alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Ana/Mia

Har loggat in så många gånger dom senaste dagarna och börjat skriva på ett inlägg men orden har inte velat komma till mig. Så fort jag börjar skriva så blir det helt blankt i hjärnan.
 
Ångesten tynger ner mig mest hela tiden, varför hjälper inte medicinen? I fredags hade jag energi så då cyklade jag till gymmet och körde ett stenhårt pass rygg+biceps. 1,5 timme senare cyklade jag hem. Skulle ha tränat igår men en "kompis" kom förbi istället. Vet inte hur jag ska förklara han riktigt men det var mest bara jobbigt att han var här...
 
Hade tänkt gymma med en kompis idag men hon bangade så jag for bara ut och joggade en sväng istället - gick pissdåligt och jag hade håll nästan hela rundan.
 
Värmde mig en portion sån där färdig micromat tidigare idag och sen hetsade jag i mig massa glass & chokladsås. Efteråt spydde jag upp alltihopa, hade egentligen bara tänkt spy upp glassen men det slutade såklart med att hela dagens intag låg i toastolen när jag var klar.
 
Nu efter löpturen så tänkte jag försöka äta kyckling och wokgrönsaker i lite kokosmjölk (light såklart) kryddat med TRE hela vitlöksklyftor och en jävla massa sambal oelek. Förhoppningen är att det ska ta död på förkylningen. Ska fortsätta dricka massa c-vitaminbrus också. Har inte tid att bli sjuk nu! Ska ju bli fit.
 
 
Har gjort en massa bra saker faktiskt men orkar inte skriva om dom just nu... Återkommer när skrivlusten är tillbaka.
 
 
 

Can we pretend?

Kategori: Övrigt

 
 
Yeah, I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
'Cause after all the partyin' and smashin' and crashin'
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness

det börjar bli jobbigt

Kategori: Droger

Det har gått två veckor nu men det känns som två månader eller två år typ. Tiden går otroligt sakta och jag mår piss. När ska det vända? En evig depression, det här är enda vägen ut

Home, sweet home!

Kategori: Övrigt

Nu är jag tillbaka igen, så himla skönt! Men har varit riktigt skönt att få komma bort lite också. Har hunnit med att vara till stallet en sväng idag när jag kom hem och ridit ut en sväng barbacka i finvädret. Så himla härligt! MEN tror ni fan inte att biljäveln skulle börja tjorva igen när jag skulle hem?? Hade inte ens hunnit köra en kilometer när gasen hakade upp sig på MAX - fy fan vad läskigt det var! Var tvungen vrida av nyckeln mitt på vägen och ringa efter hjälp. Nåväl, tog mig hem till slut i alla fall men fy tusan vad less jag är på bilar, dom gör ju inte annat än strular! Jag har inte råd med det här.
 
Skriver mer imorgon, är för trött efter allt strul ikväll... Hoppas ni haft det bra under midsommar <3

glad midsommar finisar!

Kategori: Övrigt

God morgooooon! Har varit vaken sen 7 imorse - var sjukt tungt att gå upp och kommer förmodligen vara ännu tyngre att orka vara uppe sent ikväll och festa. Tror jag hoppar över att ta medicinen imorgon när jag är bakis, kommer ändå bara börja må dåligt + att jag förmodligen sover till mitt dagen.
 
Ska snart åka till stallet och sen när jag är klar där ska jag bara hem och packa innan det bär av till pappsen som bor 15 mil härifrån, blir där till på onsdag så det ska bli skönt att komma bort och andas lite. Han bor 13km från civilisationen i ett stort hus ute i skogen - helt utan 3g-täckning! Han har inget internet heller. Lite drygt men samtidigt ska det bli sjukt skönt att vara borta från internet ett tag. Det här betyder alltså att jag inte kommer kunna blogga nånting förrän jag är hemma igen men om jag får tillfälle så kanske jag gör nån snabb update när jag är inne i centrum - men räkna alltså inte med nåt inlägg förrän mitten på nästa vecka.
 
 
Tar med mig träningskläderna så förhoppningsvis ska jag väl lyckas ta mig ut på en joggingrunda eller två även om jag har "semester" ;)
 
 
 
 

.

