alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Dagens

Kategori: Övrigt

Kaloriintag: 450 kcal
Förbrända kalorier: 90 kcal
 
 
Helt ok men inte bra. Ska försöka ta mig ut på promenad ikväll om det inte är så halt ute. Annars blir det lite övningar hemma, typ sit ups och sånt.
Måste prata med FK så att dom betalar ett gymkort åt mig, det hade varit awesome!
 
 

.

Kategori: Övrigt

Sitter med målade naglar och väntar på att lacket ska torka, perfekt när man är hungrig för man kan ju inte äta när man precis målat naglarna.
När det torkat så ska jag byta om och börja dra mig mot stallet för att rida ut en sväng. Blir nog ingen lång tur dock för det är glashalt ute och dessutom snöar det massa blötsnö, usch.
 
Varför är det så mycket svårare att hålla dieten såna här dagar? När vädret är kasst så vill man liksom bara bädda ner sig i soffan med en massa skräpmat och godis... Men nej, I have to stay strong!

.

Kategori: Ana/Mia

Dagens kaloriintag ligger på 700, vilket är alldeles för högt för att jag inte ska ha ångest... Bra fördelning på energin dock om man nu ska se nånting bra. Men måste ta mig ut på långpromenad nu för att försöka kompensera lite grann i alla fall.
 
 

Thinspo

Kategori: Thinspo

Har varit lite snål med bilder i dom senaste inläggen så nu får ni en bildbomb med massa thinspobilder :)
 
 

Puckot

Kategori: Kärlek

Ja i fredags då... Han skulle ju komma. Men så hör han av sig vid 3-tiden på eftermiddagen och säger att han är så trött och vill skjuta upp det till lördagen istället. Kan han ju bara fetglömma! Idiotjävel. Mina vänner tycker att jag är för hård mot han men alltså jag känner verkligen inte för att träffa honom igen efter det där. Tappade liksom intresset lite. Vad tror han, att jag ska finnas där när han har tid? Aldrig. Sa att jag hade andra planer och att i så fall får vi ta det nån annan helg. Men nej, det kommer inte att hända...
 
Var allmänt less och förbannad då så efter att jag varit på systemet åkte jag förbi statoil och köpte cigg. Och tur var väl det för när jag kom hem hade jag fått brev från brottsoffermyndigheten... Mina pengar skulle komma inom några dagar. Man kan väl kanske tycka att jag borde ha blivit glad över det, men alla tankar, minnen och känslor kom tillbaka. Pallade inte. Ville så jävla gärna bara ta rakbladet och börja skära upp armarna igen. Men istället så vaxade jag dom, haha! Kände mig lite sjuk men det hjälpte faktiskt lite och det är ju en betydligt bättre lösning än att skära sig. Synd bara att man inte kan göra det oftare än varannan månad...
 
Sen sminkade jag mig, tog på mig kläder som matchade mitt humör och drog på fest med en kompis. Hällde i mig en flaska vin på tom mage - mindre smart. Allt jag kunde tänka var att jag ville dra hem första bästa snubbe och ligga med för att på nåt sätt "straffa" puckot som inte kom som det var bestämt. Då ligger jag med nån annan istället då, synd för han liksom. Nej jag har aldrig sagt att jag resonerar resonligt haha...
Problemet är att... Snubben som jag drog hem är en bekant/kompis ex(nånstans däremellan, inte riktigt kompis men typ) dom gjorde slut för bara två veckor sen så det hela är top secret. Sen så ska han tydligen bli min nya granne också... Flyttar in idag i dörren bredvid min. Det kan bli antingen bra eller dåligt, återstår att se.
 
Skickade dessutom sms till ett gammalt ligg i fredags också så kanske ska träffa han nån dag i veckan, bara för att jag kan.
 
 
Han aka Puckot ska fan inte tro att jag går omkring o väntar på honom. Han hade sin chans men sumpade den. Inte mitt fel.
 
 
 
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ALLA KARLAR ALLTSÅ?? Jag orkar inte...
 

Och vad är det för fel på MIG? Ännu bättre fråga tror jag.

Tröstshopping

Kategori: Övrigt

Blev en jäkla massa shopping idag, inte alls planerat men åh så roligt det var! Är helt kär i min nya kofta från MQ 
Den som sa att pengar inte kan köpa lycka var garanterat en fattig jävel.
 
Har fortfarande ingen riktig ork eller motivation att blogga ordentligt, hoppas ni förstår... Hoppas också att ni haft en fin helg! Puss

Jag ska...

