alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Gott nytt år!

Kategori: Övrigt

Känner på mig att den här kvällen kommer suga så jävla hårt... Är inte pepp för fem öre. Är bara trött och vill sova bort hela skiten.
Kanske gör nån slags sammanfattning av 2012 här imorgon om jag orkar. Nyårslöftet blir att sluta röka! Om jag alls ska ha nåt, får se. Gå ner i vikt vill jag inte ha som nyårslöfte men självklart kommer jag ändå kämpa vidare mot size zero  ♥
 
 
Hoppas ni får en helt underbar kväll och ett minst lika underbart jävla 2013! Nu gör vi nästa år till det bästa nånsin, är ni med på det? JA!
 
 
 

Lite tips (jag är sämst)

Kategori: Övrigt

Jag vet att jag har lovat er länkar till diverse pro ana sidor hur länge som helst nu men så försvann min ork helt och hållet och jag hade ju tänkt att jag skulle skriva ett par rader om varje länk, vad det är för sida, vad jag tycker om den osv. Men har nu insett att om jag ska göra det så kommer det aldrig bli av så här kommer alla länkar uppradade efter varandra bara. Ni får helt enkelt själva klicka in er på sidorna och se vad det är för nånting om ni är intresserade :)
 
 
 
 
 
 
https://www.flashback.org/t316882 (gammal utdöd tråd men tillsammmans kanske vi kan få lite liv i den? ;))
 
 

Dagens thinspo

Kategori: Övrigt

Jullov

Kategori: Övrigt

Hejsan allihopa! Bloggen tog lite jullov när jag har varit hos mamma och sen pappa några dagar över jul.
Kan väl uppdatera er om att spelkvällen jag hade förra veckan självklart spårade ur rejält... Blev inget knarkande men ASFULLA blev vi och det hela slutade med att vi bjöd över grannen och hade trekant. Varför?? Fan vad kul att stöta på han i fortsättningen - not!

Julen har varit helt okej i år, har fått trådlöst tangentbord + mus i julklapp så nu slipper jag sitta på golvet haha. Blev dock redigt förkyld iförrgår och igår trodde jag att jag skulle avlida nästan, var riktigt dålig och hade feber m.m. Så blir nog att ta det lugnt några dagar nu så man blir frisk snart.
 
 

Spelkväll

Kategori: Droger

Idag ska en kompis komma hit och vi ska sitta och spela spel, dricka vin och ha allmänt trevligt! Varför får man inte lika mycket ångest av kalorierna från alkoholen som kalorierna från sånt man äter? Knas egentligen.
Hon som ska komma hit är i all fall en kompis som jag brukar knarka tillsammans med men jag hoppas verkligen att vi ska klara av att hålla oss till bara alkohol ikväll, på lördag har jag varit drogfri i fem månader och jag ska fan klara ett halvår! Vore coolt att klara ett helt år men börjar med ett halvt och ser får jag se hur det känns då.
 

DNP?

Kategori: Ana/Mia

Blev lite nyfiken på att köpa DNP, är det värt att prova eller? Någon av er läsare som testat/vet nån som testat eller bara vet nånting om preparatet?
Man ska tydligen svettas som en liten gris av det pga att förbränningen ökar så mycket och det är ju mindre mysigt haha... I gengäld så ska man gå ner i vikt väldigt fort, 0,5kg per dag är inte ovanligt tydligen. Snälla kommentera om ni vet nånting om det här!

Mollipect

Kategori: Övrigt

Vaknade upp sjuk imorse, fy fan! Det gjorde ju dock att jag fick ta hostmedicin med efedrin i = jag har känt mig mer som en människa idag än vad jag gjort på länge.
Gjort bort att handla alla julklappar, känns grymt skönt! Har även skottat av gammelbilen som hade typ en meter snö på sig - kul jul! Men nu är det gjort och när jag ändå var igång så skottade jag balkongen också. Härligt att orka med lite mer än att bara ligga i sängen/soffan hela dagen.
 