Kategori: Ana/Mia

Dag 4, vindarna vänder! Nästa vecka ska jag sluta röka, på onsdag närmare bestämt. Man ska nämligen sluta röka dag 10 på zyban, ett läkemedel som skrivs ut för dom som vill sluta röka, och det innehåller samma ämne som voxran så det är ju lika bra att passa på o lägga ner skiten då. Men vi får se, jag tänker inte vara jättehård mot mig själv faktiskt. Skulle det bli jobbigt så får jag röka om jag vill, jag har ändra på så jäkla mycket i livet nu så rökningen kan fan få vänta ett tag. Man kan inte ta allt på samma gång!
 
Var iaf och fixade gymkort i tisdags så nu har jag det för ett år framåt - yes! Var och tränade igår och idag hade jag en träff med en PT som gett mig ett riktigt tufft styrketräningsprogram, följer jag det så blir det styrka på gymmet fyra dagar i veckan. Sen ska jag också springa tre dagar i veckan hade jag tänkt + ridningen och promenader då såklart. Jag vet att det är ett sjukt tufft upplägg, speciellt med tanke på hur länge sen det är jag tränade seriöst sist men jag har gett mig fan på att klara det här! Har så sjuuukt mycket motivation nu så det gäller bara att hålla igång den! Blir så lycklig av att träna, speciellt av löpningen - älskar det <3
 
Jag ska FÖRSÖKA att inte låta min ätstörning komma ivägen för mitt muskelbyggande nu... Vill inte att det slår över igen. Jag kanske kan lyckas omvända den till ortorexi i alla fall? Haha...
Jag vill vara hälsosam, jag vill vara frisk, stark och pigg! Jag vill orka, jag vill vara lycklig, jag vill vara i stallet, jag vill vara aktiv med hundarna, jag vill jag vill jag vill... Jag SKA! ...försöka iaf.
 
Lite surt att jag vet att ska åka bort först nu över midsommar och sen förmodligen minst en vecka i början av juli - då kommer ju träningen komma av sig, har ju inte råd att lösa gymkort för bara en vecka på ett annat ställe liksom. Får hålla igång löpningen iaf och sen träna dom styrkeövningar som går att göra hemma. There's no givin' up!
 
 
Motivationen är på topp, jag hoppas verkligen att den tänker hålla i sig i mer än en vecka eller två den här gången! Haha
 
 
 

världshistoriens sämsta vän

Kategori: Övrigt

Jajjemen klart jag kammar hem den titeln också. Hur fan kunde jag glömma?? Hatar mitt minne!

.

Kategori: Övrigt

Dålig uppdatering igen, sorry.
 
Dag 3 på voxra - fy fan vad ångest jag får av den. Men ska hålla ut, känner ändå att det börjar vända.
Var tvungen att ta TRE jävla stilnoct för att somna igårkväll - fast det är ett halvår sen sist jag tog dom! Sjukt att toleransen sitter i fortfarande...
 
Skulle så gärna vilja blogga en massa just nu men jag måste vända dygnet rätt så ska lägga mig och sova nu så jag tar mig upp i tid imorgon och kan ta voxran tidigt så att jag sen kan somna i tid imorgon (haha var det nån som hängde med där?). Eftersom man blir pigg av den så kan man inte somna på kvällen om man tar den för sent nämligen.
 
Ska ta mig tid att blogga imorgon, promise! Nu äre godnatten. Puss!

frukost, igen

Kategori: Övrigt

Det här kommer bli bra, jag känner det! Började med voxran idag och känner mig redan piggare. Dagens frukost bestod av vattenmelon och stekta ägg, tre vitor och en gula. Kryddade med salt, vitpeppar & svartpeppar som alltid - blir asgott!
Nu är jag på väg att skjutsa syster med familj till flyget, ska försöka hålla mig sysselsatt idag så att jag inte hinner tänka. Hörs senare!


Återfall

Kategori: Ana/Mia

Nej jag har inte tagit några droger. Jag pratar om att spy. Har inte gjort det på evigheter men ikväll kunde jag inte stå emot ångesten... Har haft typ "planerad hets" eftersom jag inte vill ha kvar nåt onyttigt hemma imorgon när allvaret börjar igen. Men fan det går ju inte. Att äta fast man inte ens vill ha. Det skapar ångest som jag inte kan stå emot. Så det tog inte lång tid innan allt låg i toastolen... Varför slängde jag inte bara allt äckel från början??
Jag orkar inte...
 