Kategori: Kärlek

...berätta om gårdagen/kvällen/natten en annan gång, är för oinspirerad och irriterad för tillfället. Men kan väl säga så mycket som att det inte alls blev som planerat. Verkligen inte alls.

Orkar. Inte. Med. Mig själv.

Kategori: Övrigt

Varför gör jag såhär? Orkar inte förklara, bloggar mer imorgon..

Strong is the new skinny?

Kategori: Övrigt

Vad säger ni, är det så? Jag vill ju ha lite muskler ändå, typ magrutor och sådär. Vara mer "fast" men vill ju ändå vara superskinny samtidigt.
 
 

Kaffefrukost

Kategori: Övrigt

Är den bästa frukosten! Heeelt underbart. Ännu godare hade det varit med en cigg till men idag är nionde rökfria dagen så jag ska fan klara att hålla mig nu.
 
Ikväll kommer pojken och hälsar på! Jag som aldrig brukar vara nervös för sånt är det faktiskt nu... Haha galet. Tror inte att det kommer bli nånting seriöst, jag kommer väl som vanligt bli less efter ett tag alt. bli livrädd och stöta bort han. Skulle jag faktiskt börja tycka om honom på riktigt så är det nog bäst att jag skiter i det ändå, fy fan det kan inte vara kul att leva med någon som har ätstörningar... Funderar redan nu på hur jag ska kunna dölja det för han i helgen. Åker han hem redan imorgon så går det ju bra, stannar han till på söndag så blir det lite svårare. Men men det löser sig nog och jag ska inte tänka så mycket utan bara ha kul så länge det varar, en kort flirt är ju faktiskt ganska kul ändå! Det är bara när folk kommer för nära som det blir jobbigt.
 
Vaknade halv 6 imorse när jag för en gångs skull hade sovmorgon - kul! Låg dock kvar i sängen och tjurade och vid 7 tiden lyckades jag somna om och sov till 8 i alla fall. Har ägnat morgonen åt att städa och gå en liten promenad med hunden. Och nu sitter jag här med min kaffekopp och njuter av ett välstädat hem :)
Ska nog ta och diska kaffekoppen nu och sen gå ut på en långpromenad med båda hundarna. Kanske gå upp i skogen så jag kan släppa dom så dom får springa lösa en stund och busa.
 
 
Nej det är inte jag på bilden, lånad från google som dom flesta andra här.

Mia

Kategori: Övrigt

Så. I lördags började det. Det var fest, vi skulle på krogen. Och jag hade redan bestämt mig för att jag skulle få unna mig fyllemat, för att jag varit så duktig i övrigt hela veckan. Tänkte att det inte gjorde så mycket. Men nej det gick jävlar inte! Eller, det gick bra att äta, jag var ju ändå full och då tänker man inte klart utan tar ganska dåliga beslut. Men sen. Alltså ångesten! Den var inte från denna värld. Jag kunde verkligen inte behålla det, var tvungen att spy upp allt. Låg på toaletten ensam hemma och grät och spydde. Tårarna bara rann och jag hade slem och kräk på händerna. Hulkade, snorade.
Det enda jag kunde tänka på var hur fan jag skulle kunna kompensera för det här imorgon. Hade helst av allt velat ge mig ut och springa där och då men insåg väl själv att det inte var en så bra idé...
Hade tänkt att jag skulle äta bakismat också men fan heller. Skippade det, hade nog med ångest från natten som det var. Åkte ut och red en långtur istället, förhoppningsvis brände det i alla fall en del kalorier.
 
Sen har det bara fortsatt i samma stil hela veckan... Jag har försökt att äta i alla fall lite mat varje dag men det har bara slutat med att ångesten tagit över och jag har spytt upp allting. Frukt, naturdiet och smoothie är det enda jag kunnat behålla.
 
Jag vill ju verkligen gå ner i vikt långsamt och på ett hyffsat hälsosamt sätt men jag klarar det inte. Tror en stor anledning till det är att min våg inte funkar längre, slut batteri antagligen och jag vet inte hur man byter. Jag har ingen aning om hur mycket jag har gått ner och är livrädd för att stanna i vikt eller till och med gå upp så jag tar liksom det säkra före det osäkra och äter nästintill ingenting och tränar en massa. Hur gör man för att bara vara hälsosam utan att gå upp i vikt? Jag har ingen aning om vad som är normalt, det blir liksom alltid det ena eller det andra. Är alltid extrem åt nåt håll. Finner ingen balans. Vill nog kanske inte ha balans heller, jag vet inte. Men jag skulle i alla fall vilja veta vad balans är.
 
