alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Vad är NA?

Kategori: Droger

Var någon av er som kommenterade och undrade vad NA var och då kom jag på att det är ju kanske inte alla som vet det som läser här.
NA står för Narcotics Anonymous, eller anonyma narkomaner som det heter på svenska och det är en ideel och obunden organisation som hjälper missbrukare att bli drogfria. Man behöver inte vara drogfri när man går dit - det enda som behövs är en önskan att sluta använda. Men man får inte ha med sig några droger eller verktyg in i lokalen och om man är påverkad av nånting så får man inte dela (prata) utan bara lyssna.
Dom har möten runt om över hela landet som man kan gå på och det är härifrån som 12-stegsprogrammet kommer från (minnesotamodellen). Det är mycket prat om "gud" men det ska man inte bli skrämd av, programmet har ingenting med religion att göra!
 
Gemenskapen är en rätt häftig grej faktiskt, alla är så himla snälla och välkomnande där att man blir helt rörd.
 
Gå gärna in på deras svenska hemsida HÄR och läs mer om ni är intresserade :)
 
Varje möte avslutas med sinnesrobönen så jag skriver ner den som avslutning på det här inlägget också för den är faktiskt riktigt bra och går att applicera på livet i allmänhet - även för ickeberoende.
 
 
 
Gud, giv mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden
 
 
 

.

Kategori: Ana/Mia

1 dl proviva till men that's it såhär långt. Nu står dock X i köket och lagar mat och jag kommer inte kunna slippa undan :( har en känsla av att det kan bli så långt ifrån nyttigt som det bara går också... Han har ganska barnslig smak haha! Men han är söt ändå.
Åhh känner redan ångesten... Kommer inte kunna spy här heller ju. Jag vill inte ens göra det, fy fan! Så vidrigt.
Acceptera det jag inte kan förändra... Sinnesro, sinnesro, sinnesro! Ge mig sinnesro.
 

.

Kategori: Övrigt

Hej på er finisar!
Jag sitter hos X atm men han jobbar till kl 17 så är helt ensam här nu och känner lugnet :) har druckit ett glas proviva (den med mindre socker i) till frukost så dagens intag ligger på 50kcal so far. Hade egentligen tänkt äta en grapefrukt också men jag blev så mätt så sparar den nog till senare istället. Nu vill jag bara ha en kopp kaffe och en cigg! Ska nog unna mig det och sen ta tag i diskberget han har i köket.
 
Regnar det hos er också? Här gör det det i alla fall och just idag tycker jag faktiskt att det är rätt skönt. Blir nog filmmys eller liknande ikväll, inte många knop i alla fall!
 
 
 
Gårdagens intag hade för övrigt varit awesome om jag inte hällt i mig fyra glas vin och två shottar... Alkoholen kommer göra mig fet(are)!

myrkryp

Kategori: Övrigt

jäkla propavan alltså!! Brukar aldrig få myrkryp av dom, inte ens när jag har tagit tre stycken. Men neeej nu fick jag det tydligen av bara en halv tablett - KULJUL.

I övrigt trivs jag bra här i sthlm, idag har vi bara strosat runt på stan och shoppat lite (mycket) samt käkat tapas på en uteservering. Ångesten infann sig såklart efter alla kalorier jag fick i mig men det var det enda jag åt idag så det var ändå hanterbart. Sjukt gott var det för övrigt också! Nu ligger vi och ser en film, minns inte vad den hette men nån sci-fi med Tom Cruise är det iallafall. Imorgon eller på tisdag kommer jag förhoppningsvis kunna blogga ordentligt igen! Hörs då ♥

duktig idiot

Kategori: Övrigt

Funderade ibland på att dra ut och supa ikäll också men istället var jag duktig och bestämde mig för att stanna hemma och packa inför imorgon då jag drar till huvudstaden för att se gyllene tider. Men nu är jag så jävla trött så jag tror att jag går och lägger mig istället... Går upp tidigt imorgon bitti och packar då istället!
 
