alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Jag vill dö.

Kategori: Psykiskt

Nu. Pang bom bara.
Jag gick från att vara glad o uppåt till att vilja ta livet av mig på ingen tid alls. Och nej jag har inte tagit några droger på evigheter (över en vecka alltså) så det är inte det som det handlar om.
Jag är fan psyk i skallen. Är fan inte normal men jag är precis tillräckligt normal för att fatta hur jävla onormal och sjuk jag är. Det är fan inte kul.

Jag saknar ljuset.

Kategori: Psykiskt

Klickade in mig på nån självmordssajt igårkväll och kollade runt där. Det känns så lockande på ett sätt men på ett annat sätt så vill jag inte alls dö! Jag vill bara inte leva längre... Svårt att förklara men det är så det känns.

Jävla kleptoman

Kategori: Droger

Vad är det för jävla stil egentligen? Sno hostmedicin från kylskåpet av en släkting. Fan jag borde verkligen skämmas. Och det gör jag också!
Men att se en flaska innehållandes etyl-morfin i form av Cocillan-etyfin i kylen när man befinner sig på botten gör att man får svårt att behärska sig...
Tog bara typ 80ml och flaskan var nästan full så borde inte märkas nånting om jag späder ut det med lite vatten. Fan fan fan vilken jävla idiot jag är. Vill verkligen inte göra så mot dom men jag kunde inte kontrollera mig.

Jaja hursomhelst. Etyl-morfin var riktigt nice. Hade dock behövt ha lite antihistaminer till hands för det kliade som satan överallt, mest på överkroppen och i hårbotten/halsen. Men var så mysig & mojsig så det var nästan bara skönt att ligga i sängen o klia sig och bara njuta. Det bästa av allt var jag inte ens blev det minsta illamående! Eller jo pyttelite ett tag, men det gick ganska snabbt över. Spydde iaf ingenting och det är jag otroligt glad över! Tog det igårkväll, rätt sent och jag kan bara säga att jag har nog aldrig någonsin sovit så bra som jag gjorde i natt! Inga problem att somna heller så klart. Det satt fortfarande i när jag vaknade så har gått omkring o varit lite småpåverkad första timmarna på jobbet, hehe... Lite sådär halvtrött/seg men på ett bra sätt! Inga problem, livet kändes enkelt.

Defenitivt värt att testa igen!


Nej nu ska jag sluta svamla här och försöka sussa (utan etyl-morfin - hur ska det gå?!)...






Puss!

A moment of weakness

Kategori: Kärlek

Vill bara dö, ta en stor jävla överdos av nånting och spruta in det rakt i venen.

Är less på allt, känslorna försvinner aldrig, vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte leva så här. Orkar inte sakna dig så här jävla mycket. Gråta i min ensamhet så fort ingen ser. Försöka vara stark och låtsas må bra utåt. Men egentligen vill man bara skrika rakt ut. Lägga sig ner på golvet och bara låta tårarna spruta.

Snälla jag orkar inte mer, släpp taget om mig eller så släpper jag taget om mig själv. Har försökt vara stark för länge nu, det blir ingen skillnad, ingenting blir bättre. Lika bra att släppa taget och försvinna.


Jag vet precis hur jag ska göra det. Planen är klar. Allt jag behöver göra är att bestämma mig. En gång för allla.

Sådärja.

Kategori: Psykiskt

Nu efter 1 stoooort glas vin + lite till mer så ska jag väl ändå kunna somna? Blir galen annars.


Fattar inte vad problemet är, natten mellan tis & ons så sov jag på tåget så inte konstigt att det knappt blev nån sömn då men efter 4 glas vin och 3 stora starköl så lyckades jag iaf sova två timmar. Dagen efter var jag såklart sjuuuukt trött och kändes som att jag kunde somna där jag stod men sen på kvällen när man ska gå o lägga sig så går de självklart inte. Låg och vände mig i sängen till vid 1-2 på natten (gick o lade mig kl 22) innan jag till slut lyckades somna. Vaknade 7 dagen efter och jobbade från halv 10 på morgonen till halv 9 på kvällen. Alltså 11 timmar. Jag som haft sommarlov i några veckor nu har ju vant mig att bara slöa och göra ingenting på dagarna (=glo tv, ligga i soffan, ligga i sängen o läsa nån bok, sitta vid datorn, ja ni fattar) så att inte få sitta ner på hela dagen utan ränna runt och göra en massa tog helt klart på krafterna. Var helt slutkörd när jag kom hem, satte mig i soffan och såg en film, american ganster som gick på 6an. Men jag höll på att somna så jävla trött var jag så vid 23-tiden gav jag upp och gick o lade mig i sängen för att sova.

Men tror ni jag kunde somna? Neeeejdå. Låg vaken till vid 2-3 tiden IGEN och var helt död när jag kom till jobbet efter 9 nån gång. Måste ha sett ut som ett vandrande lik, inte så bra intryck andra dagen jag är där. För jag vill ju verkligen göra ett bra jobb, jag vill vara bäst. Vet inte om de var för att jag var trött och inte orkade hålla borta tankarna men som grädden på moset så kunde jag inte sluta tänka på Mr X. Faaaaaaan kan han aldrig lämna min jävla hjärna nån gång?! Hur kan jag fortsätta sakna och älska han så jävla mycket när de gått så lång tid? Och efter allt han gjort mot mig?

Ja resultatet av att inte kunna hålla borta dom tankarna blev ju såklart att jag blev jävligt nere och bara kände för att börja storböla inne på cafét där jag jobbar. Men det gick ju såklart inte så det var bara till att bita ihop och tvinga tillbaka tårarna. Be strong.

Innan dagen var slut ville jag bara skjuta av mig skallen, så trött var jag.
Sen kommer jag hem, lägger mig i sängen och gråter över mina fötter som värker så in i helvete. Läsen lite ur min bok (Heroine av Unni Drougge, mkt bra men man blir sugen som fan på att skjuta i sig nåt när man läser den), äter middag och går sen o lägger mig i sängen igen och fortsätter läsa.

Ville verkligen somna tidigt ikväll eftersom jag är helt slut i både skallen & kroppen. Har inte sovit ordentligt på flera dagar. Men hur jag än försöker så går det inte!



Så jag såg ingen annan lösning än att ta till flaskan. Det är det enda som kan få mig att sova, har provat sleepingpills (melatonin) men de hjälpte inte ett dugg.
Jag vet att jag låter som en alkis men det är jag inte. Jag dricker inte ofta alls och absolut inte varje dag som alkisar gör. Men jag måste få sova. Jag pallar inte att vara vaken nå mer, jag blir galen! Måste få sova så kroppen får en chans att återhämta sig lite.


Nä nu har jag precis druckit upp det sista innehållet ur mitt glas så nu måste jag skynda mig att ta ut linserna och lägga mig i sängen så kanske jag kan somna...





Ska berätta mer om tågresan en annan gång, hände en del på den. Men det tar vi en annan dag.






Gonatt! Puss