 
 
 
 
 
 

Well hello there Mia...

Kategori: Övrigt

Behöver jag säga mer än så? FAN... :(
Berättar sen, ska åka till stallet nu
 
 

.

Kategori: Ana/Mia

Fy tusan vad trött och hungrig jag varit nu på morgonen... Somnade om efter att dom lämnat hunden i morse och det brukar jag aldrig göra! Men det var nog välbehövligt. Ska försöka äta lite mer ordentligt idag och sen somna i tid ikväll så jag får lite mer energi och orkar träna. Måste ju till stallet o rida imorgon också o då funkar det inte att vara en zombie.
 
Har inte haft ork att uppdatera bloggen senaste dagarna, ska försöka skärpa mig med det. Puss!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Kategori: Övrigt

Gick tillbaka och läste vad jag skrivit här i bloggen i början när jag skaffade den. Hittade ett inlägg från november 2009 där jag hade skrivit följande (det var efter att jag testat methedrone för första gången):
 
"Inte bra att hålla på ta droger men jag kände att jag verkligen behövde det den där kvällen. Så länge det inte händer för ofta så är det ju ingen fara. För jag hade då absolut inte tänkt börja knarka!"
 
Haha jaa vad ska man säga? Hade nog inte ens kunnat drömma om att jag två år senare skulle sitta och injicera heroin i underarmen eftersom båda armvecken gett upp för länge sen.
Men samtidigt så har jag ändå lyckats med att inte fastna i skiten! Jag visste hela tiden att jag kunde klara det och det har jag bevisat nu. Jag kanske har knarkat rätt mycket i perioder men jag har aldrig missbrukat eller varit beroende av droger. Och nu har jag slutat, det kapitlet av mitt liv är över. Det har varit intensivt och jag har verkligen provat på det mesta, inte allt men det mesta. Har kokain, lsd och ecstasy kvar att beta av på min lista men det får vänta till framtiden nån gång. Har ju iof tagit rent mdma (det som ecstasy innehåller) en gång men då tog jag överdos och började bara må dåligt så vill testa det igen. Nån gång i mitt liv. Men just nu vill jag bara vara ren och drogfri ett tag till :)
 
Har för övrigt varit ren i nästan tre månader nu! Känns så jävla bra 

"dejten"

Kategori: Kärlek

Känns sjukt töntigt att säga dejt men jag vet inte riktigt vad jag annars ska kalla det? Haha. Jamen, kaffekoppen. I tisdags. Jag skulle ju träffa den där pojken från i helgen, remember?
Ja så jag plockade upp han utanför där han bor och sen åkte vi in till stan och satte oss på ett kvällsöppet café och pratade. Ljög och sa att jag redan hade fikat hos en kompis före jag kom dit så jag tog bara en kaffe. Det var dessutom nästan sant för jag hade druckit en kaffekopp hos T tidigare, inget fikabröd eller så till dock såklart. Men kaffe räknas väl också till fika? ;)
I alla fall... Det var trevligt. Han är så lätt att prata med. Det hände egentligen ingenting speciellt, när vi hade suttit där en timme kanske så gick vi ut och rökte och sen skjutsade jag hem han. En kram innan han gick ur bilen, ingen puss.
Sen så skrev han till mig på facebookchatten och där har vi pratat en del sen dess. Och så igårkväll så ställde han den där svåra frågan... "Vad gör vi egentligen?" hade helst velat undvika den frågan ett tag till...
och han är ju såååå dubbel alltså att jag blir galen!
"jag kommer inte att falla för någon"
"men man vet aldrig vad som kan hända"
"ville säga det, så du inte tror att jag är superkär i dig eller något..."
"fast jag vet ju inte vad du känner"
Hur fan ska man tolka det där då?? Tror mest han tvekar för att jag sagt att jag inte vill ha nåt förhållande...
Och helt ärligt så blev jag ganska livrädd nu och kände mest för att skrika MEN TA DET LUUUGNT, VI HAR JU PRECIS TRÄFFATS - JAG VET INTE!! och springa åt andra hållet typ. Som jag alltid gör när någon visar att dom kanske kan vara intresserad av nåt mer seriöst. Då blir jag rädd, tvekar och stöter bort personen i fråga. Fast jag tycker ju så mycket om att umgås med han...