 
 

fyllekåt

Kategori: Övrigt

Full och glad! Och kåt. Ska inte göra nåt dumt. Det vore så onödigt! Ska lägga mig och sova istället. Åt en macka med ett stekt ägg + en äggvita på. Bara det var dumt men kompisen jag var med ikväll käkade thaimat innan vi drog och jag klarade av att hålla mig från det iaf - alltid nåt!
Sååå trött, borde bara stänga av datorn och lägga mig o sova. Ska upp kl 7 imorgon bitti så vore ju trevligt att få i alla fall ett par timmars sömn...

Paaaaarty!

Kategori: Övrigt

Festival - det innebär galej, alkoholintag och gissningsvis ett enormt knarksug på fyllan. Men jag ska stå emot! Vädret är underbart och jag vill bara börja dricka nu 
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Nej jag minns inte när jag vaknade
Senast utan den klumpen i magen
Den som väcker mig på morgon med en smäll
Och försvinner inte förens i baren
Nu ser jag livet genom dom svartaste glasen
Du tror du ser nåt vackert men det är traser

.

Kategori: Övrigt

hej finisar! Jag är barnvakt åt min systerson fram till på torsdag så vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli fram till dess (han har tyvärr lärt sig läsa... haha). Vi sitter och ser på film nu så hinner bara med en snabb update. Åh vad jag vill få tid att blogga ordentligt snart!
Har ni det bra?
 
Puss!

inga stillisar

Kategori: Ana/Mia

Nej tro det eller ej men jag bestämde mig för att försöka somna utan stilnoct igår och till min förvåning gick det hur bra som helst! Sov helkasst och vaknade flera gånger men jag lyckades somna i alla fall.
 
Idag kom jag äntligen hem (ja när jag har varit hos pappa har jag faktiskt längtat hem... haha) och ikväll ska jag dricka vin med en kompis :) egentligen ville hon att vi skulle laga mat tillsammans men som tur var så lagade hennes pojkvän mat åt henne istället så hon for hem och åt så jag kunde göra detsamma. Vägde mig när jag kom hem idag och eftersom det var på kvällen så stämmer det ju inte riktigt men hade ändå gått ner 3,5kg sen jag åkte bort! Så jävla underbart! Och det fast jag inte har kunnat träna nånting öht. Ska bli spännande att väga sig imorgon bitti och se exakta siffror. Har ju lite ångest nu över att jag ska dricka alkohol ikväll - så onödigt många kalorier! På det sättet är knark Mycket bättre hehe...
 
Men nej, jag är färdig med sån skit!
 
 
Nu ska jag betala lite räkningar och invänta E som kommer närsomhelst så vi kan påbörja alkoholintaget. Publicerar alla kommentarer lite snabbt nu men hinner inte svara på dom förrän imorgon.
 
 
PUSS

.

Kategori: Övrigt

Har varit hos pappsen så har inte kunnat blogga nånting. Nu är jag hundvakt tills imorgon, vill egentligen bara hem men det är bra betalt så jag klagar inte, le och se glad ut typ.
 
Hade bestämt mig för att vara nykter igår när det var först släktträff och sen utgång men neeejdå för någon hade en bag-in-box med vodka och sa att det bara var o ta från den - och efter ett par timmar på en tråkig jävla släktträff så blev det alldeles för lockande att supa. Slutade såklart i vanlig ordning med kaos - blev full som ett jävla ägg, spydde på krogtoan och glappkäften gick i ett. Hade tydligen varit jävligt flirtig och raggat på allt och alla i stort sett... Sen blev jag less när dom visade intresse så då "tappade jag bort dom" med flit för att slippa prata med dom. Orkar inte med att jag ska hålla på såhär. Gjorde inget med nån av dom, förutom att typ dansa lite utmanande med dom på dansgolvet och jag for hem ensam men ÄNDÅ. Fattar inte varför jag ska hålla på sådär. Jag vill ju inte alls egentligen...
Lite panik och uppror mot X kanske? Bevisa för mig själv att jag fortfarande är singel och gör vad fan jag vill. Varför är jag så störd när det kommer till sånt här? Jag kommer aldrig klara av att ha ett förhållande.
 
