alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

fint möte!

Kategori: Övrigt

Så glad att jag faktiskt tog mig iväg på ett möte idag! Kändes sjukt jobbigt både före och under mötet men känslan efteråt är SÅ värt det. Underbara fina människor alltså 
 
Tog en halv propavan för en halvtimme sen så nu börjar jag bli trött och det är dags att leta upp sängen så jag orkar med stallet direkt på morgonen imorgon. Har två hästar att både rida, mocka och packa höpåsar åt plus att jag ska hinna motionera hunden och dessutom dra till gymmet med en kompis. Hur ska jag orka? Jag hoppas verkligen att energin jag fick från mötet idag håller i sig till morgondagen annars vet jag inte alls hur tusan det ska gå!

det här med motion...

Kategori: Övrigt

Prommat med syrran och hundarna idag, sen har jag varit i stallet och mockat o ridit och efter det promenerat i rask takt som sällskap åt en kompis som red ut en sväng. Så lite kalorier borde jag ju ha förbränt idag. Tyvärr så har jag nog stoppat i mig minst lika många, äter som en gris. Det konstanta sovandet och tröttheten sitter för övrigt i fortfarande, verkar inte vilja ge med sig. Ska lägga mig och sova nu, kanske går att sova bort? Jag tvivlar. Men jag gör ett försök för det är de enda sättet jag orkar försöka på.

Var är motivationen?

Kategori: Övrigt

Helt borta. Och då menar jag inte bara motivationen till att gå ner i vikt utan till Allt! Kommer inte ihåg senast jag var till gymmet och stallet är aldrig roligt längre utan det är bara jobbigt att vara där, oftast orkar jag inte ens rida och när jag väl gör det så blir det bara en kort barbackatur i skritt. Kommer inte ihåg senast jag gjorde nåt roligt, vill inte gå ut och promenera med vännerna, det enda jag vill göra är att ligga hemma och sova.
Var på begravning i fredags 80mil hemifrån så var inte hemma förrän vid halv 3 på natten/morgonen och då packade jag upp väskan o sånt så somnade väl efter 4 nån gång. Sov till halv 3 då jag fick tvinga mig upp eftersom jag skulle till stallet men hade lätt kunnat sova längre.
Trodde aldrig jag skulle kunna somna igårkväll när jag sovit så länge men jodå - halv 11 var jag svintrött så då gick jag och lade mig. Somnade väl vid 23.30 tiden, vaknade kl 8 men somnade om ganska fort och sov till kl 13. Heeeelt död, hade kunnat sova flera timmar till men hunden ville ut så det var bara att masa sig upp.
 
VAD är felet?? Gör ju inte annat än sover och ändå vill jag sova mer. Har ingen ork till nånting. Ingenting är roligt. Vill bara dra täcket över huvudet och sova flera månader.

dåligt

Kategori: Övrigt

Inte ett enda inlägg på typ en vecka. Vad händer? Varför tappar jag all inspiration och motivation?
 
Anyhow, var på utredningen idag och träffade psykologen. Är ju så sjukt otålig och vill bara att den ska bli klar NU! Så jag kanske tjatade lite för mycket om hur lång tid till den kommer ta för nu verkar hon tro att jag bara gör det här för att få ritalin utskrivet. Fan fan fan!! Så är det ju inte alls! Vet inte ens om jag kommer vilja ta någon medicin även om jag får diagnosen add/adhd. I första hand vill jag faktiskt lära mig att leva med mig själv och mina eventuella (?) funktionsnedsättningar. Men anledningen till att jag vill bli klar med det här så snabbt som möjligt är ju pga jobberbjudandet som står och väntar på mig - om det nu fortfarande väntar, det är inte så säkert. Risken finns ju att dom redan anställt någon annan eftersom jag aldrig kan börja för jag kan ju inte flytta pga den här jäkla utredningen.
Det är så jääääkla jobbigt! Har gått och väntat på att den här utredningen ska komma igång i över två års tid och nu när den äntligen pågår så har jag liksom inte tid och ro att se till att få ut maximalt av den - istället stressar jag bara upp mig till max pga av nåt som säkert ändå redan är för sent.
 
Det är egentligen min värsta mardröm att dom ba ska säga typ "ja du är ett dampbarn, här har du lite lagligt knark att hämta ut på apoteket. Ha ett fint liv, hejdå!"
 
ÅÅÅH är det någon som fattar kaoset i min hjärna?

puppy

Kategori: Övrigt

Idag är jag såå himla trött! Skulle göra vad som helst för att få sova oavbrutet i 10-12 timmar i natt... Men det går ju inte riktigt för sig när man är hundvakt åt en liten tremånadersvalp. Hon är så himla himla söt! Men valpar tuggar på Allt. Och behöver ut o kissa oftare än var 12:e timme om man säger så... Hon har ju inte hunnit bli rumsren än men är riktigt duktig redan.
 
