alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Party, party, tjack, tjack!

Kategori: Droger

Varit igång och raceat sen igårkväll, börjar bli ngt sliten men det är bara hålla ihop och festa på hela den här natten också ;)
.
.
Gott nytt år på er allihopa!

Dagens intag

Kategori: Ana/Mia

1 liten bit julskinka
3 clementiner
2 koppar kaffe med kanel & kardemumma
En sallad bestående av räkor, grönsallad, gurka, körsbärstomater, avokado och majs
.
.
.
.
.
.
.
.
Är för trött för att räkna kalorier idag, men det där är vad jag fått i mig iaf. Hyffsat bra dag!

Jag = dålig

Kategori: Övrigt

Sorry för kass uppdatering från min sida!
.
Men har varit hemma över jul så har inte kunnat sitta och skriva här. Men nu är jag hemma igen så förhoppningsvis blir det lite oftare jag har tid och ork att slänga upp blogginlägg nu ;)
.
Har ni haft en fin jul? Det har faktiskt jag, tro det eller ej! Berättar mer om den en annan gång, nu ska jag ta ett par sleeping pills och försöka få mig lite sömn. Måste ta mig upp i hyffsad tid imorgon och fara på psyk.
.
.
.
Love 

Zzzz...

Kategori: Övrigt

Så jäkla trött och ont i skallen heeeela tiden, haft det ett par veckor nu, varför ger det sig inte??
Måste försöka rycka upp mig nu men kaffe hjälper ju fan inte...
.
Nåväl ska iaf ta och traska över till en kompis på en stund, kanske dricka en till kaffekopp eller så :) Förhoppningsvis bli lite piggare av vinterkylan.
.
.
Allt bra med er läsare då? Hårdbantning inför julen eller? ;)

Halvdöd

Kategori: Droger

Så jäkla sliten - igen! Haha... Nu får det fan bli lugnt på drogfronten ett tag framöver, kroppen behöver vila upp sig känner jag.
Hahaha det här inlägget började jag skriva igår men var tvungen ta en paus för S kom förbi med en snubbe som skulle köpa verktyg av mig. Och vad tror ni händer?

JO mitt i allt så sitter vi där allihopa och håller på göra oss varsin fix... Haha! Men blev bara EN liten dos morfin och sen inget mera :)
Mådde dåligt och spydde som fan i flera timmar men det var det värt!
NU däremot blir det fan lugnt på drogfronten ett bra tag. Eller ett par veckor iaf. Över jul och så.
Verktygen kom idag men har inte orkat hämta ut dom, har varit för sliten. Ska göra det imorgon.
För trött för att skriva mer nu, vi får höras en annan gång. Puss!

Tjoho

Kategori: Droger

Träffade S för drygt en timme sen. Vi kom fram till att vi skippar tjacket idag, vi hade båda massa som måste göras + att armarna är helt trasiga och dom nya verktygen har inte kommit.
Meeeen tror ni vi kunde hålla oss när vi har pulver hemma eller? NEJ! Haha... Så nu ska jag bara packa ihop mina grejer och byta om innan jag tar och promenerar över till hennes place för en fix eller två :)
Hörde även rykten om att det kanske blir morfin ikväll men den som lever får se helt enkelt! hehe

ADD-utredning

Kategori: Psykiskt

Just det, måste ju berätta! På mötet på psyk igår så tog jag upp att jag ville göra en add-utredning. Det tyckte hon var en bra idé och jag är ställd på kö nu.
MEN då är det två års väntetid på att få börja med den... Känns ju aningens nerslående... Men bollen är i rullning iaf, känns grymt bra!

Drogporr - känsliga läsare varnas

Kategori: Droger

Det här är porr för mig. Jag tycker droger är vackra. Sprutor är vackra. Injektionsscener är vackra. Jag älskar att se på när folk slår i sig. Så här kommer en liten bildbomb med bilder jag tagit själv. Enjoy!
.
En femmeters pump från terumo med en grå 27G nål
.
Samma som ovan
.
Mitt armveck, mindre vackert... :(
.
Mitt armveck igen med 27G kanyl
.
.
Och avslutningsvis en liten påse med amfetamin ;)

Schleten

Kategori: Droger

Inte riktigt fräsch ännu, har varit en zombie sen jag gick av tjacket i... ja när var det? Onsdagkväll tror jag bestämt. Inte fått sova ut ordentligt, hade ju tid på psyk igår kl 11 så det var ju bara till att masa sig upp ur sängen halv 10. Trodde jag skulle avlida på fläcken. Hade så jäkla svårt att somna kvällen före, har ett litet uppehåll med mina sömnmeds så blir lite så och så med att sova.
Sen i natt sov jag också kasst och sen var jag tvungen att gå upp tidigt för att vara med hunden. Vilket jag absolut inte har något emot men just nu är allt bara... Blah.
.
Får se om det blir lite amfetamin ikväll eller imorgonkväll. Beror lite på om verktygen som jag beställt hinner komma idag. Förmodligen inte men man kan ju alltid hoppas! Orkar fan inte sitta och hacka med gamla slitna kanyler när mina armar redan är så trasiga...
.
Sen så är jag ju rätt död fortfarande sen senast. Men ja nog suger det lite i mig av att veta att jag har amfetamin hemma ;)
.
.
Såhär mycket tjack har jag kvar till helgen. Och ja - det är mina egna bilder.