Vi (eller ja, mest jag egentligen...) bestämde i alla fall att ta det lugnt. Vi behöver inte veta vad vi håller på med just nu. Vi bara hänger och umgås ett tag nu och sen får man väl se vad som händer.
Och jag har lovat mig själv att jag verkligen ska göra det också. Bara ta det lugnt, och inte få panik och skrämma bort han. Det här är kravlöst, jag behöver inte bestämma mig för nånting. No reason to panic... Yet.
 
 
 

.

Kategori: Ana/Mia

Har varit ute och promenerat/joggat i över tre timmar, mest promenerat dock för jag har så jävla dålig kondis och är så fet så det blir tungt. Sen så har jag ju dåliga knän och leder också så dom håller inte riktigt om man inte vänjer in dom sakta. Och med tanke på att jag varit en soffpotatis senaste tiden och sen helt plötsligt ger mig ut på en runda på två mil så kommer jag nog knappt kunna gå imorgon... Men det blir ett senare problem.
 
Har fortfarande inte ätit nåt idag, funderar på om jag ska göra det eller inte. Borde få i mig nåt men jag vet inte om jag orkar med ångesten och den där äckliga känslan av att ha nånting i magen... Har druckit en kopp te i alla fall. Med honung, fy fan. Jag är så värdelös. Kan inte ens dricka en jävla tekopp utan att förstöra och göra det onyttigt. Sjukt onödiga kalorier, men men. Inte så mycket att göra åt och med tanke på hur mycket jag tränat idag så känns det lite mer okej. Lite. Men måste fan lära mig att dricka te utan honung eller socker.
 
 

Misslyckad.

Kategori: Övrigt

Känner mig ful, äcklig och misslyckad idag. Utan nån egentlig anledning. Ana-djävulen i mig börjar ta över på riktigt nu...
 
Skulle så gärna vilja klara av att gå ner i vikt sakta, och bara äta nyttigt och träna liksom. Inte bli sådär extrem. Men det går inte!
 
Får sån ångest av minsta lilla jag stoppar i mig. Vill ju egentligen låta det ta tid. Har mått så jävla dåligt och hatat ihjäl mig själv för att jag inte tränat idag - jag SKA ju göra det men det hjälper liksom inte. Jag mår dåligt över att jag inte har gjort det tidigare, varför körde jag inte ett stenhårt pass igår till exempel? Varför gör jag ens öht nåt annat än att träna och pressa mig själv tills jag svimmar? Jag har kommit in i tänket nu, ofrivilligt. Det där att ingenting jag gör är bra nog, ingenting duger. Jag hade alltid kunnat göra bättre. Har inte ätit nånting på hela dagen och ändå kan jag inte känna mig nöjd över kaloriintaget so far. Har legat ihopkrupen till en boll i sängen och tänkt på hur fet och äcklig jag är. Hur jag inte förtjänar att ens bli spottad på typ. Jag vet att jag inte kan göra mer åt det än jag redan gör men det hjälper inte. Varför har jag inte tagit tag i det här tidigare? Varför har jag varit så äcklig och ful och fet och stoppat i mig massa skit? Varit en satans lat jävel, ett fetto som bara legat i soffan.
 
Jag vet att jag inte kan ändra på det som har varit men jag vill på nåt sätt liksom göra det ändå. 'cause it fucking tears me apart...
 
 
Försökte hitta en passande bild till det här inlägget men jag hittade ingen som kommer ens i närheten av att demonstrera självföraktet jag känner just nu.

sömnlös...

Kategori: Övrigt

Vaknade halv 4 i morse och har fortfarande inte kunnat somna om så frågan är ju om man ens ska orka försöka längre? Känns inte som så stor idé...
Lyckades hålla kaloriintaget nere ganska bra igår, det enda jag åt var en liten lättyoghurt på morgonen, fyra koppar kaffe och så drack jag en del lätt vaniljyoghurt från paketet, skulle gissa på att det blev kanske 2dl eller nåt sånt. Förutom det - nada!
Jag dricker ju aldrig kaffe i vanliga fall så dom där fyra (stooora) kopparna gjorde mig sjukt speedad! Därför jag inte kunnat sova i natt.
 
