alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

sleepless somewhere in sweden

Kategori:

VARFÖR kan jag inte somna för?? Borde ha däckat för flera, flera timmar sen med tanke på att jag somnade vid 8 imorse och sov väldigt lätt och oroligt med massa drömmar fram till kl 11-12 nånting så fick typ 3-4 timmars svindålig sömn. Sen dess har jag varit uppe, plockat till, diskat, städat och fortsatt tvätta. Och varit till ponnyn såklart och tagit en promenad med henne i regnet. Har mao varit igång rätt så mycket för att vara en bakissöndag. Hade förväntat mig att slockna vid 6-7 tiden på kvällen men nu är klockan snart halv fyra på morgonen och jag ligger vaken än.

Måste verkligen komma ihåg att ringa o förnya mina recept imorgon så jag får sova lite! 

fezt

Kategori:

Precis lagt mig i sängen och ska sova efter en utekväll. Ändå rätt nöjd. Första stället vi var ut på var svinbra, andra stället var sämst. Förväntningarna var tvärtom! Men asså kändes som att hela kvällen på ställe nr 2 gick ut på att försöka undvika jobbiga människor. På första stället var det ingen jag kände förutom mitt sällskap så det var nice! Haha, slapp gömma mig. Asså pallar inte puckat folk!

Ångrar lite att jag tuggade i mig en concerta på krogen. Eller nä, egentligen ångrar jag att jag inte tog den tidigare på kvällen så den hade gått ur helt nu så jag skulle kunna somna. Istället ligger jag här aspigg och stirrar upp i taket. Och lär väl förmodligen få göra det ett tag till också.

(det räknas inte som knark när jag har det på recept)

Även fast jag definitivt inte tar dom som man ska. Jag tänjer på gränserna hela tiden och jag gillar det fan inte!


Nä roligare än så här verkar det inte bli, godnatt! Eller god morgon typ.

nattmat

Kategori: Övrigt

Somnade helt slut i soffan typ halv 7 igårkväll och vaknade upp igen halv 11 på kvällen. Övervägde att bara förflytta mig till sängen och fortsätta sova men istället började jag göra pizzasallad mitt i natten. Haha... Två olika dessutom, en med vitvinsvinäger och en med ättika, återstår att se vilken som blir godast! Om någon av dom ens går att äta, har aldrig gjort sånt där förr och nu var jag dessutom halvt i sömnen. Aja det blir nog bra...
 
Satte mig på balkongen idag med en kall cider och en cigg. För att fira att jag fått "semester" liksom. Inget jobb och inga hundar på ett par veckor. SÅ JÄKLA SKÖNT!! Ska bara vila och försöka få lite ordning här hemma. Och ägna lite extra tid åt min pålle såklart <3
Sen helt plötsligt halvvägs in på cidern så plingar det på dörren. Då hade jag glömt att boendestöd skulle komma idag haha... Tänkte att dom nog inte riktigt skulle fatta grejen med att dricka alkohol en tisdag mitt på dagen så jag skyndade mig att ställa in cidern i kylen innan jag öppnade dörren. Får hoppas på att jag inte hade hunnit börja lukta ;)
Hade som tur var sparat kapsylen så förhoppningsvis så ska väl kolsyran hålla sig kvar tills jag kommer hem från ponnyn! Om inte annat har jag ju en till i kylen också.
 
Nu ponnymys, hörs :)

.