 
Nu ska jag lägga mig och ta ett par stilnoct så jag somnar. Ja jag vet att jag skulle sluta med dom men jag är faktiskt inte hemma än och har dessutom inte tagit dom sen i torsdags nu. Plus att jag har ångesten från helvetet så kommer aldrig lyckas somna utan dom... Eller ja det hade kanske gått men jag orkar inte ligga i sängen med ångest ikväll.
 
Vill gå på möte. Ska kolla upp om det är nåt snart.
 
Godkänner & svarar på kommentarer när jag kommit hem imorgon.
 
 
Hörs imorgon, godnatt!

fetto

Kategori: Ana/Mia

Tränade mage nyss, första gången jag tränar nånting öht sen jag åkte hemifrån. Jag kan skylla på mycket, en trasig höft, inget gymkort där jag är nu, semester, ont i halsen och förkylningen men egentligen så har jag ju såklart bara varit lat. Det finns ingen giltig ursäkt. Jag har inte velat träna när jag hälsat på hos folk jag knappt känner men det är också bara en dålig ursäkt.
Nåväl, nu lär jag förhoppningsvis ha en grym träningsvärk i magen imorgon. Har sån ångest för allt. Ska gå på NA-möte idag kl 18, det blir nog skönt tror jag. Tänker lite "tredje gången gillt" så hade faktiskt tänkt dela den här gången. Tror det kanske kan bli lättare på ett sätt när inte X är där med mig.
 
Blev ca 1 dl laktosfri vaniljyohurt samt ½ dl frebaco havreringar till frukost/lunch och med lite tur så slipper jag äta mer idag. X åker direkt efter jobbet och är nog inte hemma förrän ikväll nån gång och jag ska ju på mötet så är inte heller tillbaka förrän tidigast halv 8 och då kan jag bara säga att jag köpte en macka nånstans och åt på vägen.
 
 
 

alltså stilnoct

Kategori: Psykiskt

Fy fan, jag blir ju så yr av skiten och kan inte bete mig för fem öre. From now on ska jag bara ta den när jag är ensam hemma och SOVA direkt jag svalt tabletterna. Absolut inte börja ha sex i alla fall... Spårar ju bara åt helvete och så får jag dö av ångest idag.
I min värld är allt mitt fel, Allt! Även sånt som egentligen inte är det. Och har man gjort nåt fel så bör man straffas. Åh önskar jag kunde skära upp mig utan att det syns för omvärlden... Så dålig.
 
Vill gå på möte idag. Behöver få ur mig massa skit och X ska ändå till sin mamma/syster ikväll så då har jag ingenting att göra. Vägrar följa med dit, är fan rädd för folks familjer. Dom är säkert jättetrevliga men vi vet ju inte ens själva vad det är vi håller på med så att träffa hans mamma känns bara överkurs och jobbigt. Vad är det förresten vi håller på med? Jag åker hem imorgon, är nog lika bra att avsluta allting då. Hur skulle det här nånsin kunna sluta på ett bra sätt? 100 mils avstånd och en massa komplicerade omständigheter. Jag klarar ju inte av förhållanden ändå, det vet jag ju. Det är inget för mig.
Nej jag måste avsluta det här, vill bara fega ur och vänta med att säga nånting tills jag är hemma så det blir lite mindre jobbigt... Men samtidigt vet jag att jag borde ta det face to face innan jag åker. Vi får se. Jag har haft ett par härliga dagar här men that's all it is. Imorgon åker jag hem och då är det tillbaka till verkligheten som gäller. Förlåt, men det blir bäst såhär.

varför kan jag inte bara bete mig?