Ska ta och vila ett tag till nu och förhoppningsvis kanske få sova en timme eller i alla fall en halv innan jag måste gå upp. Kvällen igår ska jag berätta om lite senare idag ;) Puss!

tisdag

Kategori: Övrigt

God morgon på er! Jag ligger i sängen fortfarande, har inte velat stiga upp än för sängen är såå himla varm o mysig. Men ska snart gå upp o göra mig en kopp kaffe och kanske en smoothie också innan jag sticker till stallet o rider en sväng. Känns så himla skönt att göra bort stallet på morgonen, dagen blir mycket längre av nån anledning.
Sen så kommer jag inte hinna med att åka dit senare för jag ska åka o hämta mamma på flyget på kvällen och innan dess ska jag kanske träffa mr nice guy från i helgen = jag måste hinna duscha och göra mig klar. Haha jag hade egentligen inte alls tänkt träffa honom utan en annan tjejkompis som bor ganska nära flygplatsen men nu blev de såhär av lite anledningar och jag kan nog inte slingra mig ur det nu. Inget är dock spikat ännu utan det är bara ett stort KANSKE så vi får väl se, ev slipper jag undan. Kan dock inte riktigt bestämma mig för om jag VILL slippa undan eller inte och det stör mig som fan!
Nåja ni lär få veta imorgon, nu har jag inte tid att sitta här mer. Puss! <3

Alltså ÅH!

Kategori: Övrigt

Det hände något som verkligen var revolutionerande i lördags! Haha... Ska berätta om det snart, men först lite allmänt om kvällen.
Jag hade faktiskt riktigt roligt och trevligt fast jag var så trött att jag ville skjuta av mig skallen i början och det gick otroligt tungt att dricka, kändes ungefär som att dricka när man är bakis - ingen hit med andra ord. Men skam den som ger sig eller? ;) Jag lyckades med bedriften att bli precis sådär lagom full så att jag hade riktigt roligt men ändå inte gjorde nånting jag behöver skämmas eller ha ångest över efteråt. Skönt!
Ja, nu till det revolutionerande då... Det var två söta pojkar på festen som raggade på mig (eller egentligen tre men den tredje har jag redan varit med och insett att nää, ingenting o ha...), den ena var the typical bad boy - snygg men förmodligen ett svin, inte speciellt snäll med sin hund i alla fall... Den andra såg också bra ut, men var "the nice guy", supertrevlig och rolig att prata med.
Och ja, jag har ju alltid varit en sån som faller pladask för the bad boy. Ju svinigare idiot desto bättre typ. Och jag kan väl medge att jag flirtade lite oskyldigt med båda två MEN - jag drog hem DEN SNÄLLA! Det har nog aldrig hänt förr, jag var nog lite chockad själv alltså... Haha! Och sen när vi väl var hemma då så blev de jättekonstigt... Eller, rättare sagt, jag blev jättekonstig. Vet som inte riktigt vad felet var men tror att jag blev lite blyg för att det var ovant liksom, att dra hem nån som man faktiskt har pratat och haft intressanta diskussioner med. Helt plötsligt så blev ju snubben i fråga en människa och inte bara ett ligg för kvällen. Ingen jag bara kunde kasta ut efteråt. Vet inte hur jag ska förklara det bättre än så, men jag kunde liksom inte ligga med honom! Haha...
Alltså jag är så jävla stöööörd, vad håller jag på med egentligen? Varför drar jag hem en okänd snubbe från en fest om jag inte tänkte ligga? Jag orkar inte med mig själv ibland, vad är det för feeeel på mig??
 
Någon som vet? Haha... Eller någon som känner igen sig? Förmodligen inte...
 
 
 
Puss!

Trött, omotiverad och less

Kategori: Övrigt

Inte det minsta pepp på party ikväll...Men jag har lovat så jag måste. Hade helst av allt velat bädda ner mig i soffan med en film, pizza och massa godis men neej det hade jag inte fått göra även om det inte var party ikväll. Så trött på allt bara.
 
Men det är väl bara pallra sig in till stan och gå på systemet, vet inte ens vad jag ska köpa där? En flaska vin bara kanske. Och ett par cider. Vill inte bli lika äckligt jävla full som jag varit senaste gångerna och av voxran som jag numera går på så blir man tydligen väldigt lättpåverkad = jag kommer göra totalt kaos...
 
Har ingenting att ha på mig heller, är bara fet o ful i allt jag har. Kanske måste köpa nånting att ha på mig ikväll också? Problemet är att jag bara har 700:- på kortet och det ska ju inte bara räcka till ikväll utan även till mat o sånt resten av månaden. Hur värdelöst är det inte att nyttig mat är dyrare än onyttig?
Sen ska vi säkert på krogen också och då lär det gå en jävla massa pengar!
 
 
Åh orkar inte... Kan jag inte bara få dra täcket över huvudet nu?
 
