alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Hej underbaringar!

Kategori: Övrigt

Kompisen sprang ner i tvättstugan en sväng så passar på att knåpa ihop ett snabbt inägg här åt er :)
Vi har precis käkat och börjat dricka vin, jag är redan full haha... E ska komma hit snart och låna datorn och efter hon har farit så ska jag dra en lina kokain och sen kör vi igång racet på riktigt :D Så jävla underbart!!

Pepsi max

Kategori: Övrigt

Åh faaaaaaan jag glömde köpa pepsi max när jag var o handlade idag! Drack upp dom sista dropparna till frukost imorse och är grymt sugen på det atm... Måste nog åka in till affären igen tror jag. Så jäkla klantigt att glömma det. Har glass i frysen och chokladsås i skafferiet så risken är att jag börjar stoppa i mig det istället om jag inte får min pepsi max snart. Farligt.
 
 

morphine

Kategori: Droger

Precis sålt lite av pulvret jag har hemma och ett par verktyg och dom pengarna tänkte jag lägga på att köpa dolcontin till helgen. Skulle vara grymt nice att landa på det efter ett uppåtrace :D har inte tagit morfin på typ ett år nu tror jag så det ska bli spännande att se om jag börjar må sådär cpdåligt och spyr en massa igen. Får hålla mig till låga doser bara så blir det nog bra.
 
 
Imorgon kommer min käraste knarkarkompis hit men vi kör inte igång förrän fredag eftermiddag eftersom jag har stallet på fredag på dagen. Men eftersom hon är här så kommer jag nog inte kunna blogga så mycket, blir nog bara nåt enstaka inlägg från mobilen. Sen i helgen så lär jag nog vara för väck för att kunna skriva hehe...
 
 
Promenaden gick förresten bra, vi gick 5km ungefär och sen har jag kommit hem o micrat lite mat, en köttbit och wokgrönsaker + en liten potatis. Hade kunnat skippa potatisen men den var redan i matlådan som mamma skickat åt mig så jag orkade inte börja plocka bort den när den redan var delad i småbitar... La till lite wokgrönsaker bara för att bli mer mätt. Är galet sötsugen nu av nån anledning men jag ska stå emot!

fail

Kategori: Ana/Mia

jag är så fail. Skulle käka två mackor till frukost - det är väl en helt okej normal frukost för normala människor? Men... Självklart var jag fortfarande hungrig/sugen efteråt och ville ha en till. Istället för att hejda mig och vänta tills suget gått över så bestämde jag mig för att gå i köket och göra en till macka.
När jag ska ta mackan och gå tillbaka till vardagsrummet så inser jag att jag inte bara gjort en utan TVÅ mackor - utan att tänka på det, det gick liksom på automatik! Och jag är inte den som kan skippa att äta en macka jag redan har gjort... Så istället blev det alltså FYRA mackor till frukost, jag är så äcklig och misslyckad.
 
Ska ta en prommis med en kompis nu, välbehövligt. Hunden får såklart också följa, tror vi ska gå i skogen så hon kan springa lös.
 
 

wall of text

Kategori: Övrigt

Känns som att mitt liv består av hästar, hästar och hundar just nu. Men det är roligt, jag klagar inte! Motion ger det också, bättre än att ligga inne och glo serier hela dagarna iaf.
Till helgen blir det dock en paus i allt sånt. Ska ta med mig hunden till stallet på fredag förmiddag och sen när hon är hämtad kl 16 så kör vi igång ett litet race jag och min käraste pundarvän!
Lyckades övertala henne att köra fre + lör, då har vi ändå några dagar på oss att bli normala igen, kan ju ta en nozinan och sova hela söndagen. Känns väl sådär egentligen att ha övertalat en vän att knarka (är jag en väldigt dålig människa?) men... Äh. Det kommer bli bra och kul! Vi behöver det här just nu. Behöver få fly verkligheten några dagar.
 
Har ledigt från både hästar och hundar från fredag eftermiddag fram till måndag, då kommer hunden igen men det är ju inte så krävande, behöver bara gå ut o rasta henne en kort sväng. Hästledigt tänker jag ta fram till onsdag tror jag. Minst. Kan behöva tid att återhämta mig men jag får se hur jag mår också, när jag känner mig redo.
 
