alwaysfat

Om en hästtjej som hamnat på villovägar bland droger, ätstörningar, självdestruktivitet och självförakt

ambivalens

Kategori: Övrigt

Trött och hungrig. Har varit duktig idag, gått på långprommis och ätit tre små och nyttiga måltider. Tyvärr åkte jag förbi coop på väg hem från mötet idag och köpte satsumas och LÖSVIKTSGODIS! Jag är så dålig. Har dock inte rört det än. Ska äta en satsumas och lägga mig och sova sen istället. Eller ja, så fort hundarna åkt hem vill säga men det borde vara när som helst.
 
Har blivit lite småförkyld så jag valde att skippa styrketräningen idag men blev en riktigt lång prommis med hundarna istället.
 
 
Åh helvete vad jag vill ha godis nu. Fortfarande hungrig, borde äta nåt varmt så det går över och jag slipper hetsa i mig äckelgodis men jag är för lat. Orkar inte ställa mig och göra nån mat nu. Det enda jag skulle kunna tänka mig att göra är nudlar men hur nyttigt är det då? Precis. Fast å andra sidan är det väl kanske bättre att jag äter en portion nudlar än en massa godis. Det allra bästa vore ju dock att bara lägga sig och sova! Men ska jag sova nu behöver jag piller och jag har pillerförbud ett tag nu för att inte bygga upp tolerans o sånt skit. AMBIVALENT.
 
 
 
 

god morgon!

Kategori: Övrigt

Har hunnit vara vaken en timme redan så börjar bli dags för lite frukost och sen iväg till stallet o göra klart allting så jag bara behöver åka dit och rida sen i eftermiddag. När jag är klar i stallet så blir det gymmet med en kompis och förhoppningsvis en skön bastu på det! Sen stallet igen och ut o rida med syster + hundarna och sen i eftermiddag kommer två hundar till som jag ska ha till sent ikväll. Puh, fullt upp idag med andra ord! Men det är så det ska va :) Sen har jag lovat en kompis att hjälpa henne flyttpacka & städa också, OM jag hinner.
 
 
Lill-lördag idag btw!

pust!

Kategori: Träning

Precis hemkommen efter ett ordentligt gympass, först 45 min löpning på bandet och sen körde jag ben efter det. Kunde knappt gå därifrån när jag var klar! Haha.. Men det är så det ska vara :)
 
 
 
 
Drack en ganiomax protein (den med mindre kolhydrater) efteråt, det får räcka så för jag pallar inte äta nånting såhär sent på kvällen, det går liksom inte för min äs-hjärna. Så jag hoppas att det ska räcka för att musklerna ska bygga upp/återhämta sig maximalt.
 
 
 
 
 
Nu blir det att hoppa i duschen och sen soooova! Ska bli helt sjukt skönt... Godnatt ♥

fika...

Kategori: Övrigt

Bjuden på födelsedagsfika idag, ska gå dit strax. ÅÅÅH känner redan ångesten! Dessutom är jag inte ens fikasugen så det känns bara som totalt onödiga kalorier.
Blev i alla fall en långpromenad idag med hundarna så det är ju alltid nåt. Dock inget gymmande eftersom kompisen tydligen hade missuppfattat mig lite, hon trodde inte jag skulle med så när jag ringde henne idag var hon redan på gymmet. Kanske pallrar mig dit efter NA-mötet ikväll, vi får se ifall jag har någon energi kvar då eller inte. Men imorgon förmiddag ska jag i alla fall ta mig dit :)
 
Nu måste jag slänga lite smink i ansiktet innan jag går så jag inte ser så zombielik ut, såhär i halloweentider kan ju folk bli rädd för en liksom, jag är ingen vacker syn.
 
Puss!

trött som vanligt

Kategori: Övrigt

Vill bara sova, orkar inte med livet just nu. Fet & äcklig, borde dö. Äta, äta, äta istället. Det skapar snarare mer ångest än att bota den. Jag vill inte må såhär längre.
 
