska jag i alla fall sluta grubbla för stunden och istället släpa mig iväg till stallet. Hörs senare, puss!

Tystnad.

Kategori: Droger

Har varit tyst här på bloggen senaste dagarna, det beror på att jag varit och hälsat på mamsen i helgen. Törs inte blogga på datorn där ifall någon skulle se.
 
Fick världens knarksug i fredags, har saknat det och haft lite abstinens hela förra veckan faktiskt men fredag så blev det olidligt. Så jag bestämde mig för att ta ett återfall. Köpa morfin och verktyg (spruta+kanyl) och skjuta i mig. Saknar det så jävla mycket! Så jag ringde min vanliga kran, provade alla tre nummer jag hade (han byter ju nr rätt ofta av uppenbar anledning) men alla var avslagna så trodde att han hade nytt nr igen. Så jag började ringa runt till folk och fick veta att han tydligen åkt dit och kommer få sitta rätt länge. FAN! Så det blev inget återfall för mig...
Istället proppade jag i mig xanor och tog bussen till mamma.
 
 
Dieten fick gå åt helvete i helgen, klarade inte av att både hålla mig drogfri och hålla extrem diet samtidigt. Dessutom är det lite svårt att inte äta när man är och hälsar på mamma. Känner att det faktiskt var värt ett litet bakslag i bantningen - jag knarkade i alla fall inte. Gick ut på långpromenader i skogen, mer för att rensa skallen och försöka bli av med suget än för att bränna kalorier faktiskt. Men två flugor i en smäll är ju inte helt fel!
 
 
Idag är jag tillbaka på banan igen, bara ätit en satsumas so far. Och så järntabletterna, b-12 och c-vitaminbrus såklart. Men piller räknas ju inte.
Sitter och funderar på vad jag ska äta till middag, valet står mellan havregrynsgröt och en bit laxfilé med wokgrönsaker. Eller kycklingsallad. Hade behövt äta upp ruccolan innan den blir dålig så det lutar mot det sista alternativet. Även om jag egentligen var mer sugen på laxen... Det får bli imorgon istället.
 
 
Ska ta o laga mat nu så det inte blir så sent, dåligt att äta på kvällen. Puss

Idag är det jobbigt...

Kategori: Ana/Mia

Att hålla dieten. Har nog inte varit såhär sugen på pizza nånsin i mitt liv! Känns det som i alla fall. Sååå sjukt hungrig och sugen på allt möjligt, hur fasen ska jag klara den här dagen utan att hetsa?
En massa patetiska ursäkter dyker upp i mitt huvud som "det är helg nu, då får man" och "jag har pms, det är bara därför jag är sugen, klart man får frossa när man har mens!"
Men i helvete heller. Det får man inte. Men jag vill, jag vill, jag vill!!

Men jag vet att det är pga mensen som jag är såhär galet sugen på allt, kan inte finnas nån annan anledning. För det här är fan helt sjukt, aldrig varit med om liknande! Sen jag slutade med mina p-piller så har jag börjat få så helvetes mycket pms. Det är som att flera års mensvärk och sötsug kommer tillbaka nu...
 
Men jag bara måste ta mig igenom den här dagen på nåt sätt, imorgon blir det att höja dosen voxra så då kommer det förhoppningsvis gå lättare igen.
 
 
Stay strong!

.

Kategori: Övrigt

 
Jag trampar vatten i kvicksand medan du drar ner mig
Jag sjunker bara djupare varje minut du ger mig
Jag vägrar släppa taget, jag kan inte hjälpa det
Jag är på väg att träffa botten och jag älskar det

Onsdag

Kategori: Övrigt

Ska till stallet idag som alltid på onsdagar, blir nog skönt med lite motion. Drack en smoothie till frukost i morse, men råkade göra för mycket så nu är jag proppmätt - varför hällde jag inte bara ut en del av det? För att jag är ett jävla fetto, that's why.
 
Hundarna dampar omkring i vardagsrummet så ska börja åka nu innan dom river stället, dom hyr det ju bara så det kan dom göra... Lyssna på far & son om ni inte redan gör det, dom är awesome.
 
 
 

Fail...

Kategori: Ana/Mia

Var jag tvungen att förstöra en bra dag? Fetto fetto fetto usch... Åt en massa glass. Varför? Hatar mig själv för det. Spydde upp allt efteråt. Fy fan vad oglamoröst. Äckel.
 
Ska gå på långpromenad med hunden nu, måste bränna bort lite kalorier!
 
 

Trevlig helg

Kategori: Övrigt

På alla sätt och vis! Fick besök av en väldigt fin vän som jag tyvärr träffar alldeles för sällan fast det egentligen bara är fem mil emellan oss. Men nu fick vi äntligen till att träffas och festa tillsammans igen :) Har haft så sjukt roligt, dieten har däremot gått åt helvete i helgen men jag har inte grävt ner mig i ångest över det utan det känns faktiskt helt ok. Nu har jag ju tagit nya tag igen och är tillbaka på banan. Har dessutom tagit tag i att fråga om gymkort från försäkringskassan så det är på gång nu och förhoppningsvis så dröjer det inte alltför länge innan jag har det. Ska faktiskt bli riktigt roligt att komma igång på riktigt igen, jag känner mig redo för det nu.
 
Nej vet ni vad, idag är en bra dag! Har fått klippt håret också, blev helnöjd trots att jag nu är 800:- fattigare. Det var det värt.
 
 
Hoppas allt är bra med er 

hej!

Kategori: Övrigt

Befinner mig i grannstaden för tillfället, har inte tillgång till dator eller internet här så kommer inte kunna uppdatera förrän jag kommer hem igen på söndag. Hoppas ni har en fin allhelgonahelg! För mig blir det en godisfri sådan såklart ;)


Puss