 
Maten går... Jag vet inte vad jag ska säga om det. Frågar man ana så går det åt helvete. Men frågar man en normal människa så skulle den nog säga att det går bra. Det är bra egentligen. Jag har inte så mycket ångest och äter hyffsat normalt - vaken hets eller svält. Vet inte vad jag tycker om det egentligen men är inne i en bra period med ätstörningen just nu och jag ska försöka att inte trigga igång den igen, det blir bara dåligt.
 
Åt en macka och drack c-vitamin till frukost, sen en kopp kaffe på det innan jag åkte till stallet. Sen har jag lunchat med några kompisar på stan, det var buffé så jag åt enligt lchf. Kändes rätt okej. Efter det åkte jag ut och provred en ny häst, det gick bra så ska ha henne själv på torsdag. Åkte hem och väntade på att hunden skulle åka hem och nu har hon gjort det så ska åka till stallet igen, hann inte göra klart allt på morgonen, har kvar att packa höpåsar och motionera hästen. Får se om jag rider eller bara går ut o går med henne.
Planerar att äta middag sen när jag kommer hem också. Om inte ångesten har hunnit slå till tills dess, men jag tror och hoppas att det kommer gå bra :)
Jag vill ju göra det här rätt, jag vill äta normalt och gå ner i vikt långsamt!
 
 

Alltså det här

Kategori: Ana/Mia

uääk

Kategori: Övrigt

Började må illa så var tvungen gå o spy. Inte ångest-spy utan bara må-illa-spy. Vet inte varför. Sitter fortfarande i så hade egentligen velat gå o spy ännu mer. Men ska försöka att inte göra det...
 
Så galet trött, vet inte hur jag ska orka festa ikväll och sen stiga upp tidigt imorgon bitti, åka till stallet och rida och sen köra fem mil till mamma och lägga om däcken på bilen.
 
Längtar till nästa helg då blir det förhoppningsvis att knarka loss ordentligt!
 
 

Maten

Kategori: Ana/Mia

Maten går åt helvete. Inte hets men äta ute med vänner och familj hela tiden. Usch. Det är ju nästan som att hetsa :(
 
Har äntligen läst klart alla inlägg på bloglovin. Jag är trött som ett jag vet inte vad. Men vill inte sova än. Vet inte varför. Borde sova. Måste vara pigg imorgon när jag ska till stallet. Ska först till ett stall och rida häst nr 1 och sen till ett annat stall och rida häst nr 2 för dagen. Hur ska jag orka med det och sen fest på kvällen?
 
 

.

Kategori: Övrigt

Så trött idag. Har ägnat ganska mycket tid åt att försöka läsa ikapp allt jag missat på bloggar idag. Har kommit en bit på väg iaf så nu har jag bara typ 80 inlägg kvar att läsa... Haha åh det tar liksom aldrig slut!
Ska lägga mig och sova nu, känns som att jag kommer kunna somna rätt fort ikväll *peppar peppar*

Ironi

Kategori: Droger

Haha åh... När jag satt o kollade på den sista bilden i förra inlägget så blev jag så jävla sugen på en fix! Sjukt va? Har ju precis suttit o kommit fram till hur ovärt det är ;)
Jag vet inte vad grejen med det är egentligen.

Nu kommer jag ihåg varför jag slutade

Kategori: Droger

Alltså. Jag mår så mycket bättre när jag inte knarkar! Säg att man kör ett race på två dygn - då har man kul i två dygn, om ens det. Ofta är det inte ens så bra som man tänkt sig. Oftast sitter man bara där och hackar sönder armarna/händerna och får inte i sig det man tänkt. Och när man väl fått i sig det så går hela ruset åt till att rengöra verktyg (det går åt mååååånga nålar för mig när det trilskas...), försöka få bort stopp i kanyler och plocka undan allt blodpapper/filter/lösningskoppar osv osv. När allt det är gjort är det dags för påfyllning igen och karusellen börjar om igen. Man hinner liksom inte ens njuta av ruset.
 
Sen kommer hallisarna. Och nojjan. Fy fan. Man får panik och trycker i sig allt lugnande man har hemma i stort sett. Försöker sova men det går inte. Ångesten. Avtändningen. Fy fan. Nu börjar helvetet. Och det pågår i dagar. Helt återställd brukar jag inte vara förrän efter nästan en vecka. Och då börjar det vara dags för nästa race...
 