Kategori: Övrigt

Orkar inte med mig själv... Skulle så gärna vilja ta till rakbladen och bara skära upp hela armarna men nej det får jag ju inte!

matproblem

Kategori: Ana/Mia

Har lagat mat till X som kommer hem närsomhelst och just nu sitter jag och funderar på hur jag på ett smidigt sätt ska kunna slippa undan att själv äta av det. Har gjort laxpasta som inte är det minsta nyttig.
Men jag vill liksom inte att han ska veta hur jag håller på tjaffsa med maten. Den här kvällen är som upplagd för extrem ångest...
 
 
 

sömnproblem & nattfunderingar

Kategori: Ana/Mia

Skulle försöka somna utan tabletter igår - gick åt helvete dåligt så istället låg jag vaken och hörde på när X sov. Funderingen som ploppade upp i min skalle (haha jag kan inte rå för min sjuka hjärna...) var "hur många kalorier innehåller sperma?" finns det någon av er som läser här som vet? Eller orkar googla? Är det bara jag som har funderat över det här? Haha... Hur brukar ni göra? Svälja, ta det i munnen och sen spotta ut eller inte ta det i munnen alls?
Fick lite ångest av att tänka på dom jävlarna i magen som garanterat simmade rakt till mina lår och bosatte sig där och gjorde dom ännu fetare. Känns som att dom har svällt upp som fan under natten bara. Jag vet att det är stört att tänka/känna så men jag gör det ändå.
 
 
 
Klockan 4 imorse gav jag upp och tog två stilnoct i alla fall, skönt att äntligen få somna! Ska sluta med dom när jag kommer hem, blir för svårt att sova utan dom när jag är borta.
 
 
 

Förresten!

Kategori: Övrigt

Fina ni, jag blir alltid lika glad när ni kommenterar men jag har helt enkelt inte haft tid & möjlighet att läsa, godkänna och svara på ett tag men jag ska ta tag i det ikväll om jag får en liten stund över för mig själv.
Jo just det, en fråga också, hade några fler besökare igår än jag brukar vilket känns konstigt med tanke på hur dåligt jag uppdaterat här senaste veckorna. Är det någon som har länkat?

äntligen!

Kategori: Övrigt

För första gången sen jag åkte bort från stan så sitter jag på datorn och bloggar! Har varit lite nojjig över att den är hackad o sånt men nu har jag fått hjälp med att fixa det så nu törs jag logga in på den här bloggen med den igen. Kommer nog inte kunna skriva så ofta ändå förrän jag kommer hem, har ju allt som oftast ögon på mig här.
 
Har i alla fall hunnit med att besöka min gudmor nu, åkte därifrån igår efter nästan en hel veckas avkoppling. Det har varit helt underbart! Nu har jag istället åkt till en kompis som bor på vägen hem kan man säga (samma som jag hälsade på före jag åkte till min gudmor också). Så jag passar på att hälsa på här när jag ändå är på genomresa :) trivs så sjukt bra här av nån anledning!
 
Vill aldrig åka hem igen, att ha varit borta så här länge har bara fått mig att inse ännu mer att jag inte vill bo kvar i stan. Jag har alltid trivits hur bra som helst i den här stan, ända sen första dagen jag flyttade hit för fem år sen. När jag har varit hemifrån ett tag har jag alltid fått hemlängtan och det har alltid känts så himla skönt att få komma hem igen.
 
Nu har jag varit borta i snart två veckor och jag längtar fortfarande inte hem. Det är nog dags att röra på sig, flytta nån annanstans. Frågan är bara vart?
 
