alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

.

Kategori: Övrigt

Varit och simmat idag. Badhus, eller egentligen att öht visa mig i bikini är min absolut största skräck i livet men det är riktigt bra träning så jag gör det ändå. Dom flesta som är på motionssim är ju ändå tjockisar så det känns rätt skönt haha...
 
 
Kaloriintaget ligger på ca 1020 kcal och har förbrukat runt 300 kcal idag. Inte bra men inte jättedåligt heller. Hade kunnat vara så mycket värre.
 
 
Fick karlbesök sent igårkväll och han stannade ända till kl 17 idag. Men blev ju inget ligga eftersom jag har mens, trist ;) men bra att han får hållas lite... Haha
 
Nu är jag dock sjukt trött, blev ungefär 3 timmars sömn i natt så ska försöka gå och lägga mig och sova nu. Ska bara träna lite på koreografin vi började med på magdansen i tisdags. Godnatt!
 
 

.

Kategori: Övrigt

Hej på er!
 
Har städat idag för ska få karlbesök lite senare ;) hehe... Men först ska ett par kompisar komma hit och fika från kakan som jag bakade förra veckan. Dom är på väg hit nu så hinner bara göra en snabb update här.
 
Det har varit typ snöstorm hela dagen så hade först bara tänkt gå en jättekort rastrunda med hunden men när jag väl var ute bestämde jag mig för att det var lika bra att gå en långprommis ändå. Var helt sjöblöt när jag var hemma igen! Men skönt var det.
 
Har ätit en wrap med kyckling, tomat, gurka, rödlök, banan, ananas och guacemole till frukost/lunch och sen har jag druckit en naturdiet till middag. Det får räcka för idag. Kanske äter en grapefrukt medans dom andra fikar bara för att slippa suget och kunna hålla mig från att ta en bit själv... Skulle vara jävligt trist om den här dagen slutade med hets istället. Det går fan inte, kan ju inte vara uppsvälld när jag ska träffa Mr A. Är nog fet och ful och äcklig som det är.
 
 
Nu måste jag sluta skriva innan dom kommer men hörs senare, puss!
 
 
Oh those legs 

Hemma igen

Kategori: Övrigt

Ligger i soffan och surplar på en naturdiet smoothie. Sådär härligt trött och slut efter dansen. Ska bara ta en dusch nu och sen soooova, hoppas jag kommer kunna somna om inte alltför många timmar.
 
Godnatt<3

dansa, inte pausa

Kategori: Övrigt

Ska strax åka iväg och träna med några vänner, vi ska på orientalisk dans! Eller magdans som det också kallas :)
Tidigare idag så var jag ute och gick med hunden i två timmar fast jag var galet trött - duktigt!
Igårkväll var jag dessutom ut och joggade en kvällsrunda fast jag var sjukt trött och hade håll under hela rundan. Fort gick det definitivt inte men ni vet... It doesn't matter how slow you go as long as you don't stop!
 
Ändå rätt nöjd med dagens motion. Dagens matintag var ju dock inte lika bra... Fy fan. Men men, har inte världsmycket ångest över det för jag vet att jag kommer att ta igen det sen.
 
 
En annan bra sak är att jag fick min mens idag! Brukar inte direkt vara glad när den kommer i vanliga fall men den var 4 dagar försenad den här gången så jag hann bli lite orolig att jag var på tjocken där ett tag haha... Skönt att veta att det inte var så.
 
 
Nu ska jag byta om till träningskläder och sen åka på dansen, hörs en annan gång! Puss
 
 
 

Aj aj aj

Kategori: Övrigt

Var på sjukan och skulle lämna blodprover idag. Det gick ju sådär kan man säga. Dom stack mig 8 gånger i både armarna och handen innan dom gav upp. Jag skulle få boka en ny tid och komma tillbaka en annan gång.
Det ser förjävligt ut. Ungefär som när jag snöat in på tjack och sitter o försöker skjuta i mig i flera timmar.
 
Men alltså seriöst, jag har inte skjutit i mig nånting på över ett halvår - mina vener är i bättre skick än dom varit på väldigt länge. Så vad är problemet?? Hade fan gjort det bättre själv. Var sugen på att bara slita åt mig nålen och säga "men här, låt mig göra det" men så kan man ju inte riktigt göra. Men jag kan garantera att jag hade lyckats träffa en, kanske till o med på första försöket.
 
