alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

alltså jävla karlar

Kategori: Övrigt

Vi hade det ju bra, varför förstöra allting med att dra in känslor i det hela?
"det är så kaos i mitt huvud, jag har känslor bla bla bla, ring mig när du har tid, vi måste prata" happ. Det är det sista jag vill. Sa ändå att jag skulle ringa på kvällen efter att jag slutat, men orkade inte. Hade haft feber och sjukt ont i halsen hela dagen så stupade bara i säng så fort jag kom hem. Skickade ett sms på kvällen och frågade när han kommer hem (bortrest ett par dagar nu). Då var han sur för han hade minsann väntat sen kl 4 på att jag skulle ringa och yada yada... Fast han VET att jag inte slutar förrän halv 5 och dessutom nästan alltid måste jobba över och sällan är hemma före kl 18. Nä men var sur då, jag orkar inte. Allt är mitt fel. Fuck you.
Vi tjafsar heeeeela tiden, hur kan han tycka att vi ska vara med varandra på riktigt? Det funkar ju inte ens nu. Dessutom så är jag en cold hearted bitch som inte blir kär. Sorry, men du visste liksom om det från början. Du visste vad du gav dig in på. Trodde du att du skulle vara annorlunda? Att du skulle vara den som fick mitt iskalla hjärta att till slut smälta? Haha sorry vännen, it ain't gonna happen... Du är ändå inte min typ.
 
 
Jag vet att jag låter sjukt elak nu men jag måste få skriva av mig lite. Döm mig inte för hårt.

.

Kategori: Övrigt

Har så dåligt samvete för att jag aldrig tar mig tid att blogga, jag älskar det ju! Men känner mig som en levande död. Återkommer när jag jobbat färdigt på fyra veckor typ... hoppas ni har det fint!