alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

anaaaaa

Kategori: Ana/Mia

kanske att jag när jag börjar må lite bättre orkar gå tillbaka till ana. Just nu är det för tungt men jag längtar tillbaka till det. Då hade man liksom Nånting.

Wohoo!

Kategori: Ana/Mia

Inte ätit nåt på hela dagen idag - go me!
Ska försöka hålla mig så länge som möjligt innan jag äter nånting. Men måste nog mest troligt äta nånting innan jag går och lägger mig, kommer inte kunna somna annars =/
Någon som har några tips på hur man ska göra för att somna när man är hungrig? Alla tips är välkomna utom "ta en sömntablett", inte för att jag har nånting emot det men dom funkar inte längre på mig tyvärr.

.

Kategori: Psykiskt

Everyone is sleeping, while she remains awake, leaving reminders on her body of how much she hates herself.

Sertralin dag 2

Kategori: Psykiskt

Självklart glömde jag bort att ta tabletten redan på dag två! Jag är ju helt otrolig. Men kom ihåg den på kvällen iaf så tog den då, kan ju inte göra så mycket att man tar den på kvällen istället för morgonen?
Morgonen var minst sagt kaotisk idag... Vaknade och trodde att jag hade fått mens så jag sprang upp på toan direkt men ingen mens. När jag insåg att jag borde ha fått mensen för flera dagar sen så började jag storgråta och inse att det nog fanns en ganska stor risk att jag är gravid. Äter ju visserligen p-piller men hade slarvat en hel del dagarna innan jag låg med ***. Jag hade med andra ord glömt att ta dom i 3-5 dagar eller nåt sånt. Men det har ju hänt förr och jag har alltid klarat mig!
Fy fan alltså, paniken jag kände går inte att beskriva. Kände mig så jävla dum som slarvat med pillrerna sådär... Och alla frågor som poppade upp i skallen - vad kostar en abort? går det på högkostnadskortet? räcker det med ett abortpiller? måste man ligga inne på sjukhus? hur fan ska jag klara detta psykiskt?

Gjorde ett test senare på dagen - negativt! Kändes enormt skönt men ska ändå göra ett till test imorgon på morgonen för att vara säker.
Och jag kommer aldrig ALDRIG mer att slarva med mina p-piller! Och om jag nu skulle glömma någon enstaka gång så tänker jag aldrig mer ha sex utan kondom dom kommande dagarna!!

Ny medicin igen

Kategori: Psykiskt

Glömde ju bort att skriva att jag slutade med aurorix på dag 6. Tog sista tabletten på kvällen, sen började jag må svindåligt, hade jätteont i magen och till slut gick det inte att hålla tillbaka spyan längre och jag kräktes upp hela middagen. Hade så ont i magen att jag började gråta och det höll i sig hela natten så blev inte mycket sömn. Sen vägrade jag ta den medicinen nåt mer!
Men nu ska jag iaf börja med sertralin igen. Ge den ett nytt försök, åt den ju bara några dagar senast jag tog den. Och nu har jag ju mina benso att ta till de första veckorna om jag får mycket ångest och så. Så det blir nog bra, hoppas jag.
Skulle egentligen börjat med den i fredags men av någon anledning så ville jag inte... Hade helst velat vänta en vecka eller så. Vet inte varför, kanske för att det är halloween om en vecka och då blir det massa party och jag måste kunna vara glad! För efter en vecka lär ju biverkningarna vara som värst.
Men tog den första idag iaf så får väl se hur det blir nu.
Ska nog be läkaren att skriva ut propavan och atarax när jag går dit nästa gång. Iaf propavan, kan ju vara värt att testa om jag somnar på den. Är ju ett bra alternativ i så fall. Nu när inte imovane funkar längre. Vill helst inte gå över på stilnoct =/

Knark är nice?

Kategori: Droger

Kunde inte sova så jag satt och roade mig med att skriva en lista över alla droger jag testat. Känner mig som att jag är en sån som "inte testat så mycket" men det är ändå en hel del när man tänker efter. Nästan 30 olika droger har jag provat, känns sjukt mycket! Ungefär 10 av dom har jag tagit intravenöst, alltså sprutat in i armen.
Orkar inte skriva ut listan här, är det någon som vill veta så kan jag ev. göra det senare. Lämna en kommentar om ni vill se den så kanske den åker upp sen.