Var sjukt knarksugen igår för övrigt. Det gjorde att jag bestämde att det nog vore bäst om jag var drogfri ett halvår till. När suget försvunnit på riktigt kan jag börja om igen!
 
 

Piggelin

Kategori: Övrigt

Fick ett litet energiryck idag - äntligen!! Började ta järntabletterna och b-vitaminerna igår, kan ju omöjligt ge effekt redan men kanske är psykiskt? Happy är jag hursomhelst!
Använde energin till att diska undan flera dagars disk som jag inte haft ork att ta tag i tidigare samt bakade en kaka, vem fan som nu ska äta upp den? Haha... Ibland tänker jag inte så långt alltså. Men jag fyller ju år snart, kanske får ha den i frysen till dess.
 
 
 
Papi fyller 70 på söndag så ska åka upp dit över helgen = jag kommer förmodligen inte kunna blogga nånting. Men vi hörs på måndag igen! Puss

Lösningen!

Kategori: Övrigt

Åh varför har jag inte tänkt på de förut? Jag har ju slutat ta både järntabletterna och b-vitaminerna, kan ju vara därför jag varit så sjukt trött senaste tiden! Ska börja om med dom och se om det hjälper. Hoppas det så kanske jag slipper börja äta voxran igen.
För jag orkar verkligen inte ha de såhär, de går inte. Måste träna, träna, träna! Men har ingen energi till det, helt omöjligt. Orkar knappt gå ut med hunden.
 
Hade ju tid på vc i tisdags för att lämna blodprover så dom fick kolla järnvärdet igen men glömde helt bort det... Kom på det kl 7 på morgonen och jag skulle vara där 8.50 så egentligen hade jag kunnat gå dit men var så gud förbannat trött så det gick bara inte! Sov istället. Har inte ringt upp dit, ska göra de imorgon. Måste ringa o avboka klipptiden också, har inte råd den här månaden. För mycket jävla utgifter. Fan. Vill vara rik. Ska skaffa mig en sugardaddy eller nåt. Vet ni av nån så kan ni ju hänvisa dom till mig, tack på förhand.
 
 
Nu försöka sova lite, ha det fint!

.

Kategori: Övrigt

Trött som ett jag vet inte vad idag, usch! Måste nog börja om med voxran igen, orkar inte ha det såhär... Sovit helt ok i natt men ändå är man som en zombie idag. Har dessutom massa att göra idag, ska ut på långprommis med hunden typ nu och sen ska jag till stallet och rida o fixa lite, sen efter det ska jag till ett annat stall o vara där. Hur ska jag orka?
På nåt sätt måste det gå för jag har redan tagit på mig allting och nu kan jag inte dra mig ur.

Haha så fail...

Kategori: Övrigt

Blev party igår och jag råkade visst ligga med en ny snubbe igen haha... Börjar nästan känna mig lite slampig, blir fan inga mer one night stands på ett tag nu.
Varför är det okej för killar att ligga runt men inte för tjejer?
 

Det var dock jävligt nice måste jag erkänna! Och jag hade inte tänkt göra det först, stackaren fick tjata i säkert 2 timmar innan jag släppte till ;) totally worth it.

Trött

Kategori: Övrigt

Jag ligger i soffan och är helt död och båda hundarna ligger totalt utslagna på golvet, vad är de för feeel? Behövermerochframföralltbättreenergierhärhemmanuuuuu!

Löksoppa

Kategori: Övrigt

Tänkte kanske prova göra löksoppa idag, vad tror ni om det? Receptet fanns i senaste buffé och det enda onyttiga i den var ½ dl vitt vin och det är ju ingenting egentligen om man delar det på fyra portioner. I övrigt var det typ bara vatten, lök och kryddor :) perfekt middag!

knark

Kategori: Övrigt

Knarksugen som ett jävla as dessutom. Men nu har jag snart varit clean i ett halvår som jag sa att jag skulle klara från början. Får se om det blir ett halvår till... Verkar finnas en del rätt roliga lagliga grejer just nu. Typ 4-fma vill jag hinna testa innan de blir klassat. Men vi får se, en dag i taget. En dag i taget.

