alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

fail.

Kategori: Övrigt

Så i onsdags. Det hade liksom varit okej att dricka några glas vin och sen ta en stilnoct och lägga sig i sängen och gunga iväg in i sömnen. Men blev det så? Nä.
Skulle ju såklart hälla i mig flera vinglas på sängkanten. Sen ville jag ju bli lite snurrig av stilnocten så tyckte inte det räckte med en. Dealade med mig själv och kom fram till att jag fick ta en och en halv. Fast med tanke på att jag inte tagit stilnoct eller några andra sömnpiller heller för den delen på över ett år och jag Dessutom hade hällt i mig massa alkohol så hade det gott och väl räckt med en egentligen...
Hursomhelst, tog mina 1,5 tabletter och gick o borstade tänderna och lallade på. Efter tio minuter tyckte jag att jag inte hade blivit minsta snurrig så jag tog den andra halvan också.
Sen fick jag stora problem med balansen, att stå eller gå utan att hålla i sig i nånting var totalt omöjligt.
"Men jag var ju fortfarande helt klar i huvudet", kände mig inte alls påverkad. Förutom att allt var så jävla suddigt, försöka läsa nånting typ i telefonen gick ju inte alls, allt bara flöt ihop och blev ett blurrigt svartvitt moln.
Men neeeeej jag var ju inte aaaaalls påverkad! Bäst att ta en till tablett. Efter det kommer jag inte ihåg så mycket. Men jag vaknade upp i sängen dagen efter med mina högsta högklackade partypumps på mig. Och en sexig bh. Inget annat.
Tror inte jag vill veta vad jag pysslat med.
Skulle ha varit hundvakt på torsdagen men hade inte vaknat när han kom och skulle lämna hunden på morgonen så han fick åka hem igen och lämna den ensam hela dagen... och kom förmodligen försent till jobbet dessutom. Så JÄVLA pinsamt.
 
 
Men men shit happens och nu sitter jag i soffan, kollar på grand prix küren (hästdressyr) från tidigare idag som jag missade och dricker ett, ja precis, ett glas vin.

bleh

Kategori: Övrigt

Har väl mått ungefär som jag förtjänat idag. Då är det extra roligt att komma på att man har kvällsjour i stallet... Men men jag överlevde ju det också.
Kanske orkar berätta mer om gårkvällen imorgon, nu ska jag sova! Natti 😴

lite påverkad

Kategori: Övrigt

Borde inte blogga när jag är onykter men vad fan, det verkar vara en av få gånger jag faktiskt kommer mig för att göra det.
Älskar vin, vin passar mig så bra. Älska spontana vinkvällar!
Nu ska jag sova och unna mig stilnoct. På nåt sjukt sätt gillar jag liksom känslan av att svälja ner sömnpiller med alkohol, rockstargrej typ hahaha... töntigt va?
 
I alla fall. Höll på leta mina stilnoct på golvet och så hittar jag den här:
 
 
 
...snacka om partypooper.
 
 
 
 
 
Update:
bara ett par minuter senare sa det SPLASH och så hade jag spillt vinglaset över hela jävla väggen. Jag är så jävla smidig så det är inte sant alltså!
 
 
Nu börjar stilnoctdimman infinna sig så dags att lägga sig och njuta lite innan man däckar. Godnatt på er! 

vin vin vin

Kategori: Övrigt

Ett par kompisar skulle komma över ikväll och så ska vi laga middag tllsammans. Den ena skulle gå förbi systemet och köpa med sig en vinbox - wihuu! Blir nog mys. Verkar ha gett upp mitt nyktra liv helt nu? Hehe... Eller buhu eller JIPPIE eller ja jag vet fan inte. Ambivalens.
Men nu ska jag först åka förbi apoteket och hämta ut avmaskningsmedel till hästen, sen åka till stallet och fixa klart. Kanske ta en promenad med finpoan så hon får röra sig efter ridpasset igår.
 
Pusshej eller nåt

fail?

Kategori: Övrigt

 
Efter att ha hållit mig undan helt och hållet från både imovane, stilnoct, gabapentin och liknande i över ett år så har jag nu gett upp och givit efter. Känns lite som ett misslyckande men oj vad skönt att kunna somna när man vill...

besviken

Kategori: Övrigt

Jag skulle ju inte ha några förväntningar på concertan för att inte bli besviken. Men alltså klart jag ändå har haft det. Och nu är jag besviken. Hade som ändå nån tanke på att det skulle bli en wow-känsla när jag började med dom, att jag skulle få ork att vända hela mitt liv.
Och så bara... blah. Fick liksom bättre effekt av voxra när jag gick på den. Har höjt dosen förra veckan och visst känner jag väl av den lite grann men inte som jag hade velat.
 
/besviken gnällig tjej