Färgade håret idag. Mörkbrunt. Ångest över det också. Har varit blondin senaste 8 åren, det är liksom lite av min identitet. Trivs inte som brunett. Men ska nog ge det lite mer tid än ett par timmar. Förresten är det ändå försent nu, inget att göra åt. Kan inte få tillbaka min gamla hårfärg utan att det sliter så mycket på håret att det inte på långa vägar är värt det.
 
Deppdag idag som ni kanske märker. Ska försöka somna tidigt och göra morgondagen bättre. Ska gymma med en kompis på förmiddagen och ta en långpromenad med syrran och hundarna på eftermiddagen.

kurshelg

Kategori: Övrigt

Har varit på kurs med ssu i helgen om ni undrar varför det varit så tyst här (fast det gör ni nog inte). Nu är jag sjukt sliten, trött och hungrig så blir att sova tidigt ikväll. Tänkte vara ett fetto och beställa mat från onlinepizza men kommer inte in på sidan, den verkar vara nere. Någon annan som har samma problem? Haha... Fast det är nog lika bra, inte direkt som jag behöver bli ännu fetare än jag redan är!

inte okej...

Kategori: Övrigt

Har gabapentin utskrivet för att kunna somna på kvällarna. Tar dom dock väldigt sällan för toleransen byggs upp galet fort. Men idag tog jag en. Sen efter en timme tog jag en till. Sen gick jag på NA-möte och i pausen gick jag in på toan och tog en till. Sen tog jag en till när jag kom hem också. Varför? Jag hade lätt kunnat somna på en tablett plus en imovane precis när jag lägger mig (har dom utskrivet också).
Svaret är rätt simpelt - för att jag ville bli påverkad.
 
Nu är jag hög. Tog en till tablett. Sen panikade jag lite. Jag VILL ju inte bli hög!! Vill inte vingla runt och däcka nånstans, vara helt död imorgon. Så jag spydde upp den sista tabletten. Men dom andra är ju redan ute i systemet. FAN! Jag ville ju bara bli av med ångesten så jag skulle orka städa... Jag är så dålig, skjut mig. Varför skulle jag missbruka min jävla medicin för? Varför är jag så dålig? Varför kan jag aldrig göra nånting rätt?

hästsnack

Kategori: Övrigt

Har varit och kollat på samt provridit en häst idag! En kwpn valack - superfin! Blev lite kär så nu ska jag bara lyckas skramla ihop 55.000:- från ingenstans... Haha
 
Nej men alltså jag vill verkligen att det ska gå att lösa på nåt sätt. Ska åka och provrida den en gång till här framöver, då i ett ridhus då underlaget inte är det bästa ute när det regnat så mycket nu.
 
Jaja nog om det. Matmässigt har den här dagen gått rätt bra! Bättre än på länge i alla fall. Käkade en tallrik fil & havreringar till frukost och sen en omelett till middag and that's it. Plus att jag ridit två hästar också så lite kalorier lär jag ju ha förbränt där.
 
Imorgon är det spåtanten som gäller, ska bli helt sjukt spännande! Jag är rätt nervös måste jag erkänna, fjantigt nog ;)
 
 
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera ordentligt och svara på kommentarer men har liksom ingen energi över alls numera... Hoppas ni har överseende, puss

spåtant

Kategori: Övrigt

Har bokat tid för att spå mig på torsdag! Det är helt galet spännande! Haha :) Oavsett om man tror på det eller om det stämmer eller inte så är det ju alltid bra med rådgivning och lite nya infallsvinklar. Det här behöver jag!
Har gått till henne förut och då stämde allting helt sjukt bra men nu är det över telefon och det kanske inte fungerar lika bra? Vem vet. Ska bli roligt i vilket fall!
 
