alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Beslutet

Kategori: Droger

Kommer ni ihåg att jag lovade att berätta om ett ganska stort beslut jag tagit? Here it comes...
 
JAG HAR SLUTAT KNARKA!
Eller ja, jag ska ha en lång jävla paus iaf. Sluta för evigt kommer jag nog aldrig säga att jag ska göra ;)  Och ja jag vet att jag har sagt det förr men nu är det på riktigt. Jag har slutat umgås med alla jag känner som knarkar och det känns så jävla skönt! Är så less på det livet och alla människor i det. Saknar det inte det minsta och idag är det 5 veckor sen jag tog min sista sil. Någonsin! För jo, det har jag också bestämt mig för. Att sluta med sprutorna, inte bara ha en längre paus utan för alltid. Hade kvar säkert 150 sprutor och kanyler men gav bort alla till min kran + två vågar. Alla använda verktyg samt ziplockpåsar, lösningskoppar och annat har jag SLÄNGT! Nu finns det inget knarkrelaterat kvar hemma hos mig, till och med kartongerna som jag fick när jag beställde verktygen är kastade.
Ni anar inte hur många gånger jag hann ångra mig fram o tillbaka innan jag tog steget och gjorde mig av med allting! Haha... Tankar som "men tänk OM jag nån gång kommer vilja skjuta igen då är det ju onödigt att bara ge bort alla rena fräscha verktyg bara sådär"
Men skulle det nu bli så så kan jag ju faktiskt bara skaffa nya. Men det kommer inte hända! 
EN knarkrelaterad grej har jag faktiskt kvar hemma... En våg. Tänker att om jag skulle vilja ta igen så är det jäkligt bra att ha faktiskt. Så att man doserar rätt. Det är ju lite av en säkerhetsgrej... Men funderar på att ge bort den också, vad tror ni?
 
Tänk alltså, jag kommer aldrig nånsin mer ha armar som ser ut såhär:
 
 


 
 
 
Och nej - min arm är inte sådär fet egentligen... Hade råkat skjuta lite av en lösning med dolc utanför så den blev helt uppsvälld, kunde inte ens räta ut den ordentligt.

.

Kategori: Psykiskt

Blev en rätt rejäl dipp igår... Orkar inte. Kanske borde börja med antideppen igen?
 


Värdelös

Kategori: Psykiskt

Jag är så jävla dålig. Sämst i hela världen. Allt jag gör blir fel, kan ju fan inte göra nånting rätt. Blir så less, orkar inte med mig själv. Värt att ens finnas till? Orkar inte känna mig såhär dålig hela tiden. O r k a r  i n t e !
 
Minsta lilla grej jag gör fel eller råkar glömma får mig att känna mig som den sämsta människan i världshistorien och jag vill typ slå mig själv och undrar hur jag kan vara så jävla dum. Ska det alltid vara såhär?
 
 
 
 
Blir nog bäst om jag bara tar o kvällsrastar hunden nu och sen sväljer tillräckligt många stilnoct för att jag garanterat ska däcka. Inte bara en som i vanliga fall. Eller två. Behöver många, mycket, mest!
Godnatt, hoppas på att kanske slippa vakna imorgon men sån tur existerar ju inte...

seo8gjklcghjk

Kategori: Psykiskt

ÅÅH ORKAR INTE!!! Så jävla less på livet! Down down down...
 
Har börjar bli lite rädd för mina down-perioder för jag verkar inte längre kunna "vänta och se" och hålla ut tills det blir bättre. Även om jag vet att det blir det.
Jag känner bara för att gå o ta livet av mig direkt och det känns som att det bara är en tidsfråga innan det faktiskt kommer hända. Känns inte så avlägset som det på nåt sätt ändå varit förut. Det är som att det inte känns som en lika stor grej längre. Som att det kan "råka" hända vid nästa ångestattack.
Och det skrämmer mig i dom ljusa stunderna! Jag vill ju inte ha det såhär, jag vill må bra - alltid. Och inte behöva vara rädd för att ta ett dumt beslut. Men jag är livrädd för att få hjälp. För jag vet att det enda sättet som skulle kunna garantera att jag inte gjorde det är inläggning - och det vill jag verkligen inte! Det är seriöst det värsta jag varit med om i hela mitt liv, fy helvete...
 
Usch så många tankar som snurrar fort fort i hjärnan nu. Är nog mest bara trött. Och irriterad, förbannad. På så mycket. Jag måste ta tag i en massa som jag inte orkar.
 