 
Typ såhär känner jag mig på fester... Fettojävel.

hej <3

Kategori: Övrigt

har verkligen inte haft tid att blogga varken idag eller igår. Igår fyllde en vän år så vi fixade hennes present, vilket tog hela dagen, och sen på kvällen var vi dit o uppvaktade henne. Och åt tårta... Fy fan. Men ÅH så galet gott det var! Om man ändå måste fika så får man ju passa på att njuta, right? ;)
 
Sitter hos en kompis nu och ska se film så kan inte blogga ordentligt. Ville bara gå in här snabbt från mobilen och säga hej :) hoppas ni har en fin kväll! Puss

Dagen

Kategori: Övrigt

Slapp undan lunchen idag, vi skulle ta det imorgon istället. Middagen blev en kycklingsallad, utan nån dressing, ost eller bröd till såklart. Sjukt gott!
 
Var lite kallt ute idag men blev ändå en mysig skrittur i skogen för mig innan jag höll lektion för syrran. Både hon och hästen var ordentligt svettiga efteråt så jag tror jag lyckades ganska bra med mitt jobb faktiskt ;) Längtar tills jag kan börja rida ordentligt igen! Tills dess kan det gärna få ta och torka upp lite i skogen efter allt regn så det går att rida överallt igen.
 
I brist på annat intressant att skriva kan jag meddela om att dagens totala kaloriintag ligger på ca 340 kcal. Planen är att inte äta mer idag.
Har inte räknat bort det jag gjort av med på att rida och promenera idag för det var ändå så lite.
 
Har ingen inspiration för att blogga mer nu så vi hörs en annan dag istället. Puss!
 
 
 

Onsdag

Kategori: Övrigt

Hoppas att idag blir en bättre dag! När jag för en gångs skull hade lite sovmorgon (till halv 8) så vaknade jag 6.40 och kunde inte somna om... Men jag är piggelin så jag deppar inte :)
 
Har fått låna en bil idag så ska passa på att åka och handla lite nu och sen bär det av till stallet, ska plocka upp sis på vägen. Jag har fortfarande inte blivit bra i foten så kommer bara kunna skritta idag och då passar det ju bra att syrran får rida han lite mer ordentligt efteråt. Kanske ska leka ridlärare och hålla lektion för henne på banan.
 
 
Nu måste jag kila, hörs senare! Puss

Dålig dag

Kategori: Övrigt

Fy fan har varit på så jävla dåligt humör hela dagen! Antar att det beror på att jag kapat alla onyttigheter helt plötsligt och dessutom slutat röka. Igår gick det hur bra som helst men idag har jag ungefär velat döda någon. Sått och skrikit rakt ut i köket och storbölat för ingenting. Jag orkar inte med mig själv ibland, vad är det för feeel??
 
Hela dagen har som sagt varit kass och fram till kl 17 hade jag bara druckit en smoothie men sen så spårade det såklart... Lagade och tryckte i mig massa köttfärssås & spagetti och sen ett halvt paket häagen dazs glass på det också, ÄCKEL ÄCKEL ÄCKEL!! Fick världens ångest efteråt och spydde upp all glass + kanske hälften av maten. Kändes lite bättre efteråt. Men imorgon blir det nya tag! Dock ringde syrran precis och frågade om vi skulle luncha på frasses imorgon och vi har inte umgåtts på evigheter så jag kunde inte riktigt säga nej... Får hoppas på att dom har sallader där eller nåt annat halvnyttigt alternativ i alla fall.
 
 
Orkar inte blogga mer nu, vill bara gå och dra täcket över huvudet nu så den här dagen tar slut nån gång... Puss
 
 
Idag...
 
 
 
Imorgon?

frukost?

Kategori: Övrigt

Åh hur gott hade det inte varit med fruktsallad till frulle idag? Vill ha! Men har inte nog mycket frukter hemma för att kunna göra det så får nöja mig med att titta längtande på den här bilden som jag tog för ett par veckor sen istället. Eat with yours eyes ;)
 
 
 
 

Ny vecka, nya tag!

Kategori: Övrigt

Måndagar är inte bara tunga, dom är också ännu en chans för en nystart. Lite härligt är det ju ändå :) försöker jag intala mig själv i alla fall... Haha
Har hunnit med att vara ut med hundarna en sväng på morgonen, blev dock två väldigt korta promenader pga foten men trots att jag var ute så kort stund så kändes det på slutet, så funderar på om jag ska orka linda den nu eller inte. Lutar åt inte... Jag är en otroligt lat individ.
 
Men ska ändå ta och försöka diska undan lite innan mamsen, syster, syster och bror kommer på besök ikväll.
 
