alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Övrigt

Så var det det här med uppdateringsfrekvensen igen då... Kass. Kanske lika bra att skrota bloggen snart om jag inte lyckas få till nån ändring på det här?

.

Kategori: Psykiskt

Satt/halvlåg i soffan. Blev trött så tänkte gå och lägga mig. Kändes sjuuuukt jobbigt att bära in tekoppen till köket men jag gjorde det och sen diskade jag bort all disk och torkade spisen, diskbänken och köksbordet i samma veva. Fick städryck såhär mitt i natten. Sneglade på dammsugaren också men insåg att mina grannar förmodligen skulle hata mig för evigt så jag gav upp ilet för idag. Nu blir det sängen nästa! Imorgon har jag möte på psyk. Med min nya psykolog. Eller min ptp-psykolog snarare. Det är typ same shit fast hon har ingen legitimation. Än. Trodde att nyutbildad = oerfaren-och-inte-speciellt-bra men det visade sig dock att nyutbildad = oförstörd, engagerad och villig att göra ett bra jobb. Fuck.
Och ännu mer Fuck - kom precis på att jag hade läxa till nästa gång också men den har jag såklart inte gjort. Och nu har jag 7 timmar på mig innan jag ska vara där. Verkar som att sömnen får vänta lite till...