 
 

Det här håller inte

Kategori: Övrigt

Kebabrulle igår, pizza idag. Varför kan inte mia bara lämna mig ifred?
Börjar med voxran imorgon, vill ju egentligen inte gå på några mediciner men det är verkligen nödvändigt den här gånen. Dels för att jag då inte kan impulsknarka utan måste vänta 1-2 veckor från det att jag tagit beslutet tills dess att jag kan verkställa det men också pga hur jag mår. Jag orkar inte må såhär. Orkar inte äta så här.
Med hjälp av voxran ska jag kickstarta igång dieten igen, fokusera på min ätstörning och göra allt för att gå ner i vikt. Jag vet att det låter sjukt men jag mår faktiskt bättre av det än att hetsäta hela tiden, ha ångest och inte vilja visa mig utanför dörren pga min fetma som snart kommer göra att jag inte ens tar mig ut genom dörren rent fysiskt. Typ. Känns så i alla fall.
Jag ska gå och fixa gymkortet imorgon. Sen kör jag igång med träningen. Har jag tur så har jag kanske råd med nya löparskor också! Men ska nog inte hoppas på för mycket...
 
Känner att jag behöver komma bort från stan, bort från alla knarkerbjudanden som ständigt haglar över en, bort från att ständigt hitta styrkan att säga "nej". Bort härifrån där pulver bara är ett snabbt telefonsamtal bort. Det har blivit alldeles för enkelt att få tag på numera... Nu har jag inte en bra, stabil och pålitlig kran längre. Jag har närmare tio.
 
Skrev till min gudmor på facebook, hon har tidigare sagt att jag får komma dit precis när jag vill så jag ska nog åka dit och hälsa på ett tag. Hon bor i skåne så längre bort från stan kan jag knappast komma utan att korsa det här landets gränser! Har ingen aning om hur länge jag stannar. Kanske en dag - kanske flera veckor. Det får jag se när jag kommer dit. Det är mycket som snurrar just nu. Hörs imorgon istället, ok? Puss på er alla fina <3

frukost!

Kategori: Övrigt



Ja jag äter på papperstallrikar för jag har äntligen insett att jag inte klarar av att hålla efter disken. haha så värdelös...

grinig som fan

Kategori: Ana/Mia

Vet inte varför jag har börjat bli på så sjukt dåligt humör i slutet av mina avtändningar? Hände aldrig förut.
Nu sitter jag typ och fräser och grinar om vartannat haha... Vill så jävla gärna ha en kebabrulle också! Vill vill vill VILL! Överväger det till o med... Men vi får se. Finns kladdkaka i kylen, glass i frysen och chokladsås i skafferiet också = det här kan bli farligt. Men jag ska försöka stå emot.
 
Nu ut på prommis med hunden och försökta tänka på nåt annat än onyttigheter.
 
På måndag ska jag gå och fixa gymkort så den här bloggen kommer förhoppningsvis börja handla lite mer om vikt och äs som var tanken när jag skapade den. Istället känns det som att knarkinläggen tagit över men nu när jag slutat med drogerna så ska det nog bli ändring på det.
 
 
Det känns för övrigt sjukt fel att jag kallar mig drogfri när jag förmodligen har massa rester av diverse substanser kvar i kroppen fortfarande.
 
 
 
 

Ingen sömn, ingen mat

Kategori: Övrigt

Men sova ska jag göra strax tänkte jag. Det blev fan ett bra sista race i alla fall, gick så sjukt bra att få i mig! Lyckades på första försöket majoriteten av gångerna och det var nog inte en enda fix som tog mer än en timme (kan sitta i upp emot 6-7 timmar ibland... helt galet, jag vet). Behövde inte ta ut och filtrera om för att lösningen var för blodig en enda gång! Sjukt nöjd chey :D haha
Den absolut sista fixen var dessutom en riktigt ordentlig jävel som satt så jääääkla fint! Allt på en gång bara direkt, så jävla bra avslut.
 
Underbart.
 
 
 
Fan jag saknar det redan :(

beslutet är fattat

Kategori: Övrigt

Det känns... Bra tror jag. Just nu känns det skönt men gissar på att det kommer vara lite blandade känslor framöver. Känner ett sorts lugn, och ro i själen på nåt sätt, svårt att förklara. Men det känns otroligt skönt att ha bestämt sig nu, visste ju att bara jag bestämmer mig för nåt så kommer det bli bra vilket alternativ jag än väljer, det är velandet och att inte veta hur jag ska göra som jag inte orkar med, det tär otroligt mycket. Men nu är det över. Beslutet är fattat - en gång för alla. Jag orkar inte förklara mer än så just nu. Kanske återkommer när insikten fått sjunka in lite mer. Tills dess fortsätter bloggen i vanlig ordning att informera er om helt ointressanta saker som händer i mitt liv.
Nu ska jag till exempel vila i sängen och kanske till och med sova en liten stund innan det är dags att ta ut hundarna. Godnatt!

att knarka eller att inte knarka

Kategori: Övrigt

Det är som vanligt frågan... Inte just nu för tillfället men för alltid. Ska jag sluta eller inte? Jag måste bestämma mig snart! Jag vet inte vad jag vill.