 
 

bio

Kategori: Övrigt

Håller på göra mig klar för att gå på bio med en kompis, sjukt länge sen jag gjorde det sist så det ska bli kul! Är dock galet trött men drack precis en kopp kaffe så jag överlever nog. Det jobbigaste är ju promenaden dit och hem - huuuur långt som helst! Haha... Nej okej det är bara drygt två km enkel väg men med tanke på hur äckligt kallt det är så kändes det långt.
 

 
Ska jag ta mitt drömjobb eller inte? Kan verkligen inte bestämma mig eller komma fram till nåt!!

.

Kategori: Övrigt

Blev såklart inget möte för mig idag heller. Kom på att jag hade ju lovat att vara hundvakt och han kan inte lämnas ensam så det sket ju sig ganska hårt!
 
Det är rätt kaotiskt med en vän just nu... Kan inte skriva mer än så här. Kanske berättar mer i låsta.
 
 
Annars har det varit en helt fantastisk dag! Började med att åka till stallet med en kompis och hundarna, red ut en sväng så hundarna fick springa i skogen och leka. Heeeelt underbart väder idag så det var verkligen härligt! Sen var vi och käkade lunchbuffé och jag kunde äta normalt utan att få överdrivet mycket ångest efteråt. Efter det åkte vi och handlade lite på willys och sen tog vi en långpromenad med alla tre hundar. Livskvalitet på hög nivå :)
 
Nu har jag precis tagit en till långpromenad för att gå och hämta hunden jag ska ha tills imorgon, lite kyligt men ändå skönt ute.
 
Resten av kvällen ska spenderas i soffan med breaking bad. Har inte många avsnitt kvar nu!
 
Avslutar med lite yogathinspo :)
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Idag har jag druckit vin istället för att gå på möte. Jag är så jävla dålig. Det var kallt, min bil är trasig, jag pallade inte promenera. Dåliga bortförklaringar men jag ska ta mig i kragen och pallra mig till mötet imorgon istället!
 
Jag bara orkar inte. Måste bort härifrån, pallar inte med allt kaos.

förlåt!

Kategori: Övrigt

Jag vet att jag lovade men har varit fullt upp hela dagen så nu när jag äntligen har tid att sätta mig vid datorn en stund så är jag helt slut så jag orkar verkligen inte. Jag är sämst, jag vet.
 
Ni får en thinspobild istället.
 
 
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Kom precis hem men är alldeles för trött för att blogga ikväll känner jag, har tagit en sömntablett och ska lägga mig i tid istället så jag kanske orkar göra nåt av morgondagen.
Godkänner & svarar på kommentarer imorgon också. Puss!

snart hemma!

Kategori: Övrigt

Nu har jag precis satt mig på bussen som ska ta mig dom sista fem milen hem, har varit fem helt fantastiska men också väldigt jobbiga dagar. Ska berätta allt när jag är hemma igen men först av allt ska jag gå på ett NA-möte, en hel vecka sen jag var där senast ju. Ska bara dumpa av väskan hos en kompis som bor precis vid busstationen så jag slipper släpa med den på mötet.
Hörs senare, blir det sent innan jag är hemma så kanske jag skriver imorgon istället. Puss!

på väg

Kategori: Övrigt

Väskan är packad och jag är på väg! Ska sova hos syster i natt för hon ska skjutsa mig till flyget imorgon bitti. Vid den här tiden imorgon så kommer jag att ha jobbat min första dag som hästskötare och det är helt sjukt nervöst!! Ska bli spännande men samtidigt är jag livrädd att jag inte kommer duga, inte vara nog bra. Jag ska verkligen försöka göra mitt bästa men är så galet trött och seg nuförtiden så det kommer bli svårt. Får missbruka kaffe för att orka. Wish me luck!

och jo, just det. Vet inte om det kommer finnas internet där borta så vi får se hur mycket jag kommer kunna blogga. Men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Puss! ♥

trött & hungrig

Kategori: Övrigt

Som vanligt nuförtiden mao. Har iof inte käkat nånting på 7 timmar så det är väl kanske inte jättekonstigt att jag är hungrig. Håller på göra middag nu, blir en laxfilé med smaksatt färskost (light såklart!) på och så lite wokgrönsaker till det. Kommer smaka sjukt bra till ett avsnitt breaking bad! Insåg precis att jag är inne på sista säsongen nu, trodde jag hade en till kvar efter den här men icket.
 