Alltså what?

Kategori: Övrigt

"Skulle du vilja gå på dejt?"
 
Haha vad fan, vem frågar ens en sån fråga år 2013? Och vad tusan svarar man? "Jag vet inte" kändes inte riktigt som rätt svar...
 
Nåväl, har haft noll ork och motivation idag så ska ta en dusch och sen gå och lägga mig, hoppas på mer energi imorgon så man orkar ta tag i livet. Just nu känns allt åt helvete. Varför? Det har ju gått så bra fram tills nu...
 
Godnatt på er finisar, hoppas ni får sova bättre än mig!

Dålig sämre sämst

Kategori: Övrigt

Jag är så v ä r d e l ö s !
 
Igår var jag först och lunchade med en kompis på stan. Försökte äta hyffsat nyttigt och skippa potatisen men fick ändå för mycket ångest så jag spydde upp det efteråt.
 
Sen åt jag middag hemma på kvällen - fiskgratäng. Och efter det ett halvt paket B&J glass som jag haft i frysen i flera veckor. Andra halvan av glasspaketet slängde jag bort. Sen gick jag och spydde upp all glass + kanske hälften av fiskgratängen.
 
 
Idag har jag inte spytt nånting men jag borde ha gjort det. Jag är så äcklig och misslyckad. Fått i mig kanske 1500 kcal skulle jag gissa på. Så egentligen ett normalt dagsbehov så jag borde inte gå upp i alla fall men tror jag gjort det ändå eftersom jag fuckat upp min metabolism så mycket genom att svälta mig.
 
ÅH HEJ ÅNGEST GUUUUD VAD ROLIGT ATT DU VILLE KIKA FÖRBI.... Mia kan dra långt åt helvete.
 
 
Nya tag imorgon, jag tänker inte ge upp! Jag ska bli smal, blir en långpromenad med hunden imorgon på förmiddagen och sen löpträning på eftermiddagen. I can do this!
 
 
 
 
 
Update: räknade precis kalorierna jag fått i mig idag, var väldigt nära med min gissning på 1500 kcal, blev exakt 1470 kcal. Inte okej nånstans men imorgon ska bli en bättre dag! Stay strong 

God morgon!

Kategori: Övrigt

Har faktiskt fått sova i natt, så otroligt skönt! Känner mig som en ny människa. Nu ska jag ta mig ut på morgonpromenad med hunden och sen ska jag in till stan och fika med en kompis som jag inte träffat på evigheter. Ska bli roligt och fika innebär såklart endast kaffe för min del :)
 
Igår var en dålig dag men kan skriva mer om det senare för nu måste jag göra mig klar. Puss!
 
 
 

tidernas sömnbrist

Kategori: Övrigt

Hej igen på er! Har inte haft något internet senaste dagarna av någon anledning men nu är det tillbaka, precis när jag tänkte ringa bredbandsbolaget och klaga. Skönt.
Mindre skönt att jag sovit sammanlagt 8 timmar dom senaste 4 nätterna. Sååå trött så jag vill lägga mig ner och dö! Fick ta imovane varje dag hela förra veckan för att kunna somna så i torsdags bestämde jag mig för att ha uppehåll med dom ett tag så jag inte bygger upp skyhög tolerans. Och jaa sen dess har det inte gått att sova fast jag varit galet trött.
 
Så orkar inte blogga så mycket idag, förhoppningsvis får jag sova ordentligt i natt så jag orkar skriva mer imorgon. Hoppas ni haft en fin helg! Puss