Dom där dagarna efter ett race, när man inte direkt har at längre men ändå är helt död och orkeslös och inte orkar göra nånting, då har man ofta saker inplanerade. Typ vara i stallet. Umgås, vara social. Men det är bara så jävla jobbigt och inte det minsta kul. Det borde vara kul. Det ÄR ju kul i vanliga fall!
 
Allting känns bara jobbigt när det är såhär.
 
Och maten sen... Under dom två dagar man knarkar så äter man ju i stort sett ingenting. Inte heller den första dagen efteråt. Men alltså sen... Det är som att kroppen då fattar vad den gått miste om och då KRÄVER att få igen ALL energi den har missat + en massa extra. Man äter kort sagt som en jävla gris länge efteråt, är konstant hungrig och sugen hela tiden. Och man orkar liksom inte stå emot heller för man mår så dåligt och är så trött så man tänker att "kroppen behöver näring för att återhämta sig, jag blir piggare om jag äter". Man orkar liksom inte tänka på dieten fast man gör ju det ändå hela tiden. Man orkar bara inte följa den.
 
 
Har insett nu att det inte är värt det. Speciellt inte att skjuta. Jag har ju en hel del kvar hemma, både pulver och verktyg men när det är slut - då är också det här livet slut på riktigt. Lär dock ta ett tag... Köpte dumt nog på mig en hel del.
Och... Om jag i framtiden väljer att köpa knark igen så kommer det fan inte vara nån rc-skit. Då blir det fan gamla väl beprövade godingar!
Och... Hellre neråt än uppåt. Neråt har man ju inte alls lika jävliga avtändningar på. Om man inte är beroende såklart, då är det ju en annan femma.
 
 
 

fortfarande AT

Kategori: Droger

Lyckades bara sova tre timmar i natt sen vaknade jag igen kl 6 o kunde inte somna om. Efter att dom lämnat hunden kl 7 så tog jag dubbel dos imovane och xanor och då somnade jag men vaknade redan efter två timmar... SUCK!
 
Varför köpte jag ens mer av det där jävla skitdåliga psykospulvret?
 
Har fortfarande massa hallisar så trycker i mig diverse lugnande tabletter idag, lite senare ska jag ta sömnpiller så jag får sova en ordentlig natt. Har lyckats äta idag också så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon.
 
Pallar inte skriva mer nu, ser knappt vad det står på skärmen pga allt som rör sig :P hatar tjackhallisar alltså så jävla jobbigt!!
 
Mår skit, ska fortsätta tryka tabletter och glo tv tills jag somnar. Godnatt!
 
(av förståeliga själ så har jag varken orkat läsa era bloggar eller svara på kommentarer. Kommer igen när jag börjar må bättre)

.

Kategori: Droger

orkar inte blogga nånting idag, mår alldeles för dåligt. Jag tror ni kan räkna ut själva vad det blev i natt när jag kom hem från krogen ^^Så just nu lider jag AT-döden (at=avtändning ifall det är nån här som inte vet det) och har gjort det sen mitt på dagen ungefär. Har börjat få hallisar o noja så måste försöka somna snabbt som attan!Vid såna här tillfällen tackar jag verkligen gudarna för benso!!

att vara eller icke vara...

Kategori:

...hög. DET är frågan!
Så jävla ambivalent just nu - ska jag knarka eller sova?

god morgon!

Kategori: Övrigt

Har precis ätit lite frukost och nu ska jag åka till stallet o rida ut en sväng. Har fått sova typ fem timmar i natt så det känns rätt skönt! Mer än senaste nätterna i alla fall. Får se om jag pallar utgång ikväll, kanske om jag häller i mig massa kaffe.
 
Åh längtar till sommaren!
 
Ifall syster kommer hit idag så kommer jag nog inte kunna blogga nånting mer förrän imorgonkväll men vi hörs när vi hörs helt enkelt :)

ny design

Kategori: Övrigt

Har inte bytt design på bloggen sen jag startade den år 2009 så känns lite konstigt! Haha... Men jag ska prova ha så här ett tag iaf, kanske byter tillbaka sen om det inte känns rätt eller som "min" blogg längre.
 
Missnöjd med att allt inte syns på sidan dock så man måste zooma ut för att se allt - men det kanske bara är på min dator det blir så?
 
