alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

No more meds

Kategori: Psykiskt

Har slutat helt med sertralinet. Och med voxran. Och med alla sömnpillz. Och tar väldigt sällan ångestdämpande. Och slutat med mina p-piller också som faktiskt är en stor anledning till att jag är deprimerad. Så varför har jag då ätit dom i 5 år om jag vet att jag inte mår bra av dom? JO för att jag får bra hy av dom. Så då väljer jag hellre att må skit och ha fin hy än att må bra och vara finnig. Vadå utseendefixerad? I'm pretty fucked up...
Den enda medicinen jag tar regelbundet nu är järntabletterna. Och det räknas väl mer som kosttillskott :)
Får se hur länge jag kör på det här men just nu går det hyffsat bra iaf!
.
Blir ingen bild till det här inlägget, lev med det. Puss!

Vissa människor alltså...

Kategori: Övrigt

Jag orkar inte

Kategori: Psykiskt

Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Lämna mig bara ifred!

Det går bra nu

Kategori: Psykiskt

Är på sådär oförskämt bra humör idag igen! Vilket är superkonstigt och helt ologiskt egentligen eftersom jag precis slutat med voxran och gått ner i dos på sertralin från 75mg till 50mg. Dessutom har jag slutat röka också. Känns helt underbart, jag kanske inte ens behöver mediciner längre egentligen? Ska ju ändå ha uppehåll nu för att kunna ta methylonet så får väl se hur det går då, går det bra så är det ju lika att vara medicinfri :D
Kanske iaf kan klarar mig på bara voxran. Men vi får se, nu tar jag en dag i taget.
.
.
.
.
Har orkat diska lite och lagat mat idag också, det var inte dåligt av mig! Öhö dålig anorektiker jag är då ^^ nej men alltså jag försöker faktiskt att lämna ätstörningarna bakom mig och fokusera på att må bra. Att äta nyttigt för att jag känner att jag mår bättre av det, att träna för att det är skönt. Vissa dagar går det bra, vissa åt helvete. Men jag försöker iaf, mer kan jag inte göra.
Dagens matintag blev en apelsin till frukost och sen spagetti & (älg)köttfärssås till middag. Inte optimalt med bara två mål på en dag men jag är ändå nöjd med dagen. Jag kommer att lyckas, det kommer bara att ta lite tid innan jag är där.

Methyloooooone! <3

Kategori: Droger

Åh älska! Ska få hem en liten dos m1 i brevlådan snart, SOM jag har saknat det alltså - ni anar inte...
Det enda jobbiga med det hela är ju att jag måste ha uppehåll med min medicin i två veckor före jag kan ta det. Kommer nog bli sjukt jobbigt. Bara hoppas på att jag inte får för mig att dö eller nåt sånt! Iaf inte förrän jag fått i mig methylonet en sista gång ;)
.
.

Blää

Kategori: Övrigt

Det mesta är skit nu, tänk så fort allt kan vända! Har trappat ner sertralindosen till 50mg nu så får väl se om jag överlever det hela.
Som grädden på moset så har jag fått magsjuka också, fy fan. Om man nu ska se nånting positivt i det hela så går man ju iaf ner i vikt av det. Men till vilket pris? Konstant illamående, svettningar och världens magkramper kombinerat med spykalas var 15:e minut ungefär samt diarré - kan det bli bättre eller? Nej då kan jag hellre fasta på egen hand faktiskt och må bättre...
.
.
.
.
Alltså allvarligt. Det tar så helvetes ont att jag bara vill dö!

Oförskämt glad!

Kategori: Psykiskt

Varför är jag på så bra humör idag? OCH igår. Knas! Måste vara medicinen som äntligen börjar ge effekt. Undra om jag törs trappa ner den andra lite till nu? Kan ju helt plötsligt sluta med ett riktigt självmordsförsök... Och nästa gång kanske jag inte överlever. Och det vill jag faktiskt. Leva alltså. I alla fall för det mesta. Och det är ju det som räknas.
.
I chose not to choose life. I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin? I choose life!
.
.
.

Färdigknarkat!

Kategori: Droger

Den här gången är det på riktigt! Kranen gick ju och nästan dog häromdagen så han kommer ligga inne på sjukan ett tag nu. Så lär ju vara torka i hela stan ganska lång tid framöver. Lika bra tycker jag! Inte att han nästan dog då såklart utan att det kommer vara torka. Då passar jag på att ta en välbehövlig paus från drogerna. Satsar på livet ett tag!
.
.