Maten går... Sådär. Halvt okej ändå ur friskhetssynpunkt. Äter vanlig lagad mat i lagom portioner (helt otroligt att jag fortfarande vet vad lagom är - eller gör jag det?). Jag försöker att inte få ångest över det. Försöker att släppa och stänga av ÄS-hjärnan helt. Det funkar faktiskt till viss del. Bara man vill. Men viljan kan vara svår att hitta ibland, det är inte riktigt lika lätt som det låter.
 
Är helt mossig i hjärnan av sömnbrist så nu ska jag slå på en film och kämpa för att hålla mig vaken till vid 21-tiden då det känns tillåtet att gå och lägga sig.
 
 
 

neeeeej

Kategori: Övrigt

Alltså jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Så jäkla typiskt :( går ju inte sådär jättebra att sångträna när man har ont i halsen... Jaja, bara kurera sig med massa c-vitamin och hoppas på att det går över.
 
Fryser som tusan, ska nog ta och göra mig lite middag nu och sen slå på en film innan det är läggdags. Myssöndag ♥

fried green tomatoes

Kategori: Övrigt

Precis sett klart den filmen och alltså huuur bra den var! 
 
 
Så ja, så har kvällen sett ut so far. Käkade middag vid kl 15 vilket var dumt för nu börjar jag bli småhungrig igen och jag får inte ta några tabletter förrän utredningen är avslutad = jag kommer inte kunna somna om jag inte äter nånting. Men vaad? Räcker det med bara en frukt kanske? Faaaan att jag inte får ta några tabletter! Vill bara få somna nu och vakna pigg och utvilad kl 7 imorgon bitti. Funderar på att slå på en till film i brist på annat. Har inte sett brokeback mountain så den får det nog bli, har tänkt se den länge. Herregud vilken patetiskt ensam helg jag haft. Har inte träffat en enda människa förutom hon som äger hundarna i typ två minuter när hon hämtar och lämnar dom här.
 
Hejjagharingetliv.

everything that kills me makes me feel alive

Kategori: Övrigt

Fredagkväll och vad gör jag? Jo sitter ensam hemma och pillar navel typ. Kul liv. HATAR att vara nykter, finns ju fan ingenting att göra på helgerna då! Nu ska jag ju vara hundvakt både lördag och söndag men det är bara mellan 8-15 ungefär så sen då? Det enda som finns att göra är ju typ o äta. Kul ens. Fetto superstar. Fuck vassen på beach 2014 - jag kommer vara så jävla fet att jag inte ens tar mig till stranden. Kommer vara sängliggandes och vara för bred för att ens kunna ta mig ut genom sovrumsdörren. Vilket liv. Jag är så patetisk.
 
Nu blev jag sugen på pizza också. Fan! Men det kommer inte hända.

hoppsan hejsan

Kategori: Övrigt

Har visst råkat glömma bort den här bloggen ganska kraftigt! Men det har hänt så himla mycket, var ska jag börja? Har haft besök här några dagar, har varit på möten, en släkting har dött, har blivit tillfrågad om att sjunga på begravningen (tillsammans med mina systrar) så har suttit och valt ut sånger och tränat på dom idag. Sen så har jag varit på två fester med alkohol i helgen, drack dock ingenting själv men det kändes ändå inte bra även om jag bara var där en kort stund. Sen igår kaosade allt ordentligt och jag hamnar i en lägenhet med en massa missbrukare - en sån situation jag alltid hamnade i förut när jag själv knarkade. Nu var jag där nykter. Och det är fan inte okej alltså! Inte nånstans. Bråk, skrik, hot och misshandel. Var i alla fall vettig nog att dra därifrån bara minuter innan snuten kom. Bara kryllade av civilare, säkert fyra bilar. Hur fan kunde jag hamna i det där i nyktert tillstånd? Med dom människorna? Orkar inte med mig själv. Men en kompis som Alltid är med när jag gör dåliga saker (jag vet att jag inte borde umgås med henne egentligen) flyttade plötsligt och oväntat från stan idag så nu är det väl kanske förhoppningsvis slut på allt det där. Imorgon är en ny dag.
 
 
 
 

frusen

Kategori: Övrigt

skulle bara vilja ta en lång, skön dusch och sen mysa ner mig i sängen under massa täcken men neeeejdå för jag är hundvakt i helgen också så måste släpa mig ut på prommis i äckelvädret istället. Rått, kallt och fuktig. Usch!
 
Orkar inte, vill inte.
 
Har varit och provridit hästen idag igen. ÅÅÅH så fin den är!! Det är otroligt mycket jobb med den för den har bara stått i en hage senaste fyra månaderna + att den är sjukt ouppfostrad och kan typ få för sig att den ska gå över en ibland. Men får man bara till den så tror jag den kommer bli så otroligt fin! Det kliar i fingrarna, jag vill köpa... Men jag borde verkligen inte.
 
Nåja, det hinner jag ju fundera på. Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder och sen masa mig ut med hunden. Hoppas ni har en fin allhelgonahelg!