alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Problem med ordningsmakten...

Kategori: Droger

Blev stoppad av polisen igår när jag körde min fina lilla bil som dock har körförbud... Dom tjorvade en jävla massa och pressade mig hårt som fan. Om droger såklart. SUCK! Dom lyste i ögonen o allt möjligt skit. Trodde dom skulle plocka in mig på stationen för o lämna prover men slapp undan både det och böter! Tur i oturen så att säga.
.
.
.
.
Så trött numera att jag gett upp att leva utan mediciner... Ska börja med voxran och stilnoct imorgon. Regelbunden sömn och lite uppiggande antidepp ska nog göra susen!

Helt okej!

Kategori: Droger

Etylfenidatet alltså. Kicken var nice, resten av ruset var helt ok! Ungefär som tjack skulle jag vilja säga. Har inte så mycket mer än så att säga om det!
.
Var ute och körde i skogen idag med hästen, myspys på hög nivå! Sen efteråt kändes det som att jag inte riktigt fått nog så vi for ut och skrittade en sväng barbacka (barbacka=utan sadel) i skogen också :) Modigt av mig att rida barbacka på en ny häst sådär tyckte ägaren, speciellt som hästen i fråga inte direkt är någon nybörjarhäst ;) modigt eller bara dumt är väl frågan. Nej men det gick hur bra som helst faktiskt, riktigt mysigt.
.
.

Etylfenidat

Kategori: Droger

Nya shitet tydligen, ska testa det nu! Se hur det är, är det bra kanske det blir att köra på det i helgen. Update senare!

Hora? Nej men det här är ju heeelt annorlunda...

Kategori: Övrigt

Var går gränsen? Hur många skulle egentligen kunna tänka sig att sälja sin kropp? Beror det på omständigheterna? Om det liksom är en kille man ändå skulle ha haft sex med eller faktiskt kanske skulle uppskatta att ligga med - varför inte få betalt för det samtidigt? Som en extra bonus liksom? En tusenlapp betyder så mycket när man är pank och inte har råd att handla mat...
Är det verkligen helt fel? Är det inte lite av en win-win situation?
Om vanligt sex är fel - är ok att sälja lättklädda bilder på sig själv då? Kanske till o med nakenbilder? Om man känner personen man säljer dom till och vet att dom inte kommer att spridas vidare, att ingen kommer få reda på det.
Har allt ett pris?
Jag vet inte.
.
Jag vet bara hur frestad jag har varit att tjäna lite snabba och lätta pengar. Men skammen. Kan man leva med den? Är det värt det? Och varför är det egentligen så skamligt?
.
.
Vad tycker ni?
.

Aldrig mer

Kategori: Droger

Och jag är fucking serious den här gången! Ska aldrig, aldrig någonsin mer ta morfin. Gått på dolcontin nu sen i torsdags och det enda det har gett är att jag mått dåligt som fan och haft tidernas spykalas. Så nu mår jag illa bara av tanken på att skjuta skiten igen... Har till o med kvar några mg färdigt i en spruta o allt men tror fan jag häller ut det om ingen vill ha det. BLÄ!
.
Känns ändå jävligt bra på nåt sätt, att det där med morfin inte var nånting för mig. Ingen risk att fastna i den skiten liksom... Då ligger metadonträsket närmare till hands men jag tror inte att det är någon fara med det heller. Vill bara vara ren nu. Och eftersom min käraste knarkarvän åker in på torken rätt snart så lär det nog bli så också. OJ så skönt det ska bli!
Jag ska bara vara nykter, må braaa, tjäna pengar på att vara hundvakt och vara i stallet och rida! Det kommer bli så awesome...
.
.
Tänk bara vilka pengar jag kommer spara! Wihuu :D

Depp depp depp

Kategori: Övrigt

Varit på psyk idag, blir alltid på så jävla dåligt humör när jag varit där. Inte ger det nånting heller. Sitter bara tyst och stirrar in i väggen medan tanten surrar på om saker jag inte orkar lyssna på. Det tar helt enkelt betydligt mer energi att ta sig dit än vad jag får ut av att vara där. Känns så jävla ovärt...
.
Aja, var i stallet idag på förmiddagen och red ut en sväng på halvblodet. Tränade lite skänkelvinkningar och försökte mig på ett par galoppombyten. Gick väl sådär... Haha! Får träna mer helt enkelt.
.
.

I'm alive

Kategori: Övrigt

Har bara inte haft tid/ork/lust att skriva här på ett tag. Så vad har hänt sen sist då? Jo, jag har varit och kollat på en häst! Eller två rättare sagt, ett kallblod och ett halvblod. Båda var superfina! Kallblodet är väldigt lik min förra häst till temperamentet och halvblodet har gått medelsvår dressyr i tyskland och är alltså väldigt välutbildad. Dom var roliga att rida båda två! What to do?
Ska alltså inte köpa någon häst utan bara bli medryttare på en, vilket betyder att man åker och rider och tar hand om den några gånger i veckan.
Nu till en början så blir det bara en gång i veckan, vill inte ta på mig för mycket så att jag kraschlandar igen när jag inser att jag inte klarar av det... Orken ska räcka och det ska vara roligt!
.
Vet att jag kommer må så mycket bättre av det här, jag mår bra när jag får vistas bland djur. Just nu ser det ut som så att jag en månad framöver ska rida kallblodet på tisdagar och halvblodet på onsdagar för att känna mig för, se hur det fungerar och komma fram till vilken jag ska välja eller om jag kanske till o med kan fortsätta med båda två.
.
Men vilken ska jag välja om jag måste göra det?
.
.
Den välutbildade dressyrhästen?
.
.
.

Eller den mysiga nordsvensken?