tjackrace

Kategori: Droger

Jag och en kompis hade bestämt oss för att köra ett litet tjackrace på fredag eller lördag men vi åkte och köpte pulvret redan igår.
Sen när vi kom hem till mig så kom vi fram till att vi måste ju testa bara en liten dos "för att kolla hur bra kvalitet det var". Jo tjena...
Ett par timmar senare var alla tre gram slut. Så då ringde vi en annan kran och åkte och hämtade varsitt gram till klockan halv 8 på morgonen. Sen blev vi kvar hos kranen och fortsatte skjuta i oss tjacket där. Mina vener är totalt värdelöst kassa så armarna ser förjävliga ut atm. Tog TRE hela timmar att få i mig en fix när det var som värst!
Mjaha men blåmärken och sprutmärken över hela armarna och benen är ju supernice!


Får se om det blir nåt tjack för oss på fredag/lördag, beror på om armarna hunnit läka ihop lite eller om dom fortfarande ser förjävliga ut.
Nåväl, vi hade en supertrevlig natt/dag men nu är jag heeeelt slut så blir sängen nästa för min del!

Helvetestrippen

Kategori: Droger

Ja jääävlar i mig vilken tripp det blev i fredags! Jag är ju inte så mycket för hallucinogener men i brist på annat knark så körde jag och två andra 4-ho-met.
I början var allt helt underbart, vi bara låg och myste i soffan allihopa och riktigt kände musiken i hela kroppen. Sen kom två till personer förbi och stannade ett tag. Vi fick för oss att gå ut och göra snöänglar. Och det är ungefär det sista jag minns.
Nästa minnesfragment har jag från när jag och S var på statoil vilket är två km hemifrån mig. Ingen aning hur vi kom dit, antar att det var taxi eftersom vi sprang omkring och gömde oss för allt och alla så fort vi gick utanför dörren.
.
Har nog aldrig varit så yr och förvirrad någonsin förut! Skulle köpa cigg på statoil och det gick väl efter ett tag, sen skulle vi gå ut och röka men vi försökte göra tusen olika saker samtidigt så ingenting blev liksom av. Sen försökte vi ringa till dom som varit med tidigare under kvällen men INGEN svarade. Vi började bli nojjiga och få lite smått panik, ville bara hem till mig, knapra benso och lugna ner oss. Så jag började ringa till typ alla i hela telefonboken men ingen svarade. Kanske inte så konstigt med tanke på att klockan var 6.30 en lördagmorgon...
.
Det var snöstorm ute men vågade inte vara kvar på statoil för jag trodde att personalen skulle bli misstänksamma och ringa polisen.
Så vi började vandra runt i stan utan att ha en aning om vart vi var på väg, vi visste bara att vi ville hem. Det började bli alldeles för mycket, kunde inte prata alls utan alla meningar som kom ut ur en var helt osammanhängande.
.
S började gå mot sjukhuset, jag försökte stoppa henne men hon lyssnade inte. Och jag ville inte bli lämnad själv i mitt tillstånd så jag följde efter. Vänthallen på sjukan var öppen så vi satt där ett tag men sen gick vi ut, vars vi var på väg vet jag inte. Men nu gick S mot ingången till vuxenpsykiatrin. Jag gjorde allt jag kunde för att få henne att inse att det är en dålig idé att vandra in på vuxenpsyk när man är trippad.
Men hon gick dit ändå och då fick jag nog. Sket i allt och började vandra åt det håll jag trodde var hem.
.
Jag gick hur länge som helst och insåg efter ett tag att jag inte hade någon aning om var jag var eller hur jag skulle hitta vare sig hem eller tillbaka till stan. Trodde att jag skulle frysa ihjäl ute i snöstormen, jackan var genomblöt och håret likaså. Sminket hade runnit bort och jag såg nog ganska förjävlig ut.
.
Totalt förvirrad försökte jag fråga nån människa om var jag var men vågade inte lita på svaret jag fick, trodde att personen kanske inte fanns på riktigt utan endast var ett resultat av mina hjärnspöken.
.
.
Till slut insåg jag att om jag inte kommer in i värmen NU så kommer jag frysa ihjäl eller bli hämtad av polisen. Så jag gick fram till en snubbe som stod och sopade av bilen. Frågade vart jag var och om han kunde ringa en taxi åt mig. Fick även komma in i värmen och låna toaletten där och dricka en kopp varmt kaffe. Tänk att det finns så underbart snälla människor! Som släpper in en främling som är uppenbart förvirrad i sitt hem fast dom har små barn. Han erbjöd sig sen att skjutsa hem mig vilket jag tackade ja till.
.
När jag kom hem märkte jag att vi lämnat lägenhetsdörren öppen på glänt och datorn med musik på. Inte bra alls!
.
.
.
Som tur var så slutade ju allt bra i alla fall!
.
MEN kära bloggläsare, OM ni någon gång ska trippa - så se för helvete till att INTE lämna lägenheten/huset! Och ha gärna en nykter person med er som kan hålla koll. Det kan faktiskt gå illa...