 
Lämna gärna en kommentar & berätta om ni föredrar den nya eller gamla stilen!

changes

Kategori: Övrigt

Ändrade om lite i texten till inlägget med rubriken "jävla jidder", man behöver faktiskt inte skriva ut precis allt man tänker i en blogg. Blev lite nojjig att personen ifråga skulle råka läsa inlägget (risken är ju nästintill obefintlig men ändå) och då ta illa upp. För hon var faktiskt nothing but nice to me och verkade vara en väldigt generös och hjälpsam tjej.

.

Kategori: Psykiskt

Blev inte mycket sömn i natt heller, är helt slutkörd, orkar fan inte mer nu! Varit ut o ridit på förmiddagen o sen prommat med en kompis efter det.
Död.
Ska bara ha fredagsmys ensam hemma med mig själv nu, dricka pepsi max och glo top model i soffan. Så jäkla trött, somnar jag inte ikväll så blir det fan imovane. Måste få sova ordentligt i alla fall en natt, sen kan jag fortsätta plågas ett tag till. Har dessutom stallet imorgon o sen måste jag städa för syster med familj kommer o hälsar på så det blir utgång o massa dansande på krogen. Åh känner redan ångesten jag kommer ha på söndag... Blir inget knark iaf nu när dom kommer, får spara det till nästa helg. Men sugen är jag, vill ju testa dom nya verktygen!
 
 

.

Kategori: Ana/Mia

Så. Jävla. Trött. Trodde jag skulle dö på promenaden idag, var så jäkla jobbigt, huvudet bara dunkade och orken fanns inte där över huvudtaget. 50 minuter var vi ute men det kändes som 50 timmar. Orkade knappt hålla jämna steg med dom fast jag försökte allt jag hade. Flåsade. Orkade inte prata. Ville bara lägga mig ner. Svimfärdig.
Åh jag måste få sova i natt annars vet jag inte vad jag gör!! Blir galen på det här.
 
Båda kompisarna skulle äta på max idag. Jag ville också ha maxmat! Vill vill vill VILL... Men jag åkte hem. Dog i soffan en stund. Övervägde att beställa hem mat från onlinepizza. Eller ta bilen och åka o köpa pizza/fara på max drive in. Fantiserade om hur gott det skulle vara med en kycklingpizza.
Var väldigt nära att göra det men istället tog jag mig i kragen och diskade undan så jag kunde laga mat hemma. Wokgrönsaker, pyttipanna och stekta äggvitor blev det. Åt mig proppmätt. Usch. Ångesten var enorm.Ville bara spy, men nej. Jag ska inte. Blev inte direkt nyttig middag men på nåt sätt känns det ändå som en seger att jag inte åt på max med dom andra eller beställde pizza som jag hade tänkt.
Och det känns också lite som en seger över ätstörningen att jag faktiskt kan tänka så.
 
Men jag vill fortfarande spy...
 
Äcklad av mig själv. Men då är ju allt som vanligt liksom.
 
Är hundledig imorgon. Såå det blir nog knark så fort jag kommer hem från stallet imorgon! Eller ja, kanske. Får se. Om jag är sugen. Just nu är jag inte det för jag är för trött. Vore nog kanske smart att vänta till nästa helg egentligen. Äh orkar inte tänka på det nu, får se hur det känns imorgon.
 
 
 

.

Kategori: Psykiskt

Sovit apkasst i natt också, kämpade för att orka hålla mig vaken hela dagen så jag skulle kunna somna på kvällen men funkade det? NÄ! Gick o la mig strax efter nio men somnade inte förrän vid 2-tiden och vaknade igen kl 5 och kunde inte somna om förrän vid 8 då jag sov till 11. Hatar att jag tydligen redan blivit lite beroende av imovane... Men jag tänker inte ge mig, att sluta med den är ju enda sättet att få tillbaka lite bättre sömnrutiner.
Efter en eller ett par veckor kan jag nog börja ta dom lite sporadiskt igen.
 
Nu ska jag ta mig ut på prommis i solskenet i sällskap av ett par kompisar och så hunden såklart. Hörs senare, puss!
 
