alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Ångest

Kategori: Droger

Hur normal är man om man tar taxi mitt i natten för 1300:- för att åka och köpa knark? För att sen inte ha en aning om hur man ska ta sig tillbaka för pengarna är slut. Fy fan vad jävla dumt alltså! Går nog inte att få mer ångest än såhär...
 
Vad gjorde ni i helgen då? Förhoppningsvis nånting mindre galet va? ;)
 
 

the return of the fetto

Kategori: Övrigt

Jag har bara en sak att säga er: CHIPS. Fy fan alltså... Döda mig?
 
 
 
ångest.nu

Underbart bröllop!

Kategori: Ana/Mia

och klänningen satt helt perfekt dessutom ;)
Hade ju såklart ändå supermegaångest för att jag är alldeles för fet för att kunna ha en klänning i rätt strl MEN det kunde faktiskt ha varit värre.
Bruden var iaf superfin och festen efteråt var hur rolig som helst. Nu ska jag slå på ett avsnitt satc och sen hoppa i säng, ville bara göra en snabb update.
 
Puss på er!
 
 

FET FET FET FEEEEET!!

Kategori: Ana/Mia

Fy fan. Provade brudtärneklänningen igår och JAG FICK KNAPPT IGEN DEN! Vad faaaan liksom... Den satt perfekt för ett par månader sen vilket betyder att jag har gått upp i vikt (har slutat väga mig så har inte så stor koll på sånt längre). Usch vad hemskt. Och bröllopet är redan nu på lördag... Blir fan stenhård bantning fram till dess!
Kommer förmodligen inte hinna hända mycket men förhoppningsvis lite i alla fall. Jag dör. Varför ska jag vara så äcklig hela tiden? Orkar inteee...
 
Hur är det med er då? Gömmer ni er i vassen på stranden eller har ni varit duktigare än mig på att träna och äta rätt(=lite)?
 
 
The way it should be...
 
 
 
The way it is...
 
fast jag är såklart fetare än bruden på bilden. Men samma problem!
 

Skulle vilja ha...

Kategori: Ana/Mia

...en egen bloggdesign. Synd att jag inte vet hur man gör! Haha
 
På tal om ingenting så saknar jag ana nåt så fruktansvärt just nu! Att ha nånting att uppehålla hjärnan med, nåt att fokusera på och ett mål att nå. Men jag saknar inte den extrema ångesten jag fick av att äta, även om det bara var jättelite och egentligen ganska nyttigt.
Den matrelaterade ångesten sitter så klart kvar till stor del men det är ändå bättre än vad det en gång var.