alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Hästar <3

Kategori: Övrigt

Var i stallet i fem timmar idag haha... Lätt hänt, tiden bara flyger ju iväg där!
Nu är jag cptrött så ska ta en stilnoct och sova så man orkar upp imorgon bitti. Ska försöka uppdatera mer imorgon, är för död nu.
.
.
.
Puss alla fina!

NEEEEEEJ!!

Kategori: Ana/Mia

Vad fan?! Varför finns inte ana/mia sidan kvar för?? Och hur länge har den varit borta? Upptäckte det inte förrän idag men det är säkert evigheter sen den lades ner :(
Buhuuu, var ska man nu hålla till och hitta inspiration under tunga dagar?
Om ni har några tips på någon annan svensk ana-sida/forum får ni jättegärna säga till!! Eller om det finns någon bra på engelska funkar också.
.
.
.
Typ såhär känner jag mig just nu!

Sjuk

Kategori: Övrigt

När det äntligen börjar bli lite bättre väder så ska man gå och bli sjuk så man måste stanna inne lik förbannat! Skit också. Verkar inte som det blir någon ridning för mig i veckan :(
Aja bara försöka kurera sig så gott det går o ta tag i livet igen när halsen vill vara med på noterna.
Puss!

Shitty day

Kategori: Övrigt

Fy fan vilken jävla dag alltså! Blev som vanligt för full igår, så går det när jag dricker vin. Vilket såklart lett till världens äckligaste bakfylleångest idag. Men jag hade iaf förjävla roligt!! Var och såg ett band spela som jag verkligen ääälskar så jävla mycket  fick dessutom en kram av en av medlemmarna efteråt, fy fasiken vilken LYCKA det var - helt otrooooligt!
Vill dock inte skriva ut vilket band det var, då kan man ju ganska enkelt räkna ut var jag bor nånstans och nej - det vill jag inte. Ni får helt enkelt lita på mitt ord - dom är GRYMMA! ;)
.
Men som sagt, idag mår man förjävligt. Ångesten vill bara äta upp en. Uuuääk... Ska försöka sova nu, går det inte så får det bli en stilnoct för pallar inte vara uppe med den här ångesten längre.
.
.
.
.

600:- på mediciner - check!

Kategori: Övrigt

Och då har jag ändå 25% rabatt på högkostnadskortet... Hade gått på nästan 900:- annars. Jorå, det är superbilligt att vara sjuk!
.
I övrigt händer det inte så förbaskat mycket i livet, vardagen består mest av hundar, hästar och lite mer hundar. Men det är roligt :) Och just nu räcker orken faktiskt till för det, att vardagen sen blir lidande är en annan femma... Det hade den nog blivit ändå.
.
.
.
Tänk om man bara hade haft lite mer pengar... Finns så mycket jag behöver och vill ha!
Och då menar jag inte ytliga grejer som kläder, smink o smycken utan jag vill ha sånt jag mår bra av! En häst till exempel. Och en bil som inte strular så jag kan ta mig till stallet oftare. En hund! Nya löparskor (mina gamla borde ha slängts för länge sen...), träningskort, ridbyxor, ridhandskar, hjälm, ridstrumpor... Det är verkligen saker som jag faktiskt behöver och inte bara vill ha!
Sen skulle jag sjukt gärna vilja åka iväg och tågluffa också... Men det får jag nog fortsätta bara drömma om.
.
Ge mig pengar någon? VILL INTE VARA SJUK!!! Vill kunna jobba och tjäna pengar ju :(