alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

för fet för ett fuck

Kategori:

Loggar in, trycker upp ett nytt inlägg men fingrarna lyckas inte forma några ord. Så har det sett ut nu ett x antal gånger. Ett x antal... vad? Veckor? Månader kanske till och med? Har inte skrivit på så länge och ju längre jag väntar desto svårare blir det av någon anledning. Jag har inte glömt bort bloggen, tänker på den ofta. Tänker på ER ofta. Går in och läser bloggar men orkar inte lämna nåt avtryck. Vill säga saker men nånting stoppar mig. Vad? Ingen aning.

Vad har jag att säga nu? Vad skriver jag?

...så. Hej!


Han har lånat pengar. Han är absolut ingen jag litar på och jag har inte direkt räknat med att få tillbaka dom om jag ska vara ärlig. Men jag såg det som ett litet test. Nu får jag ju se om han går att lita på. Eller om jag (den skeptiska, misstänksamma och tvivlande jag) får rätt i att han bara är en jävligt manipulativ karljävel.
Det skulle vara så skönt. Att liksom få bekräftat att han är en idiot. Sådär definitivt. Slippa gå runt och vara på min vakt hela tiden, misstänksam. Då kan jag släppa han helt. Skönt.
Det handlar bara om 100:- så pengarna är ju egentligen skit samma men det spelar ingen roll. Handlar om principer. Är han den jag tror att han är? Eller är jag orättvist fördomsfull nu?

Han gör mig bara irriterad hela tiden. 90% av gångerna så är det för att jag blir osäker och rädd och tar till det som skydd. Skärmar av mig.

Blir äcklad av komplimanger. Funderar på om han driver med mig eller bara är blind och efterbliven. Funderar på om han sitter och visar sina kompisar allt vi skriver och dom skrattar åt mig tillsammans. Men jag har fan inte gått på den, jag har inte gett dom nåt att skratta åt!

Dom andra 10% av gångerna så är han bara jobbig eller ett jävla pucko/rövhål.

Ett tag tänkte jag att det kanske till och med var någon annan person som låtsades vara han och bara höll på driva med mig för att se om jag skulle gå på det. Att han kanske inte ens visste om det. Den teorin föll när han började ringa också och inte bara skriva.

(Herregud, hur sjukt är det att tänka såhär?)




Trodde inte att jag hade nånting att säga men känns som att det blev typ wall of text här.

Hoppas ni har det fint ♡♡♡ kramar till den som vill ha!