alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Fredag igen

Kategori: Ana/Mia

Förlåt att jag inte orkat skriva. Men att gå på sån här svältdiet gör mig så sjukt enorm trött! Orkar inte göra någonting över huvudtaget.
Måste införskaffa mig en våg också så jag ser mina framsteg! Man blir så motiverad av att se kilona rasa. Jag hoppas på att jag gått ner iaf 2-3kg den här veckan. Men det kommer jag ju dock aldrig få veta... För våg har jag inte råd att köpa förrän nästa månad! :P

Fredag

Kategori: Droger

har inte orkat skriva på ett tag...

Hursomhelst, jag & en kompis testade methedrone igårkväll. Drog varsin lina på kanske 50mg, ville inte ta för mkt första gången. Trodde att det skulle ta ont som fan i näsan eftersom det är vad jag har hört men jag tyckte inte det var så farligt alls. Fick dock nästan ingen effekt av det. Efter drygt en timme så bestämde vi oss för att sova istället eftersom vi skulle upp tidigt på skolan dagen efter. Och det var då när jag lade mig i sängen som jag kände hur pigg jag var! Försökte lägga mig o läsa lite men var helt omöjligt att koncentrera sig på nåt, ville bara upp o göra nåt. Men kände ingen eufori el liknande, och jag var inte sådär extremt pigg, kunde somna ganska fort ändå.
Nu idag är jag dock väldigt trött men det är väl för att det bara blev 4-5 timmars sömn i natt.

Ska dock testa det igen nån fler gång men ta lite högre dos. Kanske kring 100mg. Blir nog att bomba det första då också och sen fylla på i näsan med  linor på kanske 50-75 mg.
Tror att denna drogen har potential! Billig är den ju om inte annat, kostade bara 150:- o-rc.com. Snabb leverans också!


Ska ta bussen till mamma o spendera helgen där, får se hur det går med dieten då... Förmodligen åt helvete. Jaja, får ta tag i det igen på måndag och så inte åka hem på länge.





Puss