alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Vet ni vad det värsta är?

Kategori: Kärlek

Jag tror jag har gått och blivit kär igen. HELVETE. Självklart så sumpade jag bort allt redan från början och nu kommer han aldrig mer vilja ha nåt med mig att göra. Allt jag gör blir fel. Jag är så jävla fel. och trög. Fan korkade jävla satans fitta!! That's me. Fan vad pinsam jag är. Det värsta är att jag kommer måsta träffa han ganska ofta också. Mr Y. Jävla helvetes förbannande Mr Y. Precis när jag börjar komma över Mr X. Vad är de här?? Jag är ju liksom... JAG! Och jag blir aldrig kär! Så är det bara.

Dessutom var jag dum nog att sova med Mr Z i natt. Helt oskyldigt, vi gjorde ju ingenting förutom några små pussar o så men... Det kändes bara fel. Dessutom. Tänk om jag helt plötsligt skulle få för mig att jag vill ha Mr Z? Varför händer de här? Både X, Y & Z är omöjligt, bara att glömma. Men varför kan jag då inte bara glömma o gå vidare? Den där jävla Mr Y cirkulerar runt i skallen på mig 24/7 av nån jävla anledning. Fan döda mig, snälla?

.

Kategori: Droger

Nu när allt bara känns åt helvete och ingenting betyder nånting så vill jag bara hem och gräva fram mina sprutor och kanyler. Lite tjack i blodet. Jag pallar inte med verkligheten, det går inte.
Jag hade faktiskt bestämt mig för att lägga ner sprutorna. Men det skiter jag fullständigt i! Jag får väl spruta i mina armar bäst fan jag vill. Jävla fucking helvete.

Jag vet inte vad jag ska säga.

Kategori: Droger

Alkohol och amfetamin för att lyckas vara glad när de är party. Och party hittar jag anledningar till hela tiden nu. Varje helg och mitt i veckan också. När jag inte festar så antingen ligger jag under täcket och storbölar eller knaprar benso som om de vore smågodis. Alprazolam. Dövar ångesten.
Allt är åt helvete. Vad ska jag göra?

Torsdag

Kategori: Ana/Mia

Har gått ner 3,5kg sen i måndags! :D Minus 3,5kg på 4 dagar är inte illa! Är dock djävulskt hungrig nu, det vill inte gå över :( Har ätit ett äpple idag och druckit massa vatten men jag måste nog kanske äta nåt mer idag, kommer inte palla annars. Har gett mig faan på att jag ska klara det här utan amfetamin eller något annat hjälpmedel. Inget fuskande!

Panik

Kategori: Psykiskt

Jag vet inte vad jag ska göra, behöver råd av någon. Någon som fattar. Någon som är i samma situation. Men var hittar jag nån sån?

Allt är åt helvete

Kategori: Psykiskt

Du har tagit bort allt jag hade att kämpa för. Nu är det över, jag orkar inte mer. Så jävla trög du är som inte fattar att du bara förstör! Jag menar allvar med det jag säger, jag ORKAR inte med en massa tjaffs igen! Du har förstört mitt liv, jag hoppas du kan leva med det.

Jag är rädd. Rädd för vad som kommer hända nu. Kommer inte ha råd att ha kvar hästen. Och har jag inte kvar henne så har jag ingen annan att ansvara över, ingen som blir lidande om jag skulle försvinna. Ingenting som gör att jag MÅSTE kunna betala stallhyran varje månad, hålla huvudet över vattenyta. Försvinner det (och det kommer det att göra nu) så har jag inte längre någon anledning att inte ta livet av mig. Eller börja knarka på heltid, gå ner mig och bli ett vrak och sen dö. Har ingen aning om vilket av dom två alternativen det kommer bli. Ska bli såååå spännande att ta reda på det nu. Åh vilket intressant o meningsfullt liv du just har gett mig.

Fan vad du kan dra åt helvete!!!!!!!!

Och vet du, det hade varit bättre om du inte från början hade sagt att du inte skulle säga nånting. Men nu bröt du ett förtroende som du aldrig kommer kunna få tillbaka. Det förlåter jag dig aldrig för.



Hoppas det var värt det.