 
 
Har bokat biljetter idag så tiiiiidigt tidigt på torsdagmorgon så åker jag! Sjukt nervöst :O nu finns det ingen återvändo, nu är det på riktigt.

Godnatt!

Kategori: Övrigt

Trött som ett får så jag tänkte försöka göra tidig kväll ikväll. Har ridit stor (172cm i mkh) och tungriden häst idag och det tog på krafterna vill jag lova... Men ett riktigt härligt dressyrpass blev det och han var såå mjuk, fin & avspänd på slutet! Träningsvärken lär ju dock infinna sig imorgon men det är bara bra.
 
I övrigt har jag mest ätit, ätit och ätit i helgen. Känner mig dock sjukt pepp & taggad för nya tag imorgon! Åker ju på hemligt uppdrag på onsdag också och där kommer jag inte kunna hetsa nånting så det är jättebra. Plus att det kommer bli en jäkla massa motion också! Så ja, jag känner att det här kommer bli en bra vecka. Men nu sova så jag orkar med morgondagen också. Puss!
 
 
googlade på "big horse" för att få fram en lämplig bild till det här inlägget och så kommer den här upp på första sidan! Hahaha alltså WTF?!
 
 

"den här dagen är ju ändå redan förstörd"

Kategori: Övrigt

Joooosåatteh... Ni kan ju räkna ut själva vad jag gör. Jag ska alltid vara så helvetes extrem åt ena eller andra hållet - allt eller inget. Vad hände med lagom? Jag behöver lite lagom i mitt liv.
 
 
 

.

Kategori: Övrigt

Så jäkla trött idag! Men huvudvärken är lite mindre intensiv i alla fall, alltid nåt. Syster med familj hade egentligen tänkt komma ikväll men det blir inte av så då slipper jag städa - skönt. Hade inte orkat det ändå.
 
Jag är världens största fetto idag, var o käkade lunch på stan med en kompis. Entrecote, potatisgratäng & bea. Sjukt gott men ojoj ångesten... Nu är jag dessutom sugen på godis. Men nån jävla måtta får det ju faktiskt vara så det tänker jag inte äta! Kommer dock bli sjukt tungt att vara såhär sötsugen när jag ska ha filmkväll med en kompis ikväll... Då MÅSTE man liksom ha nåt att äta på känns det som. Men det måste man ju såklart inte alls, bara jag som har fetma i hjärnan.
 
 
 

osgbow46W¤&%E/%Y/DR

Kategori: Övrigt

ALLTSÅ KAN DEN HÄR JÄVLA HUVUDVÄRKEN GE MED SIG NÅN GÅNG ELLER???
Fattar inte varför. Är det utsättningssymptom från voxran bara eller vad är det frågan om? Har haft det i flera dagar nu konstant och det blir liksom aldrig bättre :( blir ju lite lätt hypokondrisk och undrar om jag har nån låsning i nacken eller så som orsakar det. Känner mig lite stel i nacken också, som att det kommer därifrån typ. Men har man råd att gå till en kiropraktiker som får kolla upp det då? Svar nej. Så jag får helt enkelt knapra piller och hoppas på att det ger sig snart.

ny blogg!

