alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Kålsoppan dag 3

Kategori: Ana/Mia

Usch usch usch USCH vad jag är less denna kålsoppa! Mår illa bara jag tänker på den... Ja ja dag 3 innebär ju iaf att man får äta hur mkt frukt & grönsaker man vill så blir väl att leva på det idag. Imorgon är det bananer & lättmjölk som gäller har jag för mig. Och det är något jag kan behöva efter en utekväll. Ja för ikväll så blir det ju självklart party! Hm, undra om Mr X hade tänkt att vi skulle hitta på nåt ikväll? I så fall så kan han ju bara glömma det för här ska festas ;) Och tror inte det är någon bra idé att han kommer med ut på krogen, skulle bara sluta i kaos kan jag tänka mig... Får träffa han på lördag istället så blir det nog bra :)


Ja, tillbaka till kålsoppan. Vet fan inte hur jag ska klara av resterande 4 (5 om räknar med idag) dagar med den. För tydligen så får man bättre resultat ju mer soppa man äter och hur ska det då gå om jag inte äter någon soppa alls?!
Det kommer jag iof aldrig att få veta eftersom tröga jag inte har vägt mig före. Fuck. Jag måste skaffa mig en våg.



Nu ska jag hem!







Puss

Drogtest

Kategori: Droger

Var på möte idag med min mentor, rektor + skolsyster. Dom ville tydligen att jag skulle lämna drogtester eftersom dom fått in ett "anonymt tips" om att jag använder droger. Självklart så vägrade jag lämna några prover men nu när jag tänker efter så kanske det skulle vara lika bra att göra det? Har ju inte tagit nåt sen i fredags när jag tog lite amfetamin och det ska väl tydligen gå ur kroppen på 48 timmar. Så det borde vara lugnt. Men har ändå ingen lust att kissa i nån jävla mugg. Fan äckligt ju...
Skulle vilja veta vem faan det är som sagt nåt. Har ju dock mina aningar om vem det kan vara... Ska gå o prata med den personen nu.

Kålsoppan dag 1

Kategori: Ana/Mia

Idag kör vi igång med kålsoppedieten och tror det här kommer gå riktigt bra! Var o handlade en massa igår och sen när vi kom hem så kokade vi soppan. Nu dag 1 så är det kålsoppa + hur mkt frukt man vill.


Ni kan läsa mer om kålsoppedieten här.

Självklart kommer jag att hålla er uppdaterade på hur det går och hur mycket jag går ner i vikt osv osv :)

Måndag

Kategori: Kärlek

Åh underbara helg! Jag vet att han inte är bra för mig och att jag borde dra mig ur det här NU innan det blir ännu svårare men... Jag vill inte! Jag vill bara vara nära han och aldrig gå därifrån.





Har varit en bra helg rent "matmässigt" om man säger så. Efter lite amfetamin på fredagen så behövde jag inte äta förrän på söndag då jag fick tvinga i mig lite fil för att inte svimma. Nu vill jag bara ha en våg så jag kan se mina framsteg!!! Måste, måste skaffa en snart!

Torsdag

Kategori: Kärlek

Åååh jag träffade Mr X på stan igår! Han är så söööt! ;) Är typ ingen utom jag som tycker det och egentligen så är han ju ett stort jävla knarkarsvin & misshandlare tydligen men what can I say? Jag och bad boys är en farlig kombination, jag älskar dom. Can't help it. Men hursomhelst så fick jag hans nr och skickade ett sms till han igårkväll och så ringer han upp! Han var hög som ett hus och helt flummig som vanligt men då fick man ju skratta lite iaf ;) Haha! Men han är söt ändå ;)

Vet att han absolut inte är bra för mig och att det finns en risk att jag dras med ner i skiten om jag börjar umgås med han. Men som sagt - I just can't help it! Och det kommer inte att hända, jag är för smart för sånt skit. Hoppas jag...

Gymmat

Kategori: Ana/Mia

Kom precis från gymmet så nu är jag ännu mera trött & slut än vanligt. Funderar på om man ska ta o fara till hästen idag eller inte. Men har typ inga pengar till bussen så... Fan jag måste få mig ett jobb snart! Orkar inte vara pank hela tiden.

Vill sova

Kategori: Övrigt

Jag är trött & vill hem NU. Sötsugen är jag också men det blir då fan ingenting sånt för mig. NO WAY !

Borde göra massa läxa men jag har ingen ork, vad är felet på mig egentligen? Många...

Det var bättre förr.

Kategori: Övrigt

Idag är jag lite nostalgisk av mig. Sitter o kollar på lite gamla bilder o längtar tillbaka till den tiden... Underbarast!