Har för övrigt inte ätit nånting ännu idag, duktigt! Inte för att klockan är så mycket men ja... Haha. Har ändå varit vaken sen halv 9. Funderar på om jag ska göra mig en smoothie eller bara äta lite yoghurt senare. Lutar nog mot smoothie tror jag... Så sjukt gott! Bärmixen från ICA basic är för övrigt superbra att göra smoothie på! Den innehåller jordgubbar, hallon samt svarta och röda vinbär. Och vinbär innehåller ju hur mycket nyttigheter som helst.
 
 
 
 
 

Söndagar </3

Kategori: Övrigt

Lyckades stuka foten igår, jäävligt duktigt av mig!! Nu kan jag ju varken jogga, promenera eller rida :( Men jag ska nog ge mig på att försöka rida ändå på onsdag, en skrittrunda utan stigbyglar borde jag ju klara av i alla fall. Inte för att det ger nån bra motion direkt... Men bättre än inget kanske i alla fall?
 
Dagen idag har ägnats åt att googla fram massa thinspobilder, åh vad jag vill vara sådär smal alltså! Men nej fan, jag ska inte sitta och drömma och tråna efter den perfekta kroppen. Istället för att klaga så ska jag KÄMPA!
Tror det kommer bli lättare nu när jag går på voxran, en vanlig biverkning är ju just anorexi ;) hehe... Den får inte skrivas ut till någon som har eller har haft ätstörningar men jag har ändå fått den. Står ju bara en liten notis i min journal om att jag hade ätstörningar som 15-åring (7 år sen) så min läkare har väl antingen missat det helt eller tänkt att det inte spelar nån roll när det var så länge sen.
Det har faktiskt sina fördelar att inte vara underviktig just nu!
 
 
Elyse skulle ha vunnit första säsongen av top model!

Pro ana?

Kategori: Ana/Mia

Jag är medlem på en del pro ana-sidor, läser pro ana-bloggar osv MEN är jag själv pro ana? Nej inte riktigt... Tror jag. För egen del kanske. Men jag skulle aldrig någonsin uppmana eller tycka att någon annan borde vara det, aldrig! Det är så sjukt allt det där och fanimig inget värdigt liv egentligen. Jag tycker det är awesome med dom som är stolt över sina kurvor och tar avstånd från hela smalhetsen som råder - ni är så jäkla coola!
Men...
Jag måste ändå erkänna att jag gillar det supersmala idealet. Ser jag en bild på två tjejkroppar så tycker jag nästan alltid att den smalare än snyggare. Även om den ena är strl 34 och den andra 32. Även om den ena är normalviktig och den andra underviktig. Jag vill vara sjukt smal. Jag tycker det är snyggt. Jag tycker också att dom med mer kurvor är snygga - men jag tycker inte att jag är snygg om jag är större än size 0.
Åh jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara det här på ett bra sätt utan att verka helt pantad.
 
Jag tycker size zero idealet är galet snyggt helt enkelt - judge me. I deserve it...
 
Som ett exempel... Ingen av tjejerna på bilderna här nedanför tycker jag är för smala - jag tycker dom har snygga kroppar!
 
 

Alltså. jkasetjkh345yhy!!

Kategori: Psykiskt

Hur smart är det egentligen att man ska fylla i TONVIS med papper och självskattningsformulär och sånt skit som kräver riktigt bra koncentrationsförmåga när man ska utredas för ADD/ADHD? Det är ju precis det man har problem med då! Ironi kallas det...
 
Nåja, har iaf börjat på evighetsprojektet idag så nu är det på gång. Nästa tid vi har inbokad ska jag sitta där TVÅ timmar och göra det haha... Herregud. Men skulle få en rast efter halva tiden typ och dricka kaffe och röka en cigg så det blir nog bra. Det måste ju bli gjort nån gång.
 
 
Nu ska jag chilla med tröttheten ett tag och sen försöka ta mig i kragen och laga lite mat. Puss!
 
 
 

Psyk

Kategori: Psykiskt

Ska börja vandra iväg mot psyk på ett par minuter, har tid där kl 14. Kan nog vara välbehövligt tror jag.
Började ju med voxran idag och livet känns redan lite mindre tungt och jobbigt, härligt! Ingen jätteförändring är det ju såklart men minsta lilla förbättring är välkommen.
 
Hörs senare!

Medicinfri no more!

