alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

"Jag trodde aldrig att du skulle sjunka så lågt"

Kategori: Droger

Jag har fan varit på botten men jag skulle aldrig ens drömma om att sjunka så lågt som du har gjort. Fy fan, det trodde jag inte om dig.

Jag kan skjuta det ifrån mig och välja att inte ta de till mig hur mycket jag vill men att få höra en sån kommentar känns faktiskt. Och det får mig att fundera. Har jag verkligen blivit en dålig människa? Är det så fel att ta lite droger ibland för att det är kul? Och att jag skjuter, vad fan är alla så upprörda över det för? Varför är det så "pundigt"? Jag trodde att drogerna inte har påverkat eller förändrat mig det minsta, men tänk om jag har fel? För sanningen är att jag har förlorat den bästa vännen som jag haft. Var det på grund av att jag tog droger? Jag visste att hon inte tyckte om det och aldrig skulle testa själv men hon sa ju aldrig åt mig att det inte var ok att jag höll på som jag gjorde och gör. Om det är på grund av det som hon har fryst ut mig och stängt mig ute ur sitt liv så varför i helvete har hon aldrig sagt nånting? Jag är ingen narkoman och jag kan sluta hur lätt som helst om jag bara vill och får en anledning till det. Om hon bara hade sagt nånting så hade jag ju lagt av! Eller hade jag det? Jag är ju inte så jävla dum att jag väljer bort vänskapen för knark! Så mycket betyder det inte för mig.
Jag har börjat fundera på om jag nått gränsen nu. Om jag kanske borde lägga av med droger. Jag tycker fortfarande att det är sjukt roligt men det har börjat få konsekvenser. Det har aldrig varit några konsekvenser förut. Och jag har sagt till mig själv att om det skulle påverka mitt liv i övrigt så skulle jag lägga av. Men jag vet ju inte. Jag vet inte om det är på grund av drogerna som du aldrig hör av dig eller vill hitta på nåt längre. Eller om du har någon annan anledning. Du har blivit så konstig du också. Du är så förändrad. Jag tycker inte om den personen du blivit. Var är den gamla du? Är hon död? Eller sover hon bara och behöver väckas till liv?

Vi brukade ha så roligt. Var gick allting snett?

Egentligen så vet jag svaret. Allting började när jag blev tillsammans med Mr X. Du tyckte inte om han. Alls. Men fortfarande så sa du aldrig nånting. Du bara drar dig undan och skiter i mig. Var det allt det var värt? Betydde inte våran vänskap mer för dig än att du bara kunde rycka på axlarna och ersätta mig med första bästa idiot? Du verkar inte bry dig alls.
Jag vet inte vad jag ska tänka tycka känna eller säga.

Party

Kategori: Övrigt

Ikväll blir de party. Med alkohol. Inget knark för mig ikväll :(

Tänk att så lite kan göra så stor skillnad!

Kategori: Droger

Lite mer än 60mg amfetamin, mer än så behövs inte för att jag ska få energi till att städa & plugga! Lovely :)

Trött & lat

Kategori: Droger

Har inte fått gjort nånting idag heller, måste verkligen ta mig i kragen o plugga heeeela dagen imorgon! Ska stiga upp i tid också. Blir nog ev lite tjack, går så mycket enklare då. Egentligen så tar jag ju inga droger på vardagarna men jag måste verkligen bli klar med svenska kursen nu! Får ju aldrig gjort nånting. Så egentligen så knarkar jag ju bara för att jag tänker på min framtid, och det är ju bra? Jag väljer att se det så iaf.

Mission half completed

Kategori: Droger

Självklart så var hann ju inte hemma igår när jag skulle handla! Gick o knackade på och hans mamma öppnade "han är nog på stan, kolla vid systemet!" och mycket riktigt så var han i den gamla vanliga trappuppgången vid systembolaget... Så jag fick iaf mitt tjack men inga verktyg. Han brukar alltid ha men nu var dom tydligen slut. Fuck. Det var ju delvis för att få nya verktyg som jag köpte de där grammet! Nåja det skulle ju tydligen vara bra grejer som fanns inne nu iaf och nej det var inte han jag köpte av som sa det... Men kan ju ändå inte testa det förrän jag får fixat verktyg! Eller kan kan jag ju men jag vill inte.

Nu ska jag bara slöa framför tv:n resten av dagen o vara så där äckligt bakislat som bara jag kan vara!

Mera nark...

Kategori: Droger

Beställde ett g 6-apb i torsdags vid 17-tiden så hade förväntat mig att få det tidigast på tisdag men icket! Det kom med posten redan igår :D Sjukt snabb leverans!
Har dock inga verktyg hemma så nu ska jag åka in till stan och köpa ett gram tjack så jag får med några verktyg också :) Om jag då hittar kranen på stan vill säga, eller att han är hemma annars blir de jobbigt :P Hatar att han inte har en telefonjävel så man kan ringa när man behöver han! Men men jag hoppas på tur idag. Wish me luck...