Kategori: Övrigt

Har skaffat en ny blogg! Eller ja, en till snarare. Jag har ju tänkt göra det ett tag men liksom inte kommit mig för än. Förrän nu då alltså. Den är låst och med andra ord lite personligare, lite ärligare, lite fler egna bilder osv. Ja det är tanken i alla fall, har ju inte skrivit ett enda inlägg ännu haha!
Vill ni ha lösen till den så får ni länka eran facebook i en kommentar som jag inte publicerar, detta för att jag ska kunna kontrollera att vi inte har några gemensamma vänner, väldigt viktigt för mig att ingen jag känner skulle kunna ta sig in på den. Har sett ett par andra bloggare som har det systemet så snodde idén rakt av från dom, bad-ass jag är då :)

blog your heart out award

Kategori: Övrigt

Fick en award av fina violent 
 
När man får ett Blog Your Heart Out Award ska man svara på fem frågor samt ge utmärkelsen till fem andra bloggar som har under 100 följare.
 
1. Vem eller vad fick dig att börja blogga?
 Kände att jag behövde få skriva av mig om allt det där som jag inte kan prata om med någon jag känner så därför skaffade jag en anonym blogg. För att få ventilera kaoset i hjärnan helt enkelt!
 
2. Hur valde du ämne att blogga om?
 Har väl inte direkt valt något ämne utan bloggen handlar om mig och mitt liv, mitt hemliga liv skulle man kunna säga. Tanken från början var väl att det skulle bli nån slags proanablogg med thinspobilder o sånt men istället har det kommit att handla mest om droger känns det som... Haha. Och allt annat som snurrar i skallen just för tillfället.
 
3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
 Något som ni bloggläsare kanske inte vet är att jag Älskar att sjunga och skulle hemskt gärna vilja börja i en kör men vågar inte själv, ingen jag känner vill haka på och så tycker jag att jag är för dålig också... Spela piano älskar jag också men tyvärr kan jag inte det heller, men vill lära mig. Dom enda "riktiga" låtarna jag lärt mig utantill är "sailing" och "let it be" fast jag kan inte läsa noter o sånt.
Något som dom flesta irl inte vet om är typ ALLT jag skriver om i den här bloggen, haha...
 
4. Vilka tre ord beskriver din stil?
 Classy, stilrent & skräddarsytt
 
5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
 Rida ut på långtur i skogen är helt underbart och bästa terapin ever! Mår jag bra psykiskt så älskar jag även träning, framförallt löpning utomhus - oavsett årstid. Hund är också ett stort intresse, träna lydnad eller bara gå skogspromenader med en flock hundar som springer lösa och leker med varandra är balsam för själen.
Sen är jag också en riktigt lat jävel som älskar att fetta ner mig i soffan o nöta serier eller glo på film! Just nu är det breaking bad jag håller på kolla igenom, sjukt bra serie :)
Jag gillar också att knarka med men sånt har jag ju lagt av med numera.
 
Jag nominerar;

Alltså jag har ju verkligen noll koll på vilka som redan blivit nominerade, känns som att dom flesta av mina favoritbloggar som jag läser regelbundet redan fått en award. Men det finns så otroligt många fina bloggar och jag önskar verkligen att jag hade tid & ork att följa fler än dom jag redan gör. Hittar nya hela tiden också och med hjälp av det här så har jag också hittat ett par till jag skulle vilja följa.
Men här är i alla fall två bloggar jag gillar och som jag inte tror har blivit nominerade ännu :)
 
 
 

Sen bara måste jag få tipsa om en alldeles förträffligt bra blogg som verkligen alla borde läsa! Den har lite fler än 100 följare men är ändå en liten blogg (under 200 följare i alla fall) och den förtjänar mycket mer uppmärksamhet än den får just nu. Tjejen som skriver heter Madeleine och verkar sjukt awesome sådär som jag själv önskar att jag vore ibland så in o kika nu vetja!
Adressen är;
 

.

Kategori: Övrigt

Sitter o skriver lite på det där award-inlägget. Vet inte varför jag har så svårt för att bara sätta mig ner och göra det. Nu har jag dock tidernas skallebank som har suttit i hela dagen och klockan är mycket så ska lägga mig och försöka sova istället. Ska göra ett nytt försök imorgon! (igen...)