alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Fredag

Kategori: Droger

Precis ätit lunch och JAG VILL SPY. Tror jag kommer att göra det snart också - bläääää.... Undrar om det är äckligt att spy lax, potatis, cous cous och falafel? Ja ni ser, är ju inte lite jag har satt i mig. Är iaf bara en halv portion av varje men ändå... Det måste upp! För i helgen blir det nog party och då kan man ju inte vara uppsvälld ;)
Nu är det dessutom 25 minus ute så kan inte ens fara ut o springa... :(


Fick även nyss reda på att efedrin ger utslag på amfetaminer på drogtester och eftersom jag numera måste lämna såna på skolan 2 gånger i veckan så kan jag inte ens ta det... FUCK IT! Jag viiiiiiiill haaaaaa!! Fast mest av allt skulle jag bara vilja spruta in ett halvt gram amfetamin i armen här & nu, fan vad nice det hade varit!
Måste sluta tänka på det där, blir bara värre av att gå runt o tänka på det hela tiden. Har varit helt ren i över en månad nu. Ja om man inte räknar alkohol förstås, men det gör man ju inte :)

Hell

Kategori: Kärlek

Mr X sitter häktad. För misshandel & försök till våldtäkt. På mig. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag är inte alls säker på att jag kommer att orka med en rättegång. Var nog jobbigt att sitta o berätta allting som hänt i detalj på ett vanligt polisförhör. Och då var det bara en polis som satt med, blir det rättegång så kommer jag ju måsta sitta och berätta allting när han sitter mitt emot mig. Jag klarar inte det. Och jag har ju ändå inte speciellt stora chanser att vinna, han såg ju till att det inte fanns några vittnen eller nånting.
Jag borde nog hata honom men jag kan inte. Det går bara inte. Jag älskar han ju fortfarande. Och jag trodde faktiskt att han älskade mig också precis som han sa. Men har fått reda på att han varit med andra också samtidigt som vi var tillsammans. Bland annat med sitt ex. Jävla svin.

Hade tänkt fara & hälsa på han i häktet för att jag vill prata med han, saknar han så sjukt jävla mycket. Men nej, jag ska inte ta tillbaka han, vet ju att så länge han håller på o knarkar o allt sånt jävla skit så kommer han att få en snedtändning igen och det är inte roligt. Men vill träffa han ändå. Mest för att få ett avslut på nåt sätt, få reda på om han ångrar sig och fattar att det var han som var fucked up den där kvällen eller om han bara är jävligt sur på mig för att jag satte dit han. Har iaf skyddat boende nu, känns jävligt jobbigt men jag antar att jag inte har nåt alternativ...
Har hållit på fundera länge på om det är en så bra idé att åka o hälsa på honom och idag bestämde jag mig för att jag skulle göra det. Jag vill det. Så jag ringde till häktet och frågade om besökstider osv och fick reda på att han hade restriktioner. Han får alltså inte ta emot besök. FAN..


Har ingen aning om vad fan jag ska göra...

Måndag

Kategori: Övrigt

Sorry för kass uppdatering som vanligt. Men nu så här när det är jullov och jag inte är på skolan så har jag inte tillgång till någon dator tyvärr...


Har inte tid att skriva nu heller men imorgon ska ni få lite update om läget!






PUSS!