Fuck polisen!

Kategori: Övrigt

hets

Kategori: Ana/Mia

Jävla theralen. Äter som ett cp av skiten! Tog det igår för att kunna sova. Sovit grymt skönt så på det sättet var det ju nice men alltså jag kan inte ta det igen, sväller upp som en gris. Är i valet och kvalet om jag ska spy upp allt eller inte, tror jag ska försöka behålla det.
Blev propavan ikväll istället, hoppas jag kommer kunna somna. Men känner mig rätt trött så förhoppningsvis går det bra.
 
 

boring

Kategori: Övrigt

Fan vad tråkig min blogg har blivit, orkar nästan aldrig lägga till bilder till inläggen längre och glömmer hela tiden bort att uppdatera. Dags för en bloggpaus kanske för att få tillbaka motivationen? Har liksom inte motivation till nånting öht längre... Är det drogernas fel?

hoppsan

Kategori: Droger

Har visst glömt bort bloggen lite - förlåååååt! Haha
 
Men jag har varit på bröllop och grejer, sjungit i kyrkan (OMG trodde jag skulle dö men verkar ha överlevt!) o sånt shit.
Igår cyklade jag runt halva stan på en trasig cykeljävel för att leta en snubbe som hade tjack. Hittade han aldrig och såhär i efterhand så känns de väl lika bra.
Senare på kvällen när jag kom hem så fick jag kontakt med en snubbe som ska börja skicka tjo åt mig. Vetefan om de är bra eller inte så ska bara köpa en gubbe till att börja med. Billigt iaf, speciellt om man jämför med standardpriserna i den här stan. Varför bor man här egentligen? Haha

Prisar ingen jävla gud

Kategori: Övrigt

Typ alla andra verkar ju ha fått skatteåterbäringen idag - vars fan är mina pengar då??? Så jävla desperat efter pengar nu... Biljäveln är trasig, kommer kosta 2000:- att laga den. Och jag är PANK! Åh, ska jag prostituera mig eller börja sälja knark? ^^

.

Kategori: Övrigt

Josåatteh. Har så mycket och samtidigt ingenting att säga. Känner mig lite tom tror jag. Och enorm trött. Ska sova nu, känns som att jag skulle kunna sova i flera dygn!
 
Har ni haft en bra helg? Party eller lugnt?

jag är så knäpp

Kategori:

kan inte sova. kvällens ragg ligger och snarkar bredvid mig i sängen. ska nog ta en atarax så kanske ångesten släpper lite så jag kan andas. önskar att jag hade kvar xanor. får ingen jävla luft, jag måste sova nu måste få luft, måste kunna andas! panik.

möhippa

Kategori: Övrigt

Har inte riktigt tid med bloggen idag, möhippa pågår för fullt!
 
Åh och igår förresten... Satt och surrade och umgicks lite med en snubbe jag bara träffat en gång tidigare o sen mitt i allt så frågar han vad jag gjort på armen, som ju är full av blåmärken... Ser ju inte alls ut som sprutmärken och dessutom är det inte i armvecket utan på underarmen (=vanliga svenssson kopplar det inte till knark) men man kan väl säga att stämningen blev rätt jobbig när jag inte kunde förklara vad det var. Kom liksom inte på nån bra anledning, vad skulle jag ha sagt? Försökte att bara ignorera honom och byta samtalsämne hela tiden men det funkade inte så bra. Han bara fortsatte tjata och vägrade släppa det. Till slut gav han sig när han insåg att jag inte hade tänkt prata om det men jag märkte ju hur han fortsatte fundera som fan och undra ändå. Haha.
Jaja, han får väl tro vad han vill - några små blåmärken kan man ju ha fått från vad som helst. Blev långärmat resten av kvällen (vilket jag haft tidigare också men fick nåt infall att bada mitt i allt så tänkte att ingen skulle lägga märke till dom, dom håller ju på att försvinna ändå).
 
 
NU ska jag hoppa i duschen och sen skynda mig iväg. Hörs!