alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

Du har fel Henok Achido!

Kategori: Droger

Det ska vara tvärtom.



When the life don't work no more you get high on drugs

Premiärkväll för methylone

Kategori: Droger

Yes de blev de igår. Var dock med mina antidroger-vänner så blev väldigt låga doser. Blev bara lite social och pratglad. Men ska bli kul att testa lite högre doser sen nån gång! Men det får vänta ett tag, först måste mina serotoninnivåer få återgå till det normala...

har ingen ork alls att skriva idag. Kanske bloggar mer sen ikväll, den som lever får se.






Puss

Fredag

Kategori: Droger

Blir nog party ikväll, ut & dansa. Är sugen på tequila race! Vill bara vara jävligt full o inte behöva tänka. Är dock sjukt trött idag, blev bara 2-3 timmars sömn i natt. Och inte har jag nåt uppåttjack att ta ikväll heller, blir bara alkohol... Men hade ändå inte vågat ta nåt eftersom jag ska ut med syster som seriöst skulle strypa mig långsamt om hon visste nåt om mina drogvanor. Hon är 14 år äldre än mig så hon är nästan som min andra mamma, suck... Och väldigt antidroger. Blir ju arg bara jag röker.
Nåväl får väl försöka bota tröttheten med koffeintabletter i massor! Undra hur många man behöver för att orka dansa hela kvällen?

Onsdag

Kategori: Övrigt

Har inget att säga idag. Är bara tomt.

När hände det här?

Kategori: Droger

Sen när har pundare börjat fråga mig om jag kan fixa de ena o det andra? Hur gick det här till? Jag hänger inte med, jag är ju ingen knarkare - varför frågar dom mig?! Har inte dom bättre kontakter än mig? Det trodde jag. Eller det är jag ganska säker på.

Jag förstår ingenting.