Pppparty!

Kategori: Övrigt

Sovit utan sleeping pills i natt! Eller sovit och sovit. Jag har spenderat en natt utan tabletter iaf. Förutom ett par atarax för att försöka slappna av. Men atarax räknas inte riktigt tycker jag, dom är ju så svaga ;)
Ikväll blir det party och jag känner mig inte alls taggad. Måste tvätta och städa före det också och DET känner jag mig ännu mindre pepp på...
Men men bara ta och hälla i sig en kaffekopp och ta tag i det sen.

Sömnlös

Kategori: Övrigt

As always. Never asleep, always fat. That's me!
Har inte kunnat sova alls utan sömntabletter på senaste. Så natten till idag skulle jag tjura och somna utan. Det MÅSTE ju gå nån gång tänkte jag, dessutom hade jag varit igång och städat heeela dagen så jag var helt slut och gick omkring som en sömngångare. Klockan 22 gick jag och lade mig i sängen, övertygad om att jag skulle däcka direkt. Men icket! Låg vaken och vred o vände på mig ett par timmar sen gick jag och lade mig i soffan och glodde tv istället för då brukar jag lättare kunna somna. Men neeejdå! Så till slut tog jag ett par atarax och lade mig i sängen igen. Funkade inte det heller. Halv 3 var jag less eftersom jag måste stiga upp halv 9 så då gav jag upp o tog en stilnoct.
.
Det här funkar inte, håller inte i längden. Vad göra??
.
.
Är för trött för att orka skriva mer nu, får höras en annan gång.

Måndag

Kategori: Övrigt

Trött och slut, har varit igång och gjort betydligt mer idag än jag brukar. Nu ska jag ta en dusch och sen en stilnoct och sova tidigt.

Helgen

Kategori: Psykiskt

har varit och farit känns det som även om det ju faktiskt är en dag kvar men på söndag så är ju helgen liksom slut. Känns det som. I och för sig så är det ju ingen större skillnad på vardag och helg för mig, är ju ändå sjukskriven så.
.
Senaste besöket på psyk så tyckte dom för första gången att jag gör framsteg. Bättre kontakt på samtalen osv. SÅÅ därför tycker hon att det är dags att börja gräva i min barndom och se var allt började gå snett. Analysera sönder hela min uppväxt typ. Alltså jag vill inte jag vill inte jag vill inteeeeeee!!! Fy fan vad jobbigt, orkar inte... Vill inte alls börja rota i det, det som har varit har ju varit liksom, ingenting som går att göra nånting åt nu i efterhand. Så vad gör det för nytta? Varför inte bara glömma allt som varit och gå vidare?
.
Men känns inte som att jag kommer kunna slippa undan det här...
.
.


Ångeeeeeeest

Kategori: Psykiskt

Börjar med att svara på kommentaren jag fick i förra inlägget:
Hittills har det bara blivit att jag provat på det en gång men sen så var ju första gången för bara några dagar sen också. Kommer säkert att bli fler gånger men inte alltför ofta, ska försöka ha samma kontroll (eller ännu större) på det som jag har på alla andra droger jag brukar ibland. Och jag är ganska säker på att jag kommer lyckas också :)
Allt handlar som självdiciplin!

Annars då? Mår kasst som fan och ångesten äter upp mig inifrån. Fö att dra ett exempel; igår var en bra dag egentligen. Träffade fina vänner och gick på stan en sväng, allt var frid och fröjd! Och sen bara PANG! Så slog ångesten till. Började hyperventilera, visste inte vart jag skulle ta vägen riktigt och satt bara och försökte hålla gråten borta medan jag väntade på bussen hem. Så fort jag kommer rhem tar jag en xanor och två atarax. Somnar. Vaknar vid 23-tiden med ångest IGEN så tar ännu en xanor och ett par atarax. Lyckas somna efter ett par timmar.
Och idag så har jag haft cp-ångest hela dagen. Blir galen. Så jävla jobbigt!