Sen efter stan så ska jag hem o börja fixa mig då de blir paaaarty @ my place :) dock bara alkohol, inga andra droger. Är såna där tråkiga drogfria människor som ska komma. Men vem vet, kanske råkar smita in på toan o skjuta i mig lite roligheter ;) hihi...

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Kategori: Kärlek

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen

Fan dåligt av mig. Ångest.

Kategori: Kärlek

Jag gick inte på begravningen. Jag pallade inte. Jag ville, jag ville verkligen vara där! Det var viktigt men jag orkade inte. Fixade inte alla blickar jag skulle få från idioter som undrade vad fan jag gjorde där. Så jag valde att inte vara där. Bestämde mig för att åka dit efteråt istället. Till graven. Så det gjorde jag. Jag tog bussen, gick och köpte ett gravljus på ica och sen in på blomsteraffären där jag köpte en blomma. En röd ros. Jag vet inte om det är fel att ge en röd ros när någon har dött men det skiter jag fullständigt i. Jag ville ge dig en röd ros som en symbol för min kärlek till dig. Och hur skulle det kunna vara fel?
Hade klätt upp mig. Tvättat håret, borstat det så det glänste. Lät det vara utsläppt. Så som du tyckte om det. Hade sminkat mig. Fint & naturligt. Så som du tyckte om det. Svarta kläder. Och min fina svarta ullkappa. Och så ringen så klart. Ringen jag fått av dig. Den hade jag på mig. På vänster ringfinger.
Sen gick jag till kyrkogården. Hade ingen aning om var din grav var nånstans. Och kyrkogården var stor. Och det var kallt ute. Så kallt. Och jag hade inga varma kläder på mig. Jag frös, åh jag frös så mycket. Men jag märkte det knappt. Gick omkring och letade dig flera timmar på kyrkogården. Jag bara gick omkring bland alla gravar medan tårarna rann nerför mina kinder. Efter att ha irrat omkring jag vet inte hur länge så ville jag bara skrika rakt ut. Hur skulle jag nånsin hitta dig? Jag ville ropa på dig. Fråga dig vars du är. Be dig komma tillbaka till mig. Befalla dig att komma tillbaka! Ser du inte att jag inte finns utan dig? Ser du inte att jag går omkring helt förtvivlad och letar efter dig? Hur kan du inte komma tillbaka om du ser mig?

Till slut hittade jag. Och då insåg jag varför det tagit mig så lång tid att hitta din grav. Du hade ju för fan inte ens en jävla grav! Ditt jävla svin till morsa tyckte väl att det blev för dyrt. Tyckte hon inte att du ens var värd att bli begraven? Vad gjorde dom med din kropp? Är du kremerad? Och var finns i så fall askan?
På marken fanns inget hål med en kista i. Det var bara snö. Och i snön låg det blommor. Några kort. Jag var tvungen att läsa korten för att förstå att det där var din grav. Jag såg ditt namn skrivet på korten.
Hela världens snurrade. Jag var tvungen att sätta mig ner. Tårarna bara sprutade, jag kunde inte sluta gråta. Men det kändes ändå bra. Eller inte bra, men skönt på nåt sätt. Att sitta där och prata med dig. Tända ljuset och ge dig rosen. Även om jag inte fick något svar så tror jag att du hörde mig. Att du lyssnade. Jag hoppas du förlåter mig för att jag inte var på din begravning... Jag hade velat vara där! Hoppas du kan förstå...

Jag saknar dig. Vila i frid. Jag älskar dig över allt annat. Hoppas du vet det ♥

Mera knark

Kategori: Kärlek

Jag älskar dig så mycket att hela jag går sönder. Hur överlever man när personen man älskar mest av allt i hela världen bara... dör? Plötsligt & utan förvarning. Utan att man fått ta farväl. Eller förklara sina handlingar. Prata ut. Du rycktes bara bort från mig. Bara så där. Och kvar är jag. Och har inte en jävla aning om hur jag ska överleva det här.
Har funderat på att ringa psyket. Lägga in mig. För jag orkar snart inte kämpa mer. Jag vill bara dö. Eller vara konstant hög. Sitta hemma och spruta in knark i armen 24/7. Fri tillgång på allt möjligt jävla knark. Amfetamin, mdma, mephedrone, methylone, dexofen, morfin, heroin, you name it - I'll take it. Så länge det är sinnesförändrande kemikalier så är jag nöjd. Ju starkare desto bättre. Ju mer avtrubbad jag blir desto bättre. Vill inte tänka, vill inte vara medveten om verkligheten. Vill bara befinner i knarkets underbara värld. Ligga på knarkmolnet och sväva omkring. Knark knark knark knark KNARK! Mera knark. För annars orkar jag inte leva.