 
På tal om nåt helt annat så har jag fortfarande inte blivit frisk - suck! Haft sjukt ont i halsen i en vecka utan att det varken går över eller att förkylningen bryter ut ordentligt. Igår blev jag less så jag köpte halstabletter på apoteket för 150:- det sved som tusan i plånboken men hade så himla ont att jag trodde jag skulle dö varje gång jag svalde. Idag är det lite bättre men då har jag fått hosta istället - lite mollipect & cocillana hade suttit fint men jag har ändå inte råd att hämta ut dom så ingen idé att ringa och försöka få det utskrivet. Kurerar mig med massa c-vitamin istället samt försöker att äta lite bättre, vet ju att jag alltid blir sjuk när jag inte äter på ett par veckor och det enda som hjälper är tyvärr att börja äta i alla fall lite mer normalt...
 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost/lunch och sen ska jag duscha och göra mig klar för att gå på NA-möte! Det ni ;)
 
 
 
 
 
PUSS

Jag ska inte spy

Kategori: Övrigt

Jag ska inte spy, jag ska inte spy, JAG SKA INTE SPY!! Tvingar mig själv att sitta kvar i soffan med dom andra tills ångesten lättat lite. Har ätit tre gånger idag, normala portioner - usch!
Men jag ska inte spy.

skitapp!

Kategori: Övrigt

Hatar bloggappen alltså... Skrev ett långt inlägg åt er igårkväll men när jag var klar och tryckte på "publicera" så försvann alltihopa! Så irriterande. Men jag ville mest bara tala om att jag lever och mår bra här. Ingen stress, bara harmoni! Känner mig rent av lycklig och det kan jag inte ens komma ihåg när det hände senast. Lycka - vilken underbar jävla känsla det är!

Hur mår ni då finisar? ♥

idag åker jag!

Kategori: Övrigt

Jepp, nu lämnar jag stan för ett tag. Ska bli helt otroligt skönt att komma bort ett tag, har varit totalt sönderstressad senaste tiden och jag har glömt bort en massa viktiga möten o annat. Ska bli skönt att bara få vara och Andas ett tag. Sen får vi väl se hur länge det tar innan jag blir rastlös ;)
 
Ska först hälsa på en kompis jag inte träffat på över två år, vi har pundat tillsammans tidigare men han är clean sen rätt länge tillbaka. Blir nog bara där en dag eller två och sen åker jag vidare till min gudmor, som jag bara har träffat typ 3-4 gånger i mitt liv. Lite nervöst men det ska nog gå bra! I värsta fall är det ju bara sätta sig på tåget hem igen, inte svårare än så.
 
Dieten har gått sjukt bra senaste dagarna (tack voxra!) men istället så har min magkatarr börjat protestera mot svältkost i kombination med vitlök, starka kryddor och c-vitaminbrus i mängder (+en jävla massa stress). Så blir tvungen att börja äta lite mer nu... Men bara ett tag tills magen fått återhämta sig lite! Blir nog bra att det blir i samband med att jag åker bort, hade ändå blivit så jobbigt att dölja äs, ta en promenad för att spy efter maten osv. Men jag kommer såklart fortfarande äta nyttigt! Bara lite mer regelbundet och sånt som är bra för magen.
 
Har en massa att göra nu - packa, städa, tvätta osv så vi hörs en annan gång helt enkelt <3 vet inte hur mycket jag kommer ha möjlighet att blogga när jag är borta men kan ju uppdatera från mobilen nån gång i alla fall. Typ på resan ikväll så lär jag säkert ha grymt tråkigt... Haha
 
Ha det fint nu hörrni och njut av sommaren! PUSS

.

Kategori: Övrigt

Igår var en bra matdag - fram tills att en kompis kom förbi vid 11 på kvällen för att vi skulle se film tillsammans. Hon hade med sig morötter & dip och det hade varit helt ok om det hade varit lättyoghurt eller filmjölk vi skulle blanda ihop dipen med men nej - istället hade hon med sig creme fraiche med 34% fetthalt. Fattar ni? TRETTIOFYRA PROCENT FETT! Usch redan där var ju ångesten igång men jag glufsade såklart i mig som den fettogris jag är. Och som om inte det vore nog så gick jag och hämtade chipspåsen från skafferiet och tryckte i mig den också. Det var visserligen inte så mycket kvar i den så blev inte riktigt en ordentlig hets men ändå. Efteråt tvingade jag mig själv att sitta kvar i soffan ett par minuter men paniken över vad jag hade gjort bara växte så jag sa att jag skulle gå ut och ta lite frisk luft en snabbis och så spydde jag upp allt bakom cykelrummet. Hoppades att ingen sett mig, gick in o tvättade händerna, snöt mig och satte mig sen i soffan igen och fortsatte se film som om ingenting hade hänt.

