alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Bergochdalbana

Kategori: Psykiskt

Livet är väldigt mycket upp och ner just nu. Ena stunden kan jag vara hyffsat glad och i nästa börja lipa. Nåja bättre än tidigare iaf då det bara var bottenlågt som gällde. Började med voxran idag, kanske är den som gör att jag i alla fall ibland kan känna mig, ja inte glad men något åt det hållet. Ska försöka sova nu, spännande att se om sömnproblemen kommer vara värre än vanligt med tanke på voxran. Sömnsvårigheter är ju en vanlig biverkning.
.
Nåväl, den som lever får se!
.
.
.

Ett "självmordsförsök" senare...

Kategori: Droger

Blev mer än 40mg. Tog 60mg. Plus en del benso. Hade tagit mer om inte N hindrat mig. Tydligen hade jag ringt till honom och han hade tagit taxi nästan 2mil till mig. Han var så fin. Höll om mig, strök mig i håret.
Men oj vad jag skäms såhär i efterhand... Blod över hela golvet. Rinnandes nerför armen. På täcket. Överallt. Var inte meningen att det skulle bli så djupt men metadon är ju smärtstillande så jag var liksom tvungen att ta i hårdare än vanligt för att det skulle kännas.
.
Jag ser inte riktigt på det här som ett självmordsförsök. Jag ville bara bli av med all ångest, all smärta. Få må bra ett litet tag. Sen om det behövdes en dödlig dos metadon för att uppnå det - so what? Jag pallade inte mer och brydde mig inte om ifall jag levde eller dog.
Det är ju inte riktigt ett självmordsförsök egentligen. Eller...?
.
Sova nu. Så sjukt jäkla trött fast jag sovit nästan hela dagen... Ingen energi till nåt. Orkar inte trappa ner medicinen mer! Det går inte, jag kommer inte överleva det. Knappt så jag orkar med allt som det är nu.
.
.
.
Godnatt!

Experiment

Kategori: Droger

Jag har ingen tolerans mot opiater. En lämplig nybörjardos metadon är väl ca 10mg IV (intravenöst). Väldigt lätt att överdosera den drogen tydligen. Finns ett dödsfall registrerat på 40mg.
Så eftersom livet känns allmänt kasst och jävligt just nu har jag precis tagit 40mg. Så nu får vi väl se om jag överlever natten eller inte! Är såklart ensam hemma och ingen vet om min plan.
Jag tror hursomhelst att jag kommer överleva. Update imorgon om jag är vid liv! Aight?
.

Love at first rush

Kategori: Droger

Opiater. Kärlek.
.
Jag måste lägga ner dom, ha ett uppehåll på iaf några veckor. Kan inte fortsätta som jag gör nu, då kommer jag snart vara fast.
.
Har en sub liggandes i lådan. Ska byta den mot morfin idag. Sen efter det får det vara färdigknarkat för ett tag. Måste fan skärpa mig - det här håller inte i längden!
.
.
.
.

Trötter

Kategori: Övrigt

Har varit så himla trött dom här dagarna! Men har ändå fått gjort en del av allt jag måste och borde. Idag har jag t.ex. äntligen fått tummen ur röven och postat in ansökan om verkställighet av skadestånd till kronofogden. Så jag kanske får mina pengar någon gång. Men jag får väl se vad som händer nu. Kan iaf inte göra mer. Jag HADE kunnat göra mer eller iaf göra nånting fortare så jag hade haft större chans att få mina pengar. Men det är försent för att tänka så nu. Jag kan inte ändra på det som har varit utan jag klappar mig själv på axeln istället för att jag iaf tagit tag i det nu.
.
.
.
Nästa projekt blir dagens sista; nämligen att gå och sova och försöka somna i tid. Alltså nu, helst nyss! Godnatt på er 

I'm such a cry baby

Kategori: Psykiskt

Började lipa idag hos terapeuten igen. Det börjar bli lite av en vana nu. Usch, jobbigt. Men det är väl nyttigt antar jag... All djävulskap som jag jobbat så hårt med att trycka undan så länge måste fram. Ibland känns det som att jag hellre vill dö än dra upp allt i ljuset och bearbeta det. Men jag ska tamigfan ta mig igenom det här! Det är nu eller aldrig som gäller. Kämpa.
.
.

