alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Svar på kommentar

Kategori: Psykiskt

Kommentarer
Postat av: Ida

Du är inte ensam och du kan vara stark tro på dig själv.. Livet blir nästan aldrig som man hoppats men den som kan göra det bättre är du själv.
Det kan kännas totalt hopplöst och meningslöst men det kommer vara värt att kämpa, jag lovar!
Låt inte dysterheten ta över du är värd såå mycket mer!!

Kram :)

2010-08-08 @ 22:59:08



Tack så mycket för den gulliga kommentaren!
Jag vet att jag kanske borde "rycka upp mig" och ta tag i mitt liv innan det är för sent men samtidigt så är det nog inte riktigt så farligt som jag får det att framstå som i bloggen. Den här bloggen har jag ju just för att skriva av mig när jag känner mig nere och kunna vädra alla mina tankar fritt vilket gör att det mest är dom negativa sakerna jag skriver här. Har en annan blogg (som alla mina vänner känner till, min "officiella" blogg) där jag skriver mer "normalt" och om alla positiva saker som händer. Men där måste jag ju hålla uppe fasaden om att "allt är bra" eftersom mina vänner och andra jag känner som sagt läser där. Därför skaffade jag den här bloggen - för att få ut allt annat också som jag inte kan skriva i vanliga bloggen.
Jag menar inte att jag överdriver eller hittar på nånting i den här bloggen - absolut inte! Allting som står här kommer direkt från hjärtat. Jag menar bara att det kan verka som att det kanske är värre än det egentligen är när allt det dåliga inte är utblandat med en massa positiva saker också.

Luddigt svar med mycket text men jag hoppas ni förstår vad jag menar :)



Take care! Puss

Ajaj

Kategori: Droger

Tror jag råkade punktera venen idag på lunchen när jag skulle skjuta in lite tjack i blodet... Klantigt! Inte speciellt skönt heller, blir nog av vila den armen från fler nålstick ett tag framöver. Problemet är att andra armvecket också hade behövt en paus... Kanske får börja sticka i underarmen istället? Har aldrig gjort det så känns lite läskigt. Kanske bara letar upp en annan ven i armvecket och slutar sticka i samma hela tiden :P

Nä nu måste jag göra lite skolarbete! Hörs!






Puss

Underbart

Kategori: Droger

Idag landade ett brev i mitt brevinkast innehållandes 1,1gram amfetamin! = HAPPY ME !
Hade tänkt att jag skulle vänta till på fredag med att testa de men tror ni jag kunde hålla mig? Icket! Haha... Men jag tog bara pyttelite, typ 70-90mg eller nåt i den stilen. Fram med shotglasen, blanda lite pulver med ett par ml vatten, sug in i pumpen, på med kanylen och SMACK in i armen! Underbart fast jag tog så lite. Inte mycket till rus dock. Tror jag ska dra i mig lite över 100mg innan jag åker till skolan imorgon bitti. Kanske... Jag får se. Borde egentligen spara till helgen. Meeeeen.... Jag behöver banta och de går så saaatans mycket lättare med lite tjack i blodet!
Beslutsångest! Haha aja, får se vad de blir :)

Nu sova! (eller försöka iaf...)

Off to paaaarteey!

Kategori: Droger

Dock bara alkohol ikväll MEN nästa helg - då jävlar! Då blir det både amfetamiiiiiin, mephedrone OCH methylone! Längta längta längta! Sjukt länge sen lite amfetamin fick äntra mitt blodomlopp.

So true...

Kategori: Droger

Verkligheten är till för människor som inte kan hantera droger.

Knart knart knart

Kategori: Droger

Så fort lönen kommer in på kontot så ska de handlas knaaaaaart! Åh vill ha nu... Så himla frustrerande att ha en massa pumpar & kanyler men inget knart hemma!
Men bara en vecka kvar nu, sen ska jag må bra. Åh vad jag längtar....
Över en vecka sen nu som något roligt pulver fick skjutas in i mitt blod.



 

Fan det här som skulle bli en pro ana blogg och så skriver jag bara om knark? Sanningen är den att jag är en värdelös anorektiker. Allt är bara en bluff, egentligen så är jag ett jävla fetto. Fan vad jag hatar det. Funderar på att köra en amfetaminbantningskur och gå ner lite över 10kg på två veckor.

Hjälp

Kategori: Psykiskt

Jag är så rädd, snälla hjälp mig.





Lämna mig i fred, jag klarar mig själv!