Det är så sjukt egentligen.

Men nu ska jag försöka glömma gårdagen och istället satsa på att göra idag till en perfekt dag!

jobbig dröm

Kategori: Droger

Jag och en kompis skulle köpa heroin men hennes kort funkade inte så fick inte ut några pengar så jag fick betala alltihopa med mina sista pengar som jag skulle ha nu när jag åker bort.
När vi satt med snubben som sålde horset åt oss så frågade jag efter verktyg, han sa att vi fick ta själv från kartongen bakom oss så jag tar två kanyler (blev glad för han hade min favorit - gula) och när jag ska ta en pump så hör jag hur han säger "fan vad du blöder" och när jag kollar ner i handen så är den full i blod, känner att det är blött i ansiktet så drar med andra handen över kinden och när jag kollar på den sen så är den full av blod. Får panik och undrar var det kommer ifrån, någon räcker mig en handspegel och då ser jag att blodet rinner ur ögonen. Blinkar och försöker se bättre men ögonen svämmar över av blodet som om det vore tårar som trängdes fram. Blir livrädd och undrar vad det är för fel, vill ringa en ambulans fort innan det kanske är för sent men knarket är viktigare så jag vill först stanna kvar och avsluta affären.
 
Sen vaknade jag i panik med världens ångest. Usch gick inte direkt att somna om efteråt men klockan var ändå 6.30 så jag steg upp istället. Förhoppningsvis kan jag somna i tid ikväll.
 
Är inne på tredje veckan som drogfri nu så förmodligen så är det treveckorskrisen som är på väg. Det är alltid jobbigast efter 3 dagar, efter 3 veckor, efter 3 månader samt efter 3 år. Så när det har gått tre år kan jag nog äntligen pusta ut för sista gången... Haha!
 
 
 

.

Kategori: Droger

I lördags kom en bekant förbi och hälsade på en sväng. Hade berättat för han ett par dagar tidigare att jag slutat knarka och reaktionen var typ "fan vad bra, duktigt!" så trodde att det skulle vara helt lugnt.
Och så kommer han hit påtänd som fan, har med sig ett helt gäng E och försöker övertala mig att också ta. Fy faan så jävla fittigt gjort! Riktigt dålig stil när han vet att jag försöker sluta. Sa nej flera gånger men ändå så drar han fram dom och lägger på bordet framför mig, hade bara kunnat sträcka fram handen och ta en. Som tur var så blev jag inte det minsta sugen (just då iaf) utan bara irriterad och förbannad. Visade dock ingenting utan tackade bara artigt nej, låtsades vara trevlig och glad i ett par timmar innan jag sa att jag var tvungen lägga mig så han fick fara hem.
 
 
 
Jo just det, han sa också att han hade heroin hemma. DET blev jag däremot sugen på. Hade velat ta det en gång till eftersom jag missade venen förra gången jag tog det så fick inte den där "skjutsen" alla pratar om, effekten fick jag såklart ändå men... Men det kommer inte hända att jag tar det igen. Jag har provat heroin och jag gillade det, kan hända att jag börjar gilla det alldeles för mycket om jag skulle lyckas träffa perfekt en gång. Och nu har jag dessutom redan bestämt mig och lagt av, lagt kort ligger och jag tänker inte fuska en enda gång. Jag har sagt aldrig mer och då är det det som gäller också.
 
Sjukt irriterande att han ens berättar sånt för mig. Han VET liksom...