 

Max

Kategori: Övrigt

Så jävla sugen på maxmat! Hur gott vore det inte med ett greenmål? Åhh <3
 
 
Jobbigt när tjockistankarna vill ta över... Men var i alla fall duktig och tog mig ut på prommis med hunden, över en timme var vi ute. Blev en långsam promenad men det kändes ändå okej när jag var så trött. Ibland måste man få ta det lugnt, huvudsaken att man i alla fall motionerar på nåt sätt.
 
Har för övrigt nästan 100 blogginlägg att läsa på bloglovin... Har inte orkat kolla era bloggar på ett tag och det blir fort många!
 
Åh måste åka och handla nån nyttig mat nu och äta annars kommer det snart sluta med hets och massa flott!

jävla jidder

Kategori: Droger

Skulle köra en person till grannstaden igår för o hämta nånting men fan alltså vad jobbigt det är att ha med pundare o göra ibland alltså!! Ringde före jag kom o frågade om han var klar att åka och jooodå, han skulle bara ringa ett samtal först. Kommer dit kl 17.30 typ och då var det nån brud där som var väldigt trevlig och snäll men alltså när man själv är nykter så kan det bli lite väl intensivt med pundiga människor, och ptja, hon var rätt pundig.
 
 
Tog oss aldrig ens iväg och jag var inte hemma förrän halv 1 på natten. Bestämde mig för att somna utan imovane i natt, har tagit dom för många nätter i rad nu och jag vill inte bli beroende. Sov såklart sjukt dåligt, kunde inte somna förrän framåt morgonsidan och jag var så sjukt trött när alarmet ringde.
 
Men det var bara att ta sig i kragen, gå upp, klä på sig, ta ut hunden en snabbis och sen åka iväg till stallet, stannade på 7 eleven på vägen o köpte en kaffe annars hade jag aldrig överlevt. Kom hem för en stund sen och funderar på om jag ska vila en stund, gå på långprommis med hunden eller åka och handla. Borde ta mig ut medan det är såhär fint väder men jag är sååå trött alltså... Får se hur jag gör.
 
 

.

Kategori: Övrigt

Ångesten fortsatte idag men efter att ha umgåtts med mina kära vänner ett par timmar så mådde jag mycket bättre! I vanliga fall brukar jag vilja isolera mig när jag mår dåligt men den här gången behövde jag nog lite mänskligt sällskap.
 
Har varit i stallet och ridit ut en sväng ikväll vilket gav mig ny energi, har varit helt sjukt trött hela dagen så det var härligt! Hästen var snäll men lite lat idag, mitt sällskap skrittade på långa tyglar hela vägen så han tyckte väl det var orättvist att han var tvungen att jobba på med skänkelvikningar, öppnor och slutor men inte den andra hästen ;) kan man ju förstå!
Fick sån energi att jag tog en promenad med en kompis efteråt och nu ska jag kolla lite top model innan det är läggdags. Är inne på säsong 11 så nu är det inte så många kvar.
 
Verktygen har fortfarande inte kommit, börjar misstänka att dom fastnat i tullen. Hoppas jag slipper husis isf, hade varit lite drygt om nån kom o vände upp o ner på hela lägenheten...
 
Har inte så mycket mer att säga idag, har ingen direkt inspiration för bloggen just nu. Hoppas ni inte hinner tröttna på mig innan motivationen att skriva kommer tillbaka!
 
 
 

Blää

Kategori: Övrigt

Helgen har bestått av mat, mat, mat, äta, äta, äta, lite spy, ångest, ångest, ångest, benso, benso, benso och så lite alkohol blandat med benso.
Jag är så jäkla trött nu, vill bara soooova! Men är för mätt och illamående. Ångesten är påtaglig men ändå under kontroll tack vare xanor. Ska ligga i soffan och glo film/serier tills jag somnar. Hörs till veckan, okej? Okej.

anledningen till tystnad

Kategori: Övrigt

Har besök av en vän som bor några mil bort i helgen. Hon kom fredag på dagen och åker hem imorgon så kan tyvärr inte blogga nånting när hon är här. Känner att det är ofta jag inte riktigt har tid att blogga på helgerna men... Ni verkar ju ändå ha bättre saker för er ni också med tanke på att statistiken sjunker rätt ordentligt :)
 
Får höras bättre när hon åkte hem, ha det fint! Puss

Dålig dag

Kategori: Övrigt

med massa ångest och känslan av att vara värdelös o sämst i världen. Hatar såna här dagar. Varit o promenerat med hunden och två kompisar i underbart soligt väder men det kändes ändå bara jobbigt och inte skönt.
 