 

Stallet

Kategori: Övrigt

Varit till stallet idag och ridit ut. For och galopperade i djupsnön, härligt! Nu är dock orken helt borta igen, som vanligt nuförtiden. Jagorkarintevarasåhärtröttsnartbörjarjagommedmedicinen!! Ger det till efter nyår sen ger jag upp. Går inte att leva såhär.

still tired

Kategori: Övrigt

Helt slutkörd, orkar snart inte med det här snart. Ska livet vara såhär? Vad fan är felet? Känner bara för att blåsa av mig skallen ibland...
Jag vet att det blir jäkligt glest mellan inläggen nu och sjukt ointressant när jag väl skriver men orken finns verkligen inte. Förlåt!

Sämst

Kategori: Övrigt

Jag vet att jag lovade er länkar men jag har helt enkelt glömt bort det... Så ni får klara er ett tag till, kanske att energin finns imorgon? Har varit så jäkla trött på senaste så det är inte sant! Sover typ 12 timmar per natt och ändå går jag omkring som en zombie och orkar inte göra nånting. Förutom att bli fetare än jag redan är, usch.
 
Skulle vara nyttig idag och äta bär med lättkvarg men det var inge gott... Så det står i kylen nu, kanske gör en smoothie av det imorgon. Om jag orkar. Var fan tog all energi vägen?? Villhatillbakadennutack!
 
 

Jojuste!

Kategori: Övrigt

Håll utkik imorgon för då tänkte jag slänga upp lite länkar som jag tänkt göra i evigheters evighet.
 
 

home again

Kategori: Övrigt

Hej på er! Nu är jag hemma igen, fast ni vet ju inte ens om att jag varit borta. Det har jag iaf, närmare bestämt hos pappa och hälsat på över helgen. Skönt att komma bort lite, men minst lika skönt att komma hem igen idag.
Nu ska jag gå över till grannen och dricka en kopp te, vi får höras bättre en annan gång helt enkelt ;)
 
 
PUSS!

cocillana

Kategori: Övrigt

Hostar lite idag. Ser det som en utmärkt ursäkt att få klunka i sig lite cocillana etyfin! Morfiiiiin 

Efedrin

Kategori: Övrigt

Det här går inte längre. +0,5kg sen förra veckan. Oacceptabelt! Så idag blev det 30mg efedrin i form av mollipect (hostmedicin) haha...
Vädret är ju dock helkasst så har inte kunnat gå så långt idag, -15 grader och snöstorm typ. Men 3,5km har jag knatat i alla fall. Bättre än ingenting.
 
Ätit en apelsin + en jävla massa piller idag. Fryser som en gnu, bara 18 grader varmt i lägenheten. Ska koka mig en kopp te strax tror jag.
 
Igår julpyntade jag lite, inte illa! Hade tänkt vänta med det tills jag får ork att städa före men insåg att då kan jag få vänta tills julen är förbi... Så igår åkte lite stjärnor upp i fönstren, bytte gardiner och ställde fram lite tomtar. Mys!
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Fortfarande trött fast jag sov 12 timmar i natt... Hade lätt kunnat sova flera timmar till. Är det mörkret eller vad fan är felet?? Orkar inteeee...
 
Vill stänga in mig i lägenheten och bara äta massa pizza. Men nej. Jag är ju fet så det går ju inte. Fan. Varför kunde inte jag få födas med ämnesomsättning som en jävla greyhound eller nåt? ORÄTTVIST att vissa kan äta hur mycket och onyttigt som helst utan att gå upp ett hekto!
 
 
 

knarksugen.nu

Kategori: Övrigt

Trött som ett får är jag också. Orkar inte med livet just nu... Varför kan man inte bara få ta en paus ibland?

correction...

Kategori: Övrigt

Jag ändrar nog mitt mål till -6 kg till den 23 december. Blir ju ändå 1,5kg i veckan och det kan bli nog så tufft tror jag!
 
Igår blev det party! Vi skulle bara sitta hemma hos mig ett par tjejer men slutar med att vi drar ut på krogen och festar järnet istället haha...
Sen så råkade jag visst dra hem en liten 18-åring HAHAHA jag dör! Jag är liksom FYRA år äldre än honom, helt sjukt! Känner mig nästan som en pedofil. Alltså en 94:a kan ni fatta det? Det kan inte jag!
Jaja shit happens och han var faktiskt förvånansvärt bra i sängen, hade inte förväntat mig nånting från en 18-åring - vadå fördomar? Haha... Jäkligt välutrustad om inte annat. Det var nice.
 
 
Lammkött kan ju faktiskt vara rätt nice...