Kategori:

I can paint my nails but I can't paint away the darkness in my soul 


grease och vin

Kategori:

Skulle ha sån där riktig myspys för mig själv ni vet, med tjejfilm och vin. Så slog igång grease (alltså huuur bra?!) och hällde upp ett glas rosé.
Tar vinglaset i handen och slänger mig ner i soffan - SPLASH. Vin över hela mig, soffan och täcket. Så ovanligt att jag är klumpig då... Man skulle kunna tro att jag redan druckit tio glas och inte att det var mitt första. Aja, nu har jag torkat så gott det går, hunnit mysa upp ett glas vin och ska strax fylla på glaset eftersom jag smart nog tog med hela flaskan till vardagsrummet. Fint att jag inte ens inbillar mig att det bara blir ett glas haha...

tvätta

Kategori: Övrigt

Väntar på tvätten som är klar på fem min sen ska jag soooova! Ska upp kl 4 imorgon så behöver somna asap typ. Hade tagit ett par kodein och druckit några vinglas och så skulle jag öppna en cider nyss. Missbedömde lulligheten (haha, ord ens?) och spillde cider ner bakom spisen och ner mellan spisen och bänken typ. LESS. Torkar upp någon annan gång känner jag.
 
Har förresten kommit på varför jag inte tagit återfall ännu men ska berätta om det en annan gång för nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätten så den är torr tills imorgon!

.

Kategori: Övrigt

Går ändå bättre och bättre att jobba måste jag säga. Lite smått less på att ha så sjukt ont hela tiden bara. Ont i käken. Blir bara värre och värre, vet inte om det kanske har lite att göra med doshöjningen på elvanse? Att jag får typ käkspänningar av det så knäppningarna blir värre och jag fått någon inflammation typ. Jävligt ont tar det i alla fall. Kombinerar citodon (börjat ta tre istället för två tabletter...), alkohol och imovane för att dom ska boosta varandra så jag får somna utan smärta. Eller i alla fall med lite mindre ont.
 
Tog mig iväg på möte igår för första gången på jag vet inte hur länge? Kändes sjukt värdelöst iaf. Ville bara därifrån och ångrade att jag öht for dit. Var knappt någon jag kände där, bara en massa nya ansikten. Ingen jag hade längtar efter att träffa.
 
Åhh MEN! En bra nyhet kom jag på! Har inte skrivit om det tidigare men en vän som blev drogfri ett par månader efter mig tog återfall rätt nyligt. Ganska ordentligt dessutom. Har skrivit om en annan vän som tagit återfall tidigare men det här är en annan.
Och nu har han blivit clean och åkt iväg på behandling! :D :D :D blev så jäkla glad när jag fick höra det!
 
Fast nu är ju typ jag på väg att ta återfall känns det som så... haha! Men vi får väl se, än har jag ju inte satt nålen i armen.
 
 
Nu ska jag hänga tvätten och sen duscha, mysigt efter ett par vinglas och kodein! Sen blir det imovane och gunga in i sömnen. TIDIGT! Var planen i alla fall.

jobbelijobb - nya rutiner

Kategori:

Började på jobbet i måndags, ett tre veckors semestervik. På heltid. Vill ni veta hur man klarar av nåt sånt när man egentligen är sjukskriven? Svar: mediciner.
Amfetamin och koffein för att orka igenom dagen. Ipren, treo och alvedon mot huvudvärken som kommer kring lunchtid. Kanske lite novalucol mot illamåendet man får av för mycket kaffe och cigg. När man äntligen kommer hem blir det kodein mot smärtan. Och så ett par glas vin för det förtjänar jag tamigtusan. Ingen sol ute men man kan dricka rosé i sängen också. När man är så trött att man inte ens orkar sitta. Men ändå kan man inte somna. Så det får bli ett par imovane också. Måste hinna få i alla fall ett par timmars sömn om jag ska orka göra om samma procedur igen imorgon...

Sällan eller aldrig har jag stoppat i mig såhär många olika droger under samma dag. Inte ens när jag knarkade som mest.
Men det är okej, jag räknas fortfarande som drogfri för allt det här kommer ju från staten! Då kan det ju inte vara någon fara. Det är ju inte som att jag röker cannabis eller så i alla fall. För DET hade ju varit hemskt.


Oh the irony... precis svalt dagens (förhoppningsvis) sista tabletter så nu ska jag sova. Godnatt!