Ska inte fortsätta rida den nya hästen, gick pissdåligt när jag var där i tisdags. Hon verkar helt enkelt inte tycka om mig och jag har ingen aning om varför. Vilket såklart gör att jag känner mig sjukt dålig även om jag vet att jag egentligen inte gjorde några fel. Personkemin kanske inte stämde, jag vet inte.
 
Men det är bara nederlag efter nederlag, orkar inte mer. Vill knarka. Vill... inte kämpa mer. Så less på det här, alltihopa.
 
 

sprutsnack

Kategori: Droger

Jag beställde nya verktyg förra veckan på tisdagen, igår hade jag fortfarande inte fått nåt mail om att dom skickat grejerna så började bli lite nojig. Loggar jag in på sidan så står orderstatusen som "order processing" så jag mailade dom o frågade när dom tänkt skicka mina prylar. Fick svar imorse att dom skickat i onsdags. Loggade in men orderstatusen är fortfarande inte ändrad till "shipped". Orkar inte maila dom om det igen, får väl se om det dyker upp nåt dom närmaste dagarna och om inte så får jag väl maila då. Har ju varit påsk o sånt skit så posten kan ju vara lite sen, kan säkert dröja nästan en vecka till.
 
Förresten så kollade jag runt lite på flashback igår och upptäcker att numera kan man tydligen bara knata in på apoteket och köpa verktyg där! WTF, hur kan jag ha missat det?? Tydligen en ny lag som började gälla den 1 november 2012 som gör att man inte behöver ha ett recept för att köpa sprutor eller kanyler. Hur awesome är inte det då?? 
Kan dock tydligen vara lite trixigt att få köpa ändå då personalen inte får sälja om dom misstänker att dom kommer användas till narkotika/steroider/annat olagligt. Så man får ha en bra story i beredskap ifall dom skulle trilskas.
Får se om jag vågar ge det ett försök nån dag nästa vecka om inte verktygen jag beställde hunnit komma till dess.
 
 
Nu ska jag ta mig ut på prommis med ett par kompisar, hörs senare! Puss
 
 

kommentarer som försvinner?

Kategori: Övrigt

Alltså när jag loggar in på blogg.se appen så ser jag flera kommentarer som jag inte ser när jag loggar in på vanliga internet, kommentarer som jag inte har godkänt alltså. Har försökt gå in på kommentarer när jag sitter vid en dator och leta dom men dom är typ borta =/
Nån som upplevt samma problem?

Ni är så fina <3

Kategori: Ana/Mia

Blir så ledsen när jag läser era bloggar och ser hur dåligt ni mår. Det borde inte få vara såhär. Vill så gärna säga att ni är fina som ni är men jag vet ju så väl att det inte spelar någon roll vad jag säger...
På ett sätt känns det skönt att se att jag inte är ensam om att känna som jag gör men samtidigt så gör det liksom ont när jag vet hur jävla jobbigt det är att känna dom där känslorna. Känslorna av att man är ett äckel som inte är värd nånting. Jag blir ledsen av att läsa om hur ni misshandlar era kroppar, ni förtjänar ju så mycket bättre än så.
Ni är ju värd precis lika mycket som alla andra! Det är bara jag som är värdelös ju... Åh. Jag vet inte hur jag ska formulera mig utan att det låter fel.
 
Men det är ju så fel att svälta sig, att spy upp mat, att få ångest för att man har ätit, att göra illa sig själv för att straffa sig pga att man gett sin kropp den näring den behöver... Det är så sjukt men jag är ju inte ett dugg bättre själv. Men man förstår det liksom inte förrän man ser det från andra hållet. Men det gäller ju inte en själv.
 
 
 
Herregud, hur ska jag göra, vad ska jag säga för att få er att fatta det här? Fatta att ni är NÅGON. Att ni BETYDER. Att det finns ett annat sätt att leva. Välj livet för fan. Tänk om jag kunde få er att förstå.
 