Kategori: Psykiskt

Nu får det fanimig vara nog! Orkar inte mer. Har varit helt sjukt jäkla trött idag och samtidigt haft ångesten från helvetet. Känns ungefär som en tjackavtändning - och jag har inte knarkat på över två månader nu. Inte okej!
Så imorgon börjar jag med voxran. Har ätit både järntabletter och b-vitaminer ganska länge nu (järntabletterna i över ett halvår) utan att tröttheten försvunnit så nu känner jag att det faktiskt får vara nog.
Om det nu är ADD jag har så är det ju precis rätt medicin för mig (eller mest rätt av alla antidepp iaf). Å andra sidan så kan det ju vara dumt att börja medicinera bort symptomen om jag nu ska få göra en utredning. Men skit samma, jag får väl sluta med medicinen när utredningen börjar i så fall. För såhär tänker jag fanimig inte ha det längre.
 
 

Don't wish for it

Kategori: Övrigt

- work for it!
 
Men när det känns som att man jobbar häcken av sig utan att det blir bättre då? Vad fan gör man då? Work harder...

trött trött trött

Kategori: Övrigt

Hade tänkt åka till stallet direkt efter att jag hämtat bilen vid 7 imorse men var så jäkla trött så skulle bara lägga mig i sängen och "vila ett par minuter" först... Jo men just det. Vaknade efter 9 nån gång. Lika trött som när jag somnade typ! Men släpade mig till stallet iaf och red ut hela två timmar, härligt väder, fin häst och glada hundar men kunde ändå inte riktigt njuta av det... NU VILL JAG HA LITE ENERGI - OKEJ?!
 
Vaknade aldrig till liv och har känt mig mer levande än död hela dagen men har ändå kämpat mig igenom den och "låtsats" vara pigg typ om ni förstår hur jag menar.
Ska över till en kompis på en stund och sen ska jag hem och två andra kompisar ska komma förbi mig och se bonde söker fru. Mitt favoritprogram typ! Haha.. Nej men alltså dom är ju så jäkla söta dom där bönderna :)
 
 

Fun light & oreo

Kategori: Övrigt

Fuck. Två kakor. Ett glas saft. Saften gör ju dock ingenting, den är ju kalorifri men kakorna däremot... USCH! Men ska nog egentligen var glad att jag lyckades hålla mig till endast två, har varit sjukt trött och seg och omotiverad och sugen hela dagen så det var egentligen rätt väntat. Men inte mer okej för det!!
 

Nåja, ska ta mig ut på promenad med hunden nu och sen ska jag iväg och rida med ett par kompisar och hästen jag ska rida idag är väldigt "tungriden" om ni förstår vad jag menar så det kan nog bli riktigt bra träning.
 
 

Sugen

Kategori: Övrigt

Jobbig dag, sugen på lite allt möjligt. Dessutom är jag för trött för att orka hålla mig sysselsatt också men jag ska verkligen försöka att inte äta nåt onödigt. Jag har typ inget gott hemma ändå så förhoppningsvis ska det väl gå bra.
 
Blir att åka ut till stallet lite senare och rida en sväng tror jag, hade behövt motionen. Nej vet ni vad, idag är ingen bra dag alls... Hoppas ni har det bättre!
 
 

god morgon!

Kategori: Övrigt

Har inte orkat ta mig upp ur sängen än, legat vaken sen före 7 dock. kanske dags att göra ett ryck o komma igång med dagen snart?

Hej igen!

Kategori: Övrigt

Saknat mig? Liiite va? ;) Nu är jag tillbaka iaf, oavsett om ni gillart eller inte.
 
Helgen har varit... Ojojoj! Drack vin, jag blir alltid apkalas när jag dricker vin. Tre flaskor slank ner plus en drink på krogen (som jag dock spydde upp på toan kort efter haha) vilket var alldeles för mycket för mig. Men OJ vad roligt jag hade! Träffade massa folk jag kände och bara minglade runt som aldrig förr :) Flirtade rätt mycket också, fick en del självförtroende av all alkohol haha. Stötte också på ett par gamla ligg/ragg vilket var lite pinsamt eftersom jag hookat upp med en ny snubbe redan men äh, orka bry sig om sånt egentligen.
Mitt ons (one night stand) var hyffsat snygg och ganska bra i sängen också, det händer inte ofta med ons vill jag lova. Tyvärr var vi båda alldeles för fulla och trötta för att orka hålla på speciellt länge vilket var lite synd... Eller okej JAG orkade inte hålla på speciellt länge.
 
Nej men nog om mitt ligg nu, ska ta tag i städningen ett tag tänkte jag. Puss