HAPPY!

Kategori: Psykiskt

Idag är jag glad och lycklig! Hur länge sen var det inte jag var det senast? Helt underbar känsla 
Kan det kanske bero på att metadonet jag tog i natt vid 1-tiden fortfarande sitter kvar? Mycket möjligt. Hursomhelst så ska jag ta vara på tillfället och ta tag i att städa, tvätta och diska!
.
.
.
.
Har varit ute med hunden i det underbara vädret också. Och imorgon ska vi ta med oss en kaffetermos och åka ut i skogen och vara där lääääänge och bara steka i solen! Jag längtar. Livet leker idag. Jag mår bra - hur är det ens möjligt?
Jag älskar våren!

Metadon

Kategori: Droger

Tog metadon igårkväll. Eller typ i natt. Kändes ungefär som att ha hittat hem! Helt otroligt. Har tagit det en gång tidigare också men då var det lågdos och kändes inte alls såhär. En drog jag lätt skulle kunna fastna i och ta varje dag!
.
.
.
.
.
Får berätta mer imorgon, är så hiskeligt trött nu, ska bara dö i soffan till nån film ikväll. Hoppas ni får en fin lördagkväll allihopa! Och ni som festar ikväll - simma lugnt! ;)

sick sick sick

Kategori: Övrigt

Varför är jag sjuk hela tiden? Har varit sjuk nästan konstant sen nyår nu! Börjar bli less...
Så jävla trött också. Orkar inte göra nånting alls. Inte städa. Inte diska. Inte laga mat. Men hungrig är jag. Fy fan vad hungrig jag är! Har lagt ätstörningarna åt sidan ett tag nu, jag kan faktiskt göra det hur sjukt det än låter. Det ligger ju såklart alltid och gnager där i bakhuvudet men jag kan iaf trycka bort det och äta normalt ändå. Vilket jag måste nu om jag ska bli frisk... Dumma dumma förkylning!

Feber

Kategori: Övrigt

Gick på stan idag med bror & syster för att köpa nya jeans till bror. Men se det gick inge vidare! Fick en massa febersvettningar och mådde allmänt kasst så var tvungen gå på apoteket och köpa panodil och en vitaminwell. Blev lite bättre efter en stund. Lagom till vi skulle åka hem typ...
Sen gick vi på carlings där ett gammalt "ragg" eller vad man ska kalla det till mig jobbade. Har fått hans nr för eeeeevigheter sen men inte vågat ringa haha. Kul att träffa på han när man är febersvettig och allmänt sunkig, äcklig och ofräsch. Nåja. Jag hoppas att han inte kände igen mig.
.
Fick mig iaf typ en timmes promenad idag, först med hunden och sen in till stan. Helt okej med tanke på att jag är sjuk. Borde egentligen inte vara ute o röra på mig alls så jag blir frisk nån jäkla gång... Men imorgon är jag ledig från hundvaktandet så då ska jag väl lyckas hålla mig stilla inomhus hela dagen.
.
.
Förresten så började jag käka mina järntabletter igår, hoppas verkligen att dom hjälper och ger mig lite mer energi :) vill börja komma igång och gå låååånga promenader med hunden varje dag! Men orken tryter...
Vill för övrigt helst sluta med sertralin också, även om jag vet att dom är anledningen till att jag faktiskt inte vill dö. Men biverkningarna alltså... Usch. Men kommer ändå inte våga sluta med dom öht. Sist jag glömde ta dom i två dagar så blev jag nämligen väldigt självmordsugen... Det var inte bara lite lösa planer utan jag hade verkligen bestämt mig för att jag ville dö. Skulle bara vänta ett par dagar tills jag kom hem innan jag gjorde det. Men som tur var hade medicinen börjat verka igen då så jag gjorde det aldrig (uppenbarligen). Men fan vad rädd jag är att sluta med dom! Kommer typ måsta vara inlagd den perioden.
.
Nej nu skenade tankarna iväg lite, är ju inte aktuellt ännu. Även om jag skulle vilja det...
.
.
Ska lägga mig och slappa lite nu, take care! 
.
.
.
.

Typ såhär känner jag mig när jag är sjuk haha