 
 
 (LÄNK)
 

Mia

Kategori: Ana/Mia

Vad hjälper det att alla pizzerior har stängt när willys är öppet och har fryspizzor? Jävlahelvete. Köpte dessutom inte bara pizza utan även B&J half baked (så jäääävla god!) och en 1,5 liters fanta. Jävla reklam som lurar en att köpa. Hade ju redan pepsi max hemma men ville smaka om fantan blivit godare sen dom gjort om receptet (det hade den, men det spelar ingen roll. Äckel.).
 
Åt tills jag höll på spricka ungefär, sen spydde jag. Inte allt men en del i alla fall. Det var så jävla skönt!
 
Skulle vilja gå på lågdos amfetamin varje dag så jag slipper äta så mycket men då kan jag ju inte köra bil. Fan. Voxran hade varit perfekt om det inte vore för att jag inte kan knarka när jag tar den. Och jag vill kunna knarka. Just nu i alla fall. Åh hur ska jag ta mig ur det här hetsbeteendet? :(
 
 
 
 
 
 

Så jävla sugen...

Kategori: Övrigt

...på pizza. Tur att alla pizzerior i stan hade hunnit stänga när jag kom på att jag skulle köpa det. Tänk om jag bara kunde sluta vara fet och äcklig? Så mycket lättare livet skulle vara då.
 
 
Sluta vara så jävla gott då!!

helgen

Kategori: Droger

failade och rökte i lördags, jag är sämst. Men, det är bara tillbaka på banan igen, tänker inte börja om med den skiten.
 
Vad hände annars då? Vinkväll hos en kompis, drog vidare strax efter kl 23 till en annan kompis som jag hade tänkt köpa pulver av, var förbi o tog ut pengar o allting före men sen så... ja jag vet egentligen inte vad som hände, vettet slog till eller nåt. Köpte inget iaf, förutom ett gram hasch som jag ska ge till en kompis i födelsedagspresent (jag är så snäll hehe).
Hängde där ett tag, kom förbi ett par snubbar jag kände så surrade en stund med dom. Dom hade varit o gjort inbrott nånstans o försökte sälja på oss grejer sen frågade den ena om jag skulle med o festa med dom. Var än en gång vettig nog att säga nej. Var kommer allt detta vettet från? Haha, skumt! Hade ju till o med planerat och gett mig själv tillåtelse att spåra ur och knarka hur mycket jag ville men icket.
Vid 3-tiden gick jag hem o sov istället, var liksom inte sugen på att knarka ens.
 
 
 
 
Kunde inte sova när jag kom hem, katten dampade och var busig så till slut tog jag två imovane och sov i hela 12 timmar, helt galet! Vaknade inte förrän halv 5 på eftermiddagen, måste ha blivit totalt däckad.
 
Skulle egentligen ha åkt till stallet idag på morgonen men var så trött så skickade ett sms och sa att jag var sjuk. Vilket är lite halvt sant, är ju faktiskt förkyld men egentligen inte så mycket att jag inte kan rida.
 
Ska bli skönt med vardag imorgon känner jag! Har saknat hunden lite så ska bli kul att träffa henne. Sen så ska jag även ha den nya hästen imorgon för första gången, ägaren skulle dock vara med vilket känns skönt, är ju alltid svårt att komma ihåg alla nya rutiner o sånt där när det är första gången.
 
 
Nu ska jag fortsätta slöa och kolla top model tills det är dags att lägga sig o sova.
 
Hoppas ni haft en fin påsk! Puss <3

.

Kategori: Övrigt

För trött för att blogga idag, ska berätta allt om helgen imorgon istället. Ni verkar ju ändå inte vara kvar här, statistiken har sjunkit till hälften senaste dagarna. Inte för att jag direkt bryr mig egentligen, ganska skönt för då behöver jag inte vara lika nojjig att någon jag känner ska läsa bloggen. Men man undrar ju lite om det bara är för att det varit/är påsk och folk har bättre saker för sig än att sitta framför en dator eller om ni helt enkelt tröttnat på mig?
 
Jag vet inte riktigt varför ni är här egentligen, vad är ni intresserade av och vill läsa om? Droger, viktminskning, psykisk ohälsa, livet i allmänhet...?
 
Vet inte varför jag frågar egentligen, har ju ändå alltid bara skrivit för min egen skull. Men hade varit kul att veta. Lite tankar som snurrade bara. Ska lägga mig och försöka sova nu, upp tidigt imorgon.
 
 
Puss!