Lunch... and reverse

Kategori: Övrigt

Det blev lunchbuffé på stan idag. Åt inte alls sådär lite och nyttigt som jag hade tänkt mig. Tänkte "unna mig för det är ju faktiskt fredag och jag har varit så duktig hela veckan" jo men tjena... Glömde nog bort lite att det ju faktiskt är mig det handlar om. Jag kan inte unna mig utan att få ångest. Men vräkte i mig gjorde jag förstås ändå, usch. Det enda positiva är väl att jag skippade desserten. Sen körde jag runt ett tag på stan med världens ångest och funderade på om jag skulle gå på bolaget eller inte. Tog mig nästan 20 min att komma på att jag kan ju faktiskt spy upp allting bara. Varför tänkte jag inte på det? Haha :) är så länge sen jag behövt spy frivilligt så jag tänkte inte på det alls.
Men åkte iaf direkt hem och spydde upp lunchen då. Man får ju aldrig upp allting men jag stod då och hulkade ett bra tag så förhoppningsvis är det mesta borta nu i alla fall. Jävligt irriterande dock att det tog så länge innan jag kom på det, nu hann ju kroppen börja ta upp en massa energi... Usch. Men inte så mycket att göra åt, blir att fasta resten av dagen och sen ta nya tag imorgon.
Ska även försöka ta mig ut på en extra lång promenad idag, kanske till o med drar till gymmet? Har inte fått gymkortet än men man kan säkert betala för att få träna bara en gång.
 
 
Hoppas ni får en fin helg, puss!
 
 
 

YES!!

Kategori: Övrigt

Idag visade äntligen vågen på minus! -1,6 kg närmare bestämt så jag har alltså gått ner allt jag gått upp den här veckan plus 0,7 kg till :D det var verkligen på tiden att det hände nånting, motivationen började tryta.
 
Kommer dock kanske förstöra allt genom att luncha med en vän på stan idag men helt ärligt så gör det faktiskt inte så mycket för nu vet jag i all fall att det går åt rätt håll och att jag inte har fastnat och står stilla. Får försöka äta så nyttigt som det går idag helt enkelt, är buffé så det är ju bara att lasta tallriken full från salladsbordet :)
 
 

God morgon!

Kategori: Övrigt

Var galet trött när jag gick upp strax före 7 imorse så jag startade dagen med två stora koppar svart kaffe, det hjälpte lite grann i alla fall.
Sen har jag hunnit slänga i en omgång tvätt i maskinen och nu tänkte jag ta och försöka städa lite medan jag väntar på den. Tvättstugan var bokad 10-16 idag så måste tvätta före och efter det, hade ju egentligen tänkt tvätta hela dagen så jag har kvällen fri. Menmen. Har varit en rätt lugn morgon hittills men nu är det dags att sätta igång med städningen! Börjar med att skotta balkongen :)
 
 

:(

Kategori: Övrigt

Gått upp 0,4kg den här veckan fast jag tycker att jag hållit dieten ganska bra och tränat mycket. FAN varför går det inte neråt fort, fortare, fortast?! Tydligen så är det jag gör inte tillräckligt... Måste pressa mig hårdare, träna mer, äta mindre. Men var sådär trött o slut som man blir av att inte äta idag. Kändes som att jag skulle kunna svimma på morgonpromenaden imorse.
Så hur fan ska jag klara det här, hur mycket krävs det egentligen? Tror jag måste dra ner på saltet, kan ju vara att jag har bundit mer vätska också. Stop makin' excuses you fat bitch! 
 
Skulle egentligen ha tvättat idag men vet inte om jag orkar, får nog vänta till imorgon. Är helt slut i både kroppen och huvudet, dessutom så har jag träningsvärk från simningen igår.
 
I won't give up but it's so DAMN frustrating when all the hard work doesn't pay off :(
 
Förut har jag ju kunnat gå ner 10kg på två veckor, varför kan jag inte det längre?! Vad har hänt med min kropp? Har jag förstört den så mycket? Är det metabolismen som är förstörd av allt bantande?
Åååh jag orkar inte, idag är ingen bra dag...
 
 
 

No food so far

Kategori: Övrigt

Inte ätit nånting ännu, förutom en halstablett. Läkerol. Och jag har ändå varit vaken sen kl 9 imorse. Känns rätt bra! Vet att jag borde äta frukost men hade ingenting jag ville äta hemma så har druckit en kopp te med syster och sen gått på promenad med hunden. Sen åkte jag o handlade lite så nu ska jag äta lättyoghurt med müsli :)
Efter det ska jag kanske gå en kortare promenad med hunden igen, får se hur foten känns. Stukade den igen idag, tror jag måste ringa vc o höra om det finns nåt jag kan göra =/
Men simma ska jag i alla fall göra idag! Grymt bra träning för hela kroppen, sliter ingenting på leder/senor/dylikt heller så det är awesome. Ska åka o göra det så fort hunden åker hem vid 16-tiden.
Planen var att ta en kvällprommis med en kompis också men hon hann tydligen inte för hon skulle o kolla på lägenheter idag så får se om jag kanske tar mig ut själv eller om det bara blir att slappa ikväll.
 
