alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Kärlek

Begravning på fredag. Måste komma ihåg att köpa vattenfast mascara. Och nya svarta kläder jag kan ha på mig. Allt jag har hemma är bara fult.

Love hurts

Kategori: Kärlek

Only once in your life you find someone who can completely turn your world around.



Kommer aldrig någonsin älska någon som jag älskade (älskar) dig.

.

Kategori: Kärlek

Du får inte vara död, jag älskar dig för mycket! Snälla lämna mig inte här, jag vill bara vara med dig... Du är det enda som betyder något! Det enda som spelade någon roll i min värld. Så varför stanna kvar i den här världen nu när du är borta? Finns ingen mening.

JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!
Ses vi snart igen? Väntar du på mig på andra sidan? Jag önskar jag hade svaren på alla frågor som snurrar i mitt huvud...

Helvete helvete helvete

Kategori: Kärlek

Jag vill dö. Jag vill inte leva mer när inte du är här.

Hade jag varit helt säker på att vi skulle få vara tillsammans igen om jag bara dog så skulle jag inte tveka en sekund. Då skulle jag varit död för länge sen.
Men jag vet ju inte. Så jag kanske måste chansa. Vad har jag att förlora? Mitt liv är inte värt ett jävla piss utan dig!

Jag vet vad ni tycker. Att jag är helt jävla dum i huvudet som överväger att ta livet av mig pga av en jävla karl. Men ni fattar inte. Ni fattar ingenting era jävla losers! Jag har varit kär förut, jag har älskat förut men inte så här. Det här är nåt helt annat! Sån här kärlek får man bara uppleva en gång i livet. Och hur ska jag nånsin kunna leva tillsammans med någon annan när jag älskar dig så oändligt mycket mer?


Jag vet inte vad jag ska göra............

Onsdag

Kategori: Droger

Självklart så hann ju de jävla paketet med mitt roliga pulver inte komma till i fredags!!! Måttligt irriterad man blev... Så istället så fick jag en impuls och åkte tvärs över landet för att knarka! Haha jag är fan störd på riktigt. Nej men jag träffade massa underbara människor, både nya & gamla ansikten och jag hade väldigt roligt :)
Testade nåt nytt också, 6-apb. Väldigt... intressant och annorlunda! Måste testa de fler gånger innan jag kan bestämma mig riktigt vad jag tycker om de. Förutom de så blev de en jävla massa meph & tjack. Uuuuuuuuunderbart! I kind of love it!

Nu har jag varit helt drogfri sen i söndagskväll så känner att de är dags igen! Får se om de blir lite tjo & tjim ikväll, vem vet liksom? ;D



Höhö



Bara svammel i detta inlägg alltså!

Knaaaaaart!

Kategori: Droger

På fredag blir det såååå nice! Då kör vi, all in. Mera knaaaart åt folket :D
Bara det nu hinner komma till dess annars blir jag väldigt ledsen ;(

Mr X

Kategori: Kärlek

Nästa vecka på onsdag. Den 10:e november. Det är då du kommer ut. Jag vet inte vad jag känner om det. Jag borde vara rädd & orolig. But the truth is - I've missed you. Like hell. Vill bara att du ska hålla om mig. Få mig att känna mig trygg. Well, that ain't gonna happen.

Sov hos Mr Z igen i lördags. Vi låg bara och pratade och han höll om mig tills vi somnade båda två. Det var mysigt men samtidigt som det kändes som den naturligaste saken i världen så kändes de bara så fel. För jag har fortfarande känslor för Mr X. Jag kommer nog aldrig att komma över honom helt heller. Och jag kommer aldrig någonsin att bli lika kär igen. Sån där kärlek får man bara uppleva en gång i livet. Syns att det skulle sluta som det gjorde. Jävligt synd.
Fuck...