Förlåt att det blev ett så virrigt inlägg. Kan inte riktigt tänka klart just nu. Eller nånsin
 
 

orkar inte...

Kategori: Övrigt

...förklara ens. Allt är bara kaos! Vill att allt ska bli som förr igen, önskar så att jag aldrig träffat dig ens.

wtf?

Kategori: Övrigt

Är de bara för mig som bloggen ser helknas ut? Vet inte vad som hände riktigt...

Maximum kick, no sugar

Kategori: Droger

Och det första jag tänker på när jag hör den frasen är såklart att skjuta amfetamin... Men nej just nu är det pepsi max jag dricker, har varit helt galet trött sen jag vaknade så det behövdes! Och som tur var så hade jag kvar nästan en hel halvlitersflaska som jag bara tog nån klunk från igår och sen glömde bort i kylen.
Köpte även den nya fun light som är sötad med stevia igår. Kunde inte bestämma mig för vilken smak jag skulle ta så jag köpte alla tre haha... Tänkte att det är ju sånt som kommer gå åt ändå, kalorifritt och utan aspartam :) Smakade blackberry/blueberry och den var riktigt god! Hett tips.
 
  vs  

God morgon!

Kategori: Övrigt

Ligger i sängen o dricker morgonkaffet, lovely <3
Ska snart ut med hundarna och sen iväg till stallet tror jag.

Sorry för kass uppdatering senaste tiden, men sitter aldrig vid datorn så när jag väl bloggar blir de såna här korta, tråkiga inlägg utan bilder för jag skriver från mobilen.
Förhoppningsvis ska jag väl ta o skärpa till mig snart... ;)



Puss!

är ni kvar? <3

Kategori: Övrigt

Har inte haft tillgång till internet på en vecka så inte kunnat blogga här. Hoppas ni inte gett upp hoppet, imorgon kommer jag förhoppningsvis ha tid och ork att knåpa ihop ett riktigt inlägg.
Ha det bäst till dess sötisar! Pusssss

sömnlös

Kategori: Övrigt

bloggar från mobilen så blir ett kort inlägg utan bilder.
 
länge sen jag varit vaken såhär länge på natten utan anledning nu. Trodde av ngn dun anledning att dom dagarna var över... men icket! för rastlös för att kunna ligga o försöka somna och för trött för att göra nåt konstruktivt. jävla helvetes förbannade ångest, VARFÖR VAR DU TVUNGEN ATT KOMMA TILLBAKA???

Fuck.

Kategori: Psykiskt

Hade nästan glömt bort hur det känns. En ångestattack. Det var så länge sen som jag fick en riktig nu. Men påmind blev man - wihoo! Nej. Snarare buhuu...
Varför nu??
 

Orkar inte. Ska se senaste avsnitten av weeds i ett försök att distrahera mig från rakblad o annat dumt.
 
Har förresten inte glömt bort att jag lovade berätta för er om en grej när jag blivit frisk men är fortfarande förkyld så ni får vänta ett tag till, orkar bara skriva korta små updates i nuläget. Hoppas ni mår bra, hörs snart!
 
 
Puss

Dagens

Kategori: Övrigt

- Tvätta
- duscha
- packa
- åka på jysk o köpa ett bord åt syrran
- åka till syrran
- käka middag
- göra oss i ordning
- förfesta
- gå ut
 
 
Bäst jag sätter igång nu då! Får inte glömma att ta med mig alla hostmediciner o sånt. Kommer avlida annars...
 
 

.

Kategori: Övrigt

Sjuuuuuuk! Har varit det i en halv evighet nu känns det som. Har en ganska stor grej att berätta för er men är alldeles för febrig och dålig för att skriva om det nu.
Varit på sjukan idag och lämnat massa prover och fått recept på hostmedicin - cocillana! Yeeey :D Haha fast alltså nej jag tänker inte missbruka den även om det hade varit nice att få vara lite moffad nån kväll. Men sånt jag får på recept tar jag alltid endast som jag ska. I strikt mediciniskt syfte.
 
Helt galet att inte hostmediciner går på högkostnadsskyddet för övrigt, what's up with that??
 
 
Nu vet ni iaf varför jag varit så off senaste tiden, helt och hållet förkylningens fel. Men jag lovar att uppdatera när jag är frisk igen och då ska ni få veta om ett för mig ganska stort beslut jag tagit! Hörs då