 
Hoppas verkligen att jag kommer kunna klara mig från att hetsa idag så att det blir en bra dag!
 
Har förresten gått ner 2,6 kg förra veckan, kommer inte ihåg om jag skrev det. Wihooo! Stay strong 
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Blev party i lördags. Såklart. Vad skulle jag annars ha gjort?
Råkade dra hem en snubbe också... Men det är faktiskt fjärde gången jag träffar han så då är det ju helt okej att ligga, eller hur? Det är det redan på tredje dejten. Inte för att vi har varit på nån riktig dejt men reglerna gäller ändå tycker jag.
Var mys hursomhelst!
 
Hoppas dock att inte grannen hörde oss för han har varit jävligt grinig sen han insåg att jag nog inte är så intresserad av honom... Jävla patetiskt beteende men är ju onödigt att spä på allting kanske. Men egentligen har jag bara lust att be han dra åt helvete! Men tyvärr så tycker jag ju synd om han samtidigt. Fan. Kan vara onödigt att försämra grannsämjan ännu mer också.
 
 
Anyways, har inte rökt ett enda bloss sen i onsdags!! Var sååå nära när jag var full i lördags men jag gjorde det inte. Känns förjävligt att veta att jag kommer måsta leva med det här ständiga suget livet ut. Det försvinner ju aldrig. Men jag ska fan klara det den här gången!
 
 
Har ni andra haft en fin helg då?
 
 
 

Party?

Kategori: Övrigt

Dagens stora fråga - ska jag vara full ikväll eller inte? ÅÅÅH VAD SVÅRT VAL!! Jag kommer bli jääävligt full och göra bort mig som fan + att jag säkert kommer röka och jag har fan klarat att hålla mig i 3 dagar nu så det vill jag inte. Sen så är det inte så bra för dieten heller, har faktiskt klarat av att gå ner 1,7 kg den här veckan och jag vill bara fortsätta ner, ner, ner. I want to see bones!

Men om jag inte ska vara full - vad fan ska jag då göra? Kommer ju bara få sjukt tråkigt och ångra mig...

Fredag

Kategori: Övrigt

fruktsallad

Kategori: Övrigt

Har ätit fruktsallad idag, det var gudomligt gott! Det är dock typ det enda positiva med den här dagen... Kollade saldot på kontot tidigare idag och det var på MINUS 800 nånting, tror det var nästan 900. HUR I HELA HELVETE GICK DET TILL?!?!?!?!? Orkar inte...
 
 

Slut på hostmedicin

Kategori: Övrigt

Jupp, både cocillana och mollipect är helt slut. Vid såna här tillfällen ångrar man lite av man tagit från dom utan att ha varit sjuk! Måste ringa till vc imorgon och förhoppningsvis få mera utskrivet, orkar inte gå omkring och hosta som ett cp längre.
Har fått köpt c-vitamin iaf så det ska jag proppa i mig nu dom närmaste dagarna så jag kanske blir frisk lite fortare. Det här året började inte speciellt bra!
 
Hoppas ni har det bättre. Puss!

Men nanting, förbannat

Kategori: Övrigt

Sjuk som ett jävla as, fy fan! Suger extra hårt eftersom jag har hunden idag och det är varmt ute = jag hade kunnat gå på värsta skönaste långpromenaden i flera timmar om jag inte hade hållit på hosta ut lungorna istället.
Måste ta mig in till affären och köpa c-vitamin idag, det här funkar inte längre. Måste bli frisk så jag kan komma igång med träningen!

Fishshot

Kategori: Övrigt

Herregud vad full jag blev igår... Skulle kompensera faktumet att jag mest troligt inte skulle ha speciellt kul med att dricka fort och mycket som fan. Det slutade sådär kan man säga. Tråkigt hade jag i alla fall inte. Mådde dock inte speciellt bra! Det gör jag inte idag heller. Förkylningen är väl inte direkt bättre heller. Tur jag har mollipect!