Ni har ingen jävla aning...

Kategori: Psykiskt

Ni har ingen jävla aning om hur det känns att hata och förakta sig själv mest av allt i hela världen. Att vara äckligast, fulast, fetast, trögast, klumpigast, dummast, barnsligast och allt annat som är negativt.
Att inte kunna peka ut en enda grej som man tycker om eller är nöjd med hos sig själv. Eller ens nånting som man tycker är okej. I n g e n t i n g.

Man är bara helt jävla värdelös och borde inte få finnas till. Borde egentligen bespara världen allt problem och bara gå och dö.

SÄMST

Kategori: Psykiskt

Fick ta en xanor till igår för att ångesten skulle släppa. Och ändå lyckades jag inte hålla mig borta från rakbladet. Fuckingjävlaskithelvete osv.

Var iaf "duktig" och använde bara det trebladiga rakbladet så det blev inte så djupt = förhoppningsvis så kommer dom ärren inte synas på ett par år eller så. Sen så var det bara tre "jack" eller vad man ska kalla det jag gjorde. Duktig fast ändå inte ehm :P
Känner mig som en förvuxen jävla fjortis när jag sitter och cuttar upp armarna fast jag är 21. Men det är inte så lätt att fatta om man inte varit där. Ni andra kan få döma mig bäst fan ni vill, det är så jag hanterar min ångest. Och det är faktiskt det minst destruktiva av sätten som fungerar. Förutom benso då, men det hjälper tyvärr inte tillräckligt snabbt ibland.

w489t6uidhrogtekndthW¤E%U/

Kategori: Psykiskt

FUCKING JÄVLA ÅNGEST GÅ OCH DÖ!!!
Jag blir tokig. Orkar inte. 0,5mg alprazolam är svalda, får hoppas att det hjälper annars måste jag ta en till. För jag pallar inte att ha ångestttttttttttttt.

Kan inte bo kvar

Kategori: Övrigt

Det funkar inte, jag är för paranoid och rädd och fjantig av mig! Blir så irriterad på mig själv för att jag är så mesig men samtidigt så är det fan inge kul att alltid gå omkring och vara orolig...
Dags att leta ny lägga dårå

Det var väl ändå jävligt onödigt?

Kategori: Övrigt

Kunde jag inte i alla fall ha fått en anledning? Är det för mycket begärt? Jag vill bara veta vad fan det är jag har gjort! Om jag inte vet om mina brister så kan jag ju heller inte göra något åt dem.

Det var väl ändå jävligt onödigt?

Kategori: Allmänt

Kunde jag inte i alla fall ha fått en anledning? Är det för mycket begärt? Jag vill bara veta vad fan det är jag har gjort! Om jag inte vet om mina brister så kan jag ju heller inte göra något åt dem.

Aurorix dag 4

Kategori: Psykiskt

Känner mig lite konstig. Idag trappades dosen upp så jag ska ta den två gånger om dagen, morgon och kväll. Har haft lite problem med att jag mått ganska illa efter intag men har inte spytt nånting hittills. *peppar peppar*
I övrigt har jag inte märkt någon effekt eller några biverkningar alls fram till idag. Inte så konstigt med tanke på att det bara är fjärde dagen, det tar ju ett tag innan man märker av det. Men idag har jag mått lite sämre, varit lite mer depp. Men det känns ändå inte lika illa som det gjorde i våras, har faktiskt blivit märkbart bättre senaste tiden! Vad det beror på vet jag inte men jag skulle gissa på att den långa "ledigheten" aka sjukskrivningen gjort sitt faktiskt. Mindre stress, har fått vila ut ordentligt. Och det behövde jag verkligen!
Allt har varit så... kaotiskt. Jag hoppas nu bara på att det äntligen har vänt och jag är på väg upp igen och inte att det bara är något tillfälligt.
På tal om att "ta sig upp". Jag fick en gång frågan om jag ville ta mig upp eller om jag ville ta mig ut. Och det vet jag faktiskt inte. Just nu så nöjer jag mig nog med att ta mig upp. Men kanske kommer jag någon gång att vilja "ut